Fræk sandwich med fransk Lady

SPAR MANGE PENGE

Jaqueline sad alene på restauranten og nippede til et glas. Hun kunne godt se ud som om, hun ventede på nogen, men efterhånden, som tiden gik, blev man som gæst opmærksom på, at ingen kom, hun sad simpelthen alene, var gået ud alene og forblev alene, men hun så ikke ud til at kede sig. Hendes tanker måtte være meget interessante.

Der var noget fransk over hende, en livsnyder måske. Mørkhåret, næsten sort og med fine, kokette og dybt sexede bevægelser, som om hun nød enhver bevægelse, hendes krop lavede, og i hvert fald maden, ret efter ret. Hun kælede med gaflen. Min kammerat og jeg sad et par borde derfra. Vi var ude for at fejre hans fødselsdag nr. 38, ups, snart 40! Heldigvis kom hun over.

– Jeg er Jaqueline, sagde hun, som den naturligste ting i verden og strakte feminint hånden ud.

Som de forbeholdne danskere, vi var, havde vi vores skepsis. Var hun ude på at presse drinks ud af os? Måske. Men hun var så charmerende, at der ikke var meget at betænke sig på. Hun skulle selvfølgelig tankes op, og hun fik det, hun skulle bruge for at hygge sig og føle sig godt tilpas.

Hun kunne lide champagne. Det prikkede så dejligt inde i munden, forklarede hun og gav en behagelig rus, som om man var forelsket. Det kunne vi kun give hende ret i. Den måde, hun sagde det på, var i sig selv forførende.

Hele hendes væsen havde noget vildt forførende over sig, og hun kiggede på én med de sorte øjne og de røde læber, som om hun ville sige: “Jeg ved, hvad du tænker, og jeg ved, jeg er lækker, og du ved også godt, du aldrig får mig, ikke?” Alligevel prøvede vi, stadig med en undren over, hvad hun egentlig ville os. Det gjorde os lidt kantede, at vi skulle tale engelsk, fransk kunne vi ikke, kun “une baguette avec Juliette”, og det var så dét.

Det var svært at komme længere end til smalltalk, men efter nogle glas, blev det lettere. Og ja, hun var fra Paris. Og ja, hun havde noget puertoricansk blod i sig, og ja hun var på eventyr for nogle penge, hun havde arvet, og var taget af sted ud i verden for at opleve.

En sand opdagelsesrejsende! Vi var på hjemmebane – og lidt på udebane sammen med hende. Om vi kunne vise hende København, jo måske, og så derudaf på en fancy bar i nærheden. Sådan hang vi omkring hende, og hun kom i kontakt med folk og vendte tilbage til os, og det blev en sjov aften.

Vi blev lige tilpas fulde, da det var sent, og hun kiggede på os begge to på samme tid, da hun sagde:

– Well guys, hvad skal vi så nu? med et meget udfordrende blik.

Vi tog hjem til mig alle tre, og jeg gik et skridt længere, end jeg havde regnet med, da jeg tog hende på røven, sådan lidt prøvende. Det generede hende ikke, overhovedet ikke. Hun strakte sig op imod mig og kyssede mig. Fransk kys! Og nu tog hun om mig på den mest sensuelle måde, med nogle bevægelser, der slangede sig omkring mig, samtidig med at hun pressede sig imod mig, især hendes kød, følte jeg, og hun kunne mærke, at jeg var hård.

I det samme kom Lars hen imod os og holdt også om os. Hun kyssede os begge, og så var vi i gang. Så blev det alligevel en sandwich, ikke med Juliette, men med Jaqueline, kunne vi mærke. Han stod bag hende.

Jeg havde ikke oplevet sådan noget før, og lidt forlegne var vi, Lars og jeg, over for hinanden, men ikke over for hende. Vi fokuserede. Hun var målet, og hendes seksuelle kraft kunne sagtens indfange os begge på samme tid. Det virkede som om, der var sex nok til alle her.

På en sær måde, var det som om, hun styrede spillet. Vi endte i stuens store, koksgrå sofa, og da hun satte sig, så feminint og udfordrende, fik hun helt af sig selv min pik tæt på. Hun lynede bare op og tog den ud.

Lars stod lige ved siden af, og hun gjorde det samme ved ham. Der var noget tavst og målrettet over det, som var helt fantastisk. Hun ville det her. Det var det, hun var gået efter hele tiden. Os begge på én gang. Nuet åbnede sig, og vi var, hvad vi var her i stuen.

SEX I DAG?

Hendes hænder på vores pikke, og hun skiftevis slikkede den ene og den anden. Jeg bøjede mig ned og hev hendes bluse over hovedet i ét tag. Hun gav efter med sine smidige bevægelser, og selvfølgelig havde hun en smuk bh på med blonder omkring de perfekte bryster. Jeg pillede den af, bøjede mig ned og begyndte at slikke hendes bryster. Hun onanerede stadig på Lars, og stuen blev fuld af støn.

