Hustruens drøm blev opfyldt af to sorte mænd med store pikke

Hej, nu vil jeg fortælle om en historie der sket for 3 år siden. Min kone og jeg har været gift i 32 år. Min kone er 52 år og jeg er 56, min kone er ca 170 cm. Høj og lidt tynd bygget, med bryster 70 C. Vi kan kalde hende for Bente, hun har altid drømt om at blivet kneppet af 2 sorte mænd med store pikke.

En gang for 3 år siden på Gran Canaria, sad vi på en engelsk bar, med høje bar stole. Bente havde taget sine perle trusser på og en kort nederdel, så man kunne kigge lige op i revnen og se, at perlerne glinset af hendes kusse saft.
Så kom der en af disse gade sælger hen til os og ville sælge ure og nogle smykker til os. Min kone kigger på nogle smykker og tabte så disse på gulvet, så han skulle bukke sig ned for at samle dem op. Min kone gjorde, så han kunne kigge op i revnen og se perlerne glinset af hendes kusse saft. Jeg kunne se, at han blev lidt forbavset over, hvad han så.
Så spurgte min kone ham, om han ville med ud på toilette og kneppe hende, så skulle han nok få 25 euro, Så gik de ud på toilettet, og efter 10-15 min. kom min kone smilede ud og satte sig op på sin stol og sagde, at det var en god omgang, hun havde fået. Hun sagde, at det var en god stor pik, han havde. Hun havde både sutte pik og nosser på ham, og bagefter havde han kneppet hende bagfra og hun havde slikket pikken ren for både sperm og kusse saft.

Mens vi sad og talte, tog min kone sig på låret, det var sperm der var løbet ud af kussen og ned af låret. Hun tørrede det af med hånden og slikket det af hånden. Hun fortalte så, at hun havde aftalt med ham, at han skulle komme hjem til vores lejlighed i morgen med en ven.

Næste dag gik min kone og glæde sig til, at de skulle komme. Hun gik i bad og barberede kussen, så den var fin og klar, Bagefter tog hun de bundløse trusser på, så hun ikke behøvede at tage dem af, en BH med halv skåle så bryster var klar til at blevet lege med og bidt i, en kort nederdel og en gennemsigtig hvid bluse på.

Dengang de kom blev de tilbudt en øl hver. Jeg fortalte, at jeg bare ville kigge på, mens de kneppede min kone. De satte sig på sengen med min kone i midten. Så begyndte min kone at tage dem mellem benene for at mærke deres pikke. Hun begyndte at lyne deres bukser op og finde deres pikke frem. Hun kunne mærke deres hænder over alt både på brysterne og i kussen. Så bad hun dem om at smide deres tøj. Da hun så, at vennen, der var med, havde en kæmpe sort pik, fik hun helt julelys i øjnene. Så sagde hun til dem, at de måtte bruge hende, som de ville, men hun skulle have en sandwich med dem.

SEX I DAG?

Så begyndte hun at slikke deres pikke og bide i deres nosser. Det var noget, de kunne lide. Så var de klar til at kneppe min kone. Fyren med kæmpe pikken ville tage min kone bagfra, mens hun suttede den anden, så kom ham med kæmpe pikken i min kone, og den anden sprøjtede sin sperm lagt ned i halsen på hende, mens hun kom i en kæmpe orgasme.

Så måtte min kone lige slikke deres pikke ren og stive igen, for nu ville hun have en sandwich med dem. Ham med kæmpe pikken i kussen og den anden i røven. Det var noget, hun kunne lide. Hun var så liderlig, at hun fik den ene orgasme efter den anden. Til sidst sprøjtede de deres sperm i hendes kusse og røv.
Min kone var helt brugt nu og lå på sengen med sperm løbende ud af kussen, røv og munden.

Så sagde de tak for lån af konen, og jeg gav dem 25 euro hver og sagde, at de gerne måtte komme en anden dag. De var glade for at have tømt deres nosser for sperm og lidt penge på lommen.

5 min efter de var gået, bankede det på døren, det var rengøring. Hun sagde, vi nok trængte til et nyt lagen. Hun kiggede på min kone og spurgte, om hun måtte slikke hende ren for sperm. Det måtte hun gerne for min kone. Hun kravlede op til min kone og begyndte at slikke hendes mund og kysse hende og videre ned til hendes bryster. Det var første gang, min kone var sammen med en anden kvinde,. Hun forsatte ned til kussen, og min kone begyndte at stønne. Nu ville min kone lege med hendes bryster og begyndte at få dem fri af BH. Hun havde kæmpe stor bryster, som min kone begyndte at klemme og sætte neglene i. Derefter tog min kone hånden ned til hendes kusse, men her mærkede hun en kæmpe pikke. Konen blev lidt forskrækket, men hun begyndte så at lege med pikke. Min kone var så liderlig, at hun sagde, at hun ville kneppes, og det ville ham/hun gerne,. Men sagde så, at jeg skulle kneppe ham/hende i røven.
Det ville jeg gerne. Jeg havde allerede stiv pik men ville alligevel have hende til at sutte min pik, så den bedre kunne glide ind i hendes røv.
Der lå vi så og kneppede alle tre. Min konen kom først i en kæmpe orgasme. Derefter kom jeg oppe i ham/hendes røv, og til sidst kom han oppe i min kones kusse.

Da vi var færdig, gik min kone ud i badekaret. Hun var helt brugt og kunne dårlig nok stå på benene.
Stuepigen fortalte, at gartneren havde en kæmpe pik, som hun syntes, at min kone skulle prøve. Derfor ville hun sende ham hen til os.
Stuepigen gjorde sig færdig. Min kone sad i badekaret og slappe af, da det bankede på døren. Det var gartneren. Jeg lukkede ham ind og sagde, at han bare kunne smide tøjet og gå ud til min kone.

Det var ikke løgn, han havde virkelig en kæmpe pik, der gik helt ned til knæet. Han gik ud til min kone. Hun kiggede op og så den kæmpe pik, fik hun et helt chok og tænkte at det var godt, at hun havde fået så meget pik. Hun tog straks fat i pikken og begyndte at slikke og sutte den. Den voksede sig hurtigt stiv. Min kone rejste sig op i bade karet og vendte sig med røven bagud. Gartneren førte pikke ind i kussen, og så gik han ellers i gang med at pumpe løs. Der gik ikke lang til, før min kone kom i endnu en kæmpe orgasme.

Han sprøjtede sin sperm op i min kones kusse. Vi sagde tak for besøget til ham. Min kone var så brugt, at hun gik smilende i seng og sagde, at det havde været en god dag med alle de pikke oppe i sig. Vi fik en masse besøg resten af ferien, og min kones kusse var godt brugt i den ferie. Hun havde mange brugte frække trusser med sperm på. Nogle af de sorte fyre ville gerne have et par frække trusser som et minde om den hvide kusse, de havde kneppet. Gartneren ville også have et par som et minde om en fræk kusse, der kunne klare hans store pik. Konen har fået mange sorte pikke op i sig siden, både på Gran Canaria og Spanien.

porno med danske piger