Læs om danskernes frie sexliv – er det åbne forhold noget for dig?

Læs om danskernes frie sexliv – er det åbne forhold noget for dig?

Et åbent forhold er også andet, end bare at knepper med alle mulige, Se de danske par der levet i  parforhold hvor affære med andre er helt normalt.

Etisk non-monogami er et romantiske og/eller seksuelle parforhold, der består af mere end to voksne med ærlighed, tillid og tryghed for alle.

“Ku godt – må godt!” De fleste kender godt den lidt kække kommentar, når man ser et lækkert hug, “jeg ku godt”! velvidende om at det er forbudt når man er i et fast parforhold. Men sådan behøves det ikke at være, hvis du og din partner er friske på at dyrke det åbne forhold, er der også mulighed for sex og kærlighedsaffære med andre.

Flere og flere danskere lever i et frit seksuelt forhold

Hvor mange danske par lever i et åben forhold med flere sexpartner? Ingen ved det – Det er svært at føre statistik over noget, som folk generelt er meget private omkring og der er er ikke lavet nogle større undersøgelse på området i Danmark. I USA er der for et par år siden lavet en brugerundersøgelse der viste at 5 procent levede i et seksuelt åbent forhold, som at gå i swingerklub, dyrke partnerbytte eller have en husven/husveninde, eller var i anden form for et ærligt åbent parforhold. Flere danske sex-eksperter mener dog at tallet er noget højere i Danmark, da vi er mere frigjorte og der de seneste år er kommet flere par der ønsker at leve sammen, men stadig vil have de goder der er ved at være single.  Det anslås derfor tallet er mellem 5-10% af danske par, der på en eller anden måde lever i et gensidigt polyamourøst forhold.

Monogamt eller åbent forhold

I Danmark, som i så mange andre lande, har monogamien været normen og når folk havde andre relationer, så kunne vores forståelse ikke strække sig længere end til, at forholdet til de andre personer kun kunne omhandle sex. Det måtte være bollevenner, elskerinder, et one-night stand, swingerpartnere eller tilsvarende. Hvis de følte kærlighed for andre end den partner, som de stod ved i offentligheden, så måtte det være fordi, de var ved at gå fra den ene partner til den anden. At en skilsmisse eller brud var på vej. Alle disse forhold kaldte vi derfor for Åbne forhold. Åbne forhold betyder, at man har 1 person man elsker og samtidig har sex med andre med eller uden ens elskedes viden.

Udenomssex

Mange forbinder sex med kærlighed og kan ikke forestille sig at adskille de to. Det er fedt at have sex med en man elsker. Det er også fedt at have sex med et sødt one night stand. Begge kan godt være gode. Nogen kan ikke lade være med at blande følelser ind i sex. Det er OK. Nogen kan godt have sex uden at få følelser blandet ind i det. Det er også OKStop Slut-shaming! og lad alle menesker leve det liv de selv ønsker.

DR-TV med programmet KU’ GODT MÅ GODT

mitaabneforhold Malou og Alex
mitaabneforhold Malou og Alex

I de knap 4 år, Malou og Alex har været kærester, har de jævnligt datet og haft sex med andre.

SEX I DAG?

Det danske kærestepar Malou og Alex lever sammen i et åbent forhold. Ud over at være hinandens forlovede, dater de og har sex med andre partnere ved siden af.

At Alex er kæreste med Malou volder ham en del problemer i jagten på dates med andre piger. For det er bare nemmere for Malou at finde interesserede mænd, end det er for Alex at finde piger, der kan leve med, at han er i et åbent forhold.

Der skal være klare regler og aftaler når kæresterne Malou og Alex skal date andre. Vi følger parret en aften, hvor Malou skal mødes med en fyr for første gang, mens Alex tager over til en ven og drikker øl. Reglen er, at hun ikke må have sex på første date – men går daten godt, kan hun ringe til Alex og spørge om lov.

mitaabneforhold Mit Åbne Forhold [Hun/Hende] Polyamorøs // Biseksuel // Intersektionel feministSe hele dokumentarfilmen i 5 dele på DRTV

Parret er at finde på flere sociale medier, bla på instagram hvor Malou dagligt skriver og ligger pikante fotos op på sin væg, men også på hendes hjemmesiden mitaabneforhold.dk finder du mange gode artikler om det at være kvinde i et åbent liv, og svar på de mange spørgsmål der kan være i forbindelse med at leve med skiftede sexpartner:

Ofte stillede spørgsmål og svar:

 • Første date udenfor forholdet.
 • Hvorfor jeg er i et åbent forhold.
 • Hvad med børn?
 • Hvad siger jeres familie/venner til det?
 • Sådan håndterer vi jalousi!

Malou og Alex er lige blevet gift og havde to elskere med til brylluppet. Ville du kunne gøre det samme? Se deres video

Fordele ved åbent forhold

 • Man får variation i sexlivet og ny inspiration med hjem.
 • Forskellige lyster kan imødekommes.
 • Personer med stor sexlyst, som partneren ikke kan opfylde, kan få stillet denne.
 • Man bringer ny energi og spændende oplevelser med ind i forholdet.
 • Har man sex med andre i fællesskab, kan man udforske sin fælles seksualitet.

Test om du eller din partner er til et åbent parforhold

Lyder tanken om et forhold, hvor du har frit lejde til også at se og have sex med andre end din partner, fristende eller som en forbandelse? Se, om du er klar til at springe ud i det på Tv2 hjemmeside (i bunden af siden).

Malou fra Ku' godt må godt: “Flere har råbt og spyttet efter mig på gaden” | costume.dk

porno med danske piger