Danskernes frække lurer-oplevelser med vindueskiggeri

Danskernes frække lurer-oplevelser med vindueskiggeri

Nogle kigger på dig i privaten!

Læs danskernes lure-historier om deres møde med vindueskiggeri, både fra dem der lure ind ad vinduet, men også dem som lure ud på andre eller har oplevet, at blive beluret af fremmede og ukendte personer.

Kigger du også ind af folks vinduer?

Skræmmende: De fleste vil ikke bryde sig om, at nogle i det skjulte kigger gennem ens vinduer, at blive overvåget og smugkigget på af frememde mennesker, ude fra den anden side.

Men nogle tænder faktisk på det, både dem der kigger ind på andre, men også dem som bliver kigget på. Bliv set på eller lur alt det du vil i frække ekshibitionisme/voyeurisme lege

SEX I DAG?

Det at man måske får et kig ind ad vinduet til noget privat og pirrende, eller hvis man er på indersiden af glasset, er det tanken om nogle ser en mens man er mere eller mindre nøgen, der tænder. Læs de mange beretninger med dem der elsker, at lure og dem der tænder på at nogle kigger med når de er bag vinduet halvnøgen, onanere eller dyrker sex.

Er du også en vindueslurer?

Afstemning: Har du luret på andre mens de var nøgne, onanerede eller havde sex? Stem og se hvad andre har stemt…

Se de frækkeste danske sexhistorier på Danmarks største novelleside G6N.dk hvor ordet “vindue” indgår, her er både erotiske fortællinger om vinduespudseren og vindueskiggeren der får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Lyst til mere vindueskiggeri?

Hun betjener teleskopet ved panoramavinduet, bliver mere og mere liderlig – og snart konkurreres der både foran og bag ved teleskoplinsen – Få hele historien på Bog & ide

porno med danske piger