Jeg var nød til at kneppe min vens kæreste

SPAR MANGE PENGE

Denne historie har en del år på bagen, og da jeg stadig ser mine venner, har jeg givet dem andre navne, så historien ikke ødelægger noget mellem os. Samtidig er det også min første historie.

Jeg er tit på besøg hos min ven og hans kone (Henning og Dorthe). Nogle gange er det bare på endags besøg, mens det andre gange med overnatning på sofaen. Vi er alle nyder af god mad og gerne med vin til.

Historien starter for en del år siden. Vi havde aftalt, jeg skulle komme fredag, og de ville have, jeg blev der hele weekenden, så vi rigtig kunne få og nyde noget god mad og drikke, når jeg ikke skulle hjem samme dag.

Jeg havde gjort mig klar og tog af sted. Da jeg ankom, var det normalt med en stor krammer af Dorthe. Denne gang var krammet bare ekstra ordinær lang og kraftigt. Dorthe gik bagefter ud i køkkenet, hvor hun ville lave aftensmaden, mens Henning og jeg snakkede arbejde og fik noget kaffe. Dorthe havde gjort maden klar, og vi skulle sætte os til bords, men hun skulle lige noget, inden vi gik i gang.

Efter et kvarter kom hun tilbage i stuen. Hun havde klædt om og stod nu i en fantastik flot kjole, der gik til midt på lårene. Den fremhævede hende flotte bryster og dejlige røv, sexet på den gode måde, og ikke vulgært. Dertil havde hun nogle flotte høje hæle på, hvilket virkelig gjorde deres arbejde meget på hendes holdning og bevægelser.
Henning gav hende et stort kys og spurgte, om hun skulle ud og score, siden hun havde den på? Dorthe svarede, ’det kunne godt ske, hvis I blev kedelige i aftenens løb’, og så satte vi os.

Mens vi spiste og drak, syntes jeg at Dorthe sendte mig mange frække blikke, når vi fik øjenkontakt, men det lagde jeg ikke så meget i.

Under middagen sagde Dorthe henkastet, ’det er da godt man ikke har trusser på, så er det lettere, når man skal tisse’. Henning svarede, ’har du ikke selskabsblæren med dig i aften?’ Den grinede vi så meget af og spiste videre.

Efter maden var spist, og vi havde fået ryddet af bordet, satte Henning og Dorthe sig i sofaen, men jeg tog mig af lænestolen og så fortsatte snakke, mens der blev drukket en del vin. På et tidspunkt kunne jeg se, Dorthe fumlede lidt med kjolen, rejste sig og gik ud i køkkenet, men da hun passerede mig, tørrede hun en finger af lige under min næse. Den duftede lidt af kussen. Jeg gav hende et klask i røven, som hun besvarede med et, ’Åhhr, hvor godt’.

Dorthe kom tilbage med mere vin. Henning gad ikke drikke vin længere, så han ville have nogle af hans specialøl. Dorthe sagde til han, at han ikke skulle fulde sig, men det mente Henning nu godt, han kunne styre. Da klokken var godt midnat, sagde Henning godnat og smuttede ind i sengen, godt hjulpet derind af Dorthe, da hans ben ikke ville gå som normalt.

Dorthe kom tilbage 10 minutter senere med Irsk-kaffe til os begge. Dorthe spurgte om jeg ikke satte mig over i sofaen til hende, så vi ikke skulle ’råbe’ til hinanden. Så det gjorde jeg.

Vi skålede i Irsk-kaffe og tog en tør.
’Den var godt nok lidt stærk’, sagde jeg. Dorthe svarede, ’ja, men den giver energi til mere’ og så lagde hun hoved ind til mig og duftede til mig.

Hun sagde, ’er du klar over, at din eau de toilette er min ynglings duft til mænd og den går altid lige ned i kussen på mig. Jeg har været total liderlig, lige siden du kom pga. den.’ Hvorefter hun begyndte at gnide på mine bukser med blid hånd lige uden på min pik. ’Det kan vi ikke’, sagde jeg. ’Bare rolig, Henning sover vildt tungt. Han vågner ikke foreløbigt, da jeg gav ham en sovepille i hans sidste øl’ smilede Dorthe og gav sig til at grave min pik frem. ’Det er en pæn pik, du har, mon ikke den kan blive lidt større’ sagde Dorthe og tog den ind i munden.

Min pik voksede sig hurtigt til kampklar stilling. ’Den er dejlig tyk, lidt tykkere end Hennings, cirka samme længde’ gryntede Dorthe og fortsatte hende slikken på min pik.

Efter 5 minutter stoppede jeg Dorthe, lagde hende ned og trak op i hende flotte kjole og dykkede ned til hendes flotte kusse, som hun samme dag havde barberet og ja, hun var liderlig.

Sjældent har jeg mærket en vådere kusse end hendes. Jeg begyndte og slikke hende i lang blide slik hele vejen op og ned og ’drak’ af hendes fantastiske våde safter. Dorthe begyndte at stønne meget højt, jeg tog hendes klit under særbehandling og hendes stønnen blev vildere og vildere og kort efter spændte hun i hele kroppen og låste benene om mig og så kom hun i et brag af en orgasme.

SEX I DAG?

Jeg slikkede videre på klitten og kussen og lidt efter ebbede orgasmen ud. Jeg forsatte med at slikke og tog et par fingre til at hjælpe mig med arbejdet og ikke ret lang tid efter kom hun i en ny orgasme og samtidig sprøjtede hun. Da hun lidt efter kom til sig selv, sagde hun, ’det er min første sprøjte orgasme, tusinde tak for den, men nu skal jeg altså bare have en masse pik.

Dorthe rejste sig op på alle 4, men jeg tog hende og lagde hende op på spisebordet, tog hendes ben op på mine skuldre og så fandt jeg kusseåbningen med min pik og kørte den langsomt ind de første par cm til hovedet var inde og så kørte jeg det lidt frem og tilbage for at pirre hende. Dorthe tiggede om at få det hele, men jeg sagde smilende, ’er det dig eller mig, som bestemmer tempoet?’ og så fortsatte jeg med det lidt længere, bare for at tirre hende noget mere. Lidt efter jog jeg den helt ind, hun gispede, da det kom bag på hende, og så kørte jeg pikken frem og tilbage i stille og rolige bevægelser.

’Hvor er jeg godt fyldt ud’, sagde Dorthe, ’jeg kan virkelig mærke din dejlige pik, men jeg vil godt have du gi’r mig den hårdt nu’.

Men jeg ville bestemme lidt mere og samtidig tirre hende, så det jeg gjorde. Derefter fik hun den nu hårdt frem og tilbage og hun klynkede og stønnede.

Bordet vred sig godt under hende i det opskruede tempo, så jeg blev bekymret om, det kunne holde til det, så jeg satte farten lidt ned igen. Efter lidt tid, tog jeg pikken ud af hende, trak hende op til mig og begyndte at kysse hende grundigt, mens jeg tog hendes dejlige bryste under kærlig behandling. Vorterne voksede og blev hårde.

Jeg trak kjolen af hende og begyndte at slikke hendes hals og ned til brysterne som blev slikket godt og grunde. Jeg småbed lidt i de stive vorter og hun begyndte at stønne igen. Mens jeg slikkede videre på brysterne, tog min ene hånd sig kærligt at hendes våde kusse igen. Lidt efter kom Dorthe i en mindre orgasme igen.

Jeg gik over til sofaen, tog mit tøj af. Dorthe kom over til mig, og hun gik i knæ og tog min pik under behandling i hendes mund. Hun tog den helt ind i munden, så meget som hun kunne, jeg tog fat om hendes nakke og trykkede hovedet længere ind til mig, og hun begyndte at hive efter vejret. Jeg slap lidt i hovedet, så hun kunne få vejret, for derefter igen at trykke pikken ind i munden på hende.

Denne gang kom den helt ned i halsen på hende. Det var en ny fornemmelse for mig, så der lod jeg den være lidt, hvorefter hun fik den lidt frem og tilbage i munden.

