TOP 10: Se hvad drengene tænder på når de onanere

TOP 10: Se hvad drengene tænder på når de onanere

Drengenes Top 10 bedste onani fantasier

Bliv klogere på hvad fyre fantasere om og tænder på når de spille pik. Når man onanerer, kan man tænke frit, og det er meget normalt at nogle fantasier forbliver fantasier og kun nogle få bliver udlevet i den virkelige verden med rigtige mennesker.

Ved første øjekast er det nemt at se, i hvilken retning mænds drømme går. Hvor kvinders hemmelige lyster overordnet bryder med pæn-pige-glansbilledet – er mænd mere til fantasier, hvor de styrer showet og spiller med muskler med mere…

Fyre afslører: Det tænker vi på, når vi onanerer

1. 2 + 1

Trekantsex er ifølge Seductionlabs mændenes favorit-fantasi. Ud fra devisen om at to er bedre end en og tanken om at (kunne) styre to kvinder på samme tid. Favoritten er naturligvis kombinationen to piger med manden selv – men mænd, som er til begge køn eller bare er tilpas frie/eventyrlystne kan også være draget af en kombination med to mænd og en kvinde.

Møgheldig fyr får trekant med anal

2. Lige nu og her

At følge sin lyst, nu og her, uanset tid, sted eller omstændighed i øvrigt er noget, som kan få de fleste drenge på dupperne. Mænds seksualitet er generelt ikke sporet ind til at vente til ungerne er i seng, gæsterne er gået eller hunden er klippet. Lysten må meget gerne tilfredsstilles her og nu.

3. Sygeplejerske med slikkepind – eller…?

Det er en kliché med en stor grad af sandhed i sig. Mange mænd tænder på et udklædningstrip, hvor kvinden/partneren klæder sig ud. F.eks. som fræk sygeplejerske, herskerinde i lak og læder eller lillepigen i kort strutskørt og slikkepind. Både i fantasien og fysisk er det ifølge Seductionlabs for mange mænd ophidsende, at kæresten indimellem trænder ind i en anden rolle.

SEX I DAG?

4. Erobre en fremmed

At jagte en fremmed kvinde på diskoteket eller firmafesten og efterfølgende nedlægge hende er også en udbredt mandefantasi. Forestillingen booster mandens urgamle jagtinstinkt og trangen til at sprede sine gener så meget som muligt. Og erobringen er samtidig med til at fastslå hans magt, manddom og markedsværdi – over for sig selv og i omgivelsernes øjne.

5. Leg med ilden

At lege med ilden og gøre noget moralsk forkert med de forkerte er en anden udbredt favoritfantasi. Om det er at være sammen med kærestens bedsteveninde bag hendes ryg, eller være utro med chefens kone, mens man skulker fra jobbet er ligegyldigt. Fantasien om at løbe en stor risiko ved at udfordre det forkerte og forbudte er skøn.

6. Bytte købmand

En anden mandefantasi – som nogle får både får sig selv og kone med på at leve ud – er at lade “låne partneren ud” og se på under akten. Fantasien om at se kæresten have sex med en anden, tænder. At føre drømmen ud i livet kræver formentlig ikke bare et stærkt selvværd hos begge, men også et stærkt, åbent og afklaret parforhold.

Byt og del piger med sine venner

7. Orgiet

Orgie-fantasien om uhæmmet sex med mange og fremmede mænd og kvinder pirrer mange mænd – og for den sags skyld kvinder. De, der har prøvet konceptet af i praksis må ifølge Seductionlabs undersøgelser dog skuffende melde, at virkeligheden sjældent når op på fantasiens høje omdrejningstal. Alligevel lever fantasien om gruppesex gemt, men i bedste velgående.

8. Sex med yngre/ung kvinde(r)

Et af de helt sikre hit på mandelisten går aldrig af mode, hvad end den kun huserer i hovedet eller leves ud i virkeligheden. Både mænd og kvinder lever som bekendt fantasien om sex med en yngre model ud i virkeligheden. Om den omvendte fantasi – yngre mand/kvinde og moden kvinde/mand – ikke også er et fantasihit, melder den amerikanske undersøgelse ikke noget om. Men det vil man formentlig selv hurtigt kunne få bekræftet ved at se sig omkring i gadebilledet, blandt vennerne eller mellem kollegerne.

9. Hersker med harem

Den lægger sig i slipstrømmen af 2+1, men kræver endnu mere af manden – at holde harem og kunne råde over en bunke, dejlige og tjenestevillige kvinder, der døgnet rundt står til fri disposition. Tanken om at (kunne!) styre og dominere et antal kvinder booster den indre ur-mand – og hans selvbilledet som magtfuld, maskulin og viril.

10. Dominans – eller underkastelse

Fantasier, der indbefatter binde, dominere og lade kvinden underkaste sig – eller det omvendte – er en anden favoritfantasi. Også denne tanke er i mere eller mindre grad en, som kan og bliver levet ud i de hjemlige soveværelser. Måske netop derfor, rangerer den kun på 10. pladsen over mænds vildeste fantasier.

Dominere bruge og bestemme

porno med danske piger