Fræk drøm opfyldt

Vi lagde os i en 69er, jeg slikkede løs på ham og han gjorde det samme med min noget mindre pik og tog samtidig fat i mine balder og spredte dem…

Dette skete for 30 år siden. Jeg er hetoro og havde god sex med diverse kvinder og kærester, men via hetoro film med godt udstyrede fyre og anal fik jeg frække drømme om at prøve en mand selv.

SEX I DAG?

Ved at hænge på “Træfpunktet” i telefonen kom jeg da også en søndag morgen i kontakt med en fyr et par år ældre end jeg, han fortalte at han var bi og havde et stort nummer, hvilket jeg i tankerne tog med forbehold, vi har det jo med at prale.

Jeg tog turen til hans bolig, han lukkede op kun iklædt housecoat, en pæn fyr med normal krop uden for meget behåring som jeg, og han spildte ikke meget tid men smed den og satte sig i en lænestol, og han havde ikke løjet. Jeg bestemte straks ved synet at jeg ville smide alle hæmninger og få det hele, så jeg smed tøjet undtagen min T-shirt, stillede mig foran ham og tog den langsomt af mens jeg lod ham tage lidt på min pik pg balder, jeg mærkede det næsten som at hans store pik allerede var inde i mig, så jeg bukkede mig ned mellem hans ben, slugte hans pik og kørte tungen rundt om kransen som mine kvinder havde gjort.

Vi gled ned på gulvet og lagde os i en 69er med mig ovenpå, jeg slikkede løs på ham og han gjorde det samme med min lidt mindre pik, og tog samtidig fat i mine balder, masserede og spredte dem, vi var begge udholdende og tog os godt tid med slikkeriet  På et tidspunkt ville jeg leve min drøm ud, drejede mig og satte mig overskrævs, spredte mine balder med den ene hånd og lirkede det store tykke skaft op i mig med den anden hånd, det gjorde ikke særligt ondt så jeg nød fra start dens bevægelser og lydene fra vores underliv. Hen ad vejen mærkede jeg at den tykke pik gav et stigende men skønt pres i mit underliv så jeg vidste at det var ved at gå for mig, hvilket også skete da jeg bare ved et enkelt tryk på min pik kom hen over hans mave og bryst, et øjeblik efter kom han oppe i mig med et gisp.

Dagen var ikke gået, så vi tog nogle omgange til hvor jeg også tog ham i flere stillinger.

Jeg havde fortalt ham at det skulle være et engangseventyr, hvilket han accepterede med et smil, så jeg tog blot hjem og vi kontaktede ikke hinanden mere…

porno med danske piger