Magt demonstration og oplæring af ung tøs!

SPAR MANGE PENGE

Jeg har lige haft et dejligt besøg af en sød tøs. Lidt genert, men opsat på at opleve nogle underskønne timer, fulde af nydelser. Hun havde læst min profil og mine noveller flere gange – havde onaneret til dem – syntes at det var lidt uvirkeligt, at de ramte hende så dybt. Aldersforskellen var jo ret stor. Jeg fortalte hende, at vi jo ikke skulle være mand og kone – ej heller bygge bo og have børn sammen – vi skulle på eventyr udi sexlivets glæder! 

Hun fattede det heldigvis (klog tøs) tog sig sammen til at kontakte mig, for at finde ud af om det kunne lade sig gøre, at opleve det i virkeligheden. Først kom der nogle ganske få sætninger fra hende: ‘Mener du det du skriver’? – ‘Har du selv været med til det du skriver’? – ‘Er du rigtig’?………Og alle mine svar var: ‘Ja’!

Vi aftalte at ringe sammen, for at vise hinanden, at vi virkelig ville noget med dét, at være på sådan en sexside – og ikke bare var derinde for at chatte, se billeder og gejle.

Hendes stemme i telefonen lød en anelse nervøs, men efterhånden som vi kom tættere på hinanden, fandt jeg ud af, at hun havde sin hånd i skødet mens hun talte med mig. Og jeg må da også indrømme, at jeg havde fat i banditten……og en dejlig rislen kravlede op ad min rygrad mens vi talte sammen.

Vi talte om alle de skønne oplevelser vi gerne ville have med hinanden, og hendes åndedræt blev tungere – i det fjerne kunne jeg høre en svag brummen. Jeg spurgte hende om hun havde taget sit legetøj frem. Hun svarede, at det havde hun da haft hele tiden…….lige fra hun hørte min stemme første gang – dyb, blød og sprød – som hun kaldte den. Min rejsning blev endnu stærkere, men det ville jeg ikke fortælle hende om.

Vores samtale drejede sig selvfølgelig om at opleve fantastisk og frimodig sex….hun fortalte om sine ønsker og jeg om mine. Vore ønsker om, hvordan det skulle være og ske var ret overenstemmende. Hun ville gerne opleve noget af det jeg havde skrevet i mine noveller. Hun spurgte ind til, om det var noget jeg havde oplevet i virkeligheden – og dertil kunne jeg kun svare; Ja!

Efterhånden som samtalen gled frem, kunne jeg fornemme at hun havde stor nydelse af at tale, og at hun var i færd med at onanere. Jeg spurgte ind til det og hun fortalte i meget små detaljer om, hvordan hun legede med sig selv. Så begyndte jeg at dirigere hende til at gøre andre dejlige ting ved sig selv…….hun stønnede og talte meget frækt – fortalte hvor meget hun savnede en rigtig mand, der kunne ordne hende, få hende til at føle sig som en rigtig kvinde, én der ikke bare kravlede på og stak den ind, men én der forstod at trække det ud…… På et tidspunkt, hvor jeg kunne høre at hun var tæt på at komme, begyndte jeg at hviske ind i telefonen at hun skulle vente lidt – vent – vent………og pludselig kunne hun høre mig sige: ‘Kom nu – kom – kom – kom…’ Jeg hørte hende stønne heftigere og heftigere og hun fik en lang rullende orgasme – stønnende og klynkende – lige ind i mit øre…….samtidig fik jeg en af de største og længste udløsninger jeg har oplevet – min mave, mit bryst og mit ansigt var plasket til med sperm – jeg rystede over det hele.

Da vi begge havde nydt hinandens højdepunkter, sukket og fortalt hinanden hvor dejligt det havde været, blev vi enige om, at vi absolut skulle finde hinanden i det virkelige liv – bruge lang tid på hinanden – både på snak, hygge og ikke mindst på alt det dejlige vi kunne lave sammen…….så vi blev enige om at mødes……….