Hendes vorter blev stive. Hun var tændt. Jeg lod en hånd glide op under hendes nederdel og kunne med en hånd mod trusserne mærke, at hun var våd. Den var god nok. Jeg stak en finger ind, og hun strakte sig i nydelse. Nu slikkede hun Lars heftigere. Hev ham ud og råbte:

– Fuck me!

Jeg fingerkneppede hende, og det hele blev lidt tumultagtigt på den gode måde. Jeg skubbede hende ned og pressede mig hen foran hende. Gled op i hende, tog hende, kneppede hendes lille kusse, der havde forført os så længe, og hun kiggede med det mest kolde blik og med en mund, der så sådan lidt hævngerrig ud. Lars stillede sig hen til hendes ansigt, og nu fik hun pik både foroven og forneden. Hun sank ind i sofaen, og hun blev ren krop. Vi kneppede hende, sådan. Indimellem kiggede vi på hinanden med et anerkendende nik, for vi vidste begge, at vi var i himlen nu.

Her lå hun, Jaqueline, lige tilpas eksotisk og så på eventyr, og hun kunne mærke os. Vi kunne mærke hende. Jeg holdt om hendes smalle hofter og blokkede hende ud. Jeg nød synet af hendes mund om Lars’ pik mere, end jeg havde regnet med. Det var frækt, og jeg tog hende, og hun stønnede på dansk, og hun fik dansk sex hos mig.

– Åh, årh, uh…

Hendes stønnen indimellem hendes pikslikkeri. Hendes læber og hendes hænder, og jeg havde hænderne på hendes bryster, som jeg nappede lidt i, og vi blev voldsommere begge to. Lars var så hård, kunne jeg se. Hendes tunge var rød, og hun var typen, der helt sikkert var vild med mænd, det var dét, vi havde kunne mærke lige fra starten.

Selvfølgelig var vi ikke de første, der havde hældt champagne i Jaqueline og nydt hende folde sig ud. Det var et talent, hun havde. Hun have været indmaden i en sandwich før.

Lars insisterede på at bytte, og han lagde hende ligesom op over sofakanten, så han kunne komme til hende bagfra, og jeg stillede mig rundt og tog hende i håret. Dette eksotiske sorte, jeg holdt fat i det og prøvede at styre hendes hoved, så hun kunne koncentrere sig om min pik.

Det var frækt at have sådan kontrol over hende, helt igennem. Og sådan ja, sådan og sådan kneppede vi hende, og hun var kød, sved, hud og liderlighed.

Jeg kunne bare ikke holde mig mere, og jeg rev mig ud og sprøjtede ud over hendes krop og hele scenen, følte jeg. Det kørte hende op, og hun rørte mig igen og lagde sine hænder fladt mod min hud med en særlig varme. Samtidig med at Lars pumpede hende, og han gav hende det sidste, så hun begyndte at stønne højere og højere.

– Uh, oui, oui…

Sådan stønnede hun på sit franske, og han gav hende det, hun skulle have, mens jeg kastede mig over brysterne og slikkede dem. Så kom hun, og Lars hev sig ud og sprøjtede også over hende med et brøl.

Bagefter lå hun med det vildeste, brede smil. Vores lemmer lå hen over hinandens, og vi havde alle overskredet nogle grænser, tror jeg.

– Hvad skete der lige? spurgte jeg henvendt til Lars.

– Det der skulle ske, sagde han.

Vi gik lidt rundt og samlede tøj sammen. Jaqueline så ud til at nyde orgasmen længe. Hun var sød. Hun skulle nok få en god tur i København, hvis hun fortsatte med at gå frem på den måde, som hun gjorde den fredag aften på Vesterbro. Vi havde fortalt hende om de forskellige bydele, og det virkede som om, at hun ville opleve det hele. Hvad der skete, ved jeg ikke. Vi så hende ikke igen, og det vidste vi godt, da vi begge kyssede hende farvel i entreen.

Bagefter drak vi en whisky og hørte lidt Coldplay, som vi altid vendte tilbage til. Det havde været en overraskende aften. Vi blev enige om, at det altså var fedt en gang imellem at opleve noget nyt, også på det seksuelle område. Så skålede vi.

– Fik du for resten lært noget fransk? spurgte jeg Lars.

– Næ. Det er overhovedet ikke nødvendigt. Det med sprog er stærkt overvurderet. Hendes tunge og hendes hænder, ja og så den der lille, våde, franske kusse forstod mig virkelig godt.

– Ja, og du fik alligevel en fødselsdagsgave.

– Ja. Hæ. Sådan kan man jo være heldig.

porno med danske piger