En aften med sadomasochistiske rollespil

Hun sad på bænken over for mig på den lille runde plads, hvor der er otte bænke i en rundkreds. Der var god plads denne forårsmorgen. Hun så nervøs og sårbar ud. I hånden havde hun en rød rose.

Jeg havde netop løbet mine daglige ti kilometer, så jeg sad nu pustede ud og nød forårssolens stråler. De varmede allerede, selv om det var tidligt på formiddagen.

Jeg iagttog hende et øjeblik. Hun så nervøst på sit ur. “Hun har en blind date”, tænkte jeg. Hun skal møde en fyr, som hun sikkert har fundet på Nettet, for første gang.

Ind i mellem spejdede hun ned ad havegangen til begge sider. Der kom en del mænd, men det lod ikke til at være nogen af dem. Men pludselig kom en fyr i læderjakke og støvler. Han standsede foran hende og kiggede på hende. Så satte han sig.

Det var et af hverdagens små dramaer, jeg var vidne til. Han sagde noget til hende, mens han så temmelig sur ud. Hun rakte ham rosen og sendte ham et undskyldende smil. De sad et stykke tid og snakkede; han gestikulerede voldsomt med armene, hun sad med hænderne i skødet.

På et tidspunkt så det ud, som om de skændtes, men stadig så lavt, at jeg ikke kunne høre, hvad de sagde. Så rejste han sig og gik, uden at se sig tilbage. Da han kom forbi skraldespanden ved siden af den bænk, der stod nærmest stien, smed han rosen i den.

Mine øjne fandt tilbage til pigen. Hun var i tyverne, ville jeg gætte på. Hun havde halvlangt brunt hår og skønne øjne, så vidt jeg kunne se på den afstand. Nu lagde jeg mærke til, at hun et øjeblik skjulte ansigtet i hænderne. Så stirrede hun blot forstenet ud i luften.

Jeg rejste mig og gik over og satte mig ved siden af hende.

– Han var ikke værd at samle på! sagde jeg.

Hun kiggede overrasket på mig.

– Hvabehar?

Jeg gentog, at jeg ikke mente, han var værd at samle på.

– Sådan en stud! tilføjede jeg.

Hun brast i latter.

– Var det virkelig så tydeligt? spurgte hun.

Jeg fortalte hende, at jeg selv havde prøvet det samme; mange gange endda. Efter få minutter talte jeg med hende, som om hun og jeg var ældgamle venner. Vi blev enige om at gå over på en nærliggende café og få en brunch. Hun havde endda bestilt bord til to. Det var jo godt nok ikke mig, hun havde regent med, hun skulle dele den med. Hun hed Bea. En forkortelse for Beatrice.

Hun var fantastisk at tale med. Jeg busede ud med alle mine hemmeligheder, og jeg fik så sandelig også hendes. Midt i et rundstykke fortalte hun, at hun var masochist. Og at fyren var sadist. Det var egentlig alt, hvad hun vidste om ham. Han havde beordret hende til at møde op iført korset, uden trusser og med et par brugte trusser i lommen, som hun skulle give ham, når de mødtes.

Jeg spurgte hende, om hun havde sagt ja til det! Det havde hun. Så kunne jeg ikke andet end at sige, at så forventede han naturligvis også, at hun adlød. Jeg legede selv med sadist-rollen engang imellem; mest i mit tidligere forhold, hvor jeg boede sammen med en vaskeægte masochist i to år.

Der tændtes et lys i Beas øjne. Hun så interesseret på mig.

– Er du sadist? spurgte hun lige ud.

Jeg kunne kun sige, at det var jeg bestemt ikke. Men jeg var god til rollespil, og jeg kunne godt lide at påtage mig den sadistiske rolle, hvis pigen var ægte masochist. Hendes øjne var klistret til mine læber. Hun bad mig fortælle mere. Så jeg fortalte hende om min tidligere sambo, som både ville bindes, piskes, have røvfuld og tales rigtig ydmygende til.

Hun nød også, at jeg tissede på hende, og at jeg flashede hende offentligt, det vil sige viste hendes kusse eller bryster frem for intetanende forbipasserende. Det sidste tændte hende helt vildt.

Når vi havde haft en eftermiddag eller aften i byen, hvor jeg igen og igen havde sørget for, at hendes glatte kusse blev vist frem, kunne jeg få hende til hvad som helst. Problemet var egentlig, at jeg ikke var interesseret i at få hende til hvad som helst. Jeg ville bare gerne elske stille og roligt med hende.

SEX I DAG?

Men et eller andet sted savnede jeg det. Jeg savnede spændingen ved at sadistisk/masochistisk forhold. Og jeg savnede det sus, vi fik, når vi gik i byen og foretog os unævnelige ting for øjnene af andre.

Men lad mig gøre en lang historie kort. Det var sådan, jeg mødte Bea. Efter at vi havde været i byen sammen nogle gange, blev vi enige om, at vi skulle mødes hjemme hos mig lørdag aften. Det lå i luften, at det skulle være en aften med sadomasochistiske rollespil. Hun var helt tryg ved mig nu. Jeg var mindre tryg ved, om jeg kunne finde tilbage i rollen som “herskeren”.

