Frække spil

Klara spurgte mig om jeg var flovt over, hun spurgte om jeg havde onaneret den dag, ja svarede jeg, skulle vi tage et spil strip 500?…

Det var en lørdag aften, hvor mig og min storesøster Klara var alene hjemme. Klara spurgte mig om jeg var flovt over, hun spurgte om jeg havde onaneret den dag, ja svarede jeg, skulle vi tage et spil strip 500? Ja, svarede jeg, hvad går det så ud på. Hm, vi skal have max 5 tøj på, okay, og den der mindst point tager tøjet af. Række følge for at tage tøjet af, er tøj, T-shirt, strømper, bukser og underbukser.

Spillet gik og gik, og da vi nåede ti 8 runder, hvor jeg kun havde underbukser på, hun havde kun bukser og trusser, det var helt vildt spændene, hun håbe på jeg fik det mindste point. Så afsluttet jeg og jeg fik færre point, så havde jeg ingen tøj på. Stilling så 435 til hende og 385 til mig, kommer jeg over 500 skal jeg bestemme hvad du skal. Det gjorde hun også, hun ville have jeg skulle slikke på hendes fisse, hun presse bare og så skulle jeg blive bundet. Hun tog en rab og bundet mine hænder sammen, det hun gjorde var at onanere ved sig selv, jeg skulle sige noget frækt, jeg sagde jeg elsker hende, hendes fisse var enorm dejlig. Så sagde hun det er ulovligt at kneppe, men jeg ville have at din pik skal slikkes, så tog hun min pik og suttede den, og sagde jeg måtte slikke hendes kusse. Så lavede vi en 69, til sidst sagde hun, jeg skulle onanere foran hendes kusse, og det gjorde jeg meget. Stik dine finger op i min røv sagde hun, til sidst tog hun min pik mellem hendes patter, prøv lad som om du knepper sagde hun.

Det sluttede med vi sov sammen, vi sov som en 69, hun suttede bare min dejlige pik.

SKRIV HVAD DU MENER!