Guide til din første sprøjteorgasme

Guide til din første sprøjteorgasme

SPAR MANGE PENGE

Opskriften på en Sprøjteorgasme.

Sprøjteorgasmen også kaldt squirting er det seneste årtis helt store sextrick. Læs her om hvordan man giver en sprøjteorgasme, få tips og erfaringer til det perfekte sexlegetøj, for at du får sikker succes.

SE PIGER SPRØJTE I FRÆKKE SEXFILM HER

Det handler om sprøjteorgasmen – eller squirting og gushing, som muligvis er mere passende betegnelser, da det at sprøjte under sex langt fra behøver at ske i forbindelse med en orgasme. Sandheden er i øvrigt, at så godt som alle kvinder rent fysiologisk er i stand til det, fordi væsken, der er basisk, kommer fra kirtler omkring urinrøret.

Single-sprøjt
De, der bevist eller ved (u)held oplever at sprøjte, er det efterfølgende noget, der kan ske ukontrolleret og uden stor anstrengelse. Men for mange kræver det lidt arbejde. Uanset, om du er kvinde og udforsker alene, eller I er to, er liderlighed og en tømning af blæren en forudsætning. Desuden skal du som kunne give helt slip mentalt og fysisk.

Nogle kvinder tror fejlagtigt, at det handler om at knibe sammen under sex, men vil du lære at sprøjte, kan du med fordel gøre det stikmodsatte – pres nedad. Når du gør det, vil du øge følsomheden og blotte G-punktet, der føles som en ru og lidt svampet forhøjning, mere.

Nu fører du lange- og ringfinger ind og laver kom-an-bevægelser meget hurtigt og meget hårdt på det. Og du bliver ved, til du kan mærke på fugtigheden eller høre på de svuppende lyde, at du bliver mere og mere våd. Nu er du nemlig lige ved at slippe væsken og præstere en såkaldt kvindelig ejakulation, som squirting også kaldes.

SEX I DAG?

Sådan gør I som par
Det kan være svært at provokere voldsomme sprøjt frem under onani, men noget lettere, hvis man har en partner siddende mellem benene, der ved, hvad han gør. Er du den heldige med pilfingrene (og de nyklippede negle!), skal du dog være forberedt på motion af din underarm, når du går all-in på at få din partner til at vande lagener.

Rent praktisk skal du gøre præcis det samme med lange- og ringfinger som beskrevet ovenfor. Enten mens hun ligger ned på ryggen, eller hvor I f.eks. står op med dig lænet ind mod en væg og hende lænet med ryggen mod din brystkasse. Fingrene skal være krummet med fingerspidserne vendt mod hendes venusbjerg, og du kan eventuelt med den frie hånd presse let imod og opad på selve venusbjerget udefra, så du spænder det hele lidt ud.

Gå i gang med hurtige og halvhårde bevægelser at pirre G-punktet. Ligger hun ned, kan hun hæve underlivet op mod dig, og du kan igen presse huden på venusbjerget opad, så punktet næsten blottes ved vaginaåbningen. Pres med den anden hånds pege- og langefinger imod G-punktet og gnid hidsigt med hurtige vandrette bevægelser. Ved denne metode er det større chance for, at væsken kommer i sprøjt og ikke bare render ud.

Køb: G-punkt vibrator og Glidecreme til sprøjte-lege.

squirting dk guide test

Liderlighed og Sexlegetøj
I pornofilm overkarikeres sprøjtene ofte, og det har været diskuteret, om aktørerne i virkeligheden drikker meget vand inden, så væsken er urin eller en blanding af urin og den basiske væske fra kirtlerne omkring urinrøret. Svaret må blæse mellem benene på sexgazellerne, men vær sikker på, at der ikke kun er én måde at squirte. Nogle kvinder kommer med en stråle, andre strinter væsken ud. Og så er der dem, som bare siver voldsomt.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor meget væske der gives afkald på. Nogle sprøjter virkelig meget, så hav vand ved sengen, for hun bli’r tør i munden. Det kan også være, hun oplever besvær med at tisse lige efter, fordi området omkring urinrør og kirtler midlertidigt kan hæve op og ligesom lukke af.

Og så ta’r vi den lige igen: Squirting fører ikke automatisk en orgasme med sig. Det ER imidlertid frækt at se på og opleve, og det i sig selv gør meget for lirværdien. Husk som sagt også den vigtigste forudsætning for at kunne gøre det selv eller få en partner til det: Liderlighed.

Vil du som mand spare lidt på kræfterne i den indledende fase, kan vibratordildoer med G-punkt-bøjning være en god pirringspartner. Og husk nu glidecreme! Såfremt hun sprøjter, inden I har samleje, kan hun blive så tør efterfølgende, at det gør penetrering smertefuld.

Køb: G-punkt vibrator og Glidecreme til sprøjte-lege.