Historien om mit første besøg i SM-klubben

SPAR MANGE PENGE

Hvad laver jeg egentlig her, tænker jeg, da jeg træder ind i klubbens halvmørke lokaler. Nå, men det var da sødt af Ina, at hun ville dele den del af sit liv med mig, afslutter jeg min tankerække.

Jeg har ganske vist også stillet mange spørgsmål. Om Sadomasochisme. Det er det, det drejer sig om, det her. Jeg står for første gang i en sexklub for sadomasochister. De kalder sig ikke en sexklub. De kalder sig et selskab – eller en loge.

Ina viser mig rundt, præsenterer mig. De er søde, ser helt almindelige ud. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig. Et par af dem er iklædt læder eller latex, andre er i helt almindeligt tøj. Indtil videre. En kvinde har en mand stående bag sig. Hun har ham i en kæde, der går gennem hans pik. Jeg gyser lidt.

– Det er Carsten, jeg har fortalt jer om! siger Ina og slår ud med hånden i retning af mig.

Ham der er så nysgerrig, I ved!, smiler Ina til to piger, der rent faktisk står os kysser hinanden.

Pigerne slipper hinanden. Giver mig begge to et kys på kinden.

– Velkommen! Håber du må føle dig godt tilpas, siger den ene. Spørg endelig, hvis der er noget, du vil vide, smiler den anden, mens hun igen lægger sin hånd på den første piges hofte.

Alle logens tolv medlemmer havde sagt ja til, at Ina tog mig med. Men hvorfor ville jeg egentlig med. Var det fordi, jeg bare var en simpel voyeur? Var det fordi, jeg rent faktisk fik ståpik, når Ina fortalte, hvordan hun nød at blive pisket? Var det fordi, jeg havde nogle erindringer – ophidsende erindringer – om, hvordan jeg fik smæk i min bare røv af min farmor, da jeg var dreng? I en tid, hvor det allerede ved lov var forbudt at slå børn, med mindre man var deres forældre. I dag er det helt forbudt.

Eller var det, fordi jeg blev vanvittig af liderlighed, når Ina fortalte om selskabets nyeste indkøb – en gabestok? Den blev brugt af både mænd og kvinder, eller måske skulle jeg snarere sige: Både mænd og kvinder blev brugt i den.

De blev spændt fast og fik pisk med en ridepisk, en nihalet pisk eller et slagredskab, de kaldte en paddle. Hver gang Ina havde fortalt mig om klubben, gik jeg ind til mig selv og onanerede. I mine fantasier var det skiftevis mig, der fik pisk i gabestokken, andre gange var det mig, der uddelte piskene. Ikke til Ina, men til navnløse piger uden ansigter. Kun kødfulde røve, der blev mere og mere røde, mens jeg slog, og de skreg deres nydelse ud.

Ina og jeg er naboer. Vi har hver vores lille toværelses lejlighed i den samme opgang og på samme etage. I starten lånte vi sukker, æg og elpærer eller, hvad vi nu manglede hos hinanden, men ret hurtigt blev vi venner. Aldrig kærester. Der var aldrig sex mellem os. Der kom jævnligt et tatoveret, skaldet muskelbundt og besøgte Ina. Et par gange var jeg ved at tilkalde politiet, fordi de skreg så højt. Men Ina så altid lykkelig ud dagen efter.

En dag spurgte jeg hende, om hendes kæreste var voldelig. Hun tog om min arm og sagde.

– Der er vist noget, jeg må forklare dig.

Det er tre måneder siden, og jeg har i den forløbne tid stillet hende en byge af spørgsmål.

– Det er da utroligt, så meget du vil vide, sagde hun engang med et smil. Du har en rem af huden, ved du det?

Jeg vidste ikke engang hvad udtrykket ”en rem af huden” betød. Men Ina hævdede, at jeg følte en stærk tiltrækning til det sadomasochistiske miljø, jeg var bare ikke selv klar over det. Jeg fornægtede det simpelthen, påstod hun.

Og nu var jeg altså her. Som gæst. Intet forpligtende. Bare en flue på væggen.

