Historien om luderen og madonnaen

SPAR MANGE PENGE

Det var sen aften og hun sad og sorterede billeder på computeren. Det var ikke alle billeder som egnede sig til familiealbummet, og nogen af dem var ret hard core! Lige pludselig faldt hun over en mappe hun ikke havde set før. Hun åbnede den og indholdet fik hende til at gispe! Det var her han havde gemt alle de billeder hun ikke brød sig om.

Hun kiggede på dem og især et enkelt billede fangede hendes blik. Det var et billede af hende selv i færd med at give ham et blowjob. Men det var alligevel ikke rigtig hende som var på billedet.

Hun lignede jo en luder, som begærligt suttede pik på fremmede mænd, bare de betalte hende! Hun stod stille og betragtede sig selv. Jo, godt nok lignede hun en billig tøs, men tanken gjorde hende ikke utilpas, tværtimod….!! Han måtte jo have gemt dem så godt fordi de tændte ham!

Hun sank ned i sofaen og prøvede at ignorere den konstante dunken fra hendes skød. Hun kunne da umuligt tænde på tanken om at være hans luder, eller kunne hun?

Næsten helt af sig selv faldt hendes bukser ned på gulvet og t – shirten fulgte efter!!

Hun stak en hånd inden for trusserne og mærkede efter. Der var ingen måde hun kunne bortforklare hendes drivvåde mis og dunkende klit. Hun var brænd liderlig og tanken om at være hans luder og opfylde hans ønsker, gjorde hende endnu mere vild!!

Hun flåede trusserne af og gav sig til at onanere, først med hånden, men det var ikke nok, så hun fandt sin store dildo frem.

Den var stor og sort med store blodårer og en vibrator som altid sparkede al sund fornuft ud af hendes hoved, og erstattede den med bølger af orgasmer!!

Hun var travlt optaget af sin liderlighed og hørte ikke da han kom hjem. Så stod han pludselig i døren og stirrede på hende!! Hun kunne se bulen vokse i hans bukser, og hun smilede til ham. Hun rejste sig og gik hen imod ham.

Trak ham med hen foran skærmen og viste ham sin opdagelse. Et kort øjeblik så han bekymret på hende, men hun svarede ved at lukke hans bukser op og lade hans pulserende pik komme ud i det fri.

Hun spurgte om hun skulle være hans luder, om hun skulle være som på billedet? Han tøvede et sekund før han så det liderlige blik i hendes øjne, og han svarede at hun allerede var en billig tøs, som han havde betalt for og måtte bruge som han lystede!!

Hun gik langsomt hen til ham og spurgte om han blev tændt af at se på billedet, hvor hans pik var under kærlig behandling af en billig luder?

”Se” sagde hun, så underdanig og nydende hun ser ud.. tager din pik lang ned i halsen, mens du kalder hende de værste ting! Lader sine små fingre lege med dine spændte og ømme nosser! Hun slikker rundt om dit pikhoved, og pirrer dig med hendes lille liderlige og begærlige tunge!! Kigger ydmygt op på dig med hendes mørke øjne, mens hun smiler djævelsk…

 

Hun så på ham og lagde mærke til, hvor stor og hård hans pik var, og hun fortsatte med at fortælle ham sin frække og liderlige fantasi som hun så i billedet! Hun kiggede intenst på ham inden hun fortsatte med at fortælle ham sin fantasi….

En billig tøs, hun ved at hun ikk er andet end en krop med nogle stramme huller, hvor du kan køre din pik af i.

Hun ved hun ikk kan tillade sig at sige nej, for kunden har altid ret…

Det kan godt være hun er en billig luder, ikk engang en callgirl, men en fucking billig tøs der sælger sin krop og hungrende fisse. Men hun elsker sit job.

SEX I DAG?

Elsker smagen af pik langt nede i halsen, så langt nede at hendes reflekser næsten får hende til at kløjes i pik! Hun elsker at blive taget hårdt, ja næsten at blive voldtaget og blive holdt fast!

Hun ved hvad fyrene vil ha’! En stram fisse som de kan få lov til banke deres hårde pikke op i. De elsker suset af magt og hun klynker gerne, imens de misbruger hendes våde og smaskliderlige fisse!

Ikke så meget snakken og ”nusse – sex”, som hjemme ved deres kæreste. De bestemmer og kan bruge hende som de vil og det hænder at de bliver grebet at magten og smider alle hæmninger og voldtager hende! Trækker hendes hoved bagover og slår hende, ja nogle havde sågar holdt et fast greb om hendes hals.

De kunne så let som ingenting klemme for hårdt og kneppe livet ud af hende uden de opdagede det!

Hendes klit bankede hårdt nu og hendes vejrtrækning var hurtig, og han spillede den af imens hun fortsatte.

Luderen, hun ved hvordan de andre ”pæne” piger ser på hende, kalder hende billig tøs, en uduelig luder.

Men det er deres fyre som dukker op hos hende om natten og gør alle de ting deres piger siger nej til!! Og de kommer altid tilbage efter mere og de har altid betaling med for xtra tid!

Har man 1 gang kneppet en billig tøs som ikke er andet end en simpel luder, så kommer man tilbage.

Man kan elske sin kæreste og dyrke smuk sex, men kom til en dirty bitch hvis du trænger til, bare at kneppe uhæmmet!!

Giv hende lidt af det hun vil have, penge, smykker eller hvad hun ber om til gengæld, og så ejer du hende i de timer du har betalt for!!

Trænger dit dunkende lem til at kneppe en stram fisse uden at tænke på andre end dig? Eller vil du bare gerne kneppe en lille lyserød og uskyldig pigemund?

Hvad du ønsker skal du få, smf*

”Kom nu, dit store liderlige stykke mand! Skal du have dig en lille lydig tøs, du kan bruge som du lyster?

Hun elsker at kneppe, specielt når hun er halvfuld af vodka. Så er resten op til dig, eller nærmere din kæmpe pik!

Den er vel efterhånden så stor og hård, at den har overtaget?” hun kigge hårdt på ham og med barsk stemme, gik hun i kødet på ham igen.

”Du ved godt hvad du vil, og dit kæmpe lem skal nok vise dig vejen…

Vær en mand, vær et røvhul….. tænk med pikken!!

Tilfredsstil mig, mæt mit våde og liderlige hul. Bor din hårde enorme pik hårdt op mig, mærk hvor meget du fylder mig ud!

Tænk på dig og din ”bedre halvdel”. Det eneste du kan gøre ud over det, er at lade mig mærke din tunge på min liderlige klit, resten af tiden følger jeg dine ordre!!” og fortsatte med det samme

”Det lyder lækkert ikk? Jeg kan ihvert fald mærke at min fisse glæder sig til at blive fyldt og brugt! Uh det dunker frækt bare ved tanken om de ting du kunne gøre ved mig…” Hun trak på skuldrene.

”Så giv den lille forbandede luder det du ved, hun vil ha’ og så har du dig en villig og lydig slavinde, som vil behage dig som du ønsker!”

Så blev det for meget for ham og han greb fat i hende og tvang hende ind over bordet, mens han borede sin pik op i hende bagfra! Hun var stram, åh gud hvor var den fisse stram, og safterne drev ned ad hendes lår!

Han vendte hende om med en hurtig bevægelse og skubbede hende ned på knæ, hvorefter han pressede sin pik ned i halsen på hende, helt ned til roden, og hun gispede efter vejret, men han kneppede hendes mund og bevægelserne i hendes hals, når han pressede sig helt ned, fik det til at banke frækt i hans pik!

Hun forsøgte at slippe fri, da han bandt hende til sengen. Men han var langt stærkere end hende, så snart lå hun udstrakt og blindfoldet på sengen. Han havde bundet hendes ben fast til hver sit hjørne, så hun lå åben og ubeskyttet!!

Han nærmede sig forsigtigt, så hun ikke hørte ham. Han stak 1 finger ind mellem hendes skamlæber og legede med hendes svulmende klit. Han kunne ikke modstå duften af hendes liderlighed og bøjede sig ned og smagte på den! Hendes fisse smagte sødt og han slikkede hende indtil han kunne mærke hendes første sammentrækninger. Han stoppede og hun vred og vendte sig, og bad ham blive ved. Inden hun fik jamret færdig var han over hende igen og havde vendt hende om på maven. Han pressede forsigtig mod hendes lille og stramme stjerne, og hun bad ham panisk om at stoppe, men han overhørte hendes bønner, og gled indenfor. Først hovedet og så lidt mere indtil hele han pik var omsluttet at hendes stramme hul. Han begyndte forsigtigt at kneppe hendes stjerne men som han kunne mærke at hun slappede af satte han tempoet op. Åh det var så dejlig stramt om hans pik, og hun kunne lide det, for hun stønnede højt nu! Han fik øje på den sorte dildo, og den begravede han dybt i hendes sultne fisse. Hun var helt fyldt ud nu og hun elskede det. Den store dildo vibrerede kraftigt i hendes våde hul og han kneppede hende både i hendes lille lækre røv, mens han bankede den store sorte op i hendes mis.

Han følte orgasmen nærme sig og mærkede hende spænde i hele kroppen og de kom begge og han brølede mens han sprøjtede langt op i hende! Hun kom hårdt og længe og havde nær mistet bevidstheden!!

Han løsnede hende fra sengen og trak hende ind til sig. ”Tak” hviskede han, for nu havde han hvad alle mænd drømmer om: Den smukke og gode Madonna, han kunne inviterede i teatret og stolt viste frem, og den beskidte og billige luder, som lystrede hans mindste vink i sengen….

porno med danske piger