Min hemmelighed

SPAR MANGE PENGE

Hans øjne funklede, og hans smil varmede helt ned i mit mellemgulv. Jens rejste sig og stod nu lige foran mig. Han bukkede sig og trak forsigtigt T-shirten af mig. Jeg protestede ikke…

SEX I DAG?

Jeg er en stor pige! Ikke af alder men på alle måder fysisk stor. Jeg er kun 15 år, vejer 95 kg., er 185 cm høj, bruger str. 43 i skostørrelse osv.Jeg er ikke decideret overvægtig bare stor!
Jeg fik bryster før de andre piger i min klasse. Normalt skulle man tro, at store bryster er en hver piges drøm, men i mit tilfælde medførte mine bryster drillerier fra både piger og drenge. Jeg er i det hele taget altid blevet drillet. Ja jeg har faktisk aldrig haft en ven eller veninde. De første mange år forsøgte mine forældre at sætte mig sammen med forskellige jævnaldrende i form arrangerede legeaftaler. Det førte dog ikke til gentagne aftaler, og på et tidspunkt var mulighederne afprøvet og opbrugt. Siden de små klasser har jeg været alene. Alene i timerne, alene i frikvarterende og alene i fritiden.
Min mor og far er skilt. Jeg ser kun sjældent min far. Han bor i Jylland med en ny yngre kvinde Anne og deres to små børn. Vi ses til Jul et par dage og en uges tid i min sommerferie.
Jeg har arvet mit udseende fra min far. Min far er en høj og flot mand. Han er en dygtig sælger, og sælger noget så feminint som hudplejeprodukter til specialforretninger. Han er vellidt, hvor han kommer frem, og de kvindelige kunder falder for hans charme og hans udseende.
Jeg taler ikke rigtigt med min far. Han kender godt til mine problemer, men det ignorere han fuldstændig. Jeg tror faktisk, at han har dårlig samvittighed overfor mig. Det var ham, der skred fra min mor og jeg. Han havde igennem flere år været min mor utro med forskellige kvinder på sine kundebesøg i Jylland, der strakte sig over flere dage. Her havde han også mødt Anne, og hun var blevet gravid.
Anne har en ledende stilling i Matas-koncernen, og hun er kvinde med stort Q. Hun er smuk, hun er feminin og hun er dygtig! En rigtig karrierekvinde, altid smilende og fyldt med overskud. Hun er faktisk god ved mig, og jeg tror faktisk, at det er hende, der holder liv i forholdet mellem min far og mig. Jeg hader alligevel alt ved hende og ville faktisk hellere være foruden forholdet til min far, Anne og deres nye familie.
Jeg bor ved min mor i Roskilde. Vi bor i en stor 1. sals villa-lejlighed i en ældre bydel nær havnen og centrum. Min mor betyder alt for mig. Hun passer på mig på bedste vis. Hun er ekspedient i en forretning, der handler med tøj og lingeri til modne kvinder. Det er derfor også hende, der sørger for, at jeg får tøj, der på bedste vis skjuler mine store former og giver mig bare en gnist af kvindelig selvtillid.
Min mor var der for mig, da jeg fik min første menstruation, hun har hjulpet mig igennem folkeskolen, med lektiehjælp og støtte i de situationer, hvor jeg har følt mig abnorm og alene.
Hanne, ja det hedder min mor, er en lille kvinde. Hun har en lille numse og små bryster, mange størrelser under mig. Hun er ikke køn men har et sødt smil, der varmer og hun er elsket og respekteret på sit arbejde og blandt folk, der kender hende.
Det smil har jeg arvet. Ja det er faktisk det eneste positive, jeg kan sige om mit udseende. Jeg er faktisk ikke flov over mit udseende, jeg er ked af det! Ked af at jeg ikke kan få en veninde eller en kæreste. Ked af at være ensom.
