Konen betaler af på sin mands spillegæld del.3

To dage senere stod Pernille pludselig i receptionen og fortalte receptionisten, at hun havde en aftale med mig. Jeg kom tilfældigvis forbi, og selvom jeg selvfølgelig genkendte hende, så lod jeg som ingenting og gik bare forbi. Hun var kedeligt klædt med en lang brun nederdel og en bluse i forskellige grå nuancer.

“Deres aftale er kommet”, kaldte receptionisten bag mig. Jeg vendte mig om og blev mødt af en fremstrakt hånd.

“Goddag. Det er mig, der er Pernille”, sagde hun og smilede.

“Velkommen til”, sagde jeg og legede med. Hun var åbenbart bare en kunde, der havde en aftale med mig.

Inde på mit kontor kunne vi slappe mere af. Pernille fik en kop kaffe og satte sig i stolen foran mit skrivebord.

“Han har sgu spillet igen”, sagde hun bittert og så temmelig sammenbidt ud. “Idioten troede, at han kunne lave nogle hurtige penge, men som sædvanligt tabte han det hele.”

“Hvor meget mangler I?”, spurgte jeg.

“Han skylder 20.000,- nu, og de skal allesammen betales indenfor 3 dage. Jeg ved godt, at du ikke kan kneppe mig for 20.000,- på 3 dage, men jeg har ikke andre steder at gå hen, og jeg vil ikke prostituere mig mere for hans skyld.”

“Hmm”, sagde jeg og overvejede kort, om jeg ville hjælpe hende og i så fald, hvordan det skulle foregå.

“Det bliver nok snart sidste gang, vi kan ses”, sagde hun, mens jeg overvejede situationen. Hun så ned i gulvet. “Jeg forlader ham, når jeg forhåbentlig får skrabet de her penge sammen. Jeg flytter hjem til en veninde og hendes mand i min hjemegn, indtil jeg finder noget andet.”

“Jeg har måske en ide”, sagde jeg.

“Ja”, sagde hun forsigtigt og kiggede op et kort øjeblik.

“Jeg kan måske engagere nogle venner, der kan hjælpe med at skrabe pengene sammen”, sagde jeg og ventede spændt på at se hendes reaktion, men hun sad stadigvæk med bøjet hoved og kiggede genert ned i gulvet uden at sige noget.

“Se på mig”, sagde jeg så. Hun rejste hoved og kiggede på mig.

SEX I DAG?

“Du vil gerne kneppes af flere mænd på en gang, ikke?” Først sagde hun ikke noget, men så nikkede hun forsigtigt.

“Du kommer til mig, fordi du gerne vil domineres og gennemkneppes, inden du rejser væk, ikke?” Igen nikkede hun forsigtigt.

“Sig, at du gerne vil kneppes af flere mænd på en gang.”

“Jeg vil gerne kneppes af flere på en gang”, sagde hun så stille. Jeg rejste mig og trak bukserne ned, så min stive pik strang frem.

“Kom og sut mig”, sagde jeg. Pernille rejste sig og gik rundt om skrivebordet. Da hun stod foran mig, trak jeg op i nederdelen og tog fat i skridtet på hende. Gennem bomuldstrusserne kunne jeg mærke en varm og våd fisse.

“Du er helt våd, ikke?” Hun nikkede og kørte diskret underlivet frem og tilbage, så min hånd kunne stimulere hendes klit. Jeg fandt nu hurtigt en saks frem og klippede trusserne af hende. Ganske rigtigt var hendes fisse meget våd.

“Sut mig”, sagde jeg og satte mig på kanten af skrivebordet med spredte ben. Pernille bøjede sig ned og tog min pik i munden, mens hun med begge hænder holdt fast i skrivebordet. Jeg tog nu fat om hendes hoved, så jeg bedre kunne styre rytmen og langsomt presse pikken længere ind i hendes mund. Snart nærmede jeg mig hendes hals, og hun begyndte at sige lyde, hoste og forsøge at slippe væk, men jeg holdt godt fast og tvang mig længere og længere ind i hendes mund og ned i hendes hals. Til sidste slap jeg hende, og hun rejste sig forpustet og gispede efter vejret.

“Knep mig hårdt”, gispede hun så. Jeg vendte hende om og skubbede hendes overkrop ind over skrivebordet. Så pressede jeg pikken op i hendes våde fisse og kneppede hende hårdt bagfra. Gispene blev hurtigt til tunge støn og små skrig.

“Ingen skrigeri”, kommanderede jeg og gav hende et hårdt klask på balden. Så rakte jeg hende de afklippede trusser og puttede dem ind i munden på hende.

“Bid i dem her”, sagde jeg bestemt. “Og ingen skrigeri. De andre skal ikke opdage noget. Nu får du den hårdt, indtil jeg fylder din fisse med sperm.”

De næste minutter kneppede jeg hende hårdt og hidsigt, mens hun forsøgte at være så stille, som hun kunne. Hver gang hendes gisp eller støn blev for høje, fik hun klask på balderne, der hurtigt blev røde. Jeg fik også trukket hendes bluse op, så jeg kunne komme til at nive i hendes brystvorter. Vi havde ikke så meget tid, så til sidste huggede jeg til og fyrede den af oppe i hende. De sidste sprøjt havde kun lige forladt pikken, før jeg trak mig ud og gav hendes højrøde balder de sidste klask. Hun fik knap nok lov til at puste ud, før jeg trak hende op og stillede hende med spredte ben hen over min skraldespand. Her dryppede et par store klatter sæd ned, før jeg lod nederdelen falde, så hun igen så kedelig og præsentabel ud.

“Jeg kommer hjem til dig i morgen aften sammen med nogle venner”, sagde jeg, mens hun rettet de sidste detaljer på tøjet.

“Ok”, svarede hun bare.

Betalingen var der ikke nogen af os, der snakkede om. Jeg tror, at vi begge to vidste, at det slet ikke handlede om betalingen af spillegælden mere. Den skulle vi nok få ordnet. Nu handlede det om, at få planlagt den helt rigtige finale.

“Du kommer til at arbejde hårdt for de 20.000”, sagde jeg muntert. Pernille sagde ikke noget, men vrikkede bare frækt med røven.

“Du slipper nok heller ikke for en gang analsex, så du skal være forberedt, når vi kommer. Renset, våd og åben.” Igen vrikkede hun frækt med røven.

“Så må jeg nok hellere bruge den store plug”, sagde hun og smilede til mig. Så vendte hun sig om og sendte mig et flyvekys.

“Nu vil jeg gå hen til min kommende ex-mand og vise ham min brugte spermfyldte fisse og mine røde balder. Så vil jeg fortælle ham om gæsterne i morgen aften og sørge for, at han er hjemme, så han kan se konsekvenserne af sine pengespil. Det svin skal ydmyges en sidste gang, inden jeg forsvinder ud af hans liv.”

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger