Gæld: Betal kontant eller afdrag som luder! (ekstrem sextvang!)

SPAR MANGE PENGE

Luksusfælden: Lån skal afregnes i natureller!

Jeg ødelagde mit liv (underliv) da jeg, imod mange advarsler lånte penge af nogle lånehajer i værtshusmiljøet og begyndte, at få problemer med at betale de aftalte afdrag til tiden.

Advarsel: Ikke for sarte sjæle!

Jeg blev hentet af dem og fik at vide at jeg havde 2, og kun 2, muligheder nu. Enten betale afdraget kontant eller betale afdraget som luder. Jeg vidste at de ikke spøgte og at jeg var kommet derud hvor der ikke var nogen vej tilbage. Jeg måtte betale som luder. Da de fandt ud af det fik jeg af vide, at jeg kunne få det på den nemme måde ved bare og gøre som de ville have det eller jeg kunne få det på den svære måde ved og gøre modstand. Jeg valgte den nemme måde for bare og få det overstået.

Den ene stillede sig midt på gulvet og sagde jeg skulle smide alt tøjet og sætte mig på knæ foran ham og begynde og sutte hans pik. Den anden stod med sin telefon og filmede det hele. Jeg græd mens jeg tog alt mit tøj af og gik tøvende hen og satte mig på knæ foran ham og fiskede hans pik frem og tog den i munden. Der gik ikke lang tid før han holdt fast i mit hoved og begyndte og kneppe mig i munden, så jeg havde problemer med og få vejret fordi han kørte langt ned i halsen på mig. Da han blev træt af det trak han mig over til bordet, lagde mig på ryggen og stillede sig mellem mine spredte ben og begyndte og kneppe mig.

Han gav mig besked på og ælte mine bryster, sådan at det så ud som om jeg nød det. Han sørgede hele tiden for, at den anden filmede løs så det kunne ses at det var mig der blev kneppet. Jeg frygtede at han ville have jeg skulle tage hans sperm i munden når han kom, så for at han ikke skulle nå og få den tanke klemte jeg fissen sammen, så der ikke ville gå lang tid inden han ville komme og håbede han trak sig ud inden. Han holdt ikke længe og fyldte mig med sin sperm da han kom. Da han havde sundet sig lidt og gik han over til den anden og overtog telefonen, hvorefter den anden kom over til mig.

Han trak mig ned på knæ for og sutte ham klar. Mens jeg sad på knæ der, kunne jeg mærke hvordan den førstes sperm begyndte og løbe ud af mig og ned på gulvet i en ordentlig klat. Da han var tilfreds med at jeg næsten var ved og kaste op over hans mundknepperi sagde han at han ville have mig bagfra, så jeg rejste mig og lagde mig på maven hen over bordet. Han tog begge mine arme og holdt dem fast på min ryg hvorefter han sagde at han ikke ville kneppe sådan en tilspermet fisse, men så var det jo godt at jeg havde en stram røv.

Jeg gik næsten i panik over det, men nåede og komme i tanke om at såfremt jeg hverken gjorde modstand eller protesterede, så ville det være hurtigere overstået. Så jeg slappede fuldstændig af i hele kroppen og håbede på at han ikke ødelagde min ringmuskel. Han smurte sin pik og min røv med spyt, hvorefter han maste pikken ind. Jeg bed tænderne sammen over smerten og koncentrerede mig om ikke og sige en lyd.

Det kan godt være at det var ydmygende at blive kneppet af den første, men det var endnu mere ydmygende og blive kneppet i røven. For slet ikke og tale om ydmygelsen ved at det blev filmet. Da han var ved og komme slap han mine arme og sagde jeg skulle tage fat og sprede min baller sådan at mit røvhul stod åben. Han trak sig ud da han kom og sprøjtede alt sit sperm lige i/på mit åbne røv-hul.

