Sådan blev jeg husven ved et ægtepar.

SPAR MANGE PENGE

Barbara og Hendes 2 VennerJeg mødte dem på en restaurant i Washington. – De lignede mest nogen, der begge hellere ville have været et andet sted. I hvert fald vekslede de ikke mange ord under middagen, men begge var stærkt optaget af at sende SMS’er på hver deres mobiltelefon. – Jeg sad ved bordet lige op til deres og iagttog dem i smug. Jeg var alene, – som forretningsrejsende er man vant til at spise ude alene, selvom det er dødsygt!. – De var et nydeligt par, især hende. Hun var faktisk ret elegant eller endda måske lidt sofistikeret. Selvom hun sad ned så hun ud til at være ret høj og slank. Han var mere almindelig – en afslappet type som mig selv. Jeg gættede på at de begge var omkring de 30 og derfor ca. 10 år yngre end mig selv.

Jeg gættede på, at de måske var ude at nyde en forsoningsmiddag, men et eller andet var gået helt galt for de var alt andet end optaget af hinanden. – Selvom jeg normalt er en ret genert type, der ikke bare sådan møver mig ind på folk, fik jeg på et tidspunkt, på en eller anden måde, henvendt mig til dem og vi faldt langsomt i snak. – Det er altid lidt nemmere når man er i et fremmed land og by at få brudt isen og det lykkedes. – At vi faldt i snak tøede helt afgjort også isen mellem de to, i hvert fald fik mobiltelefonerne lov at ligge på bordet. Hun hed Jane og han Ron, jeg præsenterede mig som Ken selvom jeg hedder Kjeld, men det er et umuligt navn i et engelsk talende land. De var afgjort nogle søde mennesker og selvom Jane stadig var meget elegant var hun ikke helt så sofistikeret, men mere en meget intelligent kvinde med en bred viden og interesse.

Efter at have siddet en rum tid og snakket om USA kontra Europa, politik og Irak krig, inviterede de mig med hjem til en drink. – Da jeg afgjort ikke havde noget bedre at tage mig til, accepterede jeg invitationen. De boede dejligt i en lejlighed i udkanten af Washington. Vi satte os og Ron skænkede drinks og snakken fortsatte og stemningen blev blot bedre og bedre, – også mellem de to så de nu begyndte at pjatte sammen og røre ved hinanden, noget de ikke havde gjort nede på restauranten. Der var afgjort en god kemi mellem os alle tre og snakken udviklede sig til at blive om mere personlige forhold. De fortalte af de var gift, havde kendt hinanden i en 7 til 8 år, de havde ikke fået børn, karrieren havde ikke levnet plads til det og jeg fornemmede at det måske var det emne, der tidligere på dagen havde frembragt en noget mat stemningen.

På et tidspunkt rejste Jane sig og forlod stuen, formodentligt for at gå på toilet. Stor var min overraskelse da Ron henvendte sig til mig og sagde: ”Ken listen to me; Jane and I have for long talked about, having an ekstra man in bed, but so fare it has only been our imagination, because who shall it be? and where do we pick up somebody who wouldn’t interfere with our life afterwards?, but you are perfekt. You are leaving again and you are not a part of our social life here in Washington! – Please Ken will you help me fuck my wife really good?” – Jeg var naturligvis noget overrasket, men tilbudet lød absolut tillokkende så jeg var helt med på ideen, ”But how about Jane; would she agree?” – spurgte jeg. ”We have a codeword when we are playing, if she doesn’t like the idea she will use that, but I’m pretty sure she will” – ”Okay, svarede jeg, – You lead the way” Ron rejste sig og fór op i soveværelset og var hurtigt tilbage med en del hmm. legetøj – håndjern og tovværk! ”Now here is what we are going to do” – og han skitserede hurtigt en plan for mig.

Lidt efter kom Jane tilbage. Ron rejste sig og tog kærligt om hende og kyssede hende inderligt og greb med begge hænder godt fast i hendes baller. Hun protesterede lidt, men samtidig pressede han hende mod sofabordet således, at hun til sidste mistede balancen og faldt bagover. Jeg var hurtigt oppe og greb hendes arme og støttede hendes fald samtidig med at jeg træk hendes arme bagover og klikkede håndjern om hendes hænder. Jeg bandt hurtigt et stykke tovværk i håndjernene og bandt det derefter til bordet. Ron pressede Janes ben ud på hver side af bordet og klikkede hurtigt håndjernene om hendes ankler og fast til bordbenene.

Der lå hun nu på deres sofabord – med hænderne i håndjern over hovedet og benene tvunget ud til hver sin side at bordet og hun var ikke i stand til at røre sig ret meget!

Hun protesterede: ”Hey What’s going on? – what are you guys up to?” Hun lød overrasket, men bestemt ikke skræmt eller afvisende som jeg havde frygtet. Ron svarede hende: You just relax darling – you are going to enjoy this” Jane var iført en tynd sort kjole, der gik hende til midt på låret – samt flotte sorte nylonstrømper. I kampens hede var der kommet uroden i kjolen og den var gledet op så man tydeligt så hendes blonde strømpekant og sorte blondetrusser. Kjolen var ret nedringet og let gennemsigtig så det var tydeligt at hun også havde sort blonde BH til at holde på hendes garanteret velformede bryster. Ron og jeg kastede os over hende og begyndte at røre og kysse hende alle steder. Vi fik løsnet hendes BH og ud sprang nogle smukke velformede bryster ikke store, men dejlige!! Vi suttede på hvert vores bryst og dejlige stive brystvorter og vore hænder var overalt på hendes krop. ”Oh you are really dirty guys” stønnede Jane, men igen tvivl om hun nød det.

Jeg fortsatte med at kysse ned over hendes krop ned til hendes lår, begyndte at trække hendes kjole op om hendes numse, hun lettede villigt numsen for at jeg kunne få kjolen helt op om hendes liv. Jeg kyssede og slikkede hendes lår, hun vred og vendte sig ingen tvivl om at hun virkelig nød denne forkælelse af to mænd.

SEX I DAG?

Ron rejste sig og lynede sine bukser ned og trak frem sin stive pik som han lod glide hen over Janes ansigt. Hun snappede begærligt efter den og han lod pikken glide ind i hendes mund. Jeg slikkede hende helt oppe ved trussekanten og lod en finger glide inden for blondekanten. – Jeg kunne mærke en meget våd mis! Mens jeg kyssede hendes mis uden på trusserne trak jeg langsomt trusserne af hende, igen lettede hun villigt numsen så jeg kunne få trusserne af hende.

Det var nu ikke langt jeg kunne få dem for hendes ben var jo spredt ud til hver sin side så jeg blev nødt til at flå hendes trusser itu. Hun lå nu med en dejlig blottet mis med kun en ganske lille smal trimmet hårstribe og hendes skamlæber glinsede af saft fra hendes mis. Uden at røre hendes fisse først satte jeg nu tungespidsen på hendes våde skamlæber og begyndte at åbne hendes mis med tungen. – Hun stønnede højlydt af liderlighed imens hun suttede begærligt på Rons pik.

Jeg har altid elsket at slikke fisse. At mærke sådan en velduftende, veltrimmet, plaskvåd mis er det allerbedste der findes. Jeg elsker at kører hele mit ansigt rundt i en mis så jeg får kussesaft over det hele. Jeg slikkede hende nu voldsomt samtidig med at jeg lod min langefinger glide op i hendes meget velsmurte kusse. – Det var vildt dejligt – og Jane nød det absolut også efter både lyde og bevægelser at dømme. Hun måtte give slip på Rons pik.

Med lukkede øjne stønnede hun ”please give me a dick, give me a dick”, men hun skulle ikke have pik endnu, – jeg havde sat mig for, at hun skulle slikkes og fingrekneppes til hun kom.
Ron tog sig kærligt af hendes bryster som han slikkede og suttede på og jeg lod nu også min pegefinger glide op i hendes våde indre og jeg skiftevis slikkede og suttede på hendes rosenknob samtidig med at mine fingre kærtegnede hendes kusse indvendigt.
Det var tydeligt at høre på hende at hun var tæt på at komme ”Oh you guys! – oh you guys – I’m comming I’m comming og hendes krop spændte sig som en buge imens hun flådede i hendes håndjern jeg slikkede og slikkede og hendes krop begyndte at gennemryste imens hun kastede sig så meget det var hende muligt i hendes lænker og hun kom i en brølende orgasme!

Jeg fortsatte stille slikkeriet imens hendes krop slappede af igen. Jeg kiggede op på hende og smilede til hende hun smilede tilbage ”Oh my God! you are wet all over your face” – grinede hun.

Ron stod stadig med en ordentlig stiv pik! ”Was it good honey?” – ”Oh year, but I’m sorry I had to let go of your dick” – ”Oh that is all-right my love – you’ll get another chance in a moment”

Vi løsnede nu Jane og hjalp hende på benene. Ron satte sig i sofaen og begyndte at kæle for sin stadig stive pik. Jane smed nu al tøjet og hun stod nu helt nøgen foran os! – hvor var hun dog en smuk kvinde. Slank uden at være tynd, meget velformet med an smuk numse og et par dejligt bryster. Jane sank på knæ på gulvet imellem hendes mands ben og overtog kæleriet af hans pik. ”Oh honny let me take care of this poor fellow” grinede hun imens hun sænkede sin mund ned over hans pikhoved.

Jeg begyndte at massere og kærtegne hendes ryg og baller. Jeg lod min hånd køre ned over hendes dejlige numse revne og begyndte igen at massere hende vidunderlige kusse, samtidig med at jeg kyssede hendes baller. Jeg kunne se på Ron at han nød behandlingen som Jane udsatte ham for. Han kiggede på mig og smilede og gjorde ligesom et tegn med hovedet som jeg tolkede som: ”Go ahead – you can fuck my wife!” – Men jeg elsker jo at slikke fisse, så imens jeg igen begyndte at fingre kneppe hende lod jeg min tunge vandre ned mellem hendes baller og slikkede tæt på hendes bagerste hul og fortsatte ned og begyndte at slikke hendes fisse imens hun lå med numsen i vejret og suttede pik på hendes mand.

”Oh Ken – I want to feel your dick in my pussy” stønnede hun ”please fuck my horny pussy!” Jeg rejste mig og smed tøjet og sank igen ned på knæ bag Jane’s struttende bagdel. Jeg lod min pik lege med revnen imellem hendes baller og drillede hendes kusse med den. Hun skød numsen endnu mere tilbage for at inviterer mig indenfor. Jeg styrede min pik mod hendes kusse åbning og langsom trykkede jeg mig indenfor. Jeg tog nu godt fat om hendes hofter og trykkede mig helt i bund. Der gik et gisp igennem hendes krop. ”Oh Ken you have a very big dick” Jeg begyndte nu at kneppe hende i skiftevis lange seje bevægelser og små hurtige stød, min pik glinsede af hendes safter.

Dark Meat Lovers 4Jeg kunne se på Ron at han var meget tæt på at komme og sutteriet fra hans kone og synet af at en anden mand kneppede hende bagfra blev hurtigt nok for ham og han kom med et brøl, men Jane fortsatte sit sutteri og sugede og slubrede det meste af hans sæd i sig. Jeg satte farten op det var heller ikke langt fra at jeg kom. Hun holdt om Rons pik og lagde hovedet ned i hans skød og stønnede ”Oh yeah – fuck me, fuck me with your big dick”, hun var ved at komme igen. Jeg kneppede hende nu hårdt ”Oh it feels so good – Oh my God – I’m comming, – fuck me hard” skreg hun! – Hun kom og samtidig kom jeg med et brøl. Da jeg mærkede sæden kom, trak jeg mig ud af hendes kusse og pik sprøjtede min sæd ud over hendes baller og ryg. Jeg kom med en ladning som jeg aldrig tror jeg er kommet med før, det var helt vidunderligt skønt og frækt. Jeg sank sammen i sofaen ved siden af Ron, begge var vi nu tømte. Jane rejse sig og med hendes mands sæd i mundvigen og min sæd løbende ned af ballerne gik hun ud af stuen.

Vi sad lidt og pustede Ron lagde hånden til en håndklasker. ”Thank you my friend” idet vi klaskede hænderne sammen. Lidt efter kom Jane smilende tilbage iført morgenkåbe.
”All right boys – I want more of this, because this was great!!”

Ron og jeg kiggede på hinanden, hvad havde vi sat i gang? Men det blev en lang dejlig nat, hvor der blev flyttet nogle grænser hos os alle tre.

porno med danske piger