Lørdag ringede det på døren, og dér stod hun – nøjagtig som jeg havde set hende på billeder og havde forestillet mig. Kom indenfor.

Vi havde en dejlig snak, hvor vi talte om de ting vi havde skrevet til hinanden – om vore inderste ønsker…….jeg lagde en hånd på hendes ben og mærkede en sitren i hendes krop. Følelsen af de glatte nylonstrømper mod mine fingre gik lige ind i rygraden på mig. Hun lænede sig tilbage og så mig i øjnene – sænkede øjenlågene langsomt og hendes mund åbnede sig i et stille suk.

Mine hænder nåede langsomt op til hendes varme skød – og mærkede både varmen og den fugtige mis gennem trusserne. Jeg gned hende mellem benene – fra numsehullet og hele vejen op til hendes klitoris. Tommelfingeren trykkede i cirkulerende bevægelser rundt om klitoris……

Jeg stoppede – sagde at det var nok for i dag.

Kom igen i morgen, præcis kl. 10!

Jeg så hendes dybe skuffelse, samtidig med at hun udstrålede en endnu større forventning.

Næste dag, lidt i 10, ringede det på døren. Trofast og forventningsfuld stod hun dér, i kort og stram sort nederdel….kom indenfor!

Jeg fortalte hende at hun skulle sætte sig ned på knæ. Knælende foran mig, lynede jeg ned og trak min pik frem, gned den til stor størrelse. Hun kiggede længselsfuldt på den og jeg kunne se at hun fik større og større lyst til, at jeg enten skulle give hende den i munden eller, at hun kunne få lov til at røre ved den. Så trak jeg den ind i bukserne igen, lynede op og bad hende rejse sig og komme med ind i stuen.

I stuen bad jeg hende om at tage alt sit tøj af, undtagen nylonstrømperne. Hun adlød og stod nu helt nøgen foran mig. Jeg rejste mig, gik rundt om hende mens jeg lod min pegefinger røre let ved hendes krop. Denne lette berøring afledte straks en salig rislen gennem hendes krop – en forventningsfuld rislen – nu sker det!

Nej – jeg satte mig og betragtede hendes smukke krop og hendes våde øjne, der bad mig om at tage hende. Så tog jeg igen min pik frem og strøg den i langsomme tag. Jeg spurgte hende om hun ville have den i hånden, munden, kussen eller i røven. Hun svarede, at hun ville have den overalt, hvor jeg ønskede at give hende den.

Fint! Sagde jeg. Så kom igen i morgen kl. 10!

SEX I DAG?

Hun samlede sit tøj sammen, klædte sig slukøret på. Kiggede tilbage med små tårer i øjnene. Men jeg kunne godt se, at hun helt sikkert ville komme tilbage i morgen – og være præcis! Hun må nu gå i 24 timer og tænke, forvente, ønske….og jo mere hun tænker, forventer og ønsker, bliver hun mere og mere våd.

Næste dag, to minutter i 10, ringer det på døren.

Dér står hun, igen forførende påklædt i kort nederdel…jeg beder hende om at komme indenfor. Vi går direkte ind i stuen og sætter os til at tale sammen om rent dagligdags ting. Så rejser jeg mig op og tager stille og roligt alt mit tøj af, mens hun sidder og kigger forbløffet.

Jeg beder hende om at rejse sig og komme hen til mig. Siger til hende, at hun nu med flade hænder skal røre ved mig overalt. Jeg mærker hendes dirrende hænder, der først beføler mig på ryggen, ned over ballerne. Bevæger sig om på maven og min brystkasse……op over halsen til mit ansigt. Hænderne er ekstremt nysgerrige og kører igen nedad. De berører min pik, som straks giver sin ypperste reaktion, rundt om nosserne, ned af lårerne.

Jeg kan se at hun er helt fanget i at få én af sine længsler opfyldt – at få lov til at røre……

Så beder jeg hende igen om at tage alt tøjet af – undtagen de sorte nylonstrømper.

Hun klæder sig af og står nøgen foran mig, hvorpå jeg beder hende om at lægge sig på sofaen og sprede benene så meget hun overhovedet kan. Og men det sker, står jeg stille og roligt og gnider på mit lem, nyder synet af denne søde tøs.

Nu ligger hun der – benene strakt vidt til hver side, med et totalt blottet skød, der glinser af længsel. Jeg går hen til hende, lægger mig på knæ mellem hendes ben. Jeg åbner munden og med hele munden omslutter jeg hendes skød. Jeg suger hele skødet ind i min våde mund og rækker en legende tunge frem mod hendes klitoris. Jeg spiller med tungen og suger hårdt ………….så stopper jeg.

Jeg rejser mig op og siger til hende at dét var lektien for i dag – kom igen i morgen kl. 10!

Næste dag blev klokken 10 – og den blev fem minutter over 10, da det ringede på døren Jeg åbnede og så hendes forventningsfulde og glade ansigt. Jeg sagde til hende, at klokken ikke længere var 10, men over 10. Hun nikkede og jeg kunne se, at hun var ved at finde en undskyldning for at komme for sent. Jeg sagde til hende, at hun skulle komme igen i morgen kl. 10 – for hun havde altså mistet dagen i dag ved at komme for sent. Jeg lukkede døren stille, men lagde dog mærke til at hun blev våd i øjnene. Nu var jeg meget spændt på om hun ville komme den næste dag. Egentlig havde jeg jo givet hende frit løb til at finde andre veje – droppe det hele.

Men næste dag – tre minutter i 10, ringer det på døren…..Der stod hun, og så lidt slukøret ud, med et spørgende blik i øjnene. Jeg ventede et minuts tid med at sige noget og kunne se at hun blev våd i øjnene. Så sagde jeg: ‘Kom dog indenfor, min tøs’. Det triste, spørgende blik blev straks forvandlet til glade øjne og et stort smil.

Der stod hun og så lidt slukøret ud, med et spørgende blik i øjnene. Jeg ventede et minuts tid med at sige noget og kunne se at hun blev våd i øjnene. Så sagde jeg: ‘Kom dog indenfor, min tøs’. Det triste, spørgende blik blev straks forvandlet til glade øjne og et stort smil.

Vi satte os og snakkede lidt om hverdagsting. Snakken begyndte mere og mere at dreje sig om sex. Så sagde jeg til hende, at hun først blev en rigtig kvinde, når hun kunne tilfredsstille en mand med hænderne alene, med munden alene. Så hun skulle lære at onanere en mand til udløsning og lære at sutte en mand til udløsning uden at bruge hænderne. Derefter skulle hun lære at blive slikket til orgasme og hun skulle lære at tage den bagi med nydelse…….så der var jo en hel del lektioner igen!

Jeg rejste mig – lynede ned og tog min pik frem. ‘Lad mig se hvad du kan med hænderne’, sagde jeg. Hun spærrede øjnene op og åbnede munden en smule, hvorpå hun greb fat i min pik med et blidt tag. Jeg bad hende om at tage lidt hårdere om den…..…hun tog fat med den ene hånd om pikroden, mens hun langsomt klemte med den anden og trak opad. Hun virkede som en meget professionel pikspiller. Hånden om pikroden flyttede sig ned og greb blidt om pungen og klemte med langsomme pulserende bevægelser. Ind imellem kørte hun en fingerspids hen over pikøjet, hvilket fik det til at risle ned ad ryggen på mig af nydelse. Hun kunne efterhånden mærke på mit højspændte pikhoved og mine tunge åndedrag, at jeg snart var ved at komme, så hun fugtede en finger i munden, rakte bag om nosserne og kildede mit anus. Nu kunne jeg ikke holde mig mere – da den allerførste krampetrækning ramte mig, førte hun sin finger helt ind i mit anus i én lang bevægelse…..ååååh – jeg var i himlen og sprøjtede og sprøjtede. Hun satte nu sin hånd i endnu større bevægelse – jeg rykkede mig tilbage og hun fulgte med – blev ved og ved med at gnide min pik. Hun trak fingeren ud af mit anus og greb om nosserne og klemte, som om hun ville have det allersidste med. Jeg kunne simpelthen ikke tåle mere og tog fat i hendes hænder, som tegn på at det var nok.

