Sex forbud og straf rundt i verden (WTF)

Sex forbud og straf rundt i verden (WTF)

SPAR MANGE PENGE

Love og regler om sex i forskellige lande.

Sex! Findes der noget dejligere og mere frit end det. Tja, kigger du i lovgivningerne rundt om i verden, er det faktisk så som så med friheden, når det gælder det seksuelle.

Der er ting som for os i en frie verden er åbenlyse forbudt – Så som at stjæle, slå, sex med dyr og mindreårige – men ude i den store verden er der forbud mod ting, som vi ser som helt normale. Så længe alle samtykker, er det lovligt og en menneskeret at bestemme over sit eget liv, krop og hvad sex man dyrker.

Rundt omkring i verden er nogle af de mest banale ting stadig ulovlige. Og andre sexlove forstår man slet ikke bør være nødvendige!

SLUT FORBUDT

Må man handle uden tøj på?
Må man vise alle sin diller?
Må man tage på sin nabo?
Må man få en masse orgasmer?
Må man onanere til vejfest?
Og sperme konen i ansigtet?
Må man vise alle sin dildo?
Og putte den op i nummeren?
Næ næ næ næ næ, det må vi ikke
Fy fy skamme skamme fy fy ah ah
Slemme slemme fy fy næ næ nix nix, slut forbudt!
Men hvad må vi så?

En skør og forunderlig verden

Homoseksualitet er stadig ulovligt
I hvert tredje land i verden. Trods antallet af lande, der kriminaliserer homoseksualitet er faldende, er det stadig ulovligt at være tiltrukket af sit eget køn i hvert tredje land.

Jomfru hjælperne
Mænd på Guam tjener penge på at rejse rundt i afsides egne på øen i den vestlige del af Stillehavet for at deflorere unge kvinder, der tilmed betaler dem for ulejligheden. Ifølge Guams lovgivning er det nemlig udtrykkeligt forbudt for jomfruer at gifte sig.

God bordskik
De fleste mellemøstlige lande følger islamisk lovgivning ifølge hvilken, “det er en dødelig synd at spise et fårs kød, hvis man har haft seksuelt samkvem med det”.

Ingen bøsse-dyresex
I Libanon er det tilladt mænd at have seksuelt samkvem med dyr, når bare dyret er af hunkøn. Hvis dyrene er af hankøn, anses det for noget slemt svineri og straffes med døden.

Skal brug hænderne
I Hong Kong er det tilladt kvinder at dræbe en utro ægtemand, når bare man bruger hænderne til at gøre det. Madens elskerinde eller elsker kan hun frit vælge, hvordan hun dræber.

Man må snart heller ikke noget
I Santa Cruz i Bolivia er det ulovligt for en mand at have sex med en kvinde og hendes datter – på samme tid.

Mor er med i dobbetsengen
I Cali i det sydamerikanske land Colombia, må en kvinde i henhold til loven udelukkende have sex med sin mand – og første gang det sker, skal kvindens mor opholde sig i samme rum som parret.

SEX I DAG?

Pas på hovedet
Straffen for onani i Indonesien er halshugning.

USA tager prisen
Men ovre i staterne har de ikke mindst lokalt et væld af love, som godt kan overraske:

– I staten Utah, i byen Tremonton, er det ikke tilladt for kvinder at have sex i ambulancer. Kan hun ikke styre sig så længe alligevel, dømmes hun for at have overtrådt sexlovgivningen og “hendes navn skal offentliggøres i den lokale presse”. Den mandlige part slipper for tiltale og skal heller ikke have sit navn offentliggjort.

– I byen Romboch i staten Virginia er det ulovligt at udfolde seksuel aktivitet med lyset tændt.

– I den amerikanske stat Nevada er det forbudt medlemmer af statens lovgivende forsamling, at optræde i penis-kostume, når de udfører et offentligt hverv.

– I Minnesota er det ulovligt for alle mænd at have seksuelt samkvem med fisk.

– I Californien, USA, er det dybt ulovligt at have sex med Satan uden kondom.

– Alle hoteller i Sioux Falls, South Dakota, er ved lov påbudt, at værelser skal have adskilte senge med mindst 60 centimeter imellem, når et par indlogerer sig på et værelse for kun en nat.

– I Halethorpe, USA, må du ikke kysse i længere end ét minut på gaden. I Idaho må man kysse op til 18 minutter.

– I byen Alexandria, Minnesota, er det ikke tilladt nogen mand at lugte af hvidløg, løg eller sardiner, når han dyrker sex. Hvis hans ægtefælle kræver det, kan hun med loven i hånd forlange, at han børster tænder.

– Og i staterne Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington og Wisconsin er det forbudt for mænd at få/have en erektion, der kan ses gennem tøjet.

– I Minnesota, USA, er det ulovligt at sove nøgen.

– Oralsex og analsex forbudt. Flere stater i USA har love mod oral- og analsex. Som oftest bliver de dog ignoreret.

Sexlegetøjs forbud. I Georgia er det forbudt at eje eller købe sexlegetøj. Hvor trist!

– Dirtytalk, ægtemænd i Willowdalecan, Oregon, kan få en bøde, hvis de taler frækt til deres kone, mens de knalder. Kvinder, derimod, må sige hvad de vil.

porno med danske piger