Mens jeg lå der med hans sperm løbende ned over min fisse gav de mig min telefon og sagde jeg skulle bluetooth forbinde til deres, for jeg skulle da kunne se hvordan jeg så ud, da jeg måtte af-regne som luder. Da overførslen var gennemført smed de alt mit tøj ud på fortovet på en meget trafikeret vej og sagde at så kunne jeg godt skrubbe af. Jeg måtte være ligeglad med at alle forbipasserende kunne se mig nøgen og at spermen løb ned af mig og også delvis gennem tøjet, da jeg ende-lig fik det på. Jeg løb stortudende hjem og blev ved med at stortude indtil jeg ikke havde hverken stemme eller tårer tilbage.

Et par dage efter skrev de til mig og spurgte om jeg ville skaffe pengene til næste afdrag eller om jeg ville være luder igen. Det lykkes mig og skaffe pengene til næste afdrag, men det var også kun lige med nød og næppe. Jeg kunne godt se på det hele, at det kunne jeg ikke gøre en gang mere, så jeg måtte indstille mig på atter at skulle være luder og ville også blive nød til det igen og igen. Da jeg skulle betale næste gang måtte jeg sige at jeg ikke havde nogen penge til dem. Det virkede som det var noget de havde regnet med, for de sagde blot: “Ok Så må du betale som luder” og den ene af dem ringede til en og sagde at de havde en luder som han skulle tage og prøve.

Det blev aftalt at jeg skulle komme til en adresse indenfor 30 minutter. Da jeg ankom hang der en seddel på døren hvor der stod at jeg skulle smide tøjet lige inden for døren og så gå ind i stuen. Der sad der en lidt ældre mand som gloede på mig og spurgte hvad jeg ville. Jeg sank lige en ekstra gang inden jeg svarede ham, at jeg var luderen han skulle prøve. “Jamen Så må jeg jo finde ud af om du dur til noget som luder” svarede han og sagde at jeg skulle komme kravlende på alle 4 hen til ham og så ellers komme i gang med og sutte hans pik. Da jeg fiskede hans pik ud af bukserne blev jeg temmelig nervøs, for han havde ikke bare en stor pik – den var direkte kæmpe stor. Jeg forsøgte virkelig om jeg kunne gabe over den, men lige meget hvor meget jeg forsøgte lykkedes det ikke. Han var ved og blive utålmodig og greb fat i mit hoved og begyndte og presse pikken ind i min mund, men måtte til sidst opgive.

Han var noget vred da han kommanderede mig ned og ligge på sofaen og sagde at han forventede at min fisse var større end min mund. Jeg skyndte mig og sige til ham at han nok skulle komme ind i min fisse og at det ville gå nemmere såfremt jeg hentede den tube glidecreme jeg havde i min taske. Det gav han mig lov til så jeg skyndte mig og hente den. Da jeg kom retur tog jeg en ordentlig klat og smurte min fisse godt og grundigt og smurte også et godt lag på hans pik. Da jeg var færdig med det lagde jeg mig med vidt spredte ben og slappede fuldstændigt af i kroppen, så han kunne komme i gang og det kunne blive overstået.

Han borede pikken ind og jeg følte at jeg var ved og flække, men han fortsatte bare. Jeg kunne ikke engang tage halvdelen af hans pik og alligevel blev han ved med og presse på. Jeg kunne mærke hvordan han konstant pressede på min livmorhals og frygtede at han ville presse sig op i den. Om han opgav eller hvad ved jeg ikke, men han stoppede med at presse på og begyndte og kneppe mig. Han øgede tempoet og jeg kunne mærke hvordan mit bækken blev udvidet for hvert stød. Det var lige meget hvor lidt eller hvor meget jeg forsøgte og klemme sammen om hans pik, så havde det ingen virkning for han fyldte min fisse helt ud. Efter et stykke tid sagde han at jeg skulle ligge mig på alle 4.

