Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.11

SPAR MANGE PENGE

Kom her slave, sagde jeg henvendt til min mand. Stil dig ved siden af S, så du troede du ustraffet kunne slippe afsted med at kneppe S i røven, du skulle skamme dig…

Sikke en weekend jeg vågnede op til…..der fløj tusinde tanker igennem mit hoved…..på den ene side så var jeg så tændt og liderlig at jeg var ved at gå til…….

på den anden side var der en begyndende nagende fornemmelse at det her kunne ende galt.

Men det var lidt som at være gået i byen og havde fået et par drinks….alt kunne lade sig gøre……alle er glade og fester……..

Jeg mener sådan her opføre man sig bare ikke……alt det sex også med naboen og nu det med naboensdatter og veninde som også ville for meget……fuck hvor var jeg i vildrede…..men mine lyster vandt denne over fornuften

Jeg havde som den eneste klaret at løse mine opgaver jeg var jublende glad.

Min mand og min nabokone skulle være mine sexslaver og adlyde mine mindste vink.

Det var en helt fantastisk følelse af kontrol…… det var også weekenden hvor vi havde jo lovet min Nabo´s kollega at hjælpe til da hendes veninde skulle giftes.

Min nabo og jeg havde fundet på nogle sjove ting og frække indslag de skulle lave inden de skulle ud og spise. men mer om det senere

Kl. var kun lidt i 6 og jeg lå og så på min mand sove, hans pik var stiv og jeg rørte ved den….den reageerde straks…..så tog jeg fat i forhuden med 2 negle og nev til…..av for H….han vågnede straks…..ti stille slave……han adlød……stil dig i vinduet og rul op så S kan se dig……men der vil andre der går forbi også kunne protesterede han …………du gør som jeg siger………………….javel frue……..hænderne oven på hovedet….ja frue………..jeg nød denne leg og magten over ham.

Jeg tog min telefon og ringede til min nabo S…..Godmorgen slave….godmorgen svarede hun søvndrukken ……stil dig ud på din altan helt nøgen…..øøøøøøøø…jeg har jo pigerne………gør som jeg siger……..hun adlød og kom frem på altanen….det var en skøn varm sommermorgen

Kan du se min mand….ja …..han har godt nok stiv pik hva……..ja svarede jeg…….. kom her over nu……jeg skal lige have tøj på…..Nej du skal ej…..

Du skal krydse gaden som du er……mener du det…JA….jeg åbner døren…..S tav og jeg stillede mig ud i gangen med kameraet klar…..

avisbudet havde næsten overrasket hende på vejen over……..hun havde lige nået at se ham og havde skyndt sig at gemme sig bag brændeskuret…..Hun kom løbende over gaden og ned langs vores indkørsel….jeg fik et par dejlige billeder af hende….kom ind men vær stille børnene sover endnu….

Vi listede ind til min mand……..sæt dig på knæ foran min mand…….S gjorde som der blev sagt…….

Nu skal i 2 de næste 48 timer gøre alt hvad jeg forlanger uden at kny…er det forstået…..ja svarede de…..godt…..

Vi får en travl weekend men jeg vil starte med en orgasme…..S kom her…..buk dig ned…

hun gjorde som jeg bad og jeg lod mine fingre finde hendes kusse…..ophidser det dig at se min mands pik….ja meget svarede hun……du er jo drivvåd tøs……tændte det dig at løbe nøgen rundt offentligt……….ja frue……hviskede hun……jeg lod 3 fingre glide ind…….hun gjorde plads og klemte sin fisse om mine fingre…….jeg trak dem ud og duftede til dem…

Jeg fandt min datters ridepisk frem…….det gav et gisp i hende da hun så den…..skulle du mon ikke have bedt mig om lov inden du åbnede din røv for min mand……jo undskyld Frue….jeg er ked af jeg glemte det….tilgiv mig frue……jeg hævede pisken og gav hende et slag over numsen….en fin rød stribe bredte sig hen over hendes baller

Kom her slave, sagde jeg henvendt til min mand…..stil dig ved siden af S……så du troede du ustraffet kunne slippe af sted med at kneppe S i røven…du skulle skamme dig….

undskyld frue….han stillede sig og bukkede ned og modtog sin straf…han fik 2 slag…..

Om bag ved S nu….javel frue……..læg dig på knæ og stik røven i vejret tøs…..spred dine ben og blotlæg din fisse…. Sæt dig på knæ bag hende nu……hans nu meget stive pik var lige ud for hendes drivvåde fisse……..jeg trak hans forhud tilbage og smurte den ind i safterne fra hendes kusse….hendes kusse nærmest gispede for at trække ham ind….lukkede sig op og nærmest sugede ham til sig, hans pik hoved glinsende af hendes safter…..Stop lige en gang S…ro på din liderlige tøs…op og stå på alle 4 og stå helt stille…

Jeg tog fat i hendes bryst vorter og nev til….af f. h….ti stille sagde jeg og nød at se hvor stive de blev….jeg havde gemt 2 tøjklemmer og fandt dem frem…..jeg satte et på hver vorte….hun vred sig i smerte da de blev sat på men sagde ikke noget….jeg tog kameraet og placerede min mands pik lige ud for hendes røv……jeg ville se hende få den i røven…..smør hendes stjerne ind i hendes safter…..han adlød mens jeg tog billeder……

Jeg tog min mands pik og førte den hen til hendes stjerne…..luk ham ind….jeg vil se dig få den i røven din liderlige kælling…………jeg er ikke klar ……..piv hun……hold kæft tøs, du gør bare som jeg ber dig om…..ja frue………..jeg pressed hans pik imod hendes stramme forbudte hul og så hans hoved glide ind…..stød helt ind i hende slave nu….min mand jog sin pik op i hendes stramme røv….lad den blive i bund og du våger på at gå….jeg tog et par billeder til og en tåre trillede lige så stille ned af hendes kind……

han adlød og jeg lagde mig på sengen foran hende……slik mig din liderlige tæve…..hendes tunge fandt mit skød og hendes fingre min kusse…..hun slikker fantastisk godt og jeg fik min morgen orgasme……jeg tændte helt vildt på det der foregik og nød magten…..

Jeg rejste mig og gik om til dem…træk dig halvt ud igen slave…….han adlød…..jeg stod fascineret og så på dette syn….lod mine fingre mærke efter i hendes kusse som var smæk våd….nå så du kan lide at slikke mig…….ja frue…….gør det ondt at have min mands pik i røven……ja frue….godt….i bund slave….han gled endnu engang i bund og nu næsten helt ud…..javel frue….hold nu op hvor var det frækt at se på i virkeligheden…..ikke på film …..men lige her foran mig live…..S så på mig og hun kunne ikke skjule at hun var smæk liderlig…..

Jeg fandt min gave frem og viste dem den….en trådløs dildo med fjernbetjening…..jeg stak den op i hendes dampende fisse og prøvede den….den virkede….når jeg tænde på den medfølgende fjernkontroll, gik den i gang med at vibrere.

En lille dildo med meget stor effekt……hun vred sig hver gang jeg trykkede…..så stå dog stille tøs…..ja frue….knep hende lidt slave men du våger på at spille den sæd på en slave tøs….ja frue…..han fik lov til at kneppe hende mens jeg tændte og slukkede for dildoen…..det var mere end hvad S kunne holde til og hun kom i en ret voldsom orgasme….

hun ser simpelt hen så dejlig ud når hun kommer…hun rystede længe efter og da hun endelig var kommet til sig selv var min mand meget tæt på at komme også……træk dig ud slave…..han havde udvidet hendes hul ret meget og det så helt vildt ud at man kunne se så langt op i hendes røv…..havde du fået lov til at gå tøs…..nej frue…

undskyld…..jeg tog et par billeder af hendes udspillet røv og bad min mand give hende 2 slag med pisken…….det blev et par fantastiske billeder

Nu skal du høre nu tager du de her trusser på og så lader du den dildo sidde….ja frue……kl. var nu næsten 7.30 og hun måtte hellere komme hjem inden pigerne vågnede….

Vi kommer over og får morgenkaffe så snart ungerne er hentet…..Skal børnene passes spurgte min mand….du tror da ikke at jeg har vundet dig og S som slaver og så skal se efter børn…Min moster henter dem ca  kl. 8., så vi er hos dig lige derefter….S tog mod til sig og løb hjem…..

A læg lige de nye billeder ind på den bærbare og lad os se hvad det var P kom med til os i går……Han hentede den bærbare og tømte kameraet….

Hold da helt op hvor var de gode de billeder jeg lige havde taget….A lagde skiven i og vi lå og så de billeder P havde givet os og vi blev bestemt ikke skuffet…

hun må nærmest tømt sin pc for billeder der var  50….

de 20 af dem var af ældre dato….de ældste fra sommerferien sidste år….her havde hun både taget topløse og nøgenbilleder af sig selv i sine forældres have formoder vi….

det må have været lige før hun blev 16 at dømme ud fra datoerne….specielt et par stykker var fantastiske….

hun stod i drivhuset med en helt frisk agurk oppe i sin unge kusse og sluttede af med at spise den….

Hun havde også taget et i julen foran et juletræ kun iført høje hæle og nisse hue…

De næste 20 var taget dagen før inde på E´s værelse…..de var taget med et langt bedre kamera og meget frække….de startede pæne med BH og jeans og sluttede helt nøgne og tæt på….

De sidste 10 var en stor overraskelse…..det var af dem begge nøgne og meget frække……. med hænder og tunger på brysterne……..et hvor de kysser og til sidst 2 hvor de ligger med en gulerod oppe i deres unge fisser……mens de så på vores billeder……..det var simpelt hen så frækt at se på, hold nu kæft hvor var de lækre.

De havde nydt at vise deres kroppe og fisser frem kunne man se…..inde i æsken havde de lagt et lille brev…..vi håber i nyder dem ligeså meget som vi har nydt at se på jeres…knus og kys E og P

Gå ud og vask dig grundigt slave for jeg opfylder måske pigernes ønske her til morgen…..min mand gloede på mig…..ja jeg ved det godt…..men du gør bare som jeg siger……du må da indrømme at det ikke er en helt fair handel vi har lavet her……pigerne har givet os noget af langt større værdi end det de tog…….jeg var selv i 7 sind…men hvis nu jeg var til stede så kunne det vel ikke gå helt galt….

Min mand gik i bad med formaninger om ikke at pille ved sig selv og jeg fik ungerne op….min moster kom og hentede dem, De skulle med i sommerhus og glædede sig til at få en kæmpe mole vaffel med det hele….

SEX I DAG?

Min moster og jeg aftalte at hun bare kom med dem næste dag over middag…..jeg var nervøs for at min mand skulle komme ud nøgen med stiv pik mens hun var der,  da hun bare var gået ind uden at ringe på.

Jeg gik ind til ham og sagde at ungerne var på vej afsted og han lige skulle komme ud…..jamen jeg har jo intet tøj herude…….så må du komme ud  kun iført et håndklæde og sige hej……….jamen er din moster her…..jo og du gør som jeg siger…..jeg tog badehåndklæderne med mig ud og efterlod et lille almindeligt gæstehåndklæder som det eneste

Moster holder sig godt og er en køn kvinde med store flotte bryster….jeg ved min mand ikke kan lade være glo på dem og han har tidligere inrømmet at han faktisk syntes hun var ikke lidt lækker……..hun havde en sommerkjole på der bestemt klædte hende og som fremhævede hendes flotte bryster…….

Jeg vidste at min mand ville reagere på dem…..han kom ud fra badet og kunne kun lige skjule sin pik bag det lille håndklæde ……min moster kiggede godt nok længe på ham og smilede og gav ham et tæt og meget langt fast knus…..hendes bryster pressede mod hans brystkasse……han gav hende et knus retur og det var lige før hans håndklæde røg på gulvet……hej med dig A …..nu må i have en rigtig dejlig dag og aften…..tak og i lige måde svarede han mens han prøvede at skjule for mig at hans pik havde rejst sig igen….hvad var det med den?

Min moster smilede til mig og sagde det bliver da rart med lidt tid sammen ikke……jo meget svarede jeg……vel vidende at hun godt var klar over at weekenden stod på sex.

Da hun var kørt stod min mand stadig i håndklæde……sig mig lige stod du og fik stiv pik op af min moster……øøøø ja svarede han…….du er altså et sexmonster……

lad mig se…..og rigtig nok min moster kan ikke have undgået at mærke hans pik vokse da hun gav ham det lange knus……jeg gik over til ham og gav hans pik et slag…..av  for helvede…..ti stille slave…..

du havde ikke fået lov til at få stiv pik vel….nej undskyld…..kors altså…..gad vide hvad hun tror om os nu……..men indvendigt undrede jeg mig nu også lidt over hvor tæt og langt hun havde knust ham…….var det med vilje …..ønskede hun at  mærke den og føle blive stiv……nej det kunne ikke passe ….ikke min moster….på 56…..ej vel?

Kom så går vi over til S og får kaffen….men tag lige noget på først…..tag de løse kaki shorts på og en stram hvid sommerskjorte, de 4 øverste knapper åbne…….intet andet…….

javel frue……..

Da vi kom over var der dækket op i haven….det var en af de morgener man bare kunne mærke hvor varmt og dejligt dagen ville blive…..S sad iført en løs sommerkjole og jeg trykkede for en sikkerheds skyld lige en gang for at se om hun snød…..hun var ved at falde ned af stolen så meget kom det bag på hende…..dildoen snurrede lystigt gemt i hendes fisse…

Jeg tror du skal være lidt mere diskret næste gang hviskede jeg til hende……..Pigerne var ved at vågne og kom ud til os i g-streng og nat bluser……kunne i ikke lige have taget lidt tøj på først spurgte S…….jeg trykkede på knappen og sagde slap nu af…..det er jo allerede ret varmt og jeg kan forstå at I tre alle sad topløse foran A i går……Det er da også rigtigt sagde S…… undskyld piger….

A havde sagt det da han kom hjem men ikke noget om alt det andet….hverken massagen eller hvor hans fingre og tunge havde været eller noget som helst om at både S, E og P havde slikket ham……for første gang havde han ikke fortalt mig sandheden med det samme….

De kiggede på A og smilede…….

A fik sagt, ja jeg fortalte min kone at i alle havde været topløse mens vi fik et glas vin……Nå men når nu  har A jo set det hele allerede så det er der jo ikke noget nyt i….Hvis i har lyst sidder i bare topløse igen………( jeg anede ikke han havde set dem helt nøgne )

De kiggede alle på mig……..ja det er jo vildt varmt allerede og du har sådan en dejlig lukket have……Du kan jo starte S sagde jeg og trykkede en ekstra gang, man kunne høre en fjern summen hver gang jeg tryggede….

ok sagde S og smed kjolen og sin BH…..hun sad nu kun i trusser som knap kunne holde dildoen oppe…..man kunne tydeligt se den hvis man kggede efter

A du snød i går så du smider bare skjorten med det samme…..javel svarede han og så smed jeg også min bluse og BH….det var første gang E og P havde set mine bryster live og jeg kunne egentlig godt lide at de gloede….

det her havde de ikke forventet……til sidst smed P og E også deres nat bluser og således sad vi og nød synet, solen og morgenen. Da S gik ind efter mere kaffe sagde jeg til pigerne…..

Kære tøser jeg fortryder nok det her en dag, men vi vil gerne sige jer mange tak for de billeder i lavede til os i går og ikke mindst den tillid i har vist os….vi kunne rigtig godt lide dem og derfor vil jeg opfylde jeres ønske og give jer lov til at bruge min mand som statist…….

Jeg kunne se at de lige skulle fatte hvad jeg havde sagt……mener du det…ja svarede jeg…..og du A er du med på den…..ja det er han svarede jeg…..fedt….Vi sender din mor ned i byen her efter maden…..nice sagde P……hvad med mor skal hun vide det spurgte E…..nej svarede jeg ikke lige med det samme…måske en dag.

S kom tilbage og vi talte om noget andet.

E og P havde fået af vide at de ikke skulle være hjemme mellem 13 og 18 da S fik en masse tøser på besøg….De havde fået penge til en biograftur med mere og glædede sig til den shopping tur de havde arrangeret de skulle på i Århus….

A fik nu besked om at jeg havde lovet at han ville give en hånd med gæsterne og opstilling og borde og stole med mere senere.

Jeg lagde en hånd ned i min mands skød for at se hvordan den havde det…..den var meget stiv….lige overfor ham sad 2 unge tøser og med store smil og gjorde sig til kun iført minimale trusser…..A gå ind og hent noget mere brød…..han så på mig…..du kan da ikke lade os vente……..han rejste sig og alle kunne se hans store stive pik i de løse shorts…..

ingen sagde noget….men alle havde set den….da han gik ind sagde jeg så……det må i undskylde jeg vidste ikke han kunne lide det han så  meget….pigerne fniste…..

den var godt nok stor sagde E…..

S kiggede på sin datter men sagde intet da jeg sad klar med kontrollen…..A kom tilbage stadig med helt stiv pik og rød i hovedet…Du kan vist ikke helt tåle hvad du ser, tag og sæt dig mellem pigerne overfor så kan du se over på os 2 gamle tøser.

A rykkede sin stol hen og sad nu med en ung pige på hver side…..E og P rykkede tættere på ham og S og jeg sad overfor.

E og P var bestemt med på legen og S var ved at gå ud af sit gode skind……P rakte ud efter smørret og kom tilfældigvis til at strejfe min mands overarm med sit ene bryst..og uden at være genert lagde hun en hånd på hans pik mens vi så på………..E lagde jeg mærke til holdt meget øje med sin mor og da hun kiggede den anden vej lagde hun også  sin ene hånd på hans pik under bordet og listede hånden ind for at mørke.

Jeg kunne se på min mand hvor den var og jeg var lige ved at fortryde det hele…..hvorfor tillod jeg hende at tage på min mands pik…..det var så frækt at se på men samtidig meget underligt……………….S så på sin datter og gættede nok også hvor hånden var,…….hun skulle lige til at hidse sig op men jeg stoppede hende ………

kom lige med S…..hun kom med ind i huset……..Hvad fanden har du gang i , min datter tager din mand på pikken under bordet……..Ja og du lader hende bare gøre det er det forstået slave………

det mener du bare ikke …..jo jeg gør……..men hvorfor…….fordi de var meget ærlige omkring at de havde stjålet fra os og er kommet med en rigtig god undskyldning………det kan jeg sku da ikke tillade…….sådan er reglerne og helt ærligt så er det da lidt sødt …prøv at nyde det lidt……

nyde at se min datter tager din mand på pikken……..ja ……det kan man sku da ikke…….så du ikke da P gjorde det…..jo…..var det ikke et frækt syn…..jo måske……men hun er jo ikke min datter…………………. .

Nu går du med ud og lader som om du ikke ser det er det forstået……ja frue……vi gik ud og hun lod som ingenting…..

Da vi kom ud tog E hånden til sig, så overtog P straks pladsen, men hun lynede lynlåsen ned kunne vi høre og trak pikken frem under bordet…..E så dette og vupti var hendes hånd også på hans pik……Jeg kunne se på min mand at han ikke ville kunne holde sig hvis de blev ved og sagde derfor tak for mad…..pigerne smilede til mig og jeg bad dem tage af bordet….mens vi andre drak en sidste kop kaffe…..

S jeg har noget du skal ordne for mig her til morgen….jeg vil godt have at du køre ind til byen og henter min kjole på renseriet med det samme inden kl. bliver for mange…..

jamen ikke noget jamen du kan være tilbage om en time…tag kjolen på og kom i gang…..javel frue sagde hun og tog af sted…..

Det næste der skete er jeg ikke stolt af at have gjort, men samtidig er det noget af det frækkeste jeg har set og noget som det var meget svært at fortælle min nabo efterfølgende…

Pigerne kom ud til os i haven og jeg løb ind efter vores kamera….min mand nåede lige at sige til dem at jeg intet vidste om at de allerede havde været der og bad dem tie med det…..

Da jeg kom tilbage sad de og ventede….er i helt sikre på at I vil det her……ja svarede de, rigtig meget…….vi har næsten ikke talt om andet i går nat….vi håbede sådan at du ville lade os prøve……kunne du lide mine billeder spurgte P og jeg måtte svare ærligt at de havde været rigtigt gode…..

Men sagde jeg, det her skal vi være helt enige om sker en gang som tak for de billeder i har givet os……Ja selvfølgelig svarede de……jeg er stadig ikke meget for det , sagde jeg…..

E og P lignede nogle små piger der bare ventede på at pakke deres gaver op

A stil dig op og stil dig ovre ved bordet……E og P er i sikre Ja svarede de….godt så…….

P knap A´s bukser op…P knappede dem op og lynede ned….A´s pik var i den grad med på ideen….jeg tog et par billeder af P foran den…..ræk tungen ud som om du skal til at slikke den….lav en kyssemund lige over hans pikhoved……må jeg prøve at røre den……………så pyt da…..

P tog ved den og trak forhuden tilbage med et fast greb…det havde hun da styr på kunne jeg se……hun trak pludselig sine små trusser af………han skal da ikke stå her nøgen helt alene……jeg måbede…………….hold nu op hvor så hun godt ud …….hun lod sin tungespids berøre hovedet og jeg burde stoppe hende…..men jeg stod fascineret tilbage og knipsede løs……nød synet af denne unge smukke nøgne pige der tog for sig af retterne ……

jeg lod hende

lod hende tage hans pik i munden mens hun blottede sin fisse for os…..hold da kæft for en lækker pik han har….Må jeg også få nogle med hans pik på mine bryster…..hun ventede ikke på svar men placerede den lige ud for hendes flotte store bryster……Jeg var handlings lammet….så blot på og må jeg indrømme nød det…………Tænk engang……

Nu må det da vist være E´s tur…..sagde jeg……P havde svært ved at slippe A…..

E kikkede rødmende på mig og jeg på hende….naboens dater….vores barnepige……..er du sikker på du vil spurgte jeg en ekstra gang…….ja mega meget svarede hun…….hun tog mod til sig smed sine trusser og sagde til mig at hun havde drømt om dette rigtig mange gange……hun stod nu helt nøgen foran min mand og os……sikke et smukt syn….

Hun lod forsigtigt sin hånd tage fat om hans pik og hendes øjne strålede af glæde da den om muligt blev endnu mere stiv…….hun kyssede den forsigtigt og lod prøvende sin tunge smage hans pik….hun mærkede hans pung….hun ville ikke stå tilbage for P og gav pikken den helt store tur…..

Jeg kunne se at det var meget urutineret  og famlede sig lidt frem ,men hun og A nød det i fulde drag….hun tog hans pik ind i sin lille mund og prøvede at sluge den helt til roden….. pludselig kunne jeg se familie ligheden…..hun og hendes mors mund elskede at have min mands pik inde i mundenog de suttede den af på meget den samme måde

P stod ved siden af mig og så på…..kunne A ikke lade som om at han slikkede hende…..nej det går ikke……det her er allerede gået alt for langt…..jamen så lad os da i det mindste prøve at slikke ham på samme tid……jeg er sikker på at din mand ville elske at prøve det…….P ventede endnu engang ikke på, at jeg fik fundet ud af hvad min holdning var hun var straks derhenne og slikkede løs sammen med E…..

Jeg vidste godt at det her måtte være en af min mands herligste fantasier og mere end hvad han kunne klare og rigtigt nok så kom han i munden på P…….

trak sig ud og lod det sidste sprøjte ud over E……. jeg fik nogle rigtig gode billeder af et par glade piger med min mands sæd på og i deres munde…..P slikkede sig om munden og smilet var stort….E  smilede ligeså stort…….nu ved du godt hvad jeg har fortalt ikke…..man lader ikke god sæd gå til spille man slikker det i sig og sluger ……se sådan her…….P slikkede sig om munden og viste os min mands sæd i munden for derefter at sluge det hele…….Okay sagde E  og efterlignede hende så….Vi gik alle indenfor .

Vi satte os ned og indgik en aftale om at dette var vores hemmelighed……

Jeg havde det ret skidt med at jeg var gået med til det……… fortrød allerede…

men pigerne var glade og min mand ligeså….Hvorfor havde jeg dog gået med til det og bedt min mand smide sit tøj foran E og P…..tja….jeg ved det ikke helt….måske fordi jeg kunne…..

Min mand havde ikke sat sig imod det og brugt vores kodeord…….måske fordi det var skønt at mærke deres beundring…..

Jeg havde nydt da de alle tre havde gloet på min mands stive pik da han rejste sig fra bordet………nydt at det var min og jeg bestemte over den….

Min mand lånte P´s bærbare og brændte hver pige en dvd og et eksemplar til os……det var lige før at pigerne havde set de billeder jeg havde taget tidligere på morgenen med E´s mor der fik min mands pik i røven….De var nemlig også på kortet….heldigvis nåede min mand at opdage det og kun brænde det på den første kopi til os.

E og P var meget glade, tak fordi de måtte låne din mand lidt….nu bliver jeg ikke til grin på skolen sagde P…..her gik det for alvor op for mig at hun, jo skulle bruge dem som bevis for det var hende der var på de billeder hun havde taget fra os.

Vi måtte lige sortere i dem og aftalte med hende hvilke hun måtte vise frem. Sad alle 4 og så de meget frække billeder af E og P med min mand………….Jeg kom til at love dem at hvis de kunne overholde aftalen kunne det være at jeg ville gå med til at de måtte låne min mand en anden gang.

De var helt oppe at køre …..det kunne bare v’ære så mega nice…..please please plagede de og vi fik nogle kæmpe knus og kys, smut i bad med jer

S nåede hjem lige som de skulle af sted….da hun kom gående fik hun lige et tryk med remoten….hun var ved at tabe sine varer og mit rensetøj…pas lige på….skal jeg nok…..sig mig lige engang……hvad har i haft gang i mens jeg var væk…… Pigerne kom ud fra badet nøgne og krammede min mand ……hvorfor står min datter og P og krammer din mand uden tøj på….det skal du bare blande dig uden om,…..slave….han har hjulpet dem med et projekt og det er hans belønning……….jamen hun er kun 16 år og P 17……jeg ved det….men bare rolig jeg har været her hele tiden……

Men vi har travlt nu…..dine gæster kommer om 2 timer og vi har hverken dækket bord eller gjort klar…….inden længe skulle A stå nøgen foran en hel flot opstemte piger på polterabend og han anede intet herom…..

fortsættes

porno med danske piger