Fyringsrunde

Du skal tage fat om løgene og massere dem blidt, og slik på den som på en slikkepind mens du kigger mig i øjnene, Pernille gjorde som hun fik besked på og jeg nød det…

SEX I DAG?

Jeg er leder af en virksomhed med 25 ansatte og episoden jeg vil fortælle om skete for ca. ½ år siden. Der havde i længere tid været nedgang i ordrene og jeg havde fra hovedkontoret fået af vide at jeg skulle indskrænke i medarbejderstaben for ikke at få underskud på bundlinjen.Jeg kunne se på budgettet at det ville være tilstrækkeligt at fyre en ufaglært for at få det til at gå op og jeg gik i gang med at se på emnerne. Det var hurtigt overstået fordi der kun er 3 ufaglærte, 3 kvinder: Pernille, Marianne og Sisse. Pernille er en kvinde i 30erne: velplejet, zumbadansende, god krop med de rette former. Marianne er ganske almindelig at se på, men frisk. Sisse er en lidt ældre kvinde der mest holder sig for sig selv.
Ud fra kvalifikationer og arbejdsindsats kunne jeg hurtigt afgøre at det måtte være Camilla der måtte fyres men jeg ville for en ordens skyld holde en samtale med alle 3, før jeg offentlig gjorde min beslutning.
Samtalen med Camilla tog bare 15 minutter, jeg fortalte om virksomhedens problemer og den forestående afskedigelse af en medarbejder. Camilla fortalte at det ville være i orden hvis det blev hende da hun alligevel regnede med at gå på efterløn om nogle år.
Marianne tog det helt roligt, hun mente hun sagtens kunne få job et andet sted, og hun havde alligevel ikke den store tilknytning til virksomheden.
Samtalen med Pernille holdt jeg da alle andre var gået hjem. Pernille tog det meget tungt at hun måske skulle fyres. Hendes mand havde lige mistet sit arbejde og hvis hun også blev arbejdsløs måtte de sælge huset og det ville blive med store tab og det var ikke særlig lyse fremtidsudsigter. Hun græd og bad om at det ikke blev hende der blev fyret, hun ville gøre hvad som helst for at beholde sit job.
Til julefrokoster og sommerfester har jeg benyttet lejligheden til at danse tæt med Pernille, hun er en tiltrækkende kvinde og nu for en djævel i mig.
“hvis du vil beholde dit job må du ned på knæ” sagde jeg
hun kom straks om på min side af skrivebordet og gik ned på knæ
“søde Jac, vil du ikke nok lade være med at fyre mig” bad hun
“du skal ikke bede så meget, du skal bruge din mund på en anden måde” sagde jeg og lynede ned og trak min halvfede pik frem.
“det kan du ikke mene alvorligt” sagde Pernille med vantro i stemmen
“hvis du vil beholde dit job må du hellere komme i gang, det er mig der bestemmer hvem der bliver og hvem der går. Du er en attraktiv kvinde og jeg har længe haft lyst til lidt sjov med dig. Betragt det som en investering i din fremtid”
“jamen, det har jeg aldrig prøvet før”
“jeg ved ikke hvordan man………….”
hvad, tænkte jeg. Findes der virkelig kvinder i 30erne i Danmark i dag der ikke har prøvet at sutte pik? Okay, jeg har ikke noget imod at være oplæringsansvarlig og tanken om at min pik ville være den første Pernille fik i munden var ganske ophidsende.
“hør nu godt efter, så skal jeg fortælle dig hvordan du gør: du starter med at åbne munden og tager pikken i munden og bevæger hovedet stille og roligt frem og tilbage. Brug din tunge til at presse ind på pikhovedet og så er det vigtigt pikken kommer så langt ind som muligt”
Pernille tørrede øjnene og nærmede sig min pik. Hun åbnede munden og tog pikken i munden, og begyndte forsigtigt at bevæge hovedet.
Åhhh er der noget skønnere syn end en kvinde med ens pik i munden? Pernille suttede somhun havde fået besked på og snart var pikken stiv som et kosteskaft.
Hun er jo et naturtalent, tænkte jeg.
“Du skal tage fat om løgene og massere dem blidt, og slik på den som på en slikkepind mens du kigger mig i øjnene”
Pernille gjorde som hun fik besked på og jeg nød det stor stil.
“Prøv nu at sluge den helt til roden”, Pernille prøvede men kunne ikke få den ret langt ned. Min pik er af normal længde men temmelig tyk så jeg har aldrig oplevet en kvinde der kunne tage den til roden.
“nu skal du skifte mellem stillingerne: slikke lidt, sutte lidt og også bruge din hånd” Pernille gik i gang, suttede og slikkede som en prof og jeg kunne mærke mine løg krybe op og udløsningen nærme sig. Jeg tog blidt fat i Pernilles hoved og styrede hendes bevægelser, jeg tænkte hun ville blive lidt forskrækket når jeg kom og jeg ville komme på den måde jeg foretrak: første sprøjt skulle hun have i ansigtet og resten inde i munden. Jeg trak mig ud og gav hende et kraftigt sprøjt lige i ansigtet, stak pikken i munden igen og tømte mig med et brøl. Ganske som ventet blev hun forskrækket men jeg holdt fast til jeg var færdig og spermenløb ned ad hagen på hende.