Jeg havde kun lige fået vendt mig da han bankede pikken så langt ind at jeg kunne mærke at han kom op i min livmor. Da han mærkede det forsatte han med og presse og fik på den måde presset hele pikken ind. Jeg kunne ikke lade være med og skrige af smerte, men han sagde blot: “Hold kæft luder”. Jeg bed tænderne sammen og prøvede virkelig på ikke og sige en lyd mens han bare kneppede løs. Om jeg bare var usandsynlig heldig ved jeg ikke for der gik ikke lang tid så kunne jeg både høre på ham at han var ved og komme og også mærke at hans pik begyndte og udvide sig og forsøgte og klemme sammen om hans pik. Da han kom kunne jeg direkte mærke hvordan min mave blev spilet ud p.g.a. den store mængde sperm han fyldte mig med. Han trak sig ud af mig med et ordentligt svup og sank sammen i en stol.

Jeg kunne tydeligt mærke hvordan min fisse stod vidt åben efter hans kæmpe store pik og begyndte og spekulere på hvordan jeg skulle kunne rejse mig op uden at alt hans sperm kom væltende ud, så jeg besluttede mig for lige så stille og rolig og kravle ud på toilettet. Da jeg satte mig på toilettet gik der ikke mange sekunder før det første store plask lød i kummen da hans sperm begyndte og fosse ud af min fisse. Der gik næsten 5 minutter inden det holdt op.

Hans sad stadigvæk fuldstændig hen-sunken i stolen da jeg med stort besvær kom retur og så ikke ud som om han registrerede noget som helst, men det gjorde han. Han sagde at jeg havde været heldig at han var kommet så hurtigt, for det havde været hans plan også og flække min røv. Jeg undlod og sige noget til det og spurgte om det var okay at jeg smuttede igen. Så jeg kæmpede mig ud til mit tøj og med meget besvær fik jeg det på igen. Aldrig havde jeg haft så svært ved og gå, som da jeg gik der, for hele min underkrop gjorde meget ondt.

Der gik det meste af en uge inden det holdt op med og gøre ondt og derved kom jeg i problemer med næste afdrag. De var fuldstændig ligeglad med mine problemer, jeg havde blot og betale og da jeg vidste at jeg ikke havde pengene måtte jeg igen være luder. Heldigvis blev jeg ikke sendt ud til ham med kæmpepikken, men “kun” gang-banget af 3 fyre.

SEX I DAG?

De næste par afdrag kunne jeg klare kontant, men så gik den heller ikke længere og jeg fik et valg. Ham med kæmpepikken eller en 10 mands gang-bang. Jeg valgte gang-bang for der var de efterfølgende smerter overstået senest 2 dage efter. De fortalte mig så, at det skulle foregå som en forestilling for en masse af deres bekendte og at de ville være så “flinke” og nedskrive min gæld med 2% af hvad de tjente på det.

På dagen blev jeg hentet og kørt til en hal, hvor der var lavet en slags scene i midten med publikum omkring, og blev låst inde i et rum indtil jeg “skulle på” samt fik af vide at jeg skulle være nøgen når de hentede mig, så jeg tog mit tøj af og satte mig til og vente. Efter lidt over en time kom der 2 gutter og hentede mig. De førte mig ind gennem mængden og der var mange af tilskuerne der kom med alle mulige sjofle tilråb. Jeg fandt ud af at de havde holdt auktion over med hvem der skulle gang-bange mig, samt at de havde taget entré.

De 10 “heldige” stod klar og jeg så at en af dem var en kvinde som stod og flashede en kæmpe påspændings dildo, som jeg frygtede ville blive brugt til og flække min røv.
Jeg blev sat på gulvet af scenen og de 3 første stillede sig hen så jeg kunne begynde og gøre dem klar med hænderne og munden. Der var heldigvis ingen af dem, der pressede sig langt ind i min mund. Da den første var klar blev jeg lagt ned og han begyndte og kneppe mig. De øvrige begyndte og komme til og ville også varmes op. Så det kom ret hurtigt til at en kneppede min fisse, en kneppede min røv, en kneppede min mund og så havde jeg en pik i hver hånd.

