Frækt rollespil på stranden

Cille og Kim elsker at spille rollespil, denne gang de gjorde det på stranden. Cille skulle spille rollen som en kvinde, der har behov for søndag dagens olie, og Kim skal spille sin del af en fremmed til olie hendes krop.

Cille fundet en forladt stedet i en bugt på stranden, hvor hun vidste hun kunne opholde sig alene (troede hun) for at få hendes solbad. Hun sprede hendes tæppe ud på det varme sand, og lagde sig på maven i hendes lille bikini, hun var spændt, hvad denne fremmed ville komme med, så hun lukkede sine øjne i 30 minutter. Pludselig kom denne fremmed og sprede sit tæppe ud 3m fra hende. Hun åbner øjnene og tippede hendes solbriller ned lidt at se, hvem der blokeret solen for hendes ansigt, og så denne muskuløse sexet mand ved siden af hende. For helvede han er sexet, jeg vil vædde, han har en stor pik i disse badeshorts. Måske skal jeg bede ham om at olie min krop, OH min Gud! Jeg er allerede begyndt at blive våd blot følelsen af hans store stærke hænder på min krop. Og føler hans store pakke indeni mig. De fremmede i sandbakkerne (som de ikke så) bemærkede, at hun så på ham og tænkte, hvor heldig var han at se en smuk kvinde ved siden af ham. Kim bredte sit strandtæppe ud og kikkede hen på den smukke kvinde. Måske jeg skulle gå derovre og spørge hende, om jeg kunne smøre olie ind på ryggen. Den fremmede stod op og gik de 3m hen til hende og knælede ned ved siden af hendes ansigt.

SEX I DAG?

Undskyld jeg bemærket, at så på mig, sagde han …. Oh! Jeg gjorde det, sagde hun, det er ikke hverdag en lækker mand kommer her …. Jamen, mit navn er Cille, og hvad er dit? Kim siger han. Nu skal vi kende hinanden navne, kunne du ikke smøre olie mig på min ryg, Kim? Som du kan du se, jeg kan ikke gøre det selv. Cille’s strandtaske lå lige ved hendes hoved så hun rejste hendes bryst op. Så han kunne se toppen af hendes bryst … .. For helvede! Hun har en dejlig stor pakke bryster, måske jeg er heldig at olie dem også. Han fik den olie fra Cille, og han begyndte på hendes venstre fod. Hun kunne føle nogensinde hans magiske fingre …. For helvede! … Hans hænder og fingre er gode. Jeg ikke håber, at han finder ud af, at jeg begynder at blive våd allerede tænkte hun. Han langsomt arbejdede han sig op på Cille’s lår, indtil han kom hvor lår og røven begynder. Så han skifte side og begyndte helt forfra. Cille’s kunne føle hun blev vådere, så hun sprede hendes ben lidt mere i håb om, at Kim ville olie hendes røv. Men nej! Han startede på hendes højre arm med olien fra finger til armhule. Så skifte han side og gjorde det samme ting, der også …. Kim kunne høre, hvad han gjorde med hendes havde en god virkning, hendes vejrtrækning var lidt hurtigere end før. Efter at han gjorde både arme og ben satte han sig på hendes smukke røv og begyndte på hendes skuldre og øvre ryg. Og da han kom til hendes knude på bikinien sagde han, jeg er nød til at binde knuden op, så jeg kan fortsætte på din ryg … OK sagde Cille og rev snorene ud til siden efter han have bundet den op. Kim gav hende lidt mere olie og langsomt gned og masseret hendes ryg og sider. Hver gang Kim ramte Cille’s side gjorde han så han, røret ved siden af Cille bryst. Og hver gang Cille kom med en jamre, for hun havde aldrig havde følt en mand kunne drille hende med olie som denne. Kim arbejdede ned til hende lavere bikini strop, denne gang spurgte han ikke Cille om at frigøre knuden, men han gjorde det selv. Cille løftede sig op en lille smule og Kim trak bikinien væk. Cille kunne føle Kims hårde pik, og blev mere tændt. Og Kims pik trykkede sig ind mellem hendes baller. Kim kunne se på hendes g-streng, at hun var våd, og da han så, at han sagde JA! til sig selv. Jeg vidste, det ville ha en effekt på hende. Så han glide ned på hendes lår og spurgte Cille om hun kunne sprede hendes ben lidt mere. Han gav hende baller lidt mere olie og langsomt arbejdede hans hænder omkring hendes baller, og han har sørgede for nogle af olien løb ned på g-strengen. Cille spredte hendes ben mere, da hun kunne føle Kims hænder indersiden af hendes lår. Kim sørgede for at ramme de ydre skamlæber uden på g-strengen, Cille stønnede lidt højere.
Cille ikke kunne vente med at føle Kim hænderne på den anden side, så hævede hun hovedet og konfronteret ham. Har du noget mod at smøre mig ind foran, Kim?

