iFarum

SPAR MANGE PENGE

Skamlæberne glider til side og jeg kan mærke og se hvor klar min kusse er, en lille droppe af mine indre safter glider ud og falder ned på gulvet. Jeg tager igen lotion i hænderne og…

SEX I DAG?

Farum Midtpunkt har måske ikke det bedste ry, men tilbyder spændende lejligheder i 2 plan med terrasser. Vores bygning var under renovering og det hele pakket ind i plastik, ingen terrasser og håndværkere lige udenfor vinduerne hele tiden.
Man skulle huske at trække persiennerne ned. Det hele havde stået på i måneder og projektet var forsinket. Nu skulle vi også ”bo i plastik” i starten af sommeren, selvfølgelig var april og maj måned rigtigt varme, det var lidt som at bo i drivhus.
Jeg havde afsluttet et større projekt i Jylland med meget overarbejde og havde derfor taget nogle ”arbejde hjemme dage”. Manden var på forretningsrejse i Italien og jeg kede mig. Varmen, ensomheden… jeg trængte til en oplevelse.
Vi havde 2 badeværelser, et i stueplan og et på første sal, første sal var i øvrigt en åben løsning med stor terrasse i den ene siden og skrå vinduer, frit for indsyn i den andre side.
Der var 2 mænd i gang med malingsarbejde på vores terrasse på første sal, måske skulle de være en del af mit projekt…
Trods meget arbejde, passede jeg min træning, så kroppen var i meget god form. Jeg havde et håndklæde rundt kroppen da jeg kom op på første sal. Vi havde et stort spejl på væggen med de skrå vinduer, så jeg kunne se at de to mænd ”havde opdaget” mig.
Også køkkenet var på første sal, jeg hentede et glas juice og satte på en CD på stereoen inde i stuen – det var før iPod tiden…
Bare nogle meter foran vinduerne hvor mændene stod og malede udenfor, havde vi en kæmpe fodskammel på hjul med skuffer i bunden. Jeg gemte nogle kondomer i den ene skuffen uden at mændene kunne se hvad jag lade ned.
Jeg kunne se at deres malingsarbejde havde ”gået på pause”, jeg havde deres fulde opmærksomhed.
Jeg gik ind i badeværelset på første sal, smed håndklædet og startede bruseren. Jeg havde taget med en barberskrabe og fik tjekket at ben og andre steder var helt glatte. Jeg var som altid glatbarberet.
Vandstrålen mod min klit… jeg var klar og meget liderlig. Jeg var nødt til at lege lidt med mig selv i bruseren. Gud hvor dejligt, men jeg var også nødt til at stoppe, det bedste skulle spares til senere. Jeg vaskede mig nøje bagi og var klar til min mission.
Jeg tørrede min krop og tog et nyt håndklæde rundt min krop, et mindre håndklæde rundt håret som jeg satte i en ”turban”.
En flaske lotion i den ene hånd og mit juiceglas i den andre hånd. Jeg stiller flasken og glasset på gulvet ved den store fodskammel. Selvfølgelig med bagdelen mod mændene på terrassen udenfor, ekstra langsomt så de virkelig kunne se min faste numse under håndklædet.
Jeg passerer tæt på vinduerne, frem til stereoen for at skifte CD – det bliver til Prince – men uden at se på mændene. Jeg bevæger mig som om der slet ikke var nogen på den andre side vinduet.
Tilbage til fodskammelen, bøjer mig langsomt ned igen og tager flasken med lotion. Jeg begynder med at massere ind lotion på mine skuldrer som er frie fra håndklædet, bevist med ryggen mod mændene.
Igen kan jeg se i spejlet på den modsatte væg at arbejdet nu har gået helt i stå og mændene står bare og ”stirrer” på mig.
Jeg nyder den lidt svale lotion mod min krop og bevægelserne mod huden tirrer alle mine sanser.
Jeg drejer lidt rundt, stiller den ene fod op skammelen og begynde massere lotion ind på benet. Jeg lader håndklædet kommer over låret og mændene har næsten frit syn.
Jeg skifter fod og samme mønster igen…, jeg føler mig bare så fræk og liderlig. Nu er der ingen vej tilbage…
Jeg lægger flasken med lotion på skammelen, vender ryggen mod mændene og bøjer mig ned for at tage glasset med juice, drikker og lader så håndklædet falde ned på gulvet.
Tager igen flasken med lotion, en fod op skammelen og begynder at massere lotion ind på min numse, langsomt og frækt.
Jeg tager kun lidt lotion hver gang og skal derfor bøje mig ned flere gang, hver gang får mændene se min lækre bagdel.
Jeg drejer rundt på gulvet stadigvæk med foden på skammelen og mændene har nu helt frit udsyn. Min bryster peger mod vinduet og med foden oppe på skammelen deler mine skamlæbe sig lidt.
Jeg begynder at massere lotion ind på låret op mod min glatbarede kusse, skifter igen ben og fortsætter. Med foden oppe på skammelen bliver det hele end mere frækt og overlader ikke noget til tilfældighederne.
Efter lidt sætter jeg mig ned på skammelen, benene til hver side så mændene næsten kan se ind i min kusse. Skamlæberne glider til side og jeg kan mærke og se hvor klar min kusse er, en lille droppe af mine indre safter glider ud og falder ned på gulvet.
Jeg tager igen lotion i hænderne og begynder at massere mine bryster, brystvorterne er i forvejen stenhårde og jeg kan ikke lade vær med at trække i dem lidt hårdt som jeg elsker.
Jeg lader begge hænderne komme ned over maven, masserer blødt rundt mine skamlæber og lader så en finger komme mod min klit. Det kommer et stød gennem hele kroppen… så underbart, jeg vil bare ha sex her og nu.
Jeg fortsætter at masser min klit, lader et finger glide ind og op, tager fingret ud og sutter af mine egne safter mens jeg direkte ”stirrer” tilbage mod mændene. For første gang har vi direkte øjekontakt og de er i ”mine hænder”
Jeg rejser mig op, går frem til vinduet og åbner terrassedøren og spørg:
– – ”kan I ikke hjælpe en kvinde i nød”?
Jeg behøver ikke spørge 2 gange, mændene næsten flyver ind gennem døren og tager mig med tilbage mod skammelen, vi kalder dem ”mester” og ”lærling”
Mester slider af sig tøjet og skubber mig ned på ryg på skammelen, han har ikke tid til noget forspil og jeg er klar. Jeg finder frem et kondom fra skuffen i skammelen og giver til mester som hurtigt for gummiet presset på sin stive lem.
Sekunden efter presser han sin lem op i mig, jeg er heldigvis så klar at det bare er skønt at blive taget næsten brutalt.
Efter lidt vil mester at jeg skal dreje mig rundt og stille mig klar til ”dog-style” – jeg gør som jeg får besked på. Mester tager fat i mine hofter og ”hamrer videre”.
I mens har lærlingen fået sit tøj af og jeg tager fat i hans pik og begynder sutte på den. Mester giver sig fuldt ud og jeg kan ikke holde balancen og må slippe lærlingens pik. Mester kommer med et brøl og trækker sig ud.
Jeg sætter mig på skammelen og kan igen tage fat i lærlingens pik og sutter den først langsomt mens jeg kæler min klit med den andre hånd.
Han er måske 22 år og kommer hurtigt i min mund, jeg svælger det hele.
Jeg føler mig lidt snydt, da jeg slet ikke har været tæt på en orgasme og det ser ikke ud til at være mere krafter i mester og lærlingen…
Jeg åbner en anden skuffe i skammelen og finder frem en dildo, lægger mig på ryg og begynder at kæle med mine bryster. Efter lidt overgår jeg til min klit og lader dildoen glide ind, først langsomt siden hurtigt og så kommer jeg, og som jeg kommer.
Det er som om jeg været helt væk i en sekund eller to…
Mit show har fået liv i lærlingen igen, hans pik er stenhård og jeg giver ham et kondom. Han glider hurtigt op i mig. Han er ikke bare stenhård hans pik er dejligt grov. Han starter som mester, i et rasende tempo, men jeg beder ham få ro på og han lytter efter.
Lidt langsom begynder hans grove pik glide ud og ind i min fisse. Jeg kan med ene hånden massere min klit og med den andre hånd massere mit ene bryst. Det gør mig ekstra liderlig og han helt vild.
Igen øger han tempo og det høje tempo gør at han glider ud, han vil hurtigt ind igen, men ved en tilfældighed kommer hans pik mod mit andre ”hul”
Vil du tage mig bagi spørge jeg. Jeg ser julelys i hans øjne og han bare nikker ja til svar.
Forsigtig siger jeg, mens jeg styrer hans grove pik op. Langsomt glider han op, igen må jeg sige at han skal være forsigtig.
Så er han helt oppe, langsomt begynder han at tage mig bagi. Det ”forbudte” bliver nogle gange bare så dejligt og skønt.
Jeg tager igen fat i min dildo og presser den ind mellem mine skamlæber. Jeg har kun fået dildoen ind før det hele bliver for meget for lærlingen som kommer med et brøl han også.
Jeg havde fået sendt håndværkerne til tælling, lidt hurtigere end jeg havde ventet…
Jeg sender dem ud og går igen i bad. Desværre kunne de ikke ”holde sin kæft” om oplevelsen og den næste dag og hver dag fremover havde vi så 20 håndværkere gående på vores terrasser…
Vi fik derfor ha vores persienner lukket hele tiden, men det var ikke nok, nu begynde nogle håndværkere ringe på døren fordi de ”lige skulle tjekke noget”.
Det endte med at vi fik flytte i sommerhus mens renoveringen blev færdig.
Mænd… husk fortrolighed…, så bliver det måske mulighed for en gentagelse….af en fræk oplevelse…

porno med danske piger