Den første fisse – sex med mors veninde

SPAR MANGE PENGE

Hun havde været min mors veninde gennem mange år, og jeg havde mødt hende et par og tyve gange. Når min mor var af sted og besøge hende tog jeg med fordi at hun havde en søn lidt yngre end mig jeg var blevet gode venner med.

Hun havde lidt ekstra ballast på maven og lårene men alligevel en flot og moden krop. Den lille ekstra vægt bidrager også til nogle store flotte C-skål bryster. Jeg sad tit og ofte og skjulte en stådreng når vi var på besøg hos hende hvilket dog ikke var så tit, for hun boede på Fyn og vi på Sjælland.

Da hun var en af min mors bedste veninder, skulle hun selvfølgelig med til den julefrokost vi holdt en dag i ugen op til juleaften. Hun kom først på formiddagen for at hjælpe til med at lave maden. Resten af gæsterne kom først sidst på eftermiddagen.

Da hun dukkede op ved 11-tiden var jeg klar til at tage imod hende. Jeg sad på toppen af trappen og så ned i vores entre, da det ringede på døren. Min mor gik ud og åbnede døren, og der stod hun i al sin frugtbarhed. Idet hun trådte ind af døren, kunne jeg se lige ned i hendes kavalergang, fra der hvor jeg sad. De to bryster gyngede da hun trådte over trinnet til entreen. Efter hun havde givet min mor et kram, kiggede hun op af trappen og fik øje på mig.

Hun vinkede til mig og sagde: Hej

Jeg ville have sagt hej tilbage, men jeg fik en kriller i halsen, så det blev kun til en lille piben. Jeg rømmede mig og fik sagt det ordentligt.

Det meste af dagen fik jeg ikke set ret meget til hende, for jeg var blevet forment adgang til køkkenet af min mor, og det var der de to kvinder befandt sig det meste af dagen.

Men da der var en time til gæsterne kom, skulle mors veninde lige i bad. Jeg havde værelse lige ved siden af badeværelset og jeg kunne høre hende under bruseren. Da min mor råbte nede fra underetagen at hun gik over for at handle nogle ting hun havde glemt, kunne jeg ikke nære mig.

Så lydløst jeg kunne, listede jeg over til badeværelsesdøren, bukkede mig ned til nøglehullet og kiggede ind. Først var der intet at se men så gik døren ind til brusenichen op og en nøgen kvinde trådte ud.

Vandet løb af hende, ned på gulvet. Hendes fisses mørke hår var gennemblødte og klæbede til hendes venusbjerg. Hendes bryster hang en smule men var stadig meget spændstige og brystvorterne var stive. Hun tog et håndklæde fra en knage og begyndte at tørre sig. Hun formede håndklædet til en lang pølse og førte den ind mellem benene. Så tog hun fat foran og bagved og gned det frem og tilbage mod sine skamlæber og venusbjerg til de var tørre. Hun mærkede kyndigt efter med den ene hånd for at tjekke at hun var tør. Derefter tørrede hun resten af kroppen.

Jeg havde knappet bukserne op og sad nu og onanerede op af døren. Pludselig kom jeg til at lave et højlydt støn og hun vendte sig straks mod døren. Jeg halsede væk og ind på mit værelse med den stive pik hængende ude af bukserne. Lige da jeg fik lukket døren ind til mit værelse, hørte jeg døren til badeværelset gå op. Jeg fik proppet pikken tilbage i bukserne så godt jeg nu kunne, så tændte jeg for fjernsynet for at dække over min handling. Der gik ikke mere end tyve sekunder så bankede det på døren til mit værelse. Jeg sagde med den roligste stemme jeg kunne frembringe: Kom ind.

Min mors veninde trådte ind på mit værelse i en morgenkåbe hun måtte have pillet ned fra en knage på badeværelset.

Den var ikke bundet særligt stramt, så man kunne se meget af brysterne der hvor morgenkåben stod åben. Jeg havde stadig en gevaldig bule i bukserne, som jeg skjulte med et par krydsede ben.

– Har du lige været ude ved toilettet? sagde hun i en streng tone. Jeg rystede på hovedet med et uforstående blik. Hun tøede lidt op, men man kunne stadig fornemme den strenge tone da hun sagde:

– Jeg syntes ellers at jeg hørte nogen derude lige før, men så må jeg vel have taget fejl, ik?

Jeg nikkede bekræftende og svarede:

– Jo, det må du vel have

Hun så ud som om hun ville sige noget, men der kom ikke mere så jeg afsluttede samtalen ved at sige at hun dryppede på gulvet. Hun kiggede ned og så den lille våde plet der langsomt voksede sig større ved hendes ene fod. Skyndsomt forsvandt hun ud på badeværelset igen. Da hun var forsvundet hev jeg pikken frem igen og rev den af til jeg sprøjtede, med hende i tankerne.

Selve Julefrokosten gik som den skulle. Alle fik drukket masser af snaps og øl på nær min mors veninde der ikke drak ret meget. Jeg fik selv hældt lidt indenbords, så da vi endelig var færdige med madorgiet var lidt snalret. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte begynde at drikke lidt sodavand før at min druk tog overhånd.

Efter maden flyttede selskabet over til sofagruppen hvor der skulle serveres kaffe. Jeg var hurtig og fik en plads lige ved siden af min mors veninde. Vi sad temmelig tæt i sofaen fordi at der var mange mennesker. Jeg er noget højere end hende, så jeg kunne kigge lige ned i hendes barm der var dejligt blottet fordi at hun var nedringet. Hvis man hev ned i kjolen hun havde på, ville det ikke kræve mere end et par centimeter for at hendes brystvorter poppede frem.

Da klokken nærmede sig 19 blev der sat musik på, og folk begyndte at danse omkring på gulvet, nogle bedre end andre, det afhang af antallet af genstande indtaget.

Jeg er ikke den store danser, så jeg sad bare stille og roligt og drak en øl. Men der fik jeg ikke lov til at sidde ret længe. Pludselig kom en hånd og tog fat i min arm. Jeg kiggede op og opdagede at det var min mors veninde. Hun ville have mig ud og danse. Jeg prøvede først at forklare at jeg ikke kunne danse, men det affærdigede hun hurtigt, og sagde at det kunne jeg lære.

Modvilligt gik jeg med ud på gulvet til rytmerne af Last Christmas Hun førte min hånd om bag sig så jeg kunne få fat omkring livet på hende. Selv tog hun fat i min skulder og trak mig ind til sig. Jeg mærkede straks hendes store bryster mod min krop og da vi begyndte at danse gnubbede de mod mig. Når jeg rettede blikket ned af kunne man se hendes attributter blive trykket flade mod mig. Så skete det, jeg for alt i verden gerne ville have undgået. Min pik begyndte at vokse sig større i mine bukser og der gik ikke lang tid før at den havde fuld størrelse, og hver gang hun tog et skridt, stødte hun ind i den.

De første gange hun gjorde det, skete der ikke noget, men så pludselig gik noget op for hende og hun kiggede mig ind i øjnene med et overrasket blik. Jeg sank noget og rev mig løs fra hendes tag. Så gik jeg hastigt ovenpå til mit værelse og lukkede døren bag mig. Jeg kom ikke ned resten af aftenen. Min mor kom på et tidspunkt og spurgte hvor jeg blev af, men jeg stak hende en hvid løgn og sagde at jeg havde fået hovedpine.

Jeg satte mig foran min computer og surfede langt væk på nettet, til et sted med nøgne villige kvinder.

Timerne gik og det samme gjorde gæsterne efterhånden som det blev sent. Da klokken var to var alle gæsterne gået på nær min mors veninde som skulle overnatte hos os. Det var jeg godt klar over, men jeg vidste ikke at hun skulle ligge i min seng, og at jeg skulle ligge på en madras på gulvet ved siden af.

Så da hun trådte ind af døren i en natkjole, med sine toiletsager under armen blev jeg noget overrasket. Min mor var bagved og hun gav mig ordre til at overnatte på gulvet. Jeg kiggede ikke vores overnattende gæst i øjnene en eneste gang mens hun redte min seng og vi sagde ikke et ord til hinanden. Vi lagde os begge til at sove.

Jeg vågnede en time senere med en stor stivert på. Jeg kunne svagt mindes at have drømt om den smukke kvinde og om hvordan jeg pressede min pik op i hende.

Jeg vendte hovedet og kiggede på hende. Hun sov tungt. Så greb jeg ned i boxershortsene og fik fat i min pik som jeg begyndte at spille af, så lydløst jeg kunne. Men at ligge der i mørket og tænke på kvinden bag mig, var ikke helt nok, så jeg tændte for fjernsynet og zappede hen på en kanal hvor en kvinde var ved at blive slikket af en meget potent mand. Så begyndte jeg at spille videre med blikket fæstet på de to elskende i tv’et.

Jeg havde vel onaneret i fem minutter da en stemme lød bag mig:

– Hun har det vist dejligt hende i fjernsynet hva’?

Jeg frøs til is med det samme og lukkede øjnene. Det værste var sket. Hun var vågnet.

Min mors veninde fortsatte: du behøver ikke lade som om du sover, jeg har ligget og beundret dig de sidste par minutter Jeg svarede ikke, så hun forsatte: Blev du liderlig over mine bryster tidligere? Hun talte videre da jeg ikke sagde noget Du har en stor pik dernede under dynen, så vidt jeg kunne mærke mod mit skød, må jeg se den?

Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vendte mig langsomt mod hende, stadig med dynen hængende over min pik.

Jeg kiggede på hende og blev mødt af et smil. Så sagde hun noget jeg først ikke troede på, hun kunne have sagt. Hun havde spurgt mig om jeg ville op og ligge i hendes seng sammen med hende. Langsomt nikkede jeg til hende. Så stillede hun et krav, hun ville først se min pik. Jeg tog mig sammen og løftede dynen af. Min pik strittede ud i det dunkle værelse mod hende.

– Wow sagde hun og forsatte Den er lige så stor som jeg forstillede mig.

– Syntes du fremstammede jeg.

I det lidt mørke værelse, kunne jeg se hende sætte sig op, og tænde en lampe på mit bord. Nu var hele mit skridt belyst. Så vinkede hun mig op til sig. Jeg rejste og satte mig ved siden af hende. Så greb hun med sin ene hånd fat om pikken og begyndte at spille den af for mig. Min puls fløj i vejret ved hendes berøring så hele min pik dunkede i hendes hånd. Jeg løftede min ene hånd og lukkede den omkring hendes ene bryst, der stadig var bag natkjolen. Jeg kunne mærke hendes brystvorte og jeg nulrede den forsigtigt.

– Du har ikke været sammen med en pige før vel? Spurgte hun.

Jeg rystede på hovedet og gispede da hun tog lidt hårdere fat om min pik.

SEX I DAG?

– Lad mig lige tage denne her af smilede hun og fortsatte Du vil vel gerne se mine bryster

– ja Stønnede jeg.

Så løftede hun sin natkjole over hovedet og lod sine patter hænge frit. Jeg vendte mig om mod hende og tog fat om dem med hænderne. Jeg masserede dem blødt og lod hendes brystvorter springe frem mellem mine fingre.

– De er dejligt bløde sagde jeg.

Hun smilede til mig og satte sig ned på gulvet mellem mine ben. Så tog hun fat om min pik og førte den hen til sin mund. Da hendes læber lukkede sig om skaftet og hendes tunge legede med hovedet, kunne jeg ikke holde min orgasme tilbage. Jeg prøvede at stønne en advarsel til hende men jeg kunne ikke sige noget.

Min sæd pumpede ud i munden på hende og hun kiggede overrasket op på mig, men hun blev ved med at sutte og suge al sæden ind i sin mund. En gang smuttede pikken ud af hendes mund og sendte et sprøjt hen over hendes kind, ellers endte det hele i hendes mund.

Hun trak hovedet til sig og åbnede munden. På tungen og på tænderne sad min sæd. Hun slugte det det meste af det og sagde frækt:

– Du kunne da godt have advaret mig først din frækkert, men på den anden side er varm sæd jo heller ikke det værste man kan få i munden

Der sad stadig sæd på hendes læber og kind, hvilket jeg gjorde hende opmærksom på. Hun tørrede det væk med en finger, som hun slikkede ren bagefter.

Jeg lænede mig tilbage op af væggen med et støn og sagde så:

– et fik du vist ikke meget ud af hva’?

Hun nikkede og fortalte mig, at hun da havde nydt min pik det stykke tid det varede. Så sagde hun at hun ikke havde noget imod at vente, til jeg blev klar igen. Hun ville hygge sig selv lidt imens.

Hun rejste sig og tog sine trusser af foran mig. Så lagde hun sig på langs af sengen, med et ben på hver side af mig. Jeg kunne se hendes kusse lige foran mig. Med to fingre to hun fat i sine små skamlæber og trak dem fra hinanden så de lignede en lille sommerfugl med udspredte vinger og i midten var revnen synlig. Foroven hvor skamlæberne mødtes sad hendes klitoris og strittede mod mig.

– Vil du putte din pik herind? stønnede hun frækt og pressede en finger op i sig selv. Hun blev ved med at skubbe den op til den forsvandt helt. Hendes kønsdrifter glinsede i skæret fra lampen på bordet. Hun stønnede sagte og puttede endnu en finger op ved siden af den anden.

– Jeg vil så gerne prøve en ung teenagepenis, kan jeg få det af dig?

Jeg åbnede munden og prøvede at få ord frem men jeg kunne ikke finde på noget af sige så det blev bare til et nik.

Jeg legede med pikken for at få den gjort klar igen men det gik lidt trægt. Hun slikkede på de fingre hun havde haft oppe i skeden og førte dem tilbage til sit skridt, men hun stak dem ikke op. Hun roterede dem roligt rundt på sin klit, der nu voksede for øjnene af mig.

Jeg mærkede nu min puls gå i vejret, og min pik begyndte at hoppe for hver hjerteslag.

– Ååhhhhhhhhhh stønnede hun pludseligt så højt at jeg blev bange for at min mor ville vågne. Men hun var fuld, så det var der ikke de store chancer for.

– Din pik gør snart comeback kan jeg se, stikker du den så herind? Sagde hun og åbnede sin fisse så meget, at jeg kunne se et lille stykke op i hende.

Min pik pumpede mere og mere og til sidst, var den helt stiv igen. Jeg vendte mig og satte mig på knæ mellem hendes ben. Min pik strittede lige ud i luften mod hende. Men så kom jeg i tanke om noget. Gummi, jeg havde ikke lyst til at bolle hende tyk!

Jeg sagde det til hende som det var, men hun åndede bare tungt og sagde: Pessar, jeg har et pessar oppe i skeden! Bare stik den ind!.

Jeg kravlede helt ind mellem hendes ben, og pressede pikken ned til hendes skamlæber. Så skubbede jeg den ind imod hende, men den gled ikke rigtigt ind, den skubbede kun lidt til læberne.

Hun rejste sig op på albuerne og fortalte mig hvad jeg skulle gøre:

– Kan du se de små skamlæber der stritter frem mellem de store? Jeg nikkede Tag fat i dem og hiv dem til siderne Jeg gjorde som hun sagde og tog fat i dem. De var varme og glatte af safterne fra hendes skede men jeg fik dem spredt så meget, at jeg kunne se revnen. Stik så din pik derind

Jeg førte pikken helt hen til revnen og skubbede den fremefter. Den gled op i hende uden problemer. Jeg mærkede hende omslutte hele mit lem med sit varme og glatte skød. Mærkede hende arbejde med sine vidunderlige muskler inde i skeden. Hun klemte sammen om min pik så den i forvejen vidunderlige følelse blev forstærket betydeligt.

Jeg kunne allerede mærke, at jeg var på vej mod endnu en orgasme, så jeg bevægede mig ikke i hende. Jeg forholdt mig bare så stille jeg kunne og koncentrerede mig om ikke at komme.

Jeg lænede mig stille fremefter og lagde mig på hende. Jeg mærkede hendes brystvorter mod min overkrop. Mit ansigt var få centimeter fra hendes da hun kiggede mig lige i øjnene og hviskede:

Bol mig i fissen, knægt!

Jeg rystede på hovedet og sagde at jeg var meget tæt på at sprøjte. Hun smilede og trykkede lidt hårdere om min pik. Jeg holdt vejret og koncentrerede mig stærkt.

Så sprøjt Svarede hun Sprøjt hele min skede til med din unge sæd, du bliver klar igen inden morgen

Jeg gav slip, og begyndte at lave samlejebevægelser i hende. Jeg stødte til så godt jeg kunne, mens hun begyndte at stønne. Hendes bryster rykkede sig frem og tilbage for hver gang min pik gik ind.

Da orgasmen kom, efter kun omkring 10-15 stød, lod jeg den bare overtage mig uden at gøre nogen modstand. Jeg borede lemmet så højt op i hende jeg kunne og lod hendes fisse malke min pik. Jeg kunne ikke lade være med at stønne, da min sæd sprøjtede ud over hendes skedevægge.

Jaaaaaaaaa, sprøjt i -åhh- mig, bol -åhhh- mig hørte jeg hende stønne.

Jeg mærkede hendes hænder trænge ind mellem vores varme kroppe. Hendes fingre begyndte at gnide hurtigt på klitoris, mens nogle andre fingre gnubbede mine klunker mod hendes spredte skamlæber.

Efter blot et minut kom også hun i nogle store støn og gennem min nu slappe pik kunne jeg mærke hendes fissemuskler spændes og slappes uden kontrol. Hun løftede hovedet og stak sin tunge ind min mund og jeg suttede på den, lidt akavet. Så byttede vores tunger plads og hun sugede mig nærmest ind, jeg kunne smage noget, men jeg var ikke helt sikker på om det kunne være min ladning fra tidligere.

Vores læber skiltes da jeg rejste mig på knæ og samtidig trak pikken ud af hendes stadig opsvulmede kusse. Der fulgte en anelse sæd med ud, som løb ned over hendes ene balde.

Jeg tror hellere at vi må vaske os sagde hun har i ikke et lille badeværelse i kælderen?

Jeg rullede om på siden, så min pik lå slapt hen over hendes hofte og med en rigtig overgangsstemme bekræftede jeg hendes spørgsmål.

Vi rejste os og gik nøgne igennem huset, ned af trappen til første etage og derefter ned i kælderen. Vi gik ud på badeværelset og lukkede døren bag os. Jeg kastede et blik over på det digitale ur på skabet, den var næsten halv fem om morgenen. Bag mig hørte jeg vandet sprøjte i brusenichen og da jeg vendte mig så jeg min mors veninde stige ind under strålerne. Jeg gik efter hende og mærkede det varme vand løbe ned over mig. Bag mig lukkede hun glasdøren. Der var ikke meget plads under bruseren så vi stod tæt op ad hinanden. Hendes bryster pressede mod mig. Jeg manøvrerede mine hænder op til hendes bryster og masserede dem med hænderne mens det varme vand løb ned over vores kroppe.

Jeg vil gerne lige have vasket din sæd af mig, hvis du ikke har noget imod det Sagde hun.

Det havde jeg da ikke noget imod, så hun pillede bruseren ned fra holderen på væggen og holdt den ned mellem sine ben. Jeg ville gerne have det hele med, så jeg slap brysterne og gik ned på knæ. Hun løftede det ene ben op og støttede det mod væggen bag mig så jeg havde et godt udsyn over hele hendes skridt.

Jeg så hvordan strålerne ramte hendes skamlæber og kønsbehåring og skyllede den sperm væk som sad på hende.

Vil du skylle mig ren? spurgte hun, med et vellystent smil på læberne.

Jeg nikkede, tog imod bruseren og rettede den mod hendes fisse. Hendes ben var stadig spredte, så jeg kunne uden problemer se helt om til hendes numsehul. Jeg rørte det med en finger, mens jeg stadig skyllede hendes kusse. Hun sagde ikke noget til min berøring af hendes bagerste hul. Hun forsatte blot med at sprede sine skamlæber og stikke sin finger op for at finde mere sæd.

Jeg roterede fingeren rundt om hendes røvs hul og pressede lidt på for at få den derop. Først da jeg stak min pegefinger op til knoen, kom hun til sig selv og kiggede ned på mig. Da hun med en lidt irriteret stemme spurgte, om jeg nu også ville gå i gang med at fingerbolle hendes numse, svarede jeg prompte nej og trak fingeren ud.

Hun takkede og sagde, at man blev så øm af det. Jeg koncentrerede mig igen om skeden hvor jeg kunne se et par af hendes fingre være stukket op. Da jeg flyttede hovedet tættere på trak hun dem ud og tørrede noget sperm af på min pande. Hun begyndte at le muntert. Så satte hun sig også ned på hug med sine ben mellem mine. Hun lænede sig ind over mig og satte læberne mod min pande og sugede sæden af mig. Så åbnede hun munden foran mig og viste mig sæden der lå på hendes tunge. Med en hurtig synkebevægelse forsvandt den ned i hende.

Mine hænder var overalt på hendes bløde, våde fisse og hendes var på min pik. Jeg spillede hendes klit og spredte hendes skamlæber så vidt som muligt. Min pik var stiv igen, for tredje gang på halvanden time.

Hun slap den og rejste sig op, jeg gled derimod helt ned på gulvet i kabinen.

Hun flyttede en fod ud til hver væg så jeg kunne have mine ben under hendes. Min pik strittede lige op mod hendes kusses varme og beskyttende indre. Det var ikke mere end femten minutter siden jeg sidst var kommet i hende og jeg længtes allerede efter hendes fissemuskler og våde skamlæber.

Vil du i mig igen allerede? spurgte hun med en forførende og liderlig stemme.

Jeg lænede mig frem mellem hendes spredte ben og lagde hovedet bagover så mit ansigt kun var ganske kort afstand fra hendes kønslæber. Jeg kunne se de små skamlæber bevæge sig, når vandet fra bruseren løb ned over dem. Jeg åbnede munden og lod vandet løbe ind i på min tunge. Så gik hun lidt ned i knæ og lod sin kusse være i min mund. Jeg tog så meget af den ind som jeg kunne have og så kørte jeg tungen rundt på klitten, skamlæberne og jeg stak den op i hende. Fra min fisseslikker position kunne jeg se op langs hendes krop og se hendes ansigt mellem brysterne. Hun havde lukket sine øjne og hun stønnede for sig selv. Hendes hænder var på hendes bryster. Min ene hånd var på min pik, som jeg spillede.

Hun rejste sig op igen og hele hendes opsvulmede køn forsvandt ud af min mund. Så åbnede jeg munden og sagde: Jeg vil gerne op i din skede igen.

Hun svarede okay og gik ned på hug. Hun havde stadig et ben på hver side af mig. Min pik var højest ti centimeter fra hendes mis. Så lænede hun sig ind over den og lod sig glide ned over den. Jeg mærkede straks musklerne i hendes bækkenbund arbejde og samtidig begyndte hun at glide op og ned på mit stive skaft.

ÅÅHHHHHHHHHHH, drengepik stønnede hun.

Jeg mærkede varmen fra hendes fisse mod mine klunker og det ophidsede mig fantastisk meget. Over hendes læber hørte jeg hendes stønne svagt at jeg skulle massere hendes bryster. Som sagt så gjort. Hendes bløde patter gyngede op og ned hver gang hendes fisse gled ned over mit stive lem. Jeg trykkede på dem med hænderne og de lod sig klemme sammen mod hinanden. Hendes brystvorter var meget stive og hun var også begyndte at stønne meget højt hvilket nok mest var hendes egen fortjeneste, da hun gnubbede meget hårdt på den mest private del af sin fisse. Vi bollede hinanden under det varme vand. Følelsen af at have hende omkring min pik var en fuldstændig fantastisk oplevelse.

Hendes anden hånd var på min pung. Hun gnubbede den helt forsigtigt og kradsede den lidt med sine negle. Jeg mærkede at min orgasme kom tættere og tættere på men da det var lige oppe over rejste hun sig pludselig fra min pik og sagde: Du skal slikke mig til en orgasme!

Det havde jeg intet imod. Så jeg satte mig i en stilling på gulvet, der var nogenlunde behagelig og ventede på hendes våde skød.

Hun gik ned i knæ og støttede ved at holde fast i holderen til bruseren. Hendes kusse var lige foran mit ansigt og hendes fissehår var våde og klæbede til huden. Hendes mørke hår var blevet endnu mørkere efter at de var blevet våde, men man kunne se at hun studsede dem ind i mellem for de stoppede to centimeter fra hendes åbning og hårene dannede en streg et par centimeter bred og fem centimeter lang. Der var heller ikke et eneste hår at finde på hendes store skamlæber.

Jeg kørte tungespidsen op mellem skamlæberne for at ende ved klitoris der strittede ud mellem læberne. Jeg spillede den lille knop rundt om tungen og legede med den imens stønnede hun at jeg skulle give hende finger. Jeg adlød prompte og pressede forsigtigt en finger op i hendes fisse. Inde i hende arbejde hendes muskler heftigt og efter fem minutter sådan kom hun i en heftigt orgasme. Hun lavede samlejebevægelser med underlivet mod mit ansigt så hendes skamlæber og hele revnen i kussen gnubbede op og ned af mit ansigt. Det blev jeg naturligvis ikke mindre liderlig af og på det tidspunkt følte jeg at det var min tur til at komme. Jeg rejste mig og uden tøven stak jeg min pik op i hende. I stående stilling pressede jeg hende tilbage mod væggen i brusebadet. Hun lavede små hop op og ned af min pik og da jeg sprøjtede min ladning af sperm op i hende, gjorde jeg det med nogle kraftige bank ind mod væggen hvor vi begge stønnede tungt.

porno med danske piger