Ok, hvis dame beder om det, så jeg har ikke noget imod …. OK, drej rundt … Cille vendte sig rundt.
Og hun havde håbet, han ville starte fra toppen, men nej! Han gjorde starte med hendes fødder og fortsætte på sine arme igen, for at drille hende for han vidste, hun var våd allerede. Og han ønskede ikke at give hende den fornøjelse at olierer hendes store bryster først. Han langsomt arbejdede sig vej op til hendes bryst og øvre del af hendes store bryster. Og Cille kunne føle Kims badeshorts, at hans pik blev hårdere og pikken blev trykket ind på hendes skamlæber. Hvorfor har du ikke tage dine shorts af, det vil føles meget bedre, hvis du gjorde, sagde Cille. Er du sikker på, spurgte Kim … Ja, jeg er meget sikker sagde Cille … Ok så tror jeg ikke, jeg har et andet valg …. Nu ik noget med at kikke?nej nej jeg skal nok lade vær (de begge vidste Cille kunne ikke stoppe, når han trukket sine shorts ned).
Kim stod op på knæ og trak sine shorts ned, Cille kikke ud af hendes solbriller, og da hun så den store hårde tykke pik på Kim. Hun sagde til sig selv: Jeg håber, han vil bolle mig med den, for helvede, jeg er så våd nu. Kim satte sig ned i samme situation, hvor han kom fra, og han sørget for at smøre sin pik ind i olien tilbage og tilbage på hendes skamlæber. Mens gav Cille’s store bryster olie, han massager hendes bryster og klemte hendes brystvorter. Cille’s åndedræt var stærkt nu, og hendes stønne var større end før. Hendes fisse var så våd hendes safter løb ud og fik blandet med solen olien. For alt den massage gjorde hende så våd, at det eneste, hun ville lige nu var at føle Kims store hårde pik. Glide ind mellem hendes læber og ind i hendes våde grotte.

Kim fortsatte med at glide op og ned på hendes skamlæber og sørge for at ramme hendes klit, mens han sænkede sig ned til hendes læber og kyssede hende mens hans hoved drillede hendes læber og klit. Cille’s hænder fandt Kims baller og hun forsøgte at skubbe ham ned, og ind, men nej! Kim trak sin røv op og tilbage for at drille hende lidt mere derefter ned igen. Uden advarsel trængte han ind hendes våde stramme kusse i en bevægelse, og Cille fik sin første orgasme så åbnede hendes mund skreg sin orgasme ud. Hun holdte Kim låst med hendes arme og ben. For helvede, FUCK, lort, FUCK du er store og hårde. Kim trak hans pik ud, indtil hovedet var synligt og havde læber spredt. Kim glid langsomt op i hende igen, for han elskede at føle, hvordan hans pik blev suget ind og Cille’s muskler klemt om pikken. Cille holdt Kims røv med hendes ben, og begynder at rulle og klemme, sutte på hans brystvorter. Knep mig hårdt Kim, jeg vil gerne føle din pik ramte min væg, for jeg er så tæt på komme igen. Kim kneppede Cille hårdt med lange dybe stød… Hårdere og hårdere skreg Cille, indtil hun kom over hele hans pik. Du kunne høre denne SWUPP.. SWUPP hver gang han var dybt i hende. Han lænede over hende og kyssede hendes læber, næse tip og fortalte hende hvor god hendes våde fisse følte på hans pik. Cille klemte Kim stramt med hendes muskelkraft, og fortalte ham, hans pik var så dejligt inde i hende og hun vil ikke lade ham gå. Da han bad hende om at holde stramt om ham, så de kunne rulle over så kunne sidde oven på ham. De rullede over og Kim begynder at sutte, klemme og rulle Cille’s brystvorter, indtil de blev hårdere og hårdere. Cille holdte Kim hoved stramt til hendes store bryster og Kim at begynde at sutte, slikke ører. Denne gang var det Cille der havde fuld kontrol over Kim kunne hun føler han fik sværere og han var tæt på komme. Så hun øgede hendes ride hastighed og sørgede for at ramme hende væg i hendes våde kusse.

Så nu kunne han ikke holde sin udløsning tilbage, Cille trak sit hoved ned og kyssede og ham, og suget hans tunge i hendes mund. Da Cille følte den første stråle sperm ramte livmoder halsen kom hun i hendes 2 eller 3 store orgasme. Hendes hele kroppen var en stor kuldegysning og da han kunne mærke det rejste kim sig op og Cille holdte stramt om Kim, og han om hende og kyssede hendes læber og mund, mens han fyldte hende med sperm.
For helvede det skat det frækt, sagde Kim. Ja skat! jeg har aldrig kommet så stærkt før og din oliemassage og din drillende pik på min skamlæber og klit gjorde udfaldet.
Efter masser af kys og ren sutning de fandt der vej tilbage til det virkelige liv. Og de fandt ud af, at de havde indsamlet lidt af gruppe gemt i sandbankerne, de bare smilede til dem og med høj latter løb de nøgne hånd i hånd ud i vandet.

porno med danske piger