Hjerteformet brystudfordring er gået viralt.

Hjerteformet brystudfordring er gået viralt.

SPAR MANGE PENGE

Trenden har tiltrukket sig en del opmærksomhed med tusindvis af kvinder, der går på internettet for at poste billeder af deres bryster i form af et hjerte.

Heart-Shaped Boob Challenge refererer til en viral fototrend på de kinesiske sociale medier, hvor kvinder poster selfies af sig selv, der laver en hjerteform med hænderne over deres ene bryst, så deres hånd dækker deres brystvorte for at undgå censur og blokering på instagram, pinterest, facebook og twitter.

Trenden blev startet på en livestream af den kinesiske værtinde Ayi Xi Tai Lǜ i et forsøg på at tiltrække flere mandlige følgere, hvilket lykkes til fulde med flere 1000 nye følgere dagligt.

SEX I DAG?

Befri brysterne og vis brystvorterne

Den seneste selfie-trend i Kina har pirret en del netbrugere. Det indebærer, at en kvinde sætter sine hænder til at danne et hjerte, og derefter klemmer sit bryst for at forvandle det nævnte hjerte til et 3D-hjerte.

Voksenmateriale er forbudt i Kina, men det har ikke forhindret den kinesiske ækvivalent til ‘#HeartShapedBoob’ hashtagget i at blæse ud af proportioner på det førende sociale netværk Weibo. Ifølge What’s Next på Weibo har godt 1,5 millioner mennesker set disse opslag.

Se flere artikler med “Frie Bryster” – se bryster live og i frække film.

porno med danske piger