I seng med mor

Jeg begyndte at tænde på min mor, jeg så hende i bad en dag, hun var 36 den gang dejlig buttet og bruger 85D i bh, hun havde meget hår på fissen…

SEX I DAG?

Jeg var 15 år da jeg begyndte at tænde på min mor, jeg så hende i bad en dag, hun var 36 den gang dejlig buttet og bruger 85D i bh, hun havde meget hår på fissen, jeg begyndte at spille pik til min mor!

En dag havde jeg så meget lyst til hende kl. var 1 om natten, jeg lå og drømte om hende, jeg rejste mig fra sengen og gik hen mod hendes værelse, kiggede igennem nøglehullet hun sov jeg åbnede døren og gik ind jeg stillede mig ved siden af seng hun havde kun et par trusser på hendes dyne lå så man kunne se hendes bryster jeg fik så meget lyst til røre dem.

Jeg prøvede men turde ikke rigtig men så gjorde jeg det de var dejlig bløde og min mor vågende og slog min hånd væk, hvad fanden laver du sagde hun, jeg er så liderlig mor, har virkelig lyst til at kneppe med dig, min pik var så stiv hun begyndte at slikke stille og roligt på den, tempoet blev sat op jeg var lige ved at komme da hun stoppede, hun lagde sig så jeg kunne slikke hende, det var dejligt hun smagte godt, jeg lagde mig oven på hende vi kyssede hinanden, jeg førte min pik hen mod hendes åbning og pressede stille pikken ind i hendes fisse, vi lå og kneppede i ca. 20 min da jeg komme inden i min mor det var det bedste jeg nogen siden har prøvet!

Vi gør det stadig jeg er nu 20 hun er 41.

porno med danske piger