Summertime Saga er et gratis voksenspil til Android, PC, Mac

Summertime Saga er et gratis voksenspil til Android, PC, Mac

SPAR MANGE PENGE

Et sexspil hvor alle fyres frække fantasier bliver gjort til virklighed.

Du bor i en lille forstad og er lige er startet i gymnasiet, livet er fyldt med nye udfordringer og frække fristelser for en ung mand. I spillet fristes du af alt fra din mors veninde til naboen og skolelæreinden.

En ung mands (din) histoire om livets udfordringer, at være på jagt efter damer og de skønne oplevelser der kan følge med, hvis man tør at udfordre skæbnen og er nærgående nok… Her kan du gøre lige hvad der passer dig, uden frygt for at sexkrænke nogle.

Gameplay og spillets historie:

Summertime Saga er et voksenorienteret kvalitets spil med en god historie… Men vigtigst af alt en frække udfordringer og villig damer til den unge mand (Dig)

Summer-time saga begynder med sorg i hovedpersonens familie. Den unge mands far er død, Og mystiske omstændigheder omkring døden, er kun begyndelsen på hans problemer. Han finder ud af at hans far var i stor gæld til en gruppe storkriminelle.

SEX I DAG?

I familien har han en storbarmede mor og søster og en nørdede ven Erik, hvis mor er yogaholic, en pigeven ved navn Mia og hendes katolske mor, en  kæreste i skolen og masser af spændende sidekarakter.

Spillet indeholder over 65 karakterer til at møde og interagere med, mere end 30 unikke steder, 20+ minispil, og mere nyt indhold tilføjes ved hver opdatering.

Du kan downloade spillet gratis på spille udbyderens hjemmeside summertimesaga.com hvor du også kan finde hjælp til spillet i form af værktøjer, Cheats, Wiki og Walkthrough (drejebog til at genneføre spillet)

Download Summertime Saga til Android / PC / Mac / Linux

(Dette spil indeholder seksuelle handlinger og indhold, herunder ucensurerede videoer og billeder.)

Emner/Fetishes der findes i spillet:

Anal, Ekshibitionisme, Gloryhole, Gruppe MM / F, Gruppe FF / M, Harem, Latex, Bibliotekar, Mild BDSM, MILF, Malkning, Monster Girl, Muskel kvinde, Offentlige Sex, Spanking, Legetøj, Fælde, Vanille M / F, Vanille M / M, voyeurisme.

VILD MED SEXSPIL TIL COMPUTER/MOBIL/TABLET?

Her er et online spil hvor du er gangsterboss med massere af penge, score lækre modeller og kendte stjerner!

porno med danske piger