Hemmelighed med hunden

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

For at få de forbudte følelser lidt på afstand lagde Christina sig ned på knæ på gulvet og omfavnede den store hund, der var dejlig varm at røre ved…

Christina elskede ikke sin fyr mere, og hun var glad for, at de endelig havde slået op. Det skulle de have gjort for lang tid siden. Selv om det ind imellem kunne være temmelig ensomt. Som nu, hvor hun var alene i huset, kun med Taro, hendes store, smukke grand danois som selskab.

Hun sad i sofaen med hunden siddende på gulvet foran sig. Hun kløede kærligt hunden bag ørerne; han var en dejlig hund, syntes hun, altid stille og rolig, meget trofast. Hun havde stor tillid til ham, stolede fuldstændig på ham. Der var ikke noget ondt skabt i den hund!

Hunden lagde kælent sit hoved i hende skød. Hun lagde ikke så meget mærke til dyret mere; hun sad og drømte. Vågnede først langsomt, da Taro snusede til hendes dufte fra skridtet gennem kjolens stof.

“Taro, du burde ikke gøre det der …” Christina var overrasket over, at hunden pludselig viste en slags erotisk … seksuel … interesse i hende. Og pludselig eksisterede der ikke nogen anden verden end den hund, der mere ivrigt indsnusede duftene fra hende. Hun mærkede en bølge af liv, et spirende begær, der langsomt, men sikkert kaldte hende tilbage fra trøstesløsheden. Det VAR faktisk meget lang tid siden, hun havde været i seng med nogen, og hun kunne virkelig godt tænke sig at mærke en jernhård penis støde op i sin efterhånden længselsfulde vagina.

Naturligvis havde Christina da før set Taro’s penis. Mange gange endda. Nogen gange havde hun i smug – når hendes fyr ikke så det – beundret hundens pik, dens dybrøde farve, og måske ikke mindst dens længde og omfang. Taro havde faktisk en temmelig stor pik! Men hun havde da aldrig tænkt på, at en kvinde … at hun … måske kunne blive tilfredsstillet af en hanhund. Hun havde hørt om det, og veninderne fnisede altid voldsomt, når den slags blev bragt på bane, men derfra og så til selv at tænke på det, forestille sig det … ja, måske endog prøve det … Det var bare for vildt at tænke på!

Men nu sad hendes egen hund og ledte alle hendes tanker ind i disse mærkelige baner. Jo mere hun overvejede det, jo mere overbevist blev hun om, at Taro med ret stor sandsynlighed ville kunne tilfredsstille hende. Hvis hunden altså overhovedet var interesseret. Og hvis hun selv ville. Og ikke mindst: hvis hun selv gjorde det muligt!

Langsomt, prøvende, uden at tænke klart, trak hun gradvist kjolen op. Som en beruset var hun kun delvist klar over, hvad der skete med hende; hvad det var, hun gjorde. Hunden blev mere ihærdig, hans snude og nu også tunge, søgende, vakte en ild i hende. Hun mærkede det for alvor, da hunden forsøgsvis slikkede hende uden på trusserne. Gennem det tynde stof mærkede hun det tydeligt. De blide kærtegn hun havde savnet så meget!

Et kort øjeblik overvejede Christina at modsætte sig, at protestere og skælde hunden ud, men hun opdagede, at hun faktisk ikke havde lyst. I stedet rejste hun sig kejtet og fik nervøst trukket kjolen af. Og lidt efter faldt hendes trusser til gulvet. I modsætning til hendes usikre bevægelser, var hunden nærmest som en dygtig forfører, der bevægede sig sikkert og bevidst og som hele tiden søgte ind til hende og snusede til hende med blide, uanstrengte berøringer.

Luften i stuen føltes kølig mod hendes nøgne krop. Taro slikkede indersiden af hendes lår op mod skedeåbningen og hendes følsomme kilder, som hunden mange gange kærtegnede næsten ømt med tungen. Han lange, skønne tunge var som en budbringer om hans store begær efter at parre sig med hende, og hun spredte automatisk benene lidt mere, mens hunden slikkede hende nu i hele skridtet. Hans tunge føltes varm og meget dejlig, da han lod den glide op over hendes hud og slikkede hendes lidt salte smag i sig med stort velbehag. Hans tunge bevægede sig hele tiden over hendes kønsåbning, og tungen kredsede gang på gang vidunderligt om hendes kilder.

