Dansk, Tysk sandwich til konen

Vi skal en del år tilbage, jeg var en af landevejens cowboys drønede europa rundt i min store brølende truck. Jeg havde været i spanien og var nu på vej hjem med et læs frugt til københavns grønttorv, det var fredag og turen var gået godt endda rigtig godt, så jeg glædede mig til at komme hjem til konen.

Jeg var nu kommet til Puttgarden, der var næsten ingen ventetid ved færgen, kl. var ca. 16.00 og jeg kunne komme med kl. 17.00. fat i mobilen en besked til konen, jeg skulle lige til københavn med traileren kunne være hjemme kl. 22.00, det var dejligt sagde hun, så disker jeg op med lide særligt.

På færgen kom jeg i snak med en tysk chauffør der hedder Andreas, jeg havde kendt ham i en 3 år efterhånden, en meget flink og reel fyr.
han var på vej til Korsør og skulle losse mandag morgen, medens vi sad og sludrede over maden røg det ud af mig, jamen Andreas du kan da bo hos os i weekenden, du skal sgu ikke sidde og glo på en rasteplads til mandag. han takkede ja, jeg gav ham adressen og sagde at han bare skulle køre hjem så kom jeg når jeg havde været i københavn med min last.

Jeg gav lige konen et ring, hun blev sgu sur, nu havde hun lige glædet sig til at jeg var tidlig hjemme for en gangs skyld og så kom jeg sgu slæbende med en tysker, nej nej skat Andreas kommer nok om en times tid, så kan du ikke lige underholde ham til jeg kommer hjem. der kom en hel masse ord ud af min mobil, jeg tror det er forbudt at gengive dem på tryk, men til sidst kom der et ok han er jo egentlig en flink fyr. hun kendte jo godt Andreas.

Det er måske her på sin plads at indføje at vi havde et meget åbent ægteskab, vi var jo meget alene begge to, hende hjemme i lille danmark og jeg i min store truckrundt om i europa, så hvis der bød sig noget af det frække var det ok, bare det ikke blev holdt hemmeligt. nå men freden var jo genoprettet så det var bare om at blive færdig og så se at komme hjem.

SEX I DAG?

Jeg var hjemme kl. 22.00 som planlagt, min kone var i fuld gang med at underholde Andreas, hvis i tror det var med kaffe og en passiar hen over bordet, så tro om igen der var modeshow i sexet lingeri, jeg kunne se det bekom Andreas særdeles vel, lige til jeg kom ind i stuen, så var han klar til at flygte ud i sin bil indtil at han så jeg grinede og gik hen og gav min kone et ordentlig klem og sagt at det klarede hun jo meget godt.
der sad vi så alle tre, jeg havde fundet den gode whisky frem og konen havde hentet glas og is, hun var stadig kun iført de mindste g-streng trusser jeg havde set og en støtte bh, i ved sådan en der kun sidder op under brystet og løfter dem lidt op, hun var sgu rigtig sexet, en stram lille bagdel slank figur og et brystparti i størrelse c en totalvægt på de 55 kg. en fræk og lækker sag.

Jeg kunne se at Andreas var lige ved at sprænge sine jeans, så jeg foreslog konen at hun hjalp ham af med dem inden det gik galt, hun ikke alene hjalp ham ud jeansene, hun begyndte at slikke hans pik bare sådan for lige at tage trykket, hun tog ham så langt ned i halsen at jeg troede øjnene ville falde ud af hovedet på ham.

Jeg lagde mig på gulvet og begyndte at slikke hendes fisse, samtidig med at jeg stak et par fingre op i fissen, der var nu kommet rigtig gang i det lille party, Andreas stønnede min kone gispede og vred sig jo det kørte, så vendte hun sig om satte sig ned over hans pik samtidig tog hun min pik i munden begyndte at ride Andreas samtidig med at hun slikkede min pik, det gjorde hun godt rigtig godt endda, jeg nulrede og krammede hendes bryster, nappede hendes vorter med mine negle så hun gispede af snerte.

Jeg løftede hende op fra Andreas pik og trak hende ned over mig på gulvet, min pik gled let og ubesværet op i hendes smaskvåde fisse,
hun begyndte at ride mig så men skulle tro at det var dm i ridebane-springning, Andreas sad og gned på sin pik samtidig med at han krammede hendes bryster, jeg gjorde tegn til ham og pegede mod hendes stramme bagdel, han forstod tegnet og førte sin pik forsigtig op i røven på hende, jeg siger jeg hun hylede og skreg af fryd og forlangte mere og mere.

Sådan gik der flere timer, der blev skiftet stillinger og huller i en uendelighed, jeg tror aldrig at konen havde fået så mange orgasmer på en nat som hun fik i nat.

Sluttelig måtte både Andreas og jeg give os, vi sprøjtede vore ladninger ud over hende, bagefter begyndte vi at massere vore safter ind i hendes krop som var det lotion, hun var slap som en klud, gennemkneppet og udkørt som aldrig før.

Vi faldt i søvn der midt på gulvet i en stor klynge, vi var jo alle temmelige udkørte. jeg ser stadig Andreas selv om at jeg ikke er chauffør mere, men hver gang vi ses taler han om den weekend og det til trods for at der gået en 13-14 år. der er jo løbet meget vand til havs siden dengang.

porno med danske piger