Så kiggede hun stolt op på mig og spurgte om hun var dygtig. Jeg nikkede og sagde at hun havde bestået denne første prøve med højeste karakter!

‘Men nu må vi så se, hvad der sker i morgen’, sagde jeg. Hun forlod mig med en underlig mine, som om hun ville fortælle: ‘Du kan bare vente dig’!

Den næste dag ringede det på døren lidt i 10 – og der stod hun forførende frækt påklædt. Inden jeg nåede at sige noget, havde hun puffet mig til side og gået indenfor. ‘Kom her’, sagde hun i en temmelig kommanderende tone. Jeg kunne ikke andet end at følge hende – forbavset.

Da vi kom ind i stuen, sagde hun med en meget bestemt stemme: ‘Tag dit tøj af og læg dig på ryggen på gulvet’. Jeg kunne ikke andet end at adlyde hendes befaling – jeg var helt uforberedt på denne drejning tingene havde fået. Så jeg tog mit tøj af og lagde mig på gulvet. Da jeg lå der, kom hun stille og roligt mod mig – stillede sig med et ben på hver side af mit hoved. Jeg kunne kigge op under hendes nederdel og så, at hun var bar. Den smukkeste fisse – let våd og helt glat. ‘Nåh, nyder du synet’?, spurgte hun. Jeg kunne selvfølgelig kun svare ‘JA – meget’!

Hun begyndte at lege med sine fingre i skødet, samtidig med at hun fortalte mig, at jeg skulle blive liggende med arme og ben spredte. Jeg kunne se, hvordan hendes fingre gled ind og ud af kussen og hvordan fingrene blev mere og mere våde hver gang. Så gik hun langsomt ned i knæ. Hun satte sig ganske få centimeter fra mit ansigt mens hun stadig legede videre med fingrene. Hver gang jeg åbnede munden og rakte min tunge ud mod hendes våde skød, trak hun sig tilbage. Jeg var ved at blive desperat af at jeg ikke kunne få lov til at smage hende.

Pludselig sagde hun: ‘OK – nu skal du få fisse’, hvorpå hun pressede hele sit skød mod mit ansigt og kørte det rundt i hele ansigtet på mig. Jeg var våd over det hele og labbede grådigt til mig af hendes safter. Så sagde hun at jeg skulle kneppe hende med tungen og pressede kussen mod min mund. Min tunge for ud og ind af hende. Hun gled en smule tilbage og beordrede mig til at kneppe hende i røven med tungen. Med en del besvær fik jeg presset min tunge ind i hendes ringmuskel og jeg hørte hende sukke af nydelse.

Hun begyndte nu at køre sit underliv frem og tilbage over mit ansigt – pressede sig ned så jeg næsten ikke kunne få luft. Det var skønt at blive smurt ind i hendes safter i hele ansigtet og høre hendes glædesstøn. Men jeg ville ønske at hun i det mindste ville gribe om min pik, som efterhånden var på bristepunktet – men nej, hun havde tilsyneladende besluttet sig for at hun alene skulle bruge mig. Hun fortsatte sin grove udnyttelse af hele min ansigt, næsen, læberne, tungen, hagen overalt var hun med sit våde skød. Og så kom hun pludselig i en kraftig rystende orgasme. Jeg følte som om hun pressede sig ned over mig i flere minutter – kunne ikke få luft – og var næsten ved at drukne i hendes forrygende sprøjteorgasme.

