En dejlig morgenvækning

Det gav et sæt i hende da hans tunge ramte det helt rigtige punkt med tungen, og gik i gang med at sutte. Hendes hænder nulrede stille hendes bryster, mens hun nød ham…

Det gav et lille sæt i hende da hun mærkede hans berøringer, men så snart hun var vågnet og havde opdaget at han havde travlt under dynen lagde hun sig ned og nød berøringerne. Hun havde ligget og sovet, men var netop vågnet op da hans fingre begyndte at nulre hendes klit. Han stak hovedet op fra dynen og gav hende et langt kærligt kys. ”Godmorgen” hviskede han blidt og smilte af hende, og hun smilte tilbage. ”Godmorgen skat.” sagde hun, men fik straks en finger lagt over læberne. ”Shhh… bare bliv liggende” sagde han, og dykkede på ny under dynen. Hun smilte for sig selv, og spredte benene lidt for at lade ham komme ordentlig til.

Under dynen kunne hun mærke at han stille og blidt trak trusserne af hende, og lagde hovedet i hendes skød. Åh, hun skulle suttes, tænkte hun, og forventningen gjorde hende allerede våd. Hun tog hænderne over dynen for at lade ham gøre som han ville, og imens bearbejdede hun sine bryster og vorter.

SEX I DAG?

Det gav et sæt i hende da hans tunge ramte det helt rigtige punkt med tungen, og gik i gang med at sutte. Hendes hænder nulrede stille hendes bryster, mens hun nød ham dernede.

Da han havde fået styr på hendes bevægelser kørte han en finger op i hende, og så en til. Han kørte dem ud og ind i hendes skede. Først langsomt, men så øgede han tempoet, bøjede fingrene og skiftede rytme og stilling hele tiden, så hun ikke kunne nå at vende sig til hans berøringer. Det pirrede hende og gjorde hende lysten at hun ikke kunne forudse hvad der ville ske.

Da hun var godt våd krøb han op til hende igen og trak hende ind til dig. Hun smilte af ham og de gav hinanden lange våde kys. Han lod sine hænder krybe ned til hendes hofter og trak hendes underliv ind til sig. Så satte han roligt sin pik for hendes hul og langsomt pressede han sig op i hende. Ligesom med fingrene startede det langsomt, men han øgede hurtigt tempoet, og inden længe begyndte de begge at stønne. Hun var kommet rigtig op og køre og hun væltede ham om på ryggen og satte sig overskrævs på ham. Hun stak pikken ind hvor den hørte til og begyndte at ride ham samtidig med at hun stønnede og kørte sine fingre igennem sin hovedbund. I mellemtiden var hans hænder i fuld gang med at ælte hendes bryster og hun lagde sig så langt ned over ham hun kunne, stadig med pikken oppe i sig, De begyndte at kysse igen, men han opdagede at hvis hun kunne strække sig lidt kunne han komme til hendes bryster.
Hun nævnte dette og hun lagde sig villigt længere ned mod ham hvorefter han begyndte at sutte og slikke på hendes bryst. Han øgede tempoet og begyndte at pumpe sin pik dybt op i hende. Hendes støn blev kraftigere og hun råbe: ”åååh åååh ååh åååååh yeah!”, da hun kom. Hendes skede klemte sig om hans pik, men han holdt sig tilbage, Det her var hendes dag…

Hun rullede ned af ham, og lå igen og slappede af. Han rullede om på siden og aede hendes hår, hvorefter han gav hende et kys på panden sagde ”jeg elsker dig skat” og rejste sig for at hente morgenmad på sengen.

Da han kom tilbage sad hun med et glimt i øjet og et smil på læben. ”Sådan må du gerne vække mig hver morgen” sagde hun, hvorefter de nød morgenmaden sammen.

porno med danske piger