Fitnessbabe spottet på stranden Billede-galleri!

Fitnessbabe spottet på stranden Billede-galleri!

* * * BABE ALARM * * * BABE ALARM * * *

Den verdenskendte fitness stjerne Michelle Lewin, er blevet spottet flere gang på en strand i Miami, i færd med at træne sin veltrænede krop.

Se billederne når en fitness babe udøve trænings øvelser der ligner noget man ser på en stripklub…! Modellen Michelle Lewin har været i mange mande magasiner verden over, bla. i det danske magasin M! hvor hun prydede forsiden som bikinimodel i februar 2011.

SEX I DAG?

BILLEDER FRA FLERE AF HENDES TRÆNINGSRUNDER i MIAMI

michelle-lewin-butt-modeling-workout-01michelle-lewin-butt-modeling-workout-02michelle-lewin-butt-modeling-workout-04michelle-lewin-butt-modeling-workout-07Michelle-Lewin-Flaunts-Her-Body-While-Working-Out-in-Miami-03Michelle-Lewin-Flaunts-Her-Body-While-Working-Out-in-Miami-06Michelle-Lewin-Flaunts-Her-Body-While-Working-Out-in-Miami-07Michelle-Lewin-Flaunts-Her-Body-While-Working-Out-in-Miami-09Michelle-Lewin-Works-Out-at-the-Park-in-Miami-01Michelle-Lewin-Works-Out-at-the-Park-in-Miami-03Michelle-Lewin-Works-Out-at-the-Park-in-Miami-04Michelle-Lewin-Works-Out-in-Kangoo-Jump-Shoes-at-a-Miami-Park-03Michelle-Lewin-Works-Out-in-Kangoo-Jump-Shoes-at-a-Miami-Park-05Michelle-Lewin-Works-Out-in-Kangoo-Jump-Shoes-at-a-Miami-Park-07Unknown

Video med Michelle Lewin der igen viser sin smukke spændstige krop.

Se mere med Michelle på hendes egen hjemmeside.

SE EN FRÆK FITNESS/BODYBUILDER PIGE MED STJERNE KROP

porno med danske piger