Fyre afsløret i at glo på pigers bryster (optagelser)

Fyre afsløret i at glo på pigers bryster (optagelser)

Videooptagelser med mænd der lure på patter og bliver opdaget i at gøre det!

Det er ikke ligefrem Breaking news for nogle, at de fleste mænd er vilde med bryster, store som små, lange og skrå.

Omkring halvdelen af verdens befolkning ejer et par af de famøse attributter – og det er den anden halvdel af befolkningen meget taknemmelige for. Men hvorfor er det lige, at mænd er så glade for bryster? Derfor er mænd vilde med at se på og røre ved bryster

Har du som kvinde også nogen gange en fornemmelse af, at mænd stirrer på dine bryster ved første øjekast? Du er ikke paranoid! Det er nu videnskabeligt bevist, at det første, en mand ser på, når han møder en kvinde, er hendes barm.

En undersøgelse har vist, at mændende fokuserer på helt andre steder end dit ansigt, når de møder dig. Næsten halvdelen af mændene, der deltog i undersøgelsen, så først på en kvindes bryster. Cirka en tredjedel af mændene lagde først mærke til talje og hofter, mens kun færre end 20 procent så på ansigtet. Med andre ord er det din kavalergang, der giver førstehåndsindtrykket. Og som om det ikke skulle være nok. Undersøgelsen viste også, at brysterne er den kropsdel, som mændene stirrer på i længst tid.

SEX I DAG?

Patter med stive brystvorter fanger fyres blik.

Hey – Står du at kigger på min kærestes bryster!!!

Ja, vi kigger efter flotte bryster – store som små. Og det er helt naturligt, piger!
Du kender det jo nok godt. Du står og taler med en kvinde med flotte bryster, og du ved ikke helt, om du kan snige et hurtigt boob-kig ind i samtalen uden at blive opdaget. Men ved du hvad – det skal du bare gøre, og det er skam helt naturligt.

Det er der rigtig mange grunde til, hvilket gutten i videoen herunder forklarer på den bedste måde. Og faktisk kan bryst-forklaringen måske endda lande dig en date som i klippet her? Hvem ved – det skal da prøves.

Husk – det er helt okay at lurer på bryster!

Ja tak, flere bryster til mig! bryster i billederpatter på film.

porno med danske piger