Min gamle kusine

SPAR MANGE PENGE

Jeg kom om på ryggen uden at tænke over at det var varmt og pikken var vokset temmelig meget medens solen bagte på min ryg…

Jeg var lige blevet skilt, var til familiekomsammen, kom i snak med min ældste kusine der også var skilt, men ikke for nylig. Hun spurgte så hvor jeg skulle holde ferie og sagde på en Naturistcamping, og der ved blev snakken.

Vi mødtes så igen nogle måneder efter igen til en familiefest og snakken kom ind på ferie og hun spurgte så hvem jeg skulle ha med, jeg svarede at jeg nok skulle som sidste år af sted alene. Hun svarede at hun da gerne ville med og jeg sagde at det jo var en Naturistcamping og hun svarede at de nok ikke sagde noget til at en lidt overvægtig kvinde på over 70 havde en badedragt på, jeg tænkte bare mit. Men alligevel lidt ærgerlig over at jeg havde indvilget i at tage hende med, så nu fik jeg jo nok ingen løsafteg fisse som sidste år, jeg skulle jo være sammen med kusinen i de 14 dage.

Jeg plejer at ha et lille telt med, men ringede til Campingpladsen, jeg viste de havde hytter, bestilte en hytte.

SEX I DAG?

Vi kom derned, det var varmt jeg smed tøjet som jeg plejer og gik ned til vandet, ja det var så varmt i Adriaterhavet at det er som et badekar at hoppe ud i.

Jeg kom op til hytten igen min kusine sad i en lige stol og nød solen, jeg smed mig på en drømmeseng og faldt i søvn.

Jeg vågnede ved at min kusine vækkede mig og sagde at jeg skulle vende mig da jeg ellers ville blive skoldet. Jeg kom om på ryggen uden at tænke over at det var varmt og pikken var vokset temmelig meget medens solen bagte på min ryg, men nu var jeg der jo og tænkte at det var jo sådan livet var, og lagde mig døsig på ryggen, med pikken godt oppe på maveskindet.

Der gik ikke mange sekunder så snorksov jeg igen, blev efter et stykke tid igen vækket af kusinen og sagde med lukkede øjne at jeg nok skulle vende mig om men solen blændede mig, hun flyttede sig så hun skyggede og jeg åbnede øjnene og hvilket lækkert syn, jeg kiggede lige op i en stor godt bekrølhåret kusse, HUN HAVDE SMIDT badedragten, skøn kvinde mange år ældre end mig, ja hun havde været barnepige for mig da jeg var lille, og der var hun jo allerede en gift kone, stod der nøgen med sine dejlige store bryster og godt buttede krop.

NÅ DA DA DA sagde jeg, solen bestemmer over dig ? ja ja sagde kusinen og vi nød varmen, vi gik senere over og fik brusebad, kom tilbage til hytten , hun satte sig på sengen, jeg stod sådan lidt skråt foran hende, pludselig mærkede jeg hendes hånd på min hofte, jeg vendte mig om kiggede ned i hendes øjne, der var dejligt smilende, gav hendes skuldre et lille puf hun faldt ned på ryggen jeg lagde mig ind over hende, hun havde fat i min pik og førte den direkte ind i fissen.

Nøøøøjjjjjj det var lækkert, pikken var blevet stiv på ingen tid og jeg bollede min kusine vildt, jeg kunne hører hendes knurren at hun kunne lide det, den gamle tøz.

Jeg pumpede og pumpede og vi kom samtidigt i at sammenknuet brøl, naboerne i de andre hytter skulle jo ikke hører hvad vi havde gang i, ja vi havde endda glemt at lukke døren.

Jeg lå lidt på hendes store mave og nød de sidste kramper i hendes godt behårede kusse, trak så pikken langsomt ud til hendes sukken og ja jeg ved ikke hvad der gik af mig men jeg opdagede at jeg pludselig lå og slikkede hendes godt brugte fisse, fyldt med min egen sperm, hendes hæle lå på mine skuldre, og jeg slikkede mine egne rester i mig, hun kunne li det, kunne jeg hører, jeg kigggede lidt op, men kunne kun se hendes dejlige runde mave og kiggede til siden, der var et spejl som jeg kunne se os i, og sq også naboerne ud gennem døren, de kiggede ikke helt diskrete, hi hi hi erotikken smittede, det blev en god ferie, med komsammen med tyske naboer hi hi hi.

porno med danske piger