“Taro, hold op!” hviskede hun uden at mene det. Hun vidste med sig selv, at hun var ved at miste enhver fornuft, når hun tillod hunden at slikke hende på den måde, men det var så dejligt!

For at få de forbudte følelser lidt på afstand lagde Christina sig ned på knæ på gulvet og omfavnede den store hund, der var dejlig varm at røre ved.

“Taro, vi burde ikke gøre det her,” hviskede hun i hans ører. “Jeg har aldrig drømt om dén slags før … Og du har jo heller aldrig prøvet at bedække … en tæve …” Hendes stemme døde hen. Hunden stod foran hende, ung, stærk og med kort, glat, blød pels over de anspændte muskler. Han var ved at få fuld rejsning, men allerede nu var den forbavsende stor. Hun kunne simpelthen ikke lade være med at stirre på hundens penis, hver gang hun fik øje på den enorme, ildrøde penis. Hun følte det dunke overalt i sin krop, hjertet bankede vildt bare af at se på ham på dén måde. Så dejlig stor. Stiv og hård pik! “Taro,” hviskede hun og omfavnede hunden igen. “Det er ikke rigtigt af os … Men jeg har sådan lyst til at prøve … mærke dig … i mig ..!” Hun slap tøvende hunden og gled langsomt forover, så hun lidt efter lå på alle fire – i dyrepositur – og bød sig til for handyret.

“Kom, Taro,” hun turde dårligt hviske ordene frem. “Kom,” sagde hun lidt højere. “Kom og tag mig, Taro!” sagde hun lokkende.

Hunden løb lidt forvirret rundt om hende, troede sikkert hun bare ville lege. Så var han bag hende, stak snuden hen til hendes balder, slikkede søgende. Fandt efterhånden ind til revnen og hendes besnærende huller. Tungen var som bløde sommerfuglevinger, flagrende, blid, og dog ophidsende som den slikkende bevægede sig over kilderen og skedeåbningen. Hun følte det, som om hun skulle bryde i brand.

“Det er dejligt, Taro,” sagde hun dæmpet. Han slikkede hende sultent, og gjorde hende blot endnu mere vild af ophidselse. “Kom, Taro!” sagde hun uventet og denne gang så højt, så det nærmest lød som en kommando: “Kom nu, Taro. Tag mig, knep mig!” Hun var forlængst mere liderlig, end hun havde været længe, og ønskede nu mere end noget andet at mærke en lang, tyk og levende pik oppe i sig.

Hun sagde det igen: “Knep mig, Taro!” Hun kunne dårligt tro sine egne ører, men nu VAR det sagt. HUN havde sagt det. Hendes hedeste ønske netop lige nu!

Dyret var nået til sin egen instinktive opfattelse af situationen og trak sig lidt tilbage. Christina blev øjeblikkelig fyldt af skuffelse. Ville han ikke alligevel? Men i det samme besteg han hende, stod et lille øjeblik med forpoterne på ryggen af hende, fik så bugseret sin krop længere op, mens forbenene besiddende gled ned om livet på hende. Hun gav et kort, skarpt udbrud fra sig dels af smerte, dels af vægten af det brunstige dyr. Heldigvis var hun lidt forberedt på dette lidt for voldsomme angreb, og snart bar hun vægten af dem begge på sine hænder og knæ. Det var underligt at mærke ham på den måde. Ikke spor ubehageligt, men tværtimod skønt. Hans krop var varmere end en mands og hans korte, bløde pels kærtegnede hendes nøgne hud.

Taro holdt stramt om hende mellem sine forben og syntes nærmest at trække hende ind under sig mod sin angribende penis. Hun kunne mærke det strittende lem først støde mod balderne, siden glide ind mellem revnen mod det forjættede mål. Stimuleret som hun var blevet af hans spillende tunge, var hun våd, let åben og aldeles klar til hans indtrængen.

Efter at Taro flere gange havde kørt sin penis forgæves hen over skedeåbningen, spekulerede hun vildt på, om hun mon skulle hjælpe ham op i sig, styre ham på rette vej,

“Knep mig, Taro,” bad hun ham.

I sit næste stød fandt hunden heldigvis rigtigt hendes kønsåbning, og han gled ind i hende i et langt, dybt stød. Nu kom hans størrelse til sin fulde ret. Han var godt nok stor – lang og tyk – men heldigvis ikke større end at han kun fyldte hende godt ud, og det var en overraskende god fornemmelse at mærke hans varme pik glide ind på plads.

“Ja, ja,” sagde Christina henrevet. “Det er sådan, du skal gøre.”

Hundens muskuløse krop forenede sig med hendes spinkle feminine krop i en hurtigt, beslutsom rytme. Taro parrede sig snart med et mere energisk tempo nu efterhånden, som hun åbnede sig fuldstændigt og lod ham støde længere og længere ind i sig. Hun måtte opgive al tilbageholdenhed, det var fysisk umuligt ikke at leve med i denne dyriske parring under hans konstante og heftige stimulering med sin enorme pik. Hendes hjerne rummede ingen tanker, bortset fra bevidstheden om hans dunkende verden i denne heftige bedækning.

“Knep mig,” tiggede hun, “knep mig, Taro!”

Men det var slet ikke nødvendigt at tigge hunden mere. Ophidset af hendes stramme skede stødte han sin lange, fede pik ind og ud i hende i et fanden i voldsk tempo, der næsten tog vejret fra hende. Det var måske nok lidt mærkeligt, syntes hun i et kort øjebliks fornuft, at ligge midt på sit stuegulv og blive betjent af en stor, legesyg hanhund, men det var fantastisk dejligt igen at mærke en stiv og hård pik i kussen, også selv om det ‘kun’ var en – dejlig stor – hundepik. Hun nød det mere og mere at blive parret med hunden efterhånden som hans potente bedækning tog fart og umiskendeligt ledte hende direkte mod den første himmelske orgasme i meget, meget lang tid.

“Ja, Taro, ja, ja,” udbrød hun igen og igen. “Det er godt sådan, Taro. Det er godt! Nu knepper du mig rigtig dejligt! Bliv ved sådan …!” Hundens pragtfulde pik gled ind og ud i et hurtigt, men dejligt tempo. “Åååhhh, bliv ved med at kneppe mig!” Hun stønnede af nydelse, mens han kneppede hende med vilde, dybe stød.

“Ja, ja,” gispede hun begærligt. “Knep mig! Knep mig, Taro!” Hun skælvede af fryd over den måde hunden blindt i ophidselse pumpede i hende med sin lange, tykke pik. Det var ganske simpelt vidunderligt.

Taros hale stod lige ud i luften, mens han jog pikken frem og tilbage i hendes våde og varme, snævre kusse i målbevidste bevægelser. Liderlig pressede hun sig bagud, op imod hundens stødende bagkrop, mens han bare blev ved og ved med at kneppe hende.

Nogle få dråber spyt fra hundens mund dryppede ned på Christinas ryg, men det betød ikke noget nu. Det vigtigste var, at hun havde hans rappe, enorme pik oppe i kussen, og at han kneppede hende. Når bare hun nu endelig blev rigtig tilfredsstillet, så var alt andet fuldstændigt ligegyldigt.

“Knep mig, Taro,” opmuntrede hun ham. “Knep mig mere!” Hendes skedemuskler knugede sig om hundens herlige pik. Hun nød hvert eneste stød, hun modtog fra den lige så liderlige hund. Taro kneppede vidunderligt, og Christina stønnede højlydt og vred sig i ekstase under hundens dyriske bedækning.

“Åh Gud!” udbrød hun, mens hans stivert gled ind i bund og ud igen. “Du er så stor og hård, Taro.” Hun stønnede: “Det er netop sådan, jeg kan li’ det.” Hun begyndte at ryste og skælve og fik gåsehud over hele kroppen. “Åh Gud,” gispede hun, “jeg kommer allerede igen. Åååhhh … jeg kommer … jeg kommer … og kommer ..!”

