Hun slikkede fisse på sin sovende veninde

Tine var simpelthen for fuld til at tage hjem og sove.

Vi havde delt et par flasker rødvin, og derefter var vodkaen kommet på bordet. Og så var der gået druk i den. Tines lille Renault holdt ude på vejen, og hun var langt hinsides det punkt, hvor hun kunne køre noget som helst.

Så vil blev enige om, at hun kunne få vores gæsteværelse. Hanne og jeg havde vores soveværelse lige ved siden af.

Tine var faktisk en arbejdskollega til mig, men hun og Hanne var blevet så fine venner gennem det sidste års tid, at hun i dag næsten mere var Hannes ven end min. Jeg vidste, at Tine gik i seng med både mænd og kvinder, og jeg havde ved flere lejligheder mistænkt hende for at være lidt varm på Hanne. Hanne havde imidlertid altid afvist det. Hun hævdede, at det var min fantasi om at se to kvinder sammen, der spillede mig et puds. Nattens begivenheder skulle imidlertid vise, at det var mig, der havde ret.

Vi havde fået Tine bugseret i seng; hun måtte faktisk hjælpes op ad trappen, og jeg havde regnet med, at vi tidligst så hende ti timer senere, nemlig søndag formiddag. Og det første, hun ville bede om, var to hovedpinepiller. Hanne hjalp hende af tøjet, mens jeg gik ud i badeværelset for at skylle sprutten af mig i et varmt brusebad.

Da jeg lukkede for vandet, kunne jeg høre, at Hanne stadig var i gæsteværelset sammen med Tine.

– Kys mig godnat! Snøvlede Tine. Jeg kunne ikke høre, om Hanne svarede. Der blev ganske stille derinde.

Jeg tørrede mig og lagde mig under dynen; nøgen som jeg plejer. Hanne kom ind i soveværelset. Hendes hår så noget uglet ud.

– Hvad var det for noget med at kysse godnat? Spurgte jeg.

– Hun er godt nok fuld! Svarede Hanne, uden egentlig at svare på mit spørgsmål.

Hanne trak tøjet af og lagde sig ligeledes nøgen under dynen. Vi sover begge nøgne hele året. Jeg kan slet ikke vænne mig til at have tøj på om natten. Det er ikke fordi vi har varme på i soveværelset.

Det er bare blevet en vane. Jeg stak forsigtigt en hånd ind under Hannes dyne og mærkede hendes bløde varme bryster. Hun lænede sig ind over mig og kyssede mig. Jeg syntes, hun duftede af en parfume, jeg ikke kendte.

– Jeg er træt! Jeg slikker den af på dig i morgen, smilede hun og slukkede lyset.

Der var ikke gået et halvt minut, inden hun sov dybt og tungt. Jeg kunne høre det på den måde, hun trak vejret på. Jeg kunne mærke, at jeg også selv var godt søvnig, og vodkaen havde da gjort sin virkning på mig også, så jeg mærkede, hvordan kroppen blev tung og min ellers begyndende stive pik atter blev slap. Kort efter sov jeg også.

Jeg vågnede ved, at det puslede i soveværelset. Jeg åbnede forsigtigt øjnene. Den lyse nat og månen, der var trekvart fuld, kastede tilstrækkeligt lys over, hvad der foregik. Det var Tine. Hun var fuldstændig nøgen. Hun listede sig hen mod vores seng. Jeg lå musestille for at se, hvad der ville ske.

Hun nærmede sig på kattepoter. Hun virkede helt sikker på benene nu. Hvor længe havde jeg sovet? Næppe mere end en time eller to. Da Tine nåede helt hen til sengen, løftede hun forsigtigt dynen af Hanne. I første omgang kun den nederste del, men tilstrækkeligt til, at hele hendes underliv blev blottet.

SEX I DAG?

Så krøb hun op i sengen, lagde sig på knæene og krummede sig sammen og bøjede hovedet helt ned mod Hannes kusse. Jeg lå med tilbageholdt åndedræt. Heldigvis Havde Tine foldet dynen til sengens yderside, så den hindrede ikke mit kig til, hvad der foregik. Et kort øjeblik drejede Tine hovedet over mod mig. Jeg skyndte mig at lukke øjnene og lade, som om jeg sov dybt.

