Friske og frække tilbud på “Single Dag” den 11.11

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

SPAR PENGE.

Singles day er oprindeligt en Kinesisk handelsdag, i stil med Black friday og cyper monday. Det er en dag hvor butikker har ekstraordinære tilbud, og ofte nogle helt vilde rabatter! Datoen for Singles Day er 11. November (11.11) hvert år – datoen er nem at huske til alle fremtidige singles days. Datoen består af lutter 1-taller som indikation for at individet er alene.

Dagen er en af verdens største online-shoppingdage. Det er nemlig Singles' Day, hvor singler i hele verden fejrer og viser deres stolthed det at være single.

Historien om Singles Day

Singles Day er en tradition der startede i Kina i 1990’erne. Det var studerende på Nanjing Universitet der begyndte at fejre deres status som singler som et modsvar til den amerikanske Valentins Dag. Der er flere historier om hvordan Singles Day startede på Nanjing Universitet, men den mest kendte historie er at 4 mandlige studerende forsøgte at gøre op med livet som single ved at organisere aktiviteter og ”get-together” arrangementer, én dag om året.

Hvad skal jeg købe på Singles Day?

Singles Day den 11. November er et rigtig godt tidspunkt at komme igang med julens tidlige gaver: Adventsgaver og pakkekalendergaver. Det er også muligt at få købt de første julegaver med stor rabat. I Kina bruges dagen til at købe ting og oplevelser til sig selv. Den tradition er ikke helt tosset. Lidt selvforkælelse midt i mørke og kolde november er en rigtig god idé!

Fordele ved at shoppe online på en stor handelsdag

Om du kaster dig ud i tilbuddene på Singles Day eller Black Friday/Cyber Monday, så husk at gøre det online! Det er meget nemmere og overskueligt at gøre det fra sofaen end i butikkerne, af følgende årsager:

  • Du undgår turen til og fra butikken (tid, parkering eller bilet til offentlig transport)
  • Du kan roligt sammenligne både priser, varer og modeller, hos alle forhandlere, inden du vælger hvilket tilbud du ønsker at benytte
  • Varen leveres hjem til dig (eller til et sted nær dig). Dette er selvfølgelig kun en fordel ved køb af større varer.
  • Ingen impulskøb ved kassen.
  • Ingen sælger forsøger at sælge dig tillægsydelser eller andre varer

Du sparer altså både tid og penge ved at vælge at handle online.

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

Så nu har du altså muligheden for en super skøn forkælelsesdag – og her er alt hvad du har brug for.

Her er et stort udvalg af populært sexlegetøj til kvinder. I denne kategori kan du finde alle former for legetøj, lingeri og accesories, der er udviklet specielt til kvinder og som kan nydes alene, eller sammen med en partner. Klik på billedet herunder for at se alle produkterne:

Sexgaver til kvinder damer piger der skal forkæles

Sexlegetøj til mænd er langt mere raffineret og forfinet end dets rygte. Farvel til det lumre og uhumske og goddag til lækre designerprodukter der ud over at give stor nydelse, også kan hjælpe dig til en bedre erektion, få dig til at holde længere og give dig en større penis. Se de mange former for sexlegetøj til mænd, som du kan se ved at klikke på billedet herunder:

SEXGAVER TIL MÆND DRENGE FYRE MANDEN DER HAR ALT

 

 

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!