Christina fik kun langsomt vejret igen efter endnu en skøn udløsning. “Min elskede”, hviskede hun. “Min dejlige elskede!” Men Taro var ikke færdig med at kneppe endnu. Og lidt efter mærkede hun, at en ny orgasme var på vej, drevet frem af hans heftige og potente vildskab.

“Åh, Taro,” hun overgav sig helt og aldeles til hunden. “Du får det til at gå på mig igen!” Hun rettede sig lidt op, skød endnu mere bagud mod hundens utrolige pik, der arbejdede i et fantastisk og godt tempo. Det var lige op over for hende nu, så hun svajede lidt med ryggen, mærkede hundens poter om livet, og i næste dybe stød fra ham kom hun i en serie af kramper og hulk og snappede efter luft, ude af stand til at sige noget, så god var hendes nye elsker. Taro. Den bedste nogensinde!

“Jeg tror, jeg skal dø, Taro,” fik hun endelig fremstammet. “Du skulle bare lige vide, hvor godt det er igen at blive kneppet! Aaarrrhh … iihh!” hvinede hun og faldt forover, da hunden pludselig med et kraftigt stød fik sin enorme knude bagerst på pikken ind i kussen på hende. Hun kom op igen. Han var stadig lige over og bag hende. Og stadig inde i hende, så langt inde som hun aldrig havde haft en pik før!

“Ååhhh, Gud!” hviskede Christina. “Jeg har hele din kæmpepik oppe i kussen, Taro!” Men det gjorde ikke ondt på hende, ikke mere. “Ååhh, din pik!” Hundens kæp stod urokkelig i kussen. Hun lod sin ene hånd glide ned over maven, og hun kærtegnede blidt og forsigtigt hundens spændte nosser. Han kneppede igen, langsomt, lidt frem, lidt tilbage. Mere kunne han ikke bevæge sig i hendes stramme kusse.

Den vanvittige fornemmelse af at være fuldstændig fyldt ud med hundens pik fik hendes skedemuskler til at trække sig sammen af fryd. Og det fremkaldte Taros udløsning.

“Kom … komm … koommer … kommer, Taro!” Og så var det, som om hun blev flået fra hinanden, da Taro samtidig opnåede sin egen udlæsning og som en gejser sprøjtede al sin hede sæd ud langt inde i hende. Hun jublede, nærmest boblede over af orgasmefryd, mens hunden pumpede og pumpede al sin sperm ind i hende, peb lidt og pumpede, ikke særligt utilfreds med hele situationen.

Hun råbte: “Giv mig det! Nu! Ja, ja … ååhh … kom med det hele, Taro! Jeg vil ha’ det hele. Giv mor det hele!” Hun følte kussen koge over, da han sprøjtede sin brandvarme sperm dybt ind i hende. Det var langt mere end hun nogensinde havde oplevet, og snart dryppede deres blandede safter ned på gulvet. Heldigvis kom Christina med i hundens udløsning, hun næsten græd af ekstrem nydelse i en ny himmelsk orgasme, besvimelsen nær af udmattelse og seksuel ophidselse.

Forholdsvis længe blev Taro ved med at skyde sin varme sæd op i hende, mens han kneppede i små, dovne bevægelser. Og først efter en længere tid aftog hans festfyrværkeri, pikken blev blødere, knuden svandt ind og til sidst trak han sig tilbage fra hende.

Det var en totalt udmattet, men virkelig lykkelig og endelig fuldt tilfredsstillet kvinde, der sank om på gulvet, mens den store hund kærligt, som en slags tak, slikkede hende ren for deres safter. Hun lå længe og døsede hen, før hun fik kræfterne til at gå i bad.

Bagefter sørgede Christina for mad til dem begge, og mens de spiste, sad hun og funderede over, hvad der var sket. Men det var vel blot naturligt, at to ensomme og kærlighedshungrende personer fandt sammen, og så længe hun ikke fortalt til andre om sin nye hemmelige elsker, kunne der vel ikke ske noget ved det.

SKRIV HVAD DU MENER!