Hanne sov i hvert fald dybt. For da Tine nu varsomt adskilte hendes ben og stak hovedet helt ned til hendes kusse, udstødte hun et lille snork og sagde et eller andet uforståeligt i søvne.

Jeg fattede ikke, at Hanne ikke vågnede. Jeg havde ganske vist selv nogen gange slikket hendes kusse, mens hun sov, og der var hver gang gået et godt stykke tid, inden hun vågnende. Men her måtte hendes underbevidsthed da fortælle hende, at det ikke var mig? Eller hvad? Hun havde selvfølgelig, lige som os andre, fået en hel del at drikke. Men alligevel!

Tine gik godt til den nu. Hun havde spredt Hannes ben så meget, at hun uden besvær kunne nå hendes kusse med tungen. Det var for mørkt til, at jeg kunne skelne enkelthederne, men jeg kunne faktisk høre, hvad der foregik. Eller rettere sagt: Jeg kunne høre, hvordan begge piger knurrede af velvære, som to katte om en varm skål fløde.

Apropos fløde, så begyndte jeg at spekulere på, hvordan jeg kunne aflevere min spermfløde i en af tøserne. Tanken om at fyre kanonen af i Tine lå mig ikke fjern, men hvad ville Hanne sige til det? Og hvem sagde i øvrigt, at Tine var spor interesseret? Det lod jo til, at hun var mere tændt på Hanne end på mig.

Pludselig så jeg, at Hanne havde åbne øjne. Og at hun stirrede direkte på mig. Da mine øjne mødte hendes, kom der et lidt undskyldende smil over hendes læber. Samtidig lagde hun begge hænder på Tines nakke.

Tine opdagede, at vi begge var vågne, da hun dels mærkede Hannes hænder på sit hoved og dels observerede, at jeg stak min hånd ind under Hannes dyne. Hendes overkrop var stadig dækket af dynen. Jeg skubbede den forsigtigt til siden og tog blidt om hendes bryst, mens jeg mærkede, hvordan min pik hastigt rejste sig.

Tine løftede hovedet et kort øjeblik og sendte os et stort og stadig lidt fordrukkent smil.

– Gør det noget? Spurgte hun hæst. Jeg kunne se, hvordan hendes læber skinnede af Hannes kussesaft.

Det måtte være op til Hanne at svare. Hun nøjedes blot med at ryste blidt på hovedet, efter at have set mig i øjnene. Jeg tror, hun så mit forventningsfulde og liderlige blik, og Tines tunge havde bestemt gjort sin virkning. Tines læber lyste op i et glad smil, inden hun atter begravede ansigtet mellem Hannes bløde lår. Nu kunne Hanne for alvor lægge sig til rette og nyde vores fælles venindes bløde tunge.

Jeg lænede mig ind over mit natbord og tændte den lille lampe. Selv om den månelyse nat havde gjort, at jeg kunne se det meste, ville jeg fandeme se det hele. Da jeg havde tændt lyset, fjernede jeg Hannes dyne helt, så jeg kunne se begge de to nøgne tøser. Tines brede røv struttede bagud, mens hendes mund stadig var klinet til Hannes kusse, og hendes lyse hår faldt ned om hofterne på min kæreste.

Min pik var stiv nu. Jeg rejste mig op på knæene og kravlede ned bag Tine og stødte pikken mod hendes kusse, mens jeg missede lidt med øjnene i det skarpe lys. Da Tine mærkede, hvad der var ved at ske, vuggede hun koket med røven, som om hun ville byde mig velkommen.

Jeg var ikke overrasket over, at hun var våd nok til, at jeg kunne glide direkte op i hende. Da jeg stak en hånd om foran for at gnide hendes klitoris, konstaterede jeg, at hun allerede selv var kommet mig i forkøbet. Hendes pege- og langfiner cirkulerede på klitorissen med rytmiske, øvede bevægelser.

Det var et utroligt liderligt syn. Min egen kæreste, der nu lå med halvt lukkede øjne og en finger i munden, mens hun fik slikket fisse af en pige. Og min pik, der bankede ud og ind i denne piges kusse. Det var den perfekte stilling i den perfekte trekant.

Tines bløde røv vibrerede, hver gang jeg ramte hende med mine lænder. Pludselig fik jeg en umanérlig trang til at klaske hende i røven, så jeg slap mit tag i hendes bløde hoftekød og lod hånden falde til et slag, der lød højere, end jeg havde forventet. Hanne spærrede forskrækket øjnene op, mens det ikke lod til at komme bag på Tine.

– Igen! Hørte jeg hende sig ned fra Hannes kusse.

Jeg hævede atter hånden og lod den falde på det bløde kød, der blev let rødligt dér, hvor jeg ramte. Og endnu et slag. På samme balde. Rødmen på kødet trådte frem.

Tine løftede hovedet en anelse og drejede det mod mig.

– Kan du ikke slå hårdere? Slå dog til, mand! Krævede hun. Det skulle hun ikke bede mig om to gange.

Møglækre tøser i fræk trekant med anal To sexede russiske tøser med perfekte kroppe og appetit efter nydelse tager dig med på et vildt eventyr i Møglækre tøser i fræk trekant med anal. Disse smukke piger er ikke bare almindelige – de er ekstraordinære, fyldt med sexappeal og klar til at udforske alle dine mest forbudte fantasi. Med deres flotte naturlige bryster og saftige runde numser vil disse fristende babes drive dig til vanvid. De elsker at eksperimentere, og når de får fingrene i en stor pik, kan du være sikker på, at intet er helligt. Deres liderlighed kender ingen grænser, og de er altid sultne efter mere.Tag del i deres frække eventyr, når de leger med hinanden og inviterer en heldig fyr med til en hed trekant. Nyd synet af deres glatbarberede misser, der bliver slikket og penetreret, mens stønnene af nydelse fylder rummet. Med intense anale udforskninger og vovede stillinger vil du opleve en pirrende oplevelse, der tager dig til nye højder af fornøjelse.Møglækre tøser i fræk trekant med anal er en sprudlende og hengiven film, der fokuserer på det mest intense og tabuiserede inden for trekantsex. Forbered dig på at blive forført, stimuleret og efterladt fuldstændig tilfredsstillet. Gør dig klar til at tage del i en oplevelse, der vil få enhver pik til at stå på opmærksomhed.Så det næste minuts tid gik med, at mine hænder tildelte hendes varme, bløde røv det ene slag med flad hånd efter det andet. Jeg slog rimeligt hårdt, men hun bad mig hele tiden om at slå endnu hårdere. Mens jeg overvejede, om jeg virkelig havde lyst til det, kom hun! Kun Hannes kusse, som stadig befandt sig på hendes mund forhindrede, at hun skreg så højt, at naboerne blev vækket.

Orgasmen rullede ind over hende, og hele tiden vedblev jeg med at kneppe hende, mens hun selv ondulerede sin klitoris med fingrene. Først da orgasmen klingede ud, stoppede hun et kort øjeblik med at slikke Hannes kusse. Men blot for at få vejret et øjeblik. For snart var hendes tunge atter på min kærestes aller mest følsomme punkt.

Jeg trak min pik ud af Tines varme, stramme kusse og kravlede op ved siden af Hannes ansigt. Så lænede jeg mig ind over hende og stak pikken ind i hendes mund. Hun tog med den ene hånd om skaftet og begyndte at onanere mig, mens jeg holdt balancen på strakte hænder og med kroppen hen over hendes ansigt.

Vi kom næsten samtidig. Hanne sluger min sperm, når det lykkes mig at afpasse det med hendes ophidselse; nemlig når hun selv er aller mest ophidset. Så nyder hun at få mine varme fede stråler ind på tungen og ned i halsen, mens hun er mindre vild med det, når hun først er kommet. Men her, hvor hun selv var på randen af orgasme, var min sperm velkommen.

Hun fik hele landingen ind på tungen og sank den i samme sekund, som hun sendte mig et af de her blikke, der gør mig blød i knæene og stiv i pikken og er en af de mange tusinde grunde til, at jeg elsker hende så højt. Hun havde knap nok slugt det, da hun selv kom. Det var alene Tines tunge, der havde gjort arbejdet. Og det havde den gjort effektivt.

Tine falde i søvn i vores fodende, og vi lod hende ligge, mens Hanne og jeg krøb ind til hinanden og med sagte stemmer snakkede om, at det ikke var sidste gang, vi havde prøvet en trekant.

porno med danske piger