Hun bad om hjælp på SMS så jeg mødte op…

SPAR MANGE PENGE

Hun åbnede døren kun iført stramt undertøj. Jeg så hvordan de små runde bryster passede perfekt i den pink farvede bh, og de slanke ben samledes i de tilhørende trusser med en bred blondekant.

Hun havde kun lige åbnet døren, og jeg mærkede allerede hvordan blodet susede ned i min pik, som rejste sig hurtigt og pressede mod cowboybuksernes knapper.  Jeg vidste ikke, hvad hun ville, da hun sendte sms’en om, at hun havde brug for hjælp, men jeg vidste, hvad jeg håbede på, så jeg havde ikke taget boksershorts på – og det gjorde det helt umuligt at skjule bulen i bukserne.

Hun smilede og sagde:”Kom ind.” Jeg fulgte efter hendes lækre røv i de stramtsiddende trusser ind i køkkenet. Hun hoppede elegant op på det fritstående køkkenbord. Det var jo nu meget klart hvad hun ville, så jeg gik hen og stillede mig foran hende. Jeg skubbede hende blidt bagover, så hun lå udstrakt på bordet med benene hængende ud over kanten. Jeg greb fat i hendes ankler og placerede hendes fødder på bordkanten, så benene var let spredte, og jeg havde frit udsyn til en lille fugtig plet på hendes trusser.

Jeg trak en stol fra spisebordet hen og satte mig, så jeg kunne så op mellem hendes ben – op over maven og op til de små lækre bryster i bh’en. Jeg trak roligt hendes underliv hen mod min overkrop og lod fingrene kærtegne
ydersiden af hendes lår, mens jeg bukkede mig ned og kyssede og slikkede lidt udenpå hendes trusser.

Gennem det tynde stof kunne jeg tydeligt smage hendes safter, og den fugtige plet blev hurtigt større. Mine hænder gled op ad hendes slanke mave og greb blidt fast om de bløde bryster under bh’en, mens min tunge forsøgte at gå på opdagelse under trussekanten. Den tætsiddende blonde forhindrede mig dog i at komme rigtigt ind under de fugtige trusser, og de lod sig ikke trække af med læber eller tænder, så jeg lod hænderne glide ned langs siden af hendes varme krop og greb fat om kanten af hendes trusser og trak dem langsomt af, mens jeg nød udsigten til hendes fugtige og glatbarberede fisse.

Da jeg havde fået trusserne helt af kastede jeg dem til side på køkkengulvet, og bøjede mig igen ned mellem hendes ben. Jeg lod min tunge finde det øverste af skamlæberne og arbejdede den langsomt ind med hendes klit. Der lod et par små gisp fra hende, da min tunge stødte mod sit mål. Jeg lod tungen cirkle i langsomme bevægelser om den blodfyldte lille knop, mens jeg mærkede hende blive mere og mere våd.

Mine hænder kærtegnede hendes bløde, faste ben, mens jeg slikkede hendes safter i mig. Jeg lod en hånd ligge på hendes mave, og lod langsomt men fast et par fingre fra den anden hånd glide op i hende. Mens min tunge kælede for hende klit, masserede jeg hende indvendigt med to fingre. Jeg lod fingrene glide ind og ud af hende i en rolig kneppe bevægelse og fornemmede hvordan saften gled fra hendes varme fisse ned mellem hendes faste baller. Jeg trak fingrene ud af hende og lod tungen glide ind i stedet. Hun stønnede igen lavmælt.

Jeg lod mine fingre, der var våde af hendes safter fugte hendes stramme anus, før jeg blidt arbejde en finger op i røven på hende. Jeg mærkede, hvordan ringmusklen klemte om min finger, og hørte hendes åndedræt blive tungere. Igen lod jeg to fingre glide op i fissen på hende – uden at trække den tredje ud af hendes anus. Min tunge fandt igen vej op ad skamlæberne til hendes faste, strittende klit. Jeg nappede blidt i den lille knop med læberne og suttede lidt på den.

Pludselig mærkede jeg hendes krop blive spændt. Først mavemusklerne under min hånd på hendes mave og så om mine fingre i hendes huller. Hele hendes krop begyndte at dirre, og hun låste mit hoved fast mod sit skridt med sine ben. Hun kom så kraftig at hun sendte et lille sprøjt af safter i ansigtet på mig.

Da hun igen slappede af, trak jeg min fingre ud og rykkede mig lidt baglæns, skubbede stolen til side. Jeg rejste mig og nød synet af hendes afslappede krop, der lå der på køkkenbordet med benene dinglende ud over kanten. Et par små krampetrækninger fik hende til at dirre let et par gange, mens hun sukkede veltilfreds.

SEX I DAG?

Hun rejste sig op på albuerne og smilede stille. Så satte hun sig op på bordkanten, åbnede bh’en og kastede den på gulvet. Hendes små runde bryster så godt ud med de små strittende vorter, der pegede på mig. Jeg mærkede min pik blive endnu hårdere og presse imod bukserne. Om hun så det eller bare gættede, ved jeg ikke, men med en elegant og hurtig håndbevægelse åbnede hun de fire knapper under bæltet og trak min pik ud. Blodårene i mit lem så ud til at være ved at briste på grund af trykket, og pikken stod stiv lige op i vejret. Hun åbnede en skuffe under bordet og fiskede en lille foliepakke op. Hun holdt kondomet frem mod mig. “Må jeg mærke den?”, spurgte hun roligt med et drillende blik i øjnene.

Hun lod sig glide ned af bordet, vendte sig om og lænede sig ind over det. Hendes lange blonde hår bredte sig ud over ryggen, da hun lagde hovedet til hvile på de korslagte arme på bordpladen og stillede sig med let spredte ben. Hendes faste runde røv var et skønt syn, som hun stod der og ventede på mit næste træk.

Hurtigt åbnede jeg kondomet og rullede det ned over skaftet. Jeg lagde en hånd på hendes lænd, og med den anden greb jeg fat om min pik og styrede den mod hendes fugtige kusse. Kussen var så våd, at min pik let skilte læberne og gled op i hende. Jeg greb om hendes slanke hofte og pressede mit lem helt i bund. Hun udstødte et lille tilfredsheds udbrud og strammede sin våde grotte om min pik.

Langsomt trak jeg pikken næsten ud og stødte den hårdt op i hende igen, så hendes hofter stødte mod bordkanten og mit stive, dunkende og hårde lem blev trykket så langt op i hende som muligt. Mine hænder fandt ned på hendes runde baller og klemte dem blidt. Jeg mod tommelfingeren glide ned og massere hendes stramme røvhul. Jeg kunne tydeligt mærke hendes vellyst, og hun trykkede sin røv mod min finger, der ligeså langsomt arbejdede sig ind i hullet.

I lidt tid stod jeg bag hende med pikken dybt i hendes silkebløde kusse og fingerkneppede hendes stramme anus. Jeg nød lyden af hendes tunge åndedræt og hendes røv, som hun rytmisk pressede tilbage mod mit skød. “Jeg vil ha’ mere end en finger”, stønnede hun og bakkede lidt længere tilbage, og gik så frem igen. Ikke meget – kun lige nok til at min pik smuttede ud af hende.

Hun rakte endnu engang hånden ned i skuffen og fandt – uden at løfte hovedet fra bordet – en lille tube glidecreme. Havde jeg ikke været så stangliderlig, havde det nok undret mig, at hun havde glidecreme og kondomer i en køkkenskuffe, men ophidselsen slørede mine tanker, og det var først bagefter jeg tænkte over det sære i det.

Hun åbnede tuben, det var en af den slags med sådan et “knap”-låg, med et lille klik. Hun førte hånden med tuben ned mellem sine baller og trykkede den klare creme ud i sprækken. Så flyttede hun igen armen op og placerede den under hovedet, hvorefter hun vrikkede røven fra side til side.

Jeg stillede mig igen helt hen bag hende. Jeg tog fat om min dunkende pik og gned den rundt i cremen, så både hendes røv og kondomet om min pik blev smurt godt ind. Hun hjalp til ved at bevæge røven rundt i otte-tals bevægelser. Jeg tog fat om roden af pikken og pressede hovedet mod den stramme stjerne. Ganske langsomt gav musklen efter og jeg øgede langsomt trykket. Da den yderste spids af lemmet var trængt op i røven på hende, slap jeg grebet om pikken, og tog i stedet fat om hendes hofter og trak hende imod mig, samtidig med at jeg lagde yderligere tryk på pikken for at trænge helt ind i hende analt. Hun stønnede højlydt mens pikken ganske langsomt gled ind i den stramme røv.

Først lod jeg kun pikken glide en lille smule ud, før jeg skubbede den ind igen. Men langsomt arbejdede jeg den længere og længere ud, så mit lem bevægede sig i længere og længere rytmiske bevægelser og mærkede hvordan hendes ringmuskel strammedes og skaftet i bølgende trækninger.

Hun drejede hovedet til siden og greb med den ene hånd om sit bryst. Den anden skubbede hun ind under maven og fandt vej ned mellem sine egne ben og begyndte at kærtegne sig selv. Der gik ikke længe før en ny orgasme rullede igennem hende. Jeg kunne mærke trykket i pikhovedet,  som var millimeter fra at eksploderer. Jeg stoppede helt op og ventede på at trykket fra hendes røv om min pik faldt. Jeg havde slet ikke lyst til at komme endnu. Så da jeg mærkede trykket mindskes en lille smule, trak jeg mig forsigtigt ud af hende. Det dunkede voldsomt i pikken og hovedet var sprængfyldt af blod – helt klar til at sende en kaskade af varm  sperm afsted.

Hun rettede sig op og vendte sig om. Lagde armene om min lænd og trykkede sig ind imod mig, så hendes bryster trykkedes mod min brystkasse og min hamrende pik mod hendes mave. Hun hvilede et kort øjeblik hovedet mod mit bryst, og faldt så langsomt på knæ foran mig. Med begge hænder tog hun et fast greb om lemmet og rullede behændigt kondomet af. Så tog hun igen fat om skaftet uden at rykke ret meget i den dirrende pik. Hun satte en kysmund mod spidsen af pikken og lod den langsomt glide ind i munden.

Hendes varme tunge rullede rundt i munden og strejfede skaftet fra alle vinkler. Forsigtigt begyndte hun at lade pikken ind og ud af munden – uden dog at lade hovedet røre læberne. Lige da jeg igen var ved at sprænges, tog hun et fast greb om nosserne og trykkede et par fingre op i mellemkødet lige under pungen. Som ved et trylleslag faldt trykket til igen at være tåleligt. Til gengæld begyndte hun at sutte mere begærligt – og trykket steg igen lynhurtigt.

Jeg blev ganske enkelt svag i knæene og satte mig ned på gulvet ved siden af hende med ryggen mod køkkenbordet. Hun så på mig og smilede, så skubbede hun mig omkuld på gulvet og greb fat i min pik med munden. Jeg lukkede øjnene og nød hendes kærtegn på min pik. Endnu engang mærkede jeg trykket stige i mit pikhoved. Hun mærkede det tydeligvis også for lige inden jeg kom,  strammede hun læberne lige under kraven på pikhovedet og med fingrene om roden af pikken bremsede hun mine safter fra at strømme ud i munden på hende. Hun slap grebet med læberne og flyttede hovedet – før hun frigjorde grebet om skaftet. I det øjeblik hun slap, kom jeg. I fire-fem lange sprøjt sendte jeg min varme sæd langt op i luften og op ad maven og brystet på mig selv. Hun slap grebet om min pik helt, og lod den ligge på min mave, mens den langsomt pumpede de sidste safter ud i mine kønshår.

“Kom”, sagde hun og gik ud mod badeværelset. “Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at blive vasket på ryggen”, grinede hun.