Det kunne jeg. Vores indbyrdes samhørighed og forståelse var formidabel. Jeg vidste, hvad hun ønskede, allerede inden hun selv vidste det.

Vi havde delt en flaske vin og var underforstået enige om, at nu skulle det være. Jeg bad hende tage tøjet af. Nej, jeg forlangte det.

Hun rejste sig og begyndte langsomt at trække sit tøj af, stykke for stykke. Jeg sad tilbagelænet i sofaen og iagttog hende. Jeg gryntede billigende, da hun tog bh’en af, og jeg så hendes bryster med den lille ring i venstre brystvorte. På lænden havde hun en tatovering. Hun tøvede et øjeblik.

– Trusserne! befalede jeg.

Hun rullede dem langsomt ned over de ret smalle hofter. Hun var ikke piercet i kussen. Jeg kunne se, at hun havde barberet sig for relativt nylig, men hun var ikke helt glat.

– Du har sjusket med barberingen! Du skal være helt glat! sagde jeg.

Hun kiggede på mig.

– Vil du gøre det? bad hun.

– Det kunne ikke falde mig ind. Men jeg henter barbergrej til dig. Så kan du gøre det færdigt for øjnene af mig.

Det var præcis det, der skete. Jeg sad mageligt og påklædt, mens hun ydmygt fjernede alle hårene på fissen, indtil jeg var tilfreds.

– Er det godt nu? spurgte hun.

– Det ved jeg ikke. Kom herhen!

Hun trådte hen til mig og jeg lod hænderne glide over det glatte venusbjerg. Barberingen var perfekt. Så stak jeg to fingre op i hendes kusse. Hun var meget våd allerede. Det havde, som jeg på forhånd vidste, ophidset hende at sidde og barbere sig for øjnene af mig.

Jeg lod fingrene blive i hende et øjeblik. Så trak jeg dem ud og første dem op til hendes læber. Hun åbnede villigt munden og slikkede på mine fingre, der smagte af hendes egen kussesaft.

Jeg bad hende nu stille sig hen foran døren til mit soveværelse. Hun gjorde, som jeg sagde.

– Ræk armene i vejret, krævede jeg.

Igen gjorde hun, som jeg sagde. Hendes bryster hævede sig smukt, da hun rakte armene mod loftet.

Jeg bandt hendes arme fast til de to kroge i væggen, der var et levn fra min tid med min masochistiske kæreste. Så bad jeg hende sprede benene og bandt derefter hendes ben fast til yderligere to kroge.

Nu stod hun som et stor X foran min soveværelsesdør.

Jeg vidste ærlig talt ikke helt, hvad jeg skulle stille op med hende nu. Selv om hun måske ønskede det, var jeg ikke interesseret i at slå eller piske hende. Jeg tøvede, ret længe. Så gav jeg hende bind for øjnene. Et silketørklæde gjorde udmærket fyldet til formålet.

Gør med mig, hvad du vil! sagde hun stille.

Jeg var målløs. Hvilken tillid. Hun havde trods alt kun kendt mig et par uger. Men jeg vidste, hvad hun gerne ville høre.

– Det har jeg så sandelig også tænkt mig, sagde jeg, idet jeg kneb hendes ene brystvorte ret hårdt.

Det viste sig, at hun tændte helt enormt på at blive talt frækt til. Og på det punkt har min fantasi aldrig fejlet noget. Så jeg fortale hende, hvordan jeg ville misbruge hende og udnytte hende og gennempule og piske hende, sætter klemmer på hende og alt muligt andet, og hun blev mere og mere ophidset.

Hun endte med at sige, at hun var til rådighed for alt! Hun lagde tryk på ordet alt! Jeg var heller ikke i tvivl; hun var virkelig en masochistisk sjæl, der under sex ville ydmyges og mærke smerte. Jeg havde for længst opdaget, at hun i alle andre sammenhænge absolut ikke ville ydmyges. Så ville hun behandles som jævnbyrdig.

Imens jeg tændte hende mere og mere med mine ord, lod jeg mine hænder vandre overalt på hendes krop i en blanding af niv, små slag og kærlige strøg. Jeg var forbavset over, så utroligt våd, hende kusse blev. Hun fik endnu engang lov til at slikke mine fingre rene.

Til sidst gik jeg målrettet efter hendes kusse og hendes kilder. Med slag, klask og strøg drev jeg hende mod en uundgåelig og voldsom orgasme. Først da den var rullet hen over hende og klinget helt af, løsnede jeg hendes reb. Hun krøb ind i min favn. Jeg var stadig påklædt, hun var stadig helt nøgen.

– Jeg vil slikke dig! sagde hun, med munden mod min skulder.

– Det kan du virkelig ikke få lov til! svarede jeg.

– Be’ om! Be’ om! tryglede hun.

Jeg forbarmede mig over hende og satte mig igen hen i sofaen. Men først efter at have taget alt tøjet af. På knæ mellem mine ben slikkede hun derefter min pik helt tom og tør. Naturligvis drak hun begærligt min sperm. Og naturligvis kyssede hun mit pikhoved ømt til slut og sagde:

– Tak, herre..!

porno med danske piger