Trak min pik ud, jeg satte mig på sofaen halvt liggende og bad Dorthe sætte sig på min pik og selv ride mig. ’Og du gør det bare arbejdet ordentligt ellers får du ikke flere orgasmer og mere af min pik’, sagde jeg smilende og Dorthe satte sig ned på pikken og begyndte at ride mig. Hun red godt og længe, man kunne høre, hun stønnede og hun nød det virkeligt.

Mens hun red mig, kunne jeg lige så godt benytte mig af muligheden og smage på hendes dejlige bryster, igen blev der suttet og nappet i brysterne og deres bløde vorter. Jeg tog min ene hånd og begyndte at tirre hendes klit igen og med den anden hånd begyndte jeg at kæle for hendes bagerste hul. Dorthe stønnede og brokkede sig og sagde, at hun ikke var til den slags. Jeg gnubbede lidt ekstra på klitten og hun brokkede sig ikke mere, så jeg trykkede min tommeltot ind i røven på hende.

Så hun havde nu min pik i kussen, som hun red på, mens min tommeltot var i røven, som en ekstra lille pik, der fulgte hende ridt op og ned af min pik. Det var virkelig noget, Dorthe godt kunne lide, og det hjalp hende igen frem til en orgasme, som hun denne gang skreg ud i rummet. Jeg blev kort nervøs for, at hun ville vække Henning. Jeg kunne samtidig mærke, hun blev ekstra våd i kussen.

Dorthe var helt væk i et stykke tid, hun var helt stille i en længere periode og da hun kom til sig selv igen, sagde hun, ‘det var skønt, jeg havde aldrig fået så mange orgasmer på en aften’.

Jeg var stadig ikke kommet. Dorthe lå stadig med pikken oppe i hendes kusse, jeg havde trukket fingeren ud af hendes stramme røv.

Jeg sagde til Dorthe, ’nu skal du have min vidunderlige pik i din skønne røv’. Dorthe sagde, ’at hun ikke kunne klare mere pik for i aften/nat’. Hendes mange orgasmer havde tappet hende for kræfter. Jeg rejste hende op og pikken svuppede ud af hendes kusse og rejste mig op og tog hende med op og stå, bukkede hende forover og satte pikke til stjernen. Pikken var godt smurt af kussesafterne, og ligeledes var røven godt fugtig af hendes kussesafter.

Dorthe stønnede igen, ’jeg kan altså ikke klare mere af din dejlige pik i aften/nat’.

Jeg tog min livrem. Bandt hendes hænder sammen, bukkede hende igen forover og trykkede pikken ind til stjernen igen og sagde, ’nu skal du blive kneppet godt og grundig i din skønne røv’, hvor efter jeg trykkede pikken ind i hendes stramme røv. Da den var i bund stod jeg lidt stille, så hun kunne vænne sig til pikken, hvorefter jeg tog fat i hendes dejlige lange hår med hænderne og begyndte at køre den frem og tilbage. Dorthe blev godt liderlig igen og stønnede igen voldsomt, mens jeg råkneppede hende i røven.

Jeg kunne se på frugtfadet på sofabordet, at der lå en banan. Den tog jeg, suttede på den og stoppede den forsigtigt op i kussen på hende. Det gjorde røven ekstra stram, og jeg kunne mærke, nu ville jeg snart komme, så jeg stønnede højt mens jeg tømte mig i røven på hende. Dorthe kom næsten samtidig endnu engang.

Dorthe takkede mig for en rigtig dejlig aften. Hun sagde, at hun var pumpet nok for i aften og ville ind og sove sammen med Henning.

Hun redte sofaen til mig, mens jeg børstede tænder. Hun kom ud på badeværelset til mig og gav mig et stort dejligt kys på munden og derefter på min halvslatne pik, mens hun hviskede til den, ’jeg har flere sovepiller til Henning, så du kommer på arbejde igen senere’.

Vi sagde ’godnat og sov sødt’ og lagde os til at sove.

 

Forfatter: Alfie

porno med danske piger