Efter et par stykker havde været i gang med min røv skete det jeg frygtede. Hun lagde sig på ryggen og jeg blev sat ned på dildoen sådan at jeg fik den i røven. Hun trak mig ned og ligge så hun kunne ælte mine bryster, mens de øvrige skiftes til at kneppe min fisse og mund. Hun kørte løs med dildoen og jeg kunne mærke hvordan min ringmuskel blev slappere og slappere, samtidig med at hun trak mit hovedet bagover så de rigtig kunne kneppe mig langt ned i halsen og også så jeg kunne høre alt det hun lå og hvæste ind i mit øre. Bla. brokkede hun sig over at hendes tilbud om og ville havde kneppet mig alene var blevet afvist, selv om hun ville betale ekstra for det. Ligeledes var hun også sur over, at hun ikke måtte kneppe mig med 2 store dildoer, men skulle nøjes med en. Gutterne syntes godt om at hun kneppede mig i røven, for så var min fisse jo ekstra stram, det havde så den fordel at de ikke kunne holde ret længe.

Da de var færdige med og kneppe mig, blev jeg sendt nøgen gennem publikummerne og der var rigtig mange som mente at de også skulle kneppe mig. Jeg havde så ondt i min røv at jeg bare ville væk fra den hal, at jeg afviste dem alle, selv om jeg nemt kunne havde tjent over 10000 kroner ved det.

Jeg vidste jeg var presset over at min røv var så ødelagt, for låne hajerne ville stadigvæk have deres afdrag, så da det skulle falde vidste jeg at jeg skulle betale som luder, om jeg havde ondt eller ej. De sendte mig ud til ham med kæmpepikken. Han havde hørt om både min gang-bang og om hende der havde flækket min røv med dildoen, så da han havde været helt oppe i min livmor flækkede han min røv ved og være helt i bund. Da han gjorde det kunne jeg ikke lade være med og skrige og på trods af at han gentagne gange sagde “Hold kæft luder” blev jeg ved med at skrige og endte med og ligge og ralle af smerte uden og kunne sige noget sammenhængende mens han bare blev ved og ved. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik fra han var færdig til jeg kom til mig selv igen, men at dømme ud fra det indtørrede sperm var der mindst gået en lille times tid. Jeg græd da jeg kæmpede mig ud og tog mit tøj på og gik hjem.

Dagen efter skrev jeg til låne hajerne og spurgte om jeg ikke kunne få lov og springe den næste betaling over, for ellers ville jeg gå helt i stykker og måtte sandsynligvis på hospitalet i lang tid. De gav mig blot valget mellem større renter eller kæmpepikken. Uanset hvad jeg valgte så ville jeg blive ødelagt af det. Større renter ville blot betyde længere tid hvor jeg fik flækket fissen, munden og røven. Kæmpepikken ville blot betyde at jeg gik hurtigere i stykker. Og da jeg ikke havde nogen jeg kunne få hjælp af valgte jeg at det bare skulle gå hurtigt og valgte kæmpepikken. Han var fuldstændig gejl over at han havde sin egen private luder, som han bare kunne kneppe som han ville og efter et par gange begyndte han på ikke og være så hård ved mig, som han var i starten. Selv om han stadigvæk flækkede både min fisse/livmor og røv hver gang.

En dag spurgte jeg ham om, om han ikke vil komme ud over mig, for jeg ville gerne se hvor meget sperm han gav når han kom og tilbød og sidde på knæ foran ham og så skulle han ellers komme over mit ansigt og så måtte vi se hvor meget af min overkrop han også kunne dække. Han blev helt vild over forslaget og sagde at han med glæde skulle tilsperme sin luder. Da han kneppede mig undlod han både og komme op i min livmor og i min røv og da jeg kunne både høre og mærke på ham nu var det lige før han kom skyndte jeg og sætte mig på knæ foran han, dog med både munden og øjnene lukket og afventede hans kaskader af sperm. Og kaskader var det, for udover hele mit ansigt var jeg smurt ind i hans sperm helt ned til navlen.

Jeg indstillede mig på, at når jeg nu afregnede min gæld som luder, så kunne jeg lige så godt prøve om jeg kunne få bare lidt godt ud af det og når kæmpepikken var holdt op med og være voldsom mod mig så prøvede jeg om jeg kunne nyde hans knepperi. Jeg spurgte ham om der var nogen anden måde vi kunne gøre det på, så det ikke bare var ind af døren, af med tøjet, smøre fissen, pikken og røven ind i glidecreme, få flækket fissen/livmoderen og røven og så ellers ud af døren igen. Det kunne han ikke lige svare på, men ville tænke over det.

En dag sagde han at mod at jeg spillede ham af og lod ham komme i min åbne mund, så ville han undlade og flække mig. Jeg var ikke meget for det, da jeg ikke bryder mig om sperm i munden, og jeg vil slet ikke synke det, men udsigten til ikke og blive flækket gjorde at jeg alligevel sagde ja. Så jeg satte mig foran ham og gik i gang. For og fremskynde tingene lod jeg som om jeg vil prøve og tage pikken i munden, så han rigtig kunne se hvordan det så ud når han kom. Det havde en ganske god virkning på ham for han blev helt både fjern og vild i øjnene og der gik ikke ret lang tid før jeg kneb øjnene sammen, åbnede munden helt og forberedte mig på og få fyldt min mund helt. Inden han var færdig med og komme måtte jeg spytte spermen ud så det løb ned over mine bryster.

Da han var færdig med og komme sagde han at han ville give mig 500 kroner sort, såfremt jeg sank det resterende jeg havde i munden. Selv om jeg var ved og brække mig gjorde jeg det alligevel. Dog måtte jeg skynde mig på toilettet for og kaste op bagefter, for det var alligevel for ulækkert, men han var reel nok og betalte de 500 for han havde jo set at jeg sank spermen.

Jeg bestilte tid hos min læge for og finde ud af hvor store skader der var p.g.a. alle de gange jeg var blevet flækket. Da hun skulle til og lave “gyn-undersøgelsen” blev hun overrasket over hvor meget min fisse var begyndt og gabe og spurgte om jeg var okay med at hun startede kun med hånden inden hun begyndte med instrumenterne. Det var helt okay med mig, så efter hun havde smurt mig ind stak hun uden besvær hele hånden ind i min fisse. Hun kiggede direkte på mig og spurgte om jeg kneppede meget, for et så udvidet bækken og fisse var kun noget hun oplevede ved højgravide.

Jeg indrømmede at jeg havde kneppet meget de sidste mange uger og at det var med en, med en kæmpepik. Da hun brugte instrumenterne kunne hun med det samme se at min livmor også gabte unaturligt og spurgte igen direkte om ham med kæmpepikken også kom op i min livmor. Det blev jeg også nød til og sige ja til. Det fik hende til og kigge direkte på mig og spurgte om det var noget jeg ville fortælle om. Jeg overvejede det kort og så fortalte jeg hende alt. Hun blev dybt forfærdet da hun hørte alle detaljerne om både låne hajerne, gang-bangene og ham med kæmpepikken. Efter hun havde aflyst resten af dagens aftaler ved sekretæren sagde hun at jeg skulle tage med hende hjem, for vi skulle tale rigtig meget.

Hjemme ved hende sagde hun direkte, at det var kun et spørgsmål om kort tid så ville min fisse og livmor gå meget smertefuld i stykker og når de gjorde det, var der ingen andre muligheder end og fjerne dem 100%. Men såfremt jeg stoppede omgående med og være luder så ville jeg nok kunne undgå operation og med den rette vedvarende fysiske træning ville kunne gøre meget af skaden god igen. Det gav mig håb, men jeg måtte være realistisk for det var ikke småpenge jeg skyldte låne hajerne og de var jo ligeglad med om jeg gik i stykker – jeg kunne jo bare havde lade være med og låne penge hos dem.

Hun spurgte mig om hvor meget det drejede sig om og jeg sagde at jeg var kommet ned på ca. 30000 kroner, samt at jeg godt vidste at jeg ville gå i stykker af det og at jeg selv havde valgt at det skulle gå hurtigt, det var derfor det var kæmpepikken der flækkede mig regelmæssigt. Hun sagde at hun ville undersøge noget meget hurtigt således at det højest var 2 gange mere jeg skulle flækkes.

Lidt opstemt af hendes besked tog jeg fra hende direkte til kæmpepikken for og afregne det skyldige afdrag. Han var i meget dårligt humør da jeg kom og sagde at i dag var han fuldstændig ligeglad med mig, for han ville helt ned i halsen på mig og så ellers pumpe alt sin sperm ud der. Så han greb mig resolut i håret, tvang mig ned på ryggen og vred mit hoved bagover hvorefter han begyndte og presse sin pik mod min mund. Da jeg ikke ville åbne min mund tog han et eller andet fladt og bankede det hårdt ned på min fisse, så jeg ikke kunne andet end og skrige af smerte. Han benyttede sig straks af at min mund stod åben til og begynde og mase pikken ind. Han blev ved med og mase på og såfremt han mente han følte at jeg forsøgt og lukke munden bare lidt, bankede han min fisse hårdt med den der flade, så jeg helt automatisk åbnede munden helt op.

Det lykkedes ham til sidst og få mast hele pikhovedet ind og så var vejen fri for at han kunne fortsætte ned i min hals. Han var fuldstændig ligeglad med om jeg var ved og blive kvalt, han ville bare have pikken helt ned i min hals. Han stoppede først da jeg var ved og tabe bevidstheden og trak sig ud med et kæmpe svup. Jeg hostede og hakkede samtidig med at jeg forsøgte og trække noget luft ned i lungerne. Da han mente at nu havde jeg fået nok luft satte han atter pikken på min mund og begyndte forfra med og mase sig ind, da jeg ikke var hurtig nok med og gabe helt op tæskede han løs på min fisse så jeg næsten tabte bevidstheden af smerte. Fuldstændig apatisk af smerte mærkede jeg hvordan min mund blev vredet op og han kørte pikken ind og begyndte på og presse sin ned i min hals. Jeg lå bare og tænkte på at han ville gøre det forbi med mig såfremt han pressede sig i bund. Jeg ved ikke hvor meget af hans pik jeg havde nede i halsen da han pludselig trak sig ud og begyndte og spille pik lige ud for min mund og så kunne jeg godt regne ud hvad der ventede mig. Der gik ikke mange minutter så var han ved og komme og for at jeg skulle samarbejde viste han mig den der flade og sagde at han ville smadre min fisse såfremt jeg ikke gabte helt op og lod ham uhindret komme helt ind når han kom. Så jeg gabte alt hvad jeg overhovedet kunne da han masede pikken ned i min hals og pumpede alt sin sperm ud. Da han var færdig med og komme trak han sig ud og sagde at så kunne jeg godt tage og skrubbe af. Da jeg ikke reagerede på det fik jeg et ordentligt slag på fissen, så jeg fuldstændig omtåget fik vendt mig om og begyndte og kravle ud til mit tøj.

På en eller anden måde lykkes det mig og få det på og komme ud af døren inden jeg begyndte og kaste voldsomt op. Da jeg ikke havde mere og kaste op forsøgte jeg på og gå hjem, men hvordan jeg kom hjem og hvor længe det tog aner jeg intet om. Da jeg endelig vågnede næste dag var der en besked fra låne hajerne hvor de var så “venlige” og fortælle mig at de “forærede” mig det næste afdrag når jeg nu havde gjort det så godt i går.

Jeg bad og håbede på at min læge fandt en hurtig løsning, for jeg havde fornemmelsen af, at når jeg skulle betale afdrag næste gang, så ville jeg gå helt i stykker. Da det var tid til afdraget blev jeg hentet af låne hajerne og kørt ud til en nedlagt fabrik hvor jeg blev slæbt ind og efter af havde fået flået alt mit tøj af, blev jeg smidt på nogle madrasser som lå på gulvet. Efter et kort stykke tid kom de retur og havde både kæmpepikken og kvinden fra gang-bangen med.

Da jeg så dem viste jeg at nu var det slut, for de 2 ville kneppe mig så meget i stykker, at der ville gå uger inden jeg kom ud fra sygehuset igen. De smed en tube glidecreme hen til mig og sagde at såfremt jeg ikke ville have flækket min fisse og røv tørt, så smurte jeg dem godt. Jeg tømte halvdelen af tuben på og i min fisse og den anden halvdel på og i min røv, hvorefter jeg bare lagde mig apatisk ned. Jeg så at kvinden spændte 2 kæmpepikke på, kom hen og satte sig mellem mine ben og bankede dem i bund i min fisse og røv for så og kneppe løs. Kæmpepikken satte sig på knæ ved mit hoved, vred det bagover og begyndte og presse sin pik ned i min hals. Jeg sansede blot hvordan mørket lukkede sig omkring mig og kom først til bevidsthed igen da jeg lå i en seng på sygehuset.

Sygeplejersken kunne fortælle mig at nogle hundeluftere havde fundet mig liggende nøgen i en vejside for 18 timer siden og havde ringet efter en ambulance. Jeg var blevet hasteopereret og det var lykkes lægerne og redde både min fisse, livmor og røv, selv om alle 3 var svært beskadiget. Men nu skulle jeg blot tage den fuldstændig med ro og kun koncentrere mig om og komme mig. Min egen læge havde søgt om og få adgang til mig, men det var kun mig det kunne give lov til det. Ligeledes ville politiet også meget gerne tale med mig, men det havde lægerne på sygehuset forbudt dem. Jeg sagde til sygeplejersken at min egen læge meget gerne måtte komme og også læse alt hvad der stod i min journal.

Hun var meget stille da hun kom og besøgte mig og jeg måtte hive ud af hende hvad der stod i min journal. Hun sagde der ikke var blevet fundet nogen dna spor på mig overhovedet, samt at jeg havde meget svære skader på alle 3 dele og at det var rent held at lægerne ikke havde blevet nød til og fjerne dem. Det at der ikke var nogen dna spor på mig viste med alt tydelighed at dem der havde gjort det bevist havde slettet alle spor efter dem. Der var ikke en gang fundet spor af glidecremen nogen steder indeni mig. Jeg spurgte hende om hun syntes at det var en god ide at jeg fortalte noget til politiet, for jeg havde fornemmelsen af at det ikke ville føre til noget, når der nu ikke var så meget som et dna spor. Hun svarede at det vil hun meget gerne tale med sin advokat om inden hun gav mig noget svar. Jeg kunne godt forstå at hun ville det, for hun havde nogle forpligtelser som læge, som hun ikke ville gå på kompromis med. Næste gang hun besøgte mig havde hun advokaten med og spurgte mig om hun måtte komme ind på stuen og også stille spørgsmål. Jeg sagde ja til begge dele.

Advokaten var meget forfærdet over det der var sket med mig og hørte i total tavshed på mens jeg fortalte hende alt fra begyndelsen af. Hun sagde at det blev hun virkelig nød til og tænke grundigt igennem i nogle dage og bad om lov til at måtte komme igen.
Da hun kom igen sagde hun at selv med min forklaring og de medicinske beviser var det, desværre, ikke nok til og rejse en sag mod dem, fordi det ville være påstand mod påstand. Der ville heller ikke være grundlag for og rejse en sag mod min læge for ikke at havde gjort som hun skulle. Jeg blev da glad over at der ikke skete min læge noget og selvfølgelig ked af at der intet var og gøre mod låne hajerne.

De havde så en overraskelse til mig, nemlig at når jeg blev udskrevet fra sygehuset så havde de fundet et nyt sted jeg skulle bo og når jeg havde kræfter nok også et let arbejde, så jeg aldrig behøvede og bekymre mig om at værtshusmiljøet mere, medmindre jeg ligefrem var så dum at jeg selv opsøgte det. Jeg tog med kyshånd imod deres tilbud og advokaten hjalp mig rigtig meget da politiet endelig fik lov og tale med mig.

Det er nu 6 måneder siden jeg startede mit nye liv og jeg fortæller dette for og bearbejde de traumer jeg har og sandsynligvis altid vil have.

porno med danske piger