Min mor har mange mandlige bekendtskaber. Alle små rare mænd, der smiler, griner og siger søde ting til hende. Min mor har ikke fundet sig en ny mand, siden min far forlod os. Hun har dog tit mandligt besøg om aftenen, og jeg ved, at hun ind imellem også går i seng med flere af mændene. Jeg ved det, fordi jeg kan høre det. De venter altid til, at de tror jeg sover. Så kan jeg høre, hvordan de elsker i stuen eller i min mors soveværelse. Jeg ligger vågen indtil det er forbi. Det tager normalt ikke så lang tid, og afsluttes altid med at hoveddøren smækker, og jeg kan høre, at min mor lister forbi mit værelse og ind i seng.
Jeg har siden, jeg fyldte ti onaneret. I starten gned jeg min klitoris med en finger eller to, indtil jeg fik orgasme. Efter som elleveårig at have fået min menstruation, begyndte jeg at eksperimentere med at stikke en finger og senere to fingre op i min skede. Det var vidunderligt at give mig selv udløsning med fingrene. Jeg får nogen meget våde udløsninger, ikke sådan at det sprøjter, men min fisse bliver utrolig våd og slimet.
En lørdag aften lå jeg på mit værelse og så TV. Klokken var omkring midnat, og TV2 viste en actionfilm med nogle store pumpede skuespillere. Handlingen var egentlig elendig, men jeg så den alligevel uden lyd udelukkende pga. de muskuløse skuespillere. Filmen tændte mig helt vildt, og på et tidspunkt tog jeg min deodorant, der stod på hylden over sengen og begyndte at kneppe mig selv med den. Jeg havde aldrig haft andet end et par fingrer oppe, og pludselig mærkede jeg en smerte, og deodoranten og mine fingrer blev røde af blod. Jeg vidste godt, at jeg havde taget min egen mødom, og det passede mig egentlig fint, når nu ikke andre ville gøre det. Jeg stoppede legen og tog et hurtigt bad før jeg lagde mig til at sove.
Jeg hørte ind imellem de andre piger i skolen fortælle om deres erotiske oplevelser. Jeg forsøgte altid at lade som ingenting, men jeg lyttede i smug og misundte dem deres omgang med det modsatte køn.
En enkel gang havde en af drengene fra en klasse over mig faktisk hevet mig ned i skolens kælder, hvor han havde forsøgt at trække min bluse af mig. Jeg havde ikke sagt et ord og havde accepteret hans forehavende. Vi blev dog afbrudt af klokken, der ringede til time, og han havde, efter episoden, aldrig siden kigget på mig eller talt til mig.
I stuelejligheden under vores boede en ældre herre, der hed Jens. Jens var ca. 65 år og tidligere advokat i Roskilde. Det var hans barndomshjem, vi boede i. Jens var aldrig blevet gift og havde ingen børn. Han havde boet i huset sammen med sin mor og far indtil deres død, og da min mor, i forbindelse med sin skilsmisse, søgte lejlighed igennem den lokale ugeavis, havde Jens besvaret hendes annonce, og vi var kort ti efter flyttet ind på førstesalen.
Jens var en lille tyk mand, der mest holdt sig for sig selv. Han havde vidst ikke mange venner, for han havde aldrig besøg. Hver dag gik han op i midtbyen, hvor han spiste varm mad på et cafeteria. Når han kom hjem, læste han avis, og senere så han fjernsyn.
Jeg var lige fyldt 15 år og var ved at afslutte 9. klasse. Læseferien stod for døren, og jeg havde haft en lang dag i skolen. Det var midt på eftermiddagen, da jeg gik op ad havegangen til huset. Lige ved hoveddøren hænger to postkasser. Den nederste er jens’, og den øverste er vores. Ud af Jens’ postkasse stak dagens Berlingske Tidende. Det undrede mig meget, da Jens altid henter avisen enten før han går i byen eller umiddelbart efter! Jeg tog avisen ud af sprækken og ringede på ved Jens – Ikke en lyd hørtes. Jeg skulle lige til at stikke avisen tilbage i postkassesprækken, da jeg hørte Jens råbe fra lejligheden. Jeg tog i døren, og den gik op! Inde i gangen lå Jens på gulvet helt nøgen og med et anstrengt udtryk i ansigtet. Jeg tænkte ikke over situationen, men løb ind i gangen og knælede ved hans side. Jens bad mig stønnende om at ringe til lægen, da han var svimmel og ikke selv havde kræfter til at komme på benene.
Jens’ læge ringede videre til sygehuset, der straks sendte en ambulance. Jeg nåede kun lige at hente et glas vand til Jens i køkkenet, før ambulancefolkene kom ind ad hoveddøren. De fik ham bakset op på en båre, og så af sted til sygehuset. På vejen ud bad Jens mig låse lejligheden af, hvilket jeg gjorde.
Et par dage senere ringede det på døren. Det var frokosttid, og jeg havde ikke været i skole. Udenfor vores dør stod Jens. Han smilede og fortalte, at han netop var kommet hjem fra sygehuset. Han så helt frisk ud, og jeg spurgte ham, hvad han fejlede. ”Ingenting” sagde han henslængt, i hvert fald ikke noget alvorligt.
Han bad mig om at komme med ned i hans lejlighed, hvilket jeg gjorde. Det slog mig, at jeg faktisk aldrig rigtig havde set Jens’ del af huset. Jens viste rundt, og det kom bag på mig, at han boede så moderne. Alt fra tapet til indretning var lyst og indbydende. Vi endte i Jens’ soveværelse, hvor Jens begyndte at rode i skufferne på en lang væghængt reol. Han mumlede noget og hev så en guldhalskæde frem fra et lille skrin. Han gik rundt om mig og begyndte at give mig smykket om halsen. Situationen var lidt akavet, da Jens jo var 20 cm lavere end mig, men i sidste ende lykkedes det ham.
Jeg vendte mig og mumlede, at det kunne jeg ikke tage imod, men Jens insisterede og bad mig sætte mig på sengen bag mig. Han satte sig selv på sengen ved siden af mig, og sagde til mig, at han var taknemmelig for min hjælp den anden dag. Nu havde jeg jo måtte se ham ligge nøgen på gulvet, hvilket måtte have været et skrækkeligt syn. Jeg fik fremstammet, at han da var en pæn mand selv uden tøj på.
Jeg havde faktisk slet ikke tænkt på den nøgne Jens siden, og først nu huskede jeg billedet af hans lille nøgne let buttede krop. Han var egentlig en pæn mand, som han sad der ved siden af mig og smilte. Jeg ved ikke, hvornår det skete, men pludselig opdagede jeg, at Jens havde taget mine hænder i sine og agede dem forsigtigt. Jeg kiggede først på hans hænder og derefter direkte på ham. Hans øjne funklede, og hans smil varmede helt ned i mit mellemgulv. Jens rejste sig og stod nu lige foran mig. Han bukkede sig og trak forsigtigt T-shirten af mig. Jeg protestede ikke, men sad fuldstændig forstenet. Jeg sad nu kun i nederdel og bh. Jens lod sin ene hånd glide igennem mit lange brune hård imens han kærligt lagde sin hånd på min ene skulder. Jeg fangede hans blik og han spurgte mig, om han måtte have lov til at give mig en dejlig oplevelse. Jeg tænkte egentlig ikke rigtig over, hvad det var, han mente, men nikkede genert.
Jens trak mig op, så vi nu stod overfor hinanden. Han åbnede min nederdel ved min navle og lod den falde. Hans satte sig på knæ og trak mine trusser af mig. Jeg stod nu kun iført små hvide ankelstrømper og bh. Jens rejste sig og vendte mig, så jeg nu stod med ryggen til ham. Han åbnede lidt kejtet bh’en og den faldt samme vej som nederdel og trusser. Jeg kunne mærke Jens’ hænder der lystent gled fra mine skuldre til min store runde numse.
Jens vendte mig blidt om igen. Jeg forsøgte at fange hans øjne, der lystent udforskede min krop. Hans blik stoppede ved mine store let hængene bryster. Han lagde forsigtigt sine varme hænder omkring dem og lod let sine tommelfingre glide rundt på og omkring mine lyserøde brystvorter, der hurtigt rejste sig og blev hårdere og stivere end nogensinde før. Han lod sin tunge ramme min ene brystvorte, og varmen fra hans tunge spredte sig til min fisse. Jens slikkede først den ene brystvorte og dernæst den anden. Han skiftede fra bryst til bryst og hans ånde blev hurtigere og hurtigere.
Jeg var selv lettere ør i hovedet, min ben snurrede under mig, og jeg satte mig spontant ned på sengen. Jens fulgte med mig, han kyssede og slikkede sig fra brysterne ned over min mave til min kønsbehåring. Han kiggede op og fangede mit blik, hvorefter han blidt skubbede mig bagover, så jeg nu lå på ryggen på sengen med benene ud over sengekanten.
Jens satte sig på knæ foran sengen og skilte med begge hænder mine ben. Hans mund var overalt på mine inderlår, og snart bevægede han stille sin tunge i min skedeåbning. Han forsatte i flere minutter, og det varede ikke længe, før jeg stønnede og klynkede i takt med hans tunges leg. Mine hænder søgte instinktivt ned mod min klitoris, men Jens tunge kom mig i forkøbet. Han tunge spillede nu hastigt op og ned over min klitoris. Jens kombinerede sit slikkeri med først en og senere to små tykke fingrer, der langsomt kneppede min våde fisse. Jeg var ikke klar over om det var mine safter eller Jens’ spyt, der gjorde mig så våd og ophidset, og snart kom jeg i et langt skrig. Min krop trak sig rystende sammen, jeg pressede i ekstase Jens’ næsten skallede hoved ned imellem mine store frodige lår.
Et øjeblik lå jeg der på sengen og trak efter vejret. Jeg opfangede ikke, at Jens var gået ud af rummet. Jeg kunne høre vandet løbe ude på badeværelset, og jeg rejste mig, trak sengetæppet af sengen og lagde mig blufærdigt på sengen under dynen. Lidt efter kom Jens tilbage til soveværelset. Han stod i døren, helt nøgen, med et listigt selvtilfredst smil på læberne. Jeg kunne nu se hans pik, der stolt pegede lige mod loftet. Den var lang og tyk. Meget længere end jeg havde forestillet mig!
Jens kom hen til sengen. Han trak dynen af mig og lagde sig på siden halvt ind over mig med sit store lem hvilende på mit lår. Jeg kunne lugte, at han lige havde børstet tænder. Han lugtede i det hele taget godt. Hans øjne vandrede op og ned af min store lange krop. Det var tydeligt, at han var ophidset og han bevægede sit underliv mod mit lår, mens hans ene kælede for mine bryster.
Jeg vidste godt, hvad der nu skulle ske. Jens sagde ikke noget til mig, og jeg spredte let mine ben. Jens lagde sig ind over mig, og jeg kunne mærke hans pik mod mine skamlæber. Jens tog fast i mine skuldrer og trak sig langsomt op i mig. Selvom jeg ikke var jomfru, var dette første gang, jeg havde en så stor genstand oppe i min fisse. De første par centimeter gjorde det rigtig ondt. Det spændte på en ubehagelig måde, og jeg koncentrerede mig om at skjule smerten. Jens gled længere og længere op, for til sidst at blive liggende helt stille lidt. Jeg kunne føle hans pik helt oppe i halsen. Jeg havde en kvalmende fornemmelse, der dog stille fortog sig.
Stille begyndte Jens at bevæge sig i mig. Det føltes i starten meget underligt, men min fisse var stadig ekstremt våd efter slikkeriet, og snart accepterede min krop denne nye fornemmelse. Jens kneppede mig nu langsomt og dybt. Han havde lukkede øjne, og jeg kunne se, at han nød min stramme fisse. Han savlede lidt fra den ene mundvig, og langsomt satte han tempoet op.
Jens rejste sig så vores overkroppe skiltes. Han kneppede mig nu hurtigt, dybt og kontant. Det føltes som om, at jeg skulle sprænges, men i takt med at jeg begyndte at slappe af, kunne jeg koncentrere mig bedre om min egen nydelse. Kombinationen af Jens’ store pik, der nu bankede ind og ud af min snævre fisse, og det bizarre ved hele situationen, gjorde at min fisse begyndte at trække sig sammen i kramper. Jeg var godt klar over, at jeg var på vej mod min anden orgasme, og snart pressede jeg mine mund mod Jens’ isse for at dæmpe mit skrig. I det samme kom der et langt brøl fra Jens. Han bankede sin kæmpepik i bund i min fisse, og jeg kunne mærke, hvordan hans sæd blev skudt op i mig. Han blev ved i flere minutter, indtil han faldt sammen over mig.
Vi lå lidt og hev efter vejret. Hans pik blev hurtigt mindre oppe i mig, og jeg kunne mærke, hvordan pikken langsomt gled ud af mig. Jens rullede af mig, og jeg kiggede ned af mig selv. Store mængder tyk hvid sæd flød fra min halvåbne fisse. Først i dette øjeblik tænkte jeg på beskyttelse. Jeg kiggede nervøst over på Jens, der lå med åben mund og stirrede op i loftet. Jeg skubbede let til ham, men han bevægede sig ikke! Med et satte jeg mig op i sengen. Jeg kiggede på Jens igen. Han bevægede sig slet ikke, og jeg kunne ikke høre hans vejtrækning længere. Jeg skubbede hårdt til ham uden respons, det gik nu op for mig, at han ikke trak vejret. Jeg sprang ud af sengen, og i desperation tog jeg mit tøj og løb ud af lejligheden, op ad trappen og ind på vores badeværelse, hvor jeg stilte mig under bruseren og lod det varme vand skylle mig ren. Jeg vaskede min ømme skede med håndbruseren og resterne af Jens’ sæd løb ned ad mine ben…
Jeg skyndte mig at tørre mig og tage tøj på igen. Jeg måtte jo ned og se til Jens. Da jeg kom tilbage til Jens’ soveværelse, lå han præcis som jeg havde forladt ham. Jeg var nu sikker på, at han var død. Jeg flyttede ham intuitivt ind midt på sengen og lagde dynen over ham. Så lagde jeg halskæden tilbage i skrinet og lukkede skuffen. Jeg gik en runde i lejligheden og sikrede mig, at intet senere ville kunne afsløre min tilstedeværelse, hvorefter jeg fortræk til førstesalen.
To dage senere blev Jens’ lig fundet af rengøringsfirmaet. Politiet kom også. De talte kort med min mor, der jo ikke vidste noget, hvorefter de kørte igen. Vi hørte ikke mere til politiet, og jeg kunne til min store lettelse konstatere, at min menstruation kom som planmæssigt ugen efter.
Det viste sig, at Jens var forholdsvist velhavende. Det var ingen naturlige arvinger til Jens’ formue, der derfor var testamenteret til hans gamle partner i advokatfirmaet. Min mor og jeg bor stadig i huset, og der er nu kommet en lejer i stuelejligheden. En ung kvinde med et lille barn, som jeg passer et par gange om måneden.
Det er nu seks måneder siden Jens forførte mig. En oplevelse jeg ikke ville have været foruden – På trods af situationens tragiske udgang. Hvad der skete, mellem Jens og jeg, er min hemmelighed…

porno med danske piger