Så rejste hun sig op, og jeg tænkte at nu skulle jeg nyde nogle af hendes andre evner. Nej – det skulle jeg ikke! Hun tog derimod sit tøj på – og så spurgte hun om hun skulle komme igen i morgen…… om jeg turde?

Jeg svarede, at det skulle hun – hun nikkede og sagde OK – så er du selv ude om det!

Da hun var gået, satte jeg mig og tænkte på i morgen. Nu var gode råd dyre, men jeg var fast besluttet på at hun ikke skulle få overtaget – så jeg udtænkte en plan der ville tage fusen på hende.

Næste dag, præcis kl. 10, stod tøsen der igen – opsat på at hun nu havde taget magten. Men hurtigt greb jeg fat i hendes hår og trak hende ind. Omgående beordrede jeg hende til at tage alt tøjet af og lægge sig ind i sengen. Hun lægger dig hen på sengen. På ryggen, med hovedet ud over kanten og spreder sine ben så meget du kan. Jeg tager fat i dem og spreder dem endnu mere. Hun begynder nu at lege med dit nøgne glatte skød. Jeg står op, lige over hendes ansigt og betragter din lille leg. Hun kan se at jeg gnider min pik til en dejlig rejsning. Hun venter på at jeg stikker min pik ind i munden på sig, men jeg venter og nyder det dejlige syn. Så tager Hun din dildo frem og lader den glide ind i dig – kører den stille og roligt ud og ind. Først da, går jeg ned i knæ, så Hun akkurat lige kan nå mine nosser med tungen – jeg krammer hendes bryster og lader en hånd glide ned over hendes mave til hendes skød. Jeg mærker hendes våde tunge på og omkring mine nosser. Jeg kærtegner hendes klitoris stille og blidt. Fjerner hendes hånd fra dildoen og overtager styringen af den. Jeg presser den helt i bund i hende og lader den bliver der i en stund, samtidig med at jeg lader min pik glide ind i hendes våde sultne mund. Stille og roligt knepper jeg hende i munden og lader dildoen glide ud og ind af hende. Når jeg kan høre at hun er ved at komme, tager jeg dildoen ud af hende, bøjer mig ind over hende. Jeg lukker hele min mund om hele fissen og suger til. Jeg suger hele hendes køn ind i min mund og lader samtidig min tunge spille lystigt hen over klitoris. Jeg stikker en finger ind i hende og finder G-punktet – masserer det grundigt. Med en anden finger knepper jeg blidt hendes numsehul. Samtidig har jeg næsten helt glemt at jeg havde min pik inde i hendes mund, for jeg knepper den som jeg ville have kneppet hendes skød…. vi kommer samtidig i en rystende og højlydt orgasme…. jeg tømmer mig helt i hendes mund, bliver ved og ved med at støde pikken ind i munden. Vi ligger helt stille. Jeg, med min kærtegnende mund om hendes fisse og hun med min glade bløde pik i munden. Bliver bliver liggende og nyder vores fælles orgasme….. og stille og roligt sutter hun videre på min pik – hun kan mærke at den vokser inde i hendes mund. Jeg begynder igen, roligt, at kneppe hende i munden. Hun tager et fast greb om mine baller og trykker mig ind mod sig. Snart gennemrystes vi af denne fælles nydelse af hinanden. 

Så ligger vi stille og roligt i hinandens arme, og jeg siger til dig, at dette var sidste gang vi skulle være sammen… Jeg mærker de våde dryp af tårer mod min skulder, men kan samtidig mærke en forståelse i krop…..

Så siger du, at du har en veninde, der gerne vil lære og have oplevelsen af at blive en rigtig kvinde. Jeg siger til dig, at du blot skal sende hende hen til mig – trygt og ærligt…

Farvel min tøs – jeg ønsker dig alle livets glæder på din vej……

(Mine tårer nåede hun heldigvis ikke at se – men jeg nåede at se hendes følsomme smil…)

porno med danske piger