Her er naturlig nøgenhed normalt – bliv naturist

Her er naturlig nøgenhed normalt – bliv naturist

SPAR MANGE PENGE

At være nøgen er at være fri!

Er du ikke den blufærdige type og syntes at den nøgne krop er helt naturligt at vise frem, så skal du måske kigge nærmere på en af de nøgen foreninger der er i Danmark, hvor medlemmerne smider tøjet sammen og dyrker den fælles lidenskab, de mødes nøgen på camping, stranden, svømmehallen, ude at gå i naturen eller spiller bowling i den lokale bowlinghal med røven bar, brysterne frie og mænds penis der dingler afslappet.

NATURISME

Naturisme er betegnelse for en livsstil, hvor det er socialt accepteret at være nøgen.

Nøgenhed i dag er for nogen forbundet med en vis form for ja nærmest tabu da der nærmest er opstået en nøgen forskrækkelse men for naturister er sagen jo en ganske anden. Naturisme er en livsstil, hvor mennesker uden kønnenes adskillelse færdes uden tøj, når vejr og omgivelser gør det naturligt med henblik på øget selvrespekt, respekt for andre og for miljøet. Hør Podcasts “Naturisme – Sexclub eller livsstil?

Nøgensvømning og wellness for hele familien
Nøgensvømning og wellness for hele familien

Naturisme handler om at være nøgen i omgivelser hvor man finder det naturligt, men uden at man lægger noget seksuelt i det. Man kan kalde det aseksuel nøgenhed. Naturister er nøgne, men i naturismen er det ikke nøgenheden der er i fokus, men den frihed der kan ligge i at være fri for at bære tøj uden at der behøves ligge noget seksuelt i nøgenheden.

De fleste er nøgne, når de går i bad.
Nogle er nøgne, når de sover.
Naturister er nøgne, når de føler det naturligt.

For mange er det meget grænse-overskridende første gang de prøver at være nøgne indenfor naturismens rammer, da man ofte forbinder nøgenheden med noget seksuelt og ens blufærdighed derfor stritter imod. Men langt de fleste kommer hurtigt over denne første usikre fornemmelse ved nøgenheden, når de erfarer, at nøgenhed ikke nødvendigvis har noget med seksualitet at gøre, og at nøgenhed i de rette rammer kan føles både behageligt og naturligt. Derfor oplever man også at folk der har prøvet at være naturist én gang, oftest vedbliver at være det.

SEX I DAG?

Læs mere om naturlig nøgenhed:

Danske Naturister indbyder hermed til en ny omgang nøgenbowling
Danske Naturister indbyder hermed til en ny omgang nøgenbowling

Bliv medlem af nøgen fællesskabet

For dem der lever som naturister/nudister er det helt naturligt at være nøgne, de samles til nøgen-events i hele Danmark og laver mange forskellige ting sammen, de har oplevelser ude i et fri med bla. nøgen-vandreture, nøgen-strande, nøgen-camping, vildmarksbad, sauna hygge og wellness i svømmehaller rundt omkring i hele landet.

Kort med steder du kan være topløs og bundløs i Danmark

Besøg danske hjemmesider med naturister/nudister.

Danske Naturister

Danske Naturister (DN) er en landsforening med 9 lokalforeninger, der i vinterperioden arrangerer svømning, kurbade, volley, weekendture mv. DN udsender månedligt på mail et nyhedsbrev og driver en række af landets største naturist-hjemmesider. Derudover samarbejder DN med Rassol Travel, som er det eneste danske rejseselskab, der har specialiseret sig i naturistrejser. Endelig indgår DN i en række samarbejdsaftaler med landets naturistcampingpladser, hvorved medlemmerne typisk opnår 5-10% rabat ved besøg på campingpladserne.

Medlemsskab koster kr. 300,-
For unge under 30 år kr. 180,-

Dansk Naturist Union

Dansk Naturist Union (DNU) er en paraplyorganisation for 4 naturistforeninger, der hver driver en af landets 8 naturistcampingpladser. Landets 2 største campingpladser er ikke tilknyttet af DNU. DNU er desuden det danske bindeled til INF, International Naturist Federation, og bruger INF-kortet som medlemskort. Udover at udstede INF-kort har det ikke været muligt at få oplyst hvad foreningen laver. Ved medlemsskab af DNU/INF opnår man typisk 5-10% rabat ved besøg på de tilknyttede campingpladser.

Medlemsskab koster kr. 235,-
For unge under 30 år kr. 100,-

Links til udenlandske naturistforeninger mv. finder du her

nøgne damer på Nytorv i København. Mathilde Grafströms udstilling ’Female Beauty’
Nøgne damer på Nytorv i København. Mathilde Grafströms udstilling ’Female Beauty’

porno med danske piger