jeg har aldrig haft problemer med at holde pikken stiv efter den første udløsning, tværtimod syntes jeg den kunne længere tid end den første.
“det var første afdeling, kom op at stå” sagde jeg
“du er et svin at du udnytter mig på denne måde” sagde Pernille og rejste sig
“måske nok, men du får lov til at blive boende i dit dejlige hus, er det ikke noget værd? Tag nu dit tøj af og læg dig på skrivebordet” sagde jeg
Pernille bed tænderne sammen og gjorde som jeg sagde. En dejlig fast krop kom til syne efterhånden som tøjet faldt, ikke for store bryster, en lækker røv og en kusse med naturlig behåring
Jeg smed også tøjet, lagde et tæppe på bordet og hjalp Pernille op så hun lå med røven ud til bordkanten.
Hun vendte demonstrativt hovedet væk fra mig og foldede armene over brysterne
Et skønt syn sådan en nøgen kvinde med spredte ben der bare venter på min pik.
Nu skulle det jo helst være en fornøjelse for mig og Pernille så temmelig tør ud så jeg tænkte jeg ville prøve at varme hende lidt op med tungen, det er jeg ret god til har jeg tit fået at vide. Og når hun aldrig havde haft en pik i munden havde hun nok heller ikke haft en tunge mellem benene. Det er en stor fornøjelse for mig at slikke fisse: alle fisser smager forskelligt, jeg mærker hvordan kvindens vejrtrækning ændrer sig, der kommer små lyde og hænderne knytter sig. Gad vide om jeg kunne få Pernille til noget af det, det var jo ikke med hendes gode vilje hun lå der.
Jeg gik i knæ og satte forsigtigt tungen på klitoris og Pernille gav et gisp fra sig.
“det må du ikke” sagde hun
“jeg må lige hvad jeg vil, så slap du bare af” sagde jeg og begyndte stille og roligt at cirkle min tunge rundt om klitoris, slikke i revnen, stikke tungen ind i hende og suge ganske forsigtigt på klitten. Jeg kunne mærke at Pernille trak vejret lidt tungere og der undslap hende også en lille lyd.
Hæ hæ, tænkte jeg, selv om det ikke var frivilligt kunne min tunge få gang i safterne.
Jeg slikkede mere vedholdende og kunne nu også smage Pernille: den der lidt salte smag, smager lidt som havet dufter og jeg kunne mærke hendes skamlæber svulme og åbne sig.
Jeg rejste mig med en pik så stiv, Pernilles kusse var lige ud for den, hun kiggede stadig til siden men armene var nede langs siden og hænderne knyttet.
jeg tog fat i Pernilles ben og placerede min pik ud for hendes kusse og stødte roligt ind.Kussen var våd og jeg gled uden problemer ind.
“ååååhhhh” kom det fra lavmælt fra Pernille, ikke som om det gjorde ondt på hende, mere nydende.
Pikken gled roligt ind og ud, jeg fandt en god rytme, Pernilles vejrtrækning blev mere højlydt og hendes brystvorter blev stive. Jeg tog hendes ene ben på min skulder og nev hende i den ene brystvorte og fik en øjeblikkelig reaktion, “åååååhhhh” igen og nu bed hun sig i underlæben for ikke at komme til at sige mere.
Jeg kørte stille og roligt pikken ind og ud, en gang imellem tog jeg den ud og masserede hendes klitoris med spidsen af pikken, det har jeg erfaring for virker godt, både på mig og kvinden, og Pernille nød det også kunne jeg se og høre, og for mig var det pragtfuldt. Lidt for pragtfuldt for jeg kunne mærke jeg var ved at komme. Jeg satte tempoet lidt op, Pernilles bryster vuggede i takt med mine stød og hun knyttede hænderne så knoerne blev hvide. Jeg kunne ikke holde til mere og tømte min pik i Pernilles dejlige kusse med et brøl.
Jeg satte mig i min kontorstol og betragtede Pernille der lå nøgen på bordet, lidt stakåndet og med opsvulmede skamlæber hvor spermen sivede ud; hun så pragtfuld ud.
Men det smukke varer ikke ved, hun rejste sig og begyndte at tage tøj på. “jeg kunne ikke gøre for jeg blev ophidset, det var ikke fordi jeg nød det. Du er et stort svin at du misbruger mig” sagde hun
“slap nu af, du har lært noget nyt i dag, og du har jo ikke mistet noget. Du beholder din stilling, dit hus og kan fortsætte med at bolle din kedelige mand under dynen hver anden onsdag, men nu ved du hvordan sex også kan være”
Hun værdigede mig ikke et blik, tog sit tøj gik og smækkede med døren. Jeg har ikke senere benyttet mig af min stilling til at få dyppet snabelen hos Pernille. Der kom en fyringsrunde 6 måneder efter og jeg var heldig at få Pernille placeret hos en anden virksomhed i den anden ende af kommunen, så selvom jeg kom til savne hende, var det det bedste.

porno med danske piger