Der var ved at komme lidt liv i kludene. Om igen: Der var ved at komme lidt liv i folk, da de efterhånden fik nogle af kludene af.

Inde i det bageste rum stod de to piger, der havde kindkysset mig. Den ene var nøgen nu. Den anden stadig iklædt rødt læder. Hende i læder stod og piskede den nøgne pige, der stod med hænderne op ad væggen. Hendes øjne var lukkede. Pigen i rødt slog ganske langsomt. Det så ikke særlig hårdt ud.

Ind i mellem gik hun hen og kælede for hendes ret spinkle røv med den ene hånd. Jeg så, at den nøgne pige havde et smykke i begge brystvorter. Ina fortalte mig, at man altid havde et kodeord mellem sadist og masochist.

Når masochisten råbte av, skulle man bare blive ved. Men hvis Ina sagde ”Sort”, betød det stop. Hvis hun sagde ”Gråt”, betød det, at det var for hårdt, men at ham eller hende, der pinte hende ikke måtte stoppe; blot slå, klemme eller piske lidt blødere.

Ina er sadist og masochist med næsten lige stor glæde. Fyrre/tres siger hun selv. Altså 60 procent masochist.

SEX I DAG?

Vi stod og kiggede på de to piger. Ina havde taget sin sweater af. Hun havde en skind-bh på indenunder, intet andet. Og sorte skindbukser, der sad, som om de var limet på hende. Jeg følte mg totalt kikset i min sorte rullekravebluse og sorte cowboybukser. Men Ina sagde, at det var fint nok.

Der var mere kraft i den røde piges slag nu. Jeg mente at kunne huske, at hun hed Edda. Jeg kunne ikke huske, hvad den anden hed. Pludselig rakte Edda mig pisken. Jeg veg forskrækket tilbage.

Ina lo. Det samme gjorde Edda.

– Den gør ikke noget! Det er dig, der gør noget med den, smilede Edda.

Da den spinkle, nøgne pige vendte sig om og så på mig med et bønfaldende blik, tog jeg tøvende mod pisken. Jeg lod den glide gennem mine fingre. Ina sagde til mig, at jeg sagtens kunne gøre det. Det var ok. De var kun lige begyndt. Senere kunne man ikke blande sig.

Jeg stillede mig i position. Slog. En rød stribe strakte sig over venstre balde. Der gik et sæt gennem den nøgne pige. Jeg slog vist hårdere, end jeg havde regnet med. Hårdere end jeg havde villet.

– Kom igen, knap så hårdt, sagde Edda opmuntrende.

Jeg slog igen. Så lod jeg pisken falde til jorden.

– Jeg kan ikke. Det….øh…det er ikke mig. Jeg tænker mere på, hvordan det føles, stammede jeg.

Ina fortalte mig, at jeg aldrig skulle være bange, for jeg gjorde kun det, som masochisten ønskede af mig. Og inden aftenen var omme, slog de ti gange hårdere, end det jeg havde gjort, og de elskede hinanden for det, fortalte hun.

Men Edda havde fanget, hvad der egentlig lå bag mine ord.

– Smid tøjet, min dreng. Så skal du føle! sagde hun. Så skal du føle, hvor dejligt det kan være.

Jeg havde på den ene side mest lyst til at styrte ud af døren og hjem og lægge mig under dynen. På den anden side havde jeg en ubetvingelig lyst til at gøre, som hun sagde. Ina berørte ømt min arm, dernæst lod hun hånden glide gennem mit hår. Og så tog hun sin bh og sine bukser af. Hun var helt nøgen indenunder. Hun havde ikke haft trusser på.

– Jeg slår det første slag, sagde hun.

Hun stillede sig lige foran mig. Viste mig sin tillid og sin nøgne krop. Lod mig kigge mig mæt på hende. Edda havde samlet pisken op og rakt den til hende. Hun sendte mig et udfordrende blik, jeg følte, at hun så lige igennem mig.

– Det er ok at have lyst, sagde hun, næsten hviskende. Det er ok at kunne lide det. Stærke mænd tør indrømme det. Kun svæklinge vil ikke erkende det.

