Kæresten blev brugt mens jeg var bundet!

SPAR MANGE PENGE

Det var en hverdagsaften, og vi havde begge haft den søde, spændte forventning hele dagen, for vi havde lavet en aftale med en gut om aftenen ved 20-tiden. Jeg gik ud fra, at seancen skulle være som dem, vi efterhånden ret ofte har prøvet .. en fræk gut kigger forbi, og sammen sørger vi godt for min frække, lækre kæreste, som kvitterer med at lade sig bruge på skift af os .. med slet skjult nydelse! Og hvem vidste, om det ikke også denne gang skulle udvikle sig, så vi to gutter måske gav hinanden en hjælpende hånd? Det ville ikke være første gang, at en ”totalt hetero” gut, som på forhånd havde fortalt os, at han ikke var til noget ”bøsseri”, alligevel i kampens hede havde leget med andet end kvindens fortræffeligheder – som du kan læse om i vores novelle ”Ingen Berøringsangst …!”

Nå, vi spiste, hyggede, fik et par glas vin og gejlede hinanden op som forspil til, at vores gæst skulle komme. Kæresten gik i bad, derefter jeg selv – og klokken blev snart lidt i 20. Det ringede på døren, og som altid på dette tidspunkt ryger pulsen hos os begge helt i vejret; det er vildt spændende. Specielt hvis det er en gut, vi ikke har set før. Vi sørger altid for at have udvekslet billeder på forhånd, og føle at kemien er der – alligevel er det vildt spændende at se hinanden i virkeligheden første gang! Gutten i aften havde vi leget med før. Ikke noget MM action, men en god, fræk session omkring min kæreste. Nu trådte han ind i entreen igen – og vi udvekslede gensynskram – som at få en go’ gammel ven på besøg.

Han er en flot gut. Høj, bredskuldret og pæn krop uden at være hverken overtrænet eller fed. Vi satte os ind i stuen og fik et glas vin og en go’ snak. Efter et stykke tid kunne jeg mærke, at nu skulle der ske noget. Jeg var blevet godt liderlig, og lysten til at hive min skønne quinde over i sengen sammen med vores gæst tog over. Sådan gik det bare ikke!!!

Med ordene til min gæst:”Nå, hvad siger du? Synes du ikke, vi skal gi’ hende noget beskæftigelse?” gik jeg over til kæresten og begyndte, stående lige foran hende, at kærtegne hendes nakke og hals med mine hænder … Vores gæst rejste sig, kom over til os .. men i stedet for at samarbejde med mig om at varme min kæreste op, tog han et fast greb i min arm, og som på tælling rejste min kæreste sig op. ”Så kan DU godt ta’ tøjet af. Det hele!!” sagde hun direkte henvendt til mig. Jeg blev totalt rundforvirret. Det var da noget mærkeligt noget at sige – sådan plejede vi ikke at lege. Hun ved, jeg ikke tænder på at blive kommanderet med, og jeg syntes det var lidt pinligt, lige her foran vores gæst. Han var derimod helt med på noderne, for han havde hevet en stol ud midt på gulvet – og stod nu med 4 stykker reb og ventede på, jeg fik smidt kludene.

Fuck!! Det var altså lidt akavet at stå midt på gulvet, imellem min ellers så skønne kæreste – og så en mandlig gæst – og smide tøjet!!! Jeg er bestemt – !! – ikke slavemateriale, og det her overskred ret mange af mine grænser. Det er den anden gut og jeg, som skal betvinge og bruge hende, høre hende tigge os om først at få pik, senere om at få lov at få en pause … nu stod de begge afventende og kiggede på, at jeg klædte mig af! Jeg følte mig som patienten, der gør sig klar til en ukendt, men helt klart ubehagelig undersøgelse! Dét skulle så snart ændre sig!!!

