Ud i køkkenet med feministerne!!! (ligestilling)

Ud i køkkenet med feministerne!!! (ligestilling)

SPAR MANGE PENGE

Kvinder høre til i køkkenet – med bar’ røv!

I 2017 stiftede vi bekendtskab med 4. bølge feminister, kampagnen #meetoo og kvinders kamp for ret til seksualisering af egen krop. Vi lever i et samfund, hvor vi bevæger os væk fra de traditionelle kønsroller og gamle måder at tænke kønsforskelle på. Så er det overhovedet muligt som mand at gå ind for de klassiske kønsroller uden at blive stemplet som mandschauvinist?

VEJEN TIL MANDENS HJERTE (OG PENIS) ER NØGENHED OG GOD MAD 😉

Se billeder med hunkøn der er smidt ud i deres køkken… Mere eller mindre nøgne.

aff0028a5ed6Gorgeous-Inga-C-with-Plump-Pussy-from-Met-Art-in-Kitchen-22img56fb26242b9b3Marisa-Papen-nude-in-the-kitchensexy-kitchen-1sexy-kitchen-2sexy-kitchen-2sexy-kitchen-3sexy-kitchen-4sexy-kitchen-6sexy-kitchen-9sexy-kitchen-10sexy-kitchen-12sexy-kitchen-13sexy-kitchen-14sexy-kitchen-16sexy-kitchen-17sexy-kitchen-18sexy-kitchen-20sexy-kitchen-21sexy-kitchen-22sexy-kitchen-26sexy-kitchen-28sexy-kitchen-29sexy-kitchen-30sexy-kitchen-31sexy-kitchen-32sexy-kitchen-33sexy-kitchen-36sexy-kitchen-37sexy-kitchen-39sexy-kitchen-41sexy-kitchen-42sexy-kitchen-43sexy-kitchen-44sexy-kitchen-45sexy-kitchen-46sexy-kitchen-47sexy-kitchen-48tumblr nyq1fyz7Ls1tbrhmlo1 500

SEX I DAG?

Ud i køkkenet med kvinderne – Lige nu!

Danske Maria i fræk køkkensex. Oplev Ann Marie Michelle, den legendariske danske sexgudinde, som giver den gas i dette ultrafrække køkken-eksperiment! I denne film er intet helligt, når Maria beslutter sig for at udforske sine saftige og forbudte lyster. Maria er en dansk teen-tøs uden lige. Hun er ikke bange for at blive taget hårdt i køkkenet, og hendes lyst efter vild og hardcore sex er umættelig. Hendes saftige læber er skabt til fristende og intenst dybe blowjobs, der vil efterlade dig åndeløs og begærlig efter mere. Ann Marie Michelle vil tage dig med på en hæsblæsende rejse gennem en blanding af legesyge teens og ekstremt pikant køkkenaction. Du vil være vidne til hvordan Maria tager kontrol og udfører de mest lystfulde og uartige handlinger, der får dig til at tigge om mere. Hun er klar til at byde dig indenfor i hendes frække danske verden, hvor intet er for vildt, og alt er tilladt. Så tag et dybt åndedrag og forbered dig på en ekstraordinær oplevelse. Danske Maria i fræk køkkensex vil efterlade dig i en tilstand af forbløffelse og længsel. Kom og join det danske sexcirkus og få din krop og sind til at eksplodere af ren og dampende liderlighed. Velkommen til Danmark, hvor Maria er køkkenets sexdronning! Lucy Little onanerer i køkkenet med dildo I den frække og pirrende film Saucy Lucy Little i køkkenet med sin frække lille dildo, får du et intimt indblik i Lucys vilde og udsvevende verden af sex og onani. Den spændstige danske skønhed, Lucy Little, er konstant kåd og altid klar til at tilfredsstille sine dybeste lyster.Lucy er ikke bange for at udforske sin egen krop, og når hun er i køkkenet, er hun ikke tilbageholdende med at bruge sin frække lille dildo til at tilfredsstille sig selv. Hendes ungpigefisse er konstant drivvåd og længes efter at blive fyldt ud af det skønne sexlegetøj.Denne intime film byder på en sansefuld oplevelse, hvor du kan opleve Lucy Little i al sin pragt. Hun elsker at lege med sin dildo og bruger den til at stimulere hver en centimeter af sin sexede krop. Du vil blive betaget af Lucys intense lyst og hendes evne til at give sig selv den ultimative tilfredsstillelse.Tag med Lucy Little på en hed rejse ind i hendes køkken, hvor hun vil få dig til at føle dig som den eneste tilskuere til hendes intime leg med sexlegetøjet. Gå ikke glip af denne skønne oplevelse, hvor du kan nyde synet af en brunhåret skønhed, der mesterligt behandler sin lystne fisse med sin frække dildo.Saucy Lucy Little i køkkenet med sin frække lille dildo er en dansk film fuld af frækhed og lyst, der vil efterlade dig ønskende efter mere. Kom og tag del i Lucys kinkede eventyr, og oplev hvorfor hun er blevet en af Danmarks mest eftertragtede pornostjerner.

Kvinderne hører (stadig) hjemme i køkkenet
Dobbelt så mange kvinder end mænd står både for indkøb og madlavning, viser ny dansk undersøgelse

På trods af, at hunkøn verden over i dag fejrer Kvindernes Internationale Kampdag, er ligestillingen ikke nået helt ind i privaten. I hvert fald ikke i de danske køkkener. Det er nemlig stadig kvinderne, der styrer, hvad der spises til aftensmad derhjemme.

I hvert fald står 48 procent af kvinderne for både indkøb og madlavning, mens det tal kun er 25 procent for mændenes vedkommende.

Det viser en stor dansk undersøgelse, som analyseinstituttet har lavet for organisationen Madkulturen, hvor de har spurgt 3500 danskere om deres mad- og indkøbsvaner.

– Det er ret signifikant som kvinderne stadig dominerer i køkkenerne. Knap 70 procent af alle de danske kvinder står for madlavningen rundt om i hjemmene

Skriv et svar