Fristelsen ved tidsrejser

Hun kom op, og blev skubbet ind over bordet. Heldigt med den slids, så jeg kunne trække kjolen uskadt op over røven. Hende røv var fristende foran mig. Jeg tog fast i en balde og nød følelsen…

Tidsrejser er mulige, jeg ved det, jeg har gjort det selv.
Det er faktisk ikke så svært, når man først får det lært.

Det første, man er nødt til at indse er, at tiden ikke er helt så lineær, som vi går og tror.
Ja, den går fremad, og på et tidspunkt når vi entropi=0, og alt står stille. Men tiden bevæger sig ikke helt i en lang lige linje. Den er mere som en spiral, hvor det er muligt at hoppe fra linjestykke til linjestykke. Man skal bare bruge et ormehul at bevæge sig i. Der skal så bruges noget energi, meget energi, for at skabe ormehullet. Men det er så heldigt, at alt er dannet af atomer, og hvis der er noget, man kan få ud af atomer, så er det energi. Den skal bare høstes.

En anden lille ting ved tidsrejser:
Man kan kun rejse inden for ens egen tidslinje.
Tage tilbage til tiden før anden verdenskrig for at nakke Hitler (eller give ham et blowjob, hvis man mener det ville hjælpe). Glem det. Medmindre du selv levede i 1933.
Tidsmaskinen skal bruge et pejlemærke, og det altså dig selv. Tidsmaskine skal parres med din krop, lidt som et headset via bluetooth. Den kan så lave et ormehul mellem dit ‘nu’ og dig selv, hvornår du vil hen. Du kan kun rejse mellem din fødsel og det seneste tidspunkt i ‘normaltiden’, hvor du har rejst tilbage. Ellers er der frit slag, så længe du er opmærksom på, at du ældes på din tidslinje.
Så det skal kun være korte ture tilbage. Dine omgivelser vil nok blive forundret, hvis du kommer næste dag 10 år ældre.

Jeg ved ikke, hvad du ville gøre, men jeg vidste hvad jeg ville.
Tage tilbage til dagen før og være fyr nr. 2, mens jeg keppede min kone.

Dagen før, min nuværende tidslinje
Det var fredag, og begge børn var hos kammerater natten over, så der var frit slag for aftenunderholdningen. Vi besluttede, at gøre noget ud af det. Så jeg startede med et bad, mens fruen indkøbte aftensmaden.
Mens jeg stod under det varme vand, blev jeg mere lysten. Så da jeg sæbede mig ind, var jeg ekstra omhyggelig med mit lem. Da min kone kom hjem, stod jeg nærmest og lignede en yeti som spillede pik.
Døren blev åbnet, og min nøgne kone kom ind. Lækkert vuggende, hendes bryster sad perfekt. Turene i træningscenteret var ikke spildte.
“Du trænger da vist til en kold afskylning, dit sexdyr” Hun tog bruseren, og tændte for det kolde vand, sprøjtede lige på mit stive lystne pik. Det kolde vand, tog noget af begejstringen, og jeg kom med et udbrud af ubehag. Hurtig fik hun sat vandets temperatur op igen. Snart var det varmt – i virkeligheden varmere, end jeg kan lide. Hun vil helst koges, når hun er i bad. Skriger hysterisk, at der bliver koldt, hvis man kommer til at lukke døren op. Så…. jeg kom nogle gange til at lukke op. I ved, ved et ‘uheld’.
Hun trådte ind til mig, og begyndte at skylle mig.
“Nå, den lille stakkel, jeg må hellere varme den lidt.” Hun tog om mit lem, og hendes bløde hånds stramme greb, fik mig hurtigt op igen. Mens hun holdt der, begyndte hun, at gøre sig selv våd og klar til sæbe. Vi kyssede, først blidt, men hurtigt mere krævende med tungerne som legetøj. Jeg begyndte, at kysse hendes hals og ned på brystkassen. Fik skubbet brysterne til side med hovedet. Kysse ned mellem dem. Hun gav slip på mig, så jeg kunne sætte mig på hug. Mens jeg langsomt kyssede hendes dejlige maveskind. Lod tungen køre et par gange rundt om navlen, inden jeg kørte ned til venusbjerget. Jeg kunne mærke, det varme vand strømme over mig og høre hendes tunge åndedræt. Hvis jeg ville, kunne jeg tage hende her og nu, og vi ville begge komme. Hun spredte benene, klar til at modtage min tunge i sit skød.
Men jeg sprang over, gik direkte til det ene ben, lod tungen glide hele vejen ned af inderlåret. Kom til knæet. Kyssede knæskallen hele vejen rundt, ned af skinneben.
Så det samme, bare i modsat rækkefølge, på det andet ben. Da jeg kom op til hendes skød, blev jeg belønnet med duften af villig kvinde.
Jeg havde tænkt mig, at lade være, men hendes fugtige skamlæber fik et kys, inden jeg rejste mig igen.
“Nej, mere. Du skal slikke mig – jeg trænger” Hun forsøgte, at skubbe mig ned, men jeg kæmpede imod, gav hende et hurtigt kys på munden og sagde god fornøjelse med badet.

Fik tørret mig, mens jeg nød synet, at den dejlige kvinde, som var ved, at sæbe sine bryster ind. Hun viste tydeligt sin glæde for at blive betragtet imens.
Nøgen gik jeg ind i soveværelset. Passerede det store påklædningsspejl, og var ganske tilfreds med det, jeg så. En begyndende mave, men det er forventet med et relativt ikke fysisk aktivt job, og ikke meget tid til, at slide på mine le Coq Sportif Omega. Ikke de mest populære her i landet, men mine første var Omega, og det har resten også været.
Jeg åbnede mit lidt mindre skab op, og begyndte at kigge på tøj. Smoking eller jakkesæt ville nok være lidt overkill. Så jeg tog et par lyse lærredsbukser, som plejer at udløse et anerkendende rap bagi. Hmm skjorte.. Hvid, farvet – normalt stod der en dresscode rådgiver, og viste tilfredshed eller afsky. Men hun var i bad. Hmm, tog det ikke lidt lang tid? Jeg endte med, at vælge en mørkeblå silkeskjorte. Mest fordi jeg elsker, at mærke den mod min hud.

Påklædt gik jeg ud i køkkenet, for at se hvad menuen stod på.
Umm, 2 lækre 250g entrecôtes stod i køleskabet. Jeg iførte mig forklæde og handsker og begyndte at gøre grøntsager klar. Porrer, gulerødder, løg, kartofler og ikke glemme hvidløg. Alt blev skyllet, pillet og skåret ud, afhængig af arten, samt placeret i et ovnfast fad med låg. Til sidst salt, peber og olivenolie ud over. På med låget i en halv time ved 180 grader og så en halv time uden låg.

Det var tid til at se om fruen var druknet. Så jeg gik ind i soveværelset samtidig med, at hun kom ud fra badet. Hun så fantastisk og strålende ud Jeg var ret sikker på, at hun ikke kun havde vasket sig. Hun fik et kys, og jeg fik besked om at smutte ud, så hun fik fred til påklædningen. Jeg vendte mig om, og fik som forventet et klask bagi på vejen væk.

Jeg gik ned i kælderen, og hentede et par flasker af vores yndlingsvin. En simpel vin d’table fra det sydlige Languedoc-Roussillion. Men som min favorit vinekspert, John Cleese, siger:
‘En god vin er en vin, du kan lide at drikke’, og Aude kan vi virkelig godt lide at drikke.

Jeg lukkede 2 flasker op med det samme og hældte op i 2 glas. Den ville være rigeligt iltet, før hun var færdig.
Jeg tog ikke helt fejl i mit tidsestimat. Jeg var nået til, at skulle varme bøfferne svagt på gasgrillen. Der var en lækker duft af hvidløg og olivenolie i hele huset.
Fruen kom ud, og hun havde dressed sig op, håret var sat op til narrestreger, sminken mere markeret end normalt, lang kjole med dyb udskæring, lang slids i den ene side, så jeg kunne se hendes nye stiletter. Dem og så halskæden, som næsten lå mellem brysterne, var det eneste jeg havde set før. Hvornår havde hun købt den??.
“Kan du lide den??” Hun drejede rundt. Smukt syn. “Jeg for lidt vild, og pludselig så jeg denne på tilbud.”

‘For vild’ min bare. Hun havde haft travlt for at nå det inden lukketid, havde garanteret set på den i dagevis.
“Pas på du ikke brænder pølsen på”, og så satte hun sig på hug foran mig, fik mit, nok engang, halvstive lem frem. Kælede blidt for den – det kunne den rigtigt godt lide – og tog den så uden videre ind mellem sine højrøde læber. Læberne gled helt ned til roden. Okay, det er så ikke nogen stor præsentation, og jeg vinder aldrig piklænge konkurrencen. Er måske en BCLD. Hvis nogen ellers har set ‘Personal Services’, så vil de vide, hvad jeg taler om.
Læberne bevægede sig op af stangen, og min opmærksomhed var fuldstændigt låst fast på synet. Glemt var bøfferne på grillen. Livgarden kunne marchere rundt om mig for fuld musik, og jeg ville ALDRIG have opdaget dem.
Læberne blev erstattet med en legende tunge. Rundt om pikhovedet og ned af skaftet.

Pludselig stoppede hun og kiggede op på mig. “Umm, den pølse brænder vist ikke på lige nu, men jeg ved ikke med bøfferne.”

‘Bøfferne????’
BØFFERNE, fuck. Nu kunne jeg også lugte den uvelkomne lugt, af noget mere end stegt bøf.
Hurtigt fik jeg vendt opmærksomheden mod grillen. Der var ikke lang tid til, så var de blevet gennemstegt fra den ene side af. Hurtigt blev de vendt, og opnåede lidt farve på den anden side.
Af med de lettere mislykkedes bøffer, men fadet med grøntsager tog ikke skade af nogle ekstra minutter.

Vel inde ved bordet, maden blev serveret, og den første slurk vin taget. Den velkendte snurren i hovedet begyndte. Konens spise stil var lidt løssluppen; gulerodsstavene blev suget ind mellem læberne. Der gik ikke længe, før jeg havde en fod, masserende, i skridtet. Jeg lod hurtigt mad være mad, tømte mit glas og rejste mig op. Gik over til hende, og fik vendt hende om, med stol og det hele. Hun spredte hurtigt benene, og rykkede røven lidt frem. Hendes bare glatte fisse var fuldt tilgængelig, i al dens herlighed. Jeg satte mig hastigt på knæ og fik hovedet i position. Tungen berørte let skamlæberne, og hun var tændt, kunne jeg høre. Jeg startede med, at kysse inderlårene. Lod min tunge køre op og ned på ydersiden af skamlæberne og på mellemkødet, inden jeg skilte de våde læber med tungen. Lod tungen køre rundt om hullet, lidt op og så ned til hullet igen. Jeg behøvede ikke, at høre hendes stønnen eller mærke hendes hænder der pressede på mit hoved. Den stille flod af saft fra fissen fortalte mig alt. Jeg begyndte, at kneppe hende med tungen, og hun pressede mig både med skød og hænder. Stønnede meget højlydt nu. Et klask trængte gennem lydkulissen. Hm, så fik katten da aftensmad.
Jeg fandt nu hendes klitoris, direkte med tungen, og en finger listet op i røven gav resultatet.
Jeg kunne næsten ikke få vejret, og mens jeg blev presset hårdt mod fissen, kom hun højlydt.
Da jeg havde rejst mig, kyssede jeg hende, lod hende smage sig selv på min tunge. Noget, hun normalt ikke vil, men hun protesterede ikke i sin liderlighed.

“Jeg VIL have pik NU”, krævede hun højlydt, og jeg var bestemt klar, til at give hende det.
Hun kom op, og blev skubbet ind over bordet. Heldigt med den slids, så jeg kunne trække kjolen uskadt op over røven. Hende røv var fristende foran mig. Jeg tog fast i en balde og nød følelsen af den glatte hud og det faste kød. Hun spredte benene. Skamlæberne var nærmest klistret til lårene, så fissen stod åben og klar. Hurtigt fik jeg pikken frem. Bukserne røg næsten helt ned, men jeg var ligeglad. Min pik skulle op i den parate fisse NU.
Den blev placeret lige ved åbningen, mens hun rykkede sig baglæns og fik min pik halvt ind.
Jeg trykkede den resten af vejen, pressede hende mod bordet, og begyndte at kneppe hende roligt. Nød hendes balder mod min mave, og generelt at bolle hende.
Jeg kneppede hende i et langsomt tempo, helt ind og ud. Min pik glinsede af saft, når den kom ud. Konen stod bare og skreg: “HÅRDERE, KNEP MIG, TAG MIN FISSE”

SEX I DAG?

Jeg begyndte, at sætte mere fart på, og bollede snart i et hurtigt tempo. Hun hylede og skreg. Ophidset af lyd, syn og lugt, kunne jeg ikke holde længe.

Jeg tog godt fat i hendes hofter, og stødte hårdt pikken i til roden, og kom oppe i hende. Havde svært ved at stå op, blev blød i benene. Hun kom i det øjeblik, hvor hun mærkede spermen i sit indre. Kraftige ryk i hendes krop og så slaphed.
Jeg gled ud, og satte mig på stolen. Lidt efter fik hun rejst sig op, tog vores glas og satte sig på mit slappe skød. Jeg kunne tydeligt mærke, hvor våd hun var. Snart mærkede jeg, min egen sperm glide ud over mig.
Vi kyssede og drak vores vin, kyssede igen. Min kone så fantastisk og strålende ud, og jeg må have gjort det samme. Følte mig meget lykkelig og forelsket i min kone gennem 15 år.

Efter at have kælet og kysset i nogen tid, kiggede min kone på mig, spurgte om jeg var klar til desserten.

Det var jeg helt bestemt, lod bord og mad hygge med dem selv, katten fik sit livs måltid.
Vi gik sammenslyngede, og kyssende ind i soveværelset, og mit hoved måtte lidt ned. Hun havde smidt begge stiletter nu.
Inde i soveværelset røg tøjet hurtigt af, og vi lagde os nøgne på sengen.

Vi kyssede stadigvæk. Jeg æltede hendes bryster med den ene hånd. Venstre, så højre, så venstre igen.
Hun havde sin hånd på min pik, og meget snart var jeg klar igen.
Hun satte sig over mig, og gled ned over mig. Nu ville jeg have, der skulle ske noget, så jeg både trak hende ned mod mig og stødte op i hende. Hun skreg højt, og begyndte at ride mig voldsomt, mens hendes bryster hoppede lige foran mig. Jeg var galant og holdt om dem. Krammede og klemte vorterne.
Udover en mindre-end-gennemsnits udstyrs størrelse, så er jeg også meget let påvirkelig. Jeg kom snart med et brøl oppe i fissen. Hun red videre så længe, at der var noget at ride på.
Da jeg gled ud og fik mere sperm på mig, lagde hun sig på ryggen med benene helt spredt og oppe. Synet af en total våd fisse mødte mig. Jeg næsten kastede mig over hende. Styrede direkte mod den stive og tydelige tap. Fik 3 fingre op i hende og begyndte at give hende finger i et rasende tempo. Samtidig slikkede og sugede jeg på klitten. Hun kom snart kraftigt igen, klemte sine ben om mig og rystede kraftigt.
Endnu engang, måtte jeg hive efter vejret pga hendes orgasme.
Vi lå og kælede, kyssede og nussede. Nød at vores kroppe var godt brugt.

“Min dejlige skat, du kan klare mere end jeg kan give”

“Sludder, jeg elsker det, som du giver mig”

Jeg havde tænkt over dette i noget tid og følte, at det var et godt tidspunkt at spørge på.
“Hvad med en ekstra fyr, du ved, så du bliver helt tilfredsstillet??”

Hun kiggede på mig, kyssede min næse
“Nej skat. Jeg vil kun, hvis der er 2 af dig”

I det øjeblik, inden vi faldt i søvn sammen, indså jeg muligheden.
NU, min tidslinje

Jeg havde givet en undskyldning om, at jeg var nødt til at besøge laboratoriet. Det er ikke sjældent, at et on-going forsøg krævede noget uventet opmærksomhed. Det er nærmest forventet. Og som junior ansvarshavende, var det altid mig, som skulle afsted først.
Men jeg tror dog, at de ville starte med udviklingschefen, hvis der skete noget med vores batteri. Så hun havde ingen mistanke, da hun kyssede mig farvel, og jeg kørte.

Hvorfor havde det ikke slået mig før. Vi havde jo en arbejdende prototype. Den krævede dog lidt udvikling for at blive rigtigt kommerciel, det var nok strømforsyningen, der ville give problemer. Det var ikke alle lande, som lige føler trang til et mindre nukleart kraftværk. Heller ikke, hvis det skulle bruges til, at drive en tidsmaskine.
Heldigvis kunne kraftværket blive her. Det hele blev styret med et tablet-agtigt device. Hvordan den lige skulle forklares i halvtredserne, hvor chefen var barn, var der vist ikke nogen, der havde tænkt på. Men den var nem at have med, og skidtet fungerer. Styret med elektronpars evne til at kommunikere gennem rum, samt tid, via deres spin. Halleluja og hurra for kvantemekanik

Jeg fik sat de fire koordinater, x,y,z kører på UTM. I al beskeden var jeg glad for interfacet og ikke kun, fordi det var mit.
Tidspunktet blev sat til lidt efter, at vi var begyndt at spise dagen før.
ENTER
<SURE??>

Ja, for helvede!
ENTER.

Jeg følte, en underlig summen af elektricitet og en svag kvalmen.
Et glimt og jeg lå på vores græsplæne, og kunne se ryggen af min kone gennem de store vinduer mod haven.

En underlig følelse, jeg kunne pludselig huske, at have set et lysglimt i haven. Cool, min erindring blev ændret med det samme. Det skulle nok blive sjovt.

Jeg så, mig selv nyde konens show med mad og fod. Fuck, det var meget frækkere, end at se en pornofilm. Erindringen om hvordan hun langsomt lod gulerod stykkerne glide ind mellem de sexede læber, samtidigt at hun masserede mit skridt med en fræk fod. Gjorde at min pik allerede var ved at reagere.

Jeg listede rundt om huset, kom stille ind og gik hen mod stuen, passede på ikke at blive set.
Med en stiv pik i hånden nød jeg, begge konens orgasmer. Det var vildt at se min røv køre frem og tilbage bagved konen. Ærgerligt, at jeg ikke kunne komme til at se det fra siden eller tættere på.

Jeg kunne se og høre, at jeg blev færdig i konen, og skyndte mig ud på badeværelset. Lod døren stå lidt åben.

Kort tid efter kom vi ind i lokalet. Snart kunne jeg høre, at vi var godt i gang. Langsomt listede jeg ind, mærkede efter, men nej, ingen erindringsforskydelse. Jeg var ikke opdaget.
Der var så meget gang i os, at vi ikke opdagede, at der nu var 2 af mig i sengen.
Min kone havde lænet sig ind over mig, så jeg kunne få fuld valuta af patterne, hvilket efterlod hendes røv dejligt tilgængelig.
Den store fordel med en mindre ynglekæp er, at analsex ikke er besværligt, så det var noget, der ikke skete sjældent.
Jeg kom op til os, og sætte mig lidt overskrævs på mig selv. Jeg kunne nu huske det. Kiggede på mig selv, og smilede til mig selv. Begge mig. bevidste om den andens tilstedeværelse, et lidt underligt minde, men i virkeligheden ikke meget anderledes, end pludselig, at se sig selv i et vindue. Men her kunne jeg huske, at have ligget der og set mig selv.

Jeg pressede mig ind i min kones indbydende røvhul. Jeg kunne nu huske, at hun spærrede øjnene op. Hun begyndte, at ville sige noget. Mit gamle jeg trak hende ned mod sig og kyssede hende intenst. Jeg kunne huske hvordan hun besvarede kysset, hendes tunge der legede med min. Både mit gamle jeg og hende lå stille, mens jeg begyndte, at bevæge mig stille i hende. Hun burde vel være klar over at, hun blev betjent af 2. Hendes liderlighed og de forsikringer jeg kunne høre og huske, om at vi var alene, kun os 2. Havde beroliget hende nok, til at vi bare fortsatte.
Jeg kneppede hende hårdt i begge huller (helt vildt at kunne sige det), og klimakset kom snart for os alle tre.
Hun fik min sperm i begge huller på en gang, og jeg trak mig hurtigt ud, gemte mig under sengehøjde.
Hun lagde sig ned, klar med spredte ben, med lukkede øjne og ventende på finger og tunge. Men det var ikke, hvad jeg nu kunne huske, for i stedet sprang jeg på hende igen. Det ældste-jeg på min tidslinje, var kun kommet en gang, så der var et skud i kanonen mere. Jeg var så liderlig, at jeg stadig var stiv. Sprang på hende, og jeg kneppede hende som aldrig før. En kanin, ville have været en sløv padde ved siden af. Min pik for ind og ud af fissen, i et utroligt hastigt tempo, og jeg kunne huske, at se på. Kunne huske, at se min pik blive banket ind i min kones fisse.
Snart fik hun en uventet tredie gang sperm. Hun kom voldsomt igen. Hurtigt fik jeg hevet mig ud og kom ud på badeværelset til mit tøj.
Mens jeg tog det på, hørte jeg hende rose mig for min overraskende præstation.
At jeg sagde, at hun var det frækkeste for mig, kunne jeg både høre og huske.

Jeg trykkede hurtigt på HOME. Jeg kunne huske glimtet og konens spørgsmål, om der var noget galt med lyset.

Vel tilbage i korrekt tid, kunne jeg ikke få mit smil af. Var stadig henrykt, da jeg kom hjem. Gik ind i huset, og blev mødt af en meget kærlig kone.

“Du var så fræk i går. Du kneppede min fisse så meget, at jeg er øm i røven.”

Hun skulle bare vide.

porno med danske piger