Hvor var hun pludselig smuk, Ina. Jeg har kendt masser af piger med flottere bryster og længere ben og alt det der. Men aldrig har jeg mødt en pige så selvsikker – en pige, der hvilede så meget i sig selv og sin egen seksualitet. Først nu gik det op for mig, hvilken enorm tillid, hun, ja, de alle, havde vist mig ved at invitere mig med. Hun lod sine hænder glide ned af sin krop, nød sin nøgenhed. Sin forventning. Kneb undervejs sig selv hårdt i brystvorterne. De blev hårde og stive.

Jeg trak blusen af. Dernæst busker, strømper og sko i en bevægelse. Underbukserne røg hen i hjørnet. Jeg prøvede at kigge på ingenting imens. Stillede mig hen ved væggen, hvor den anden pige have stået. Nu kom hun hen og stillede sig ved siden af mig. Kiggede på mig. Sendte mig et ømt, varmt smil. Et blik af forventning.

En pisk mere blev fremtryllet. Ina spurgte, om hun måtte slå mig nu. Jeg nikkede. De spurgte hele tiden pænt. Jeg blev opmærksom på, at der var andre i rummet nu. De stod og iagttog os. Nogle var nøgne, nogle påklædte.

Smak! Det første slag faldt. Det gjorde ondt. Jeg trak mig uvilkårligt væk fra pisken og ind mod væggen. Smak. Det næste slag. Jeg tog en dyb indånding. Prøvede at slappe af. Det gjorde fandeme ondt! Hvorfor rejste min pik sig?? Hvad laver jeg her? Hvor er jeg? Hvad er fortid og hvad er nutid? Hvorfor vil jeg ikke være andre steder end her, i dette nu!

De to piger slår synkront. Pigen ved siden af mig stønner. Hendes slag lyder hårdere. Ina og Edda bytter plads. Edda beder pænt om tilladelse til at piske mig. Jeg nikker. Smak. Smak. Tempoet øges. Det gør ondt godt! Godt ondt! Jeg lukker øjnene. Venter på det næste. Glæder mig til det næste, men glæder mig også til, at det er overstået.

Jeg opdager pludselig, at jeg stønner. Af smerte, mest. Tror jeg nok. Ina kommer over og kæler for mine balder. Hendes hænder føles kolde på min ildrøde røv. Dejlige.

Det var da ikke så slemt, tænker jeg. Men vi er kun lige begyndt. Ina hvisker noget i mit øre. Jeg hører det kun halvt, jeg hører det, som om hun siger, at ”om lidt bliver det rigtig dejligt”.

Nu er det kun Ina, der slår mig. Smak. Smak. Jeg forstår, hvad hun mener! Jeg har krydset en flod, jeg er kommet over en barriere. Så kommer klasket og smerten igen, men nu er det blot flydende kølighed og gloende hede i en skøn blanding. Min pik er dunkende og stiv.

Smak. Smak. Jeg elsker Ina.

– Vil du have mere? spørger hun ømt. Jeg nikker.

For første gang siger jeg noget. Jeg har tårer i øjnene.

– Meget mere! siger jeg.

Hun slår, igen og igen. Men nu svæver jeg.

Så sker der noget fantastisk. Ina siger, at jeg ikke får mere. Jo, bønfalder jeg. Men i det samme sprøjter spermen ud af min pik. Jeg havde slet ikke mærket det komme! Jeg sprøjter og sprøjter. Ingen har rørt min pik. Hvad sker der? Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg skammer mig et kort øjeblik. Jeg åbner øjnene. Pigen ved siden af mig får orgasme. Ved de sidste slag tager hun sig selv i kussen og gnider sin kilder. Hendes orgasme varer evigt.

Ina kysser mig på kinden. Min pik er stadig grotesk stiv, selv om jeg lige har sprøjtet mit livs største portion sperm

– Du tror, du kan tage mere, siger hun. Men det kan du ikke. Næste gang.

Jeg føler mig meget fredfyldt. Befriet! Næste gang!

porno med danske piger