Af med underbukserne – og jeg kunne ikke præsentere et stolt, stort og strittende udstyr! Det stakkels lem så også ud som det hellere ville sidde alle andre steder end på mig i dén situation! Knapt var underbukserne faldet, før vores gæst og min kæreste med et par faste greb førte mig ned på stolen og bandt rebene om mine håndled og ankler, fast til stolen. Så sad jeg bare dér, fikseret …. Med kritiske øjne checkede vores gæst, i hvilken vinkel stolen stod i forhold til sengen … han rettede lidt på den, til han tydeligt var tilfreds – og jeg lagde mærke til det faste, drilske og fandenivoldske udtryk, han havde i ansigtet, da han kiggede mig i øjnene et par sekunder, mens han, henvendt til min kæreste, sagde: ”Nå tøs, ska’ vi to hygge os?” Bevidstheden om, at jeg nu skulle være vidne til, at min kvinde snart skulle bruges af en ”fremmed” mand lige foran mig, uden at jeg ville kunne gøre noget, var på samme tid vildt provokerende – og vildt ophidsende! Nu vendte han al opmærksomhed mod min kæreste, og hun udstødte et højt gisp, da han uden videre lagde sin hånd på hendes tynde negligé-overdel og kærtegnede hendes følsomme, hårde brystvorter. Hun var klædt i en heldragt, som bedst kan betegnes som et catsuit af groft fiskenet. Et vildt frækt outfit, som ikke skal tages af! Nettet er så grovmasket, at der er ”fuld adgang” over det hele .. det er raffineret! Over dette den tynde negligé-overdel – og sorte, meget højhælede sko. Jeg havde glædet mig til, sammen med vores kammerat, at kærtegne hende, lade vores hænder gå på opdagelse på hende, sammen at pille overdelen af hende … – nu kunne jeg kun kigge på, at hun blev vildt ophidset af hans berøring – jeg var ikke en del af dette. Her betragtede jeg min skønne kvinde, som stønnede stadigt mere liderligt, fordi en fremmed gut varmede hende op – og ville bruge hende uden mig!!

SEX I DAG?

Nu var min manddom helt med igen! Stor og hård havde den rejst sig – det var vist ikke gået op for den, at den ikke fik lov at være med!! Vores gæst æltede nu min kærestes lækre bryster, suttede varmt og blødt på de store, mørke brystvorter, imens hun stønnede højere og højere – og gnubbede på hans bule, der afslørede, at hans manddom sandelig også var vågen! Den var vist helt klar over, at den i allerhøjeste grad måtte være med! Vores gæst lagde en fast hånd på min kæreste med ordene:”Så tøs – så går du på knæ”. Min kæreste åbnede med trænede fingre hans bælte og lynlås, og i én bevægelse faldt hans bukser ned, og hans store, hårde pik stod lige ud i luften foran hendes ansigt. Med et liderligt gisp tog hun et fast tag i hans store, tunge nosser, lod tungen spille et par gange rundt om hans hoved, imens hun med et sløret, liderligt blik kiggede ham i øjnene. Så begyndte hun at sutte ham dybt, varmt og vådt, og han gryntede højt. ”Ja, tøs – tag den så! La’ din mand se, at du kan li’ at sutte stor, fremmed pik!”

En fremmed mand stod nu midt i vores stue og mundkneppede min kæreste – og jeg sad bundet!! Fuck – det var så frækt, og jeg ville bare spille min pik – NU!! At være ude af stand til det – dén fornemmelse af ikke at kunne få fingrene på min pik og gnubbe løs – det var en uventet frustrerende følelse. Jeg var vildt ophidset og blev overrasket over at høre, hvor højt jeg selv sad og stønnede og kommenterede, hvad de to havde gang i.

Sofaen i stuen var slået ud til stor dobbeltseng – og nu skubbede gæsten min kæreste ned på ryggen i sengen. Hun fik en pude under nakken, og med et fast greb om hendes nakke kneppede han hende videre i kæften, mens han med et skævt, provokerende smil kiggede mig fast i øjnene. ”Nu har jeg s’gu lyst til at kneppe din kone!!”, sagde han .. og så trak han min kæreste hen mod sig og lagde hendes ben op over hans skuldre. ”Ååh ja, jeg er klar til stor, fremmed pik – lad mig mærke dig!”, sagde hun – og nu var jeg så vidne til, hvordan han, efter at have givet hende et par lange, våde slik, skilte hendes glatte, lyserøde skamlæber – og trængte op i hende, mens de begge gispede liderligt. Det var som at være vidne til optagelsen af en pornofilm – hér var det så blot lige min kone, som agerede! Vildt underligt – og endnu mere ophidsende!!

Snart kneppede de vildt ca. 3 meter fra mig, og jeg rykkede rundt på stolen, den smule jeg kunne, af ren ophidselse. Jeg var helt bange for at komme til at vælte; det ville ikke være morsomt, når jeg ikke kunne tage fra, så jeg prøvede at beherske mig. Igen kiggede gutten mig i øjnene:”Jeg tror sør’me din kone er ved at komme! Hun kan vist li’ at få stor pik, du!” Kort efter kom min kæreste i en voldsom orgasme, imens han tvang hendes ben godt bagover, så jeg havde god udsigt til hans store manddom, der bare pumpede dybt og hårdt op i hende, så hvert stød sendte duvninger gennem hendes krop og fik hendes bryster til at duve med ved hvert stød! Jeg ville være med!! Nu havde jeg været tilskuer – nu måtte jeg altså kneppