I en kiosk

Hun smed tøjet af sig og tog min pik og begyndte at lege med den mellem hendes store patter. Hun førte den ned til hendes fisse…

SEX I DAG?

Det skete i en kiosk midt i Århus. jeg kommer ind og en smuk blondine står i sine høje hvide hæle, med en stram T-shirt så man kunne se hendes bh! hun havde små korte cowboy shorts på så man næste ku se røven, bagfra! hun var bare dejlig! jeg sku ha nogle smøger, hun gav mig dem, men bad mig om at vente. jeg tænkte."øh vente på hvad".. hun kom væk fra disken og over til mig. hun så på mig og spurgte om jeg ik ville hjælpe hende med en kasse på en hylle omme bagved. Jeg blev stiv i kroppen, da hun forsigtigt tog sin hånd og førte den op forbi mit lem.
hun lukkede kiosken! og skrev at de havde middagspause. jeg ku ik helt forstå.. vi kom derud og der lå en sofa… hun tog på min veltrænede mave. og ned til bukserne. jeg gjorde ik noget. hun havde vidst opdaget bulen i bukserne. hun tog min store pik og begynde at sutte den af. arhhh det var dejligt. hun smed tøjet af sig og tog min pik og begyndte at lege med den mellem hendes store patter. Hun førte den ned til hendes fisse, og vi begyndte at bolle…. jeg råkneppede hende. det var første gang og aldrig glemmer jeg denne gang. jeg mødte hende ikke mere, da hun flyttede til Odense. nu bor jeg i Århus og mangler end at have sex.. alle piger kan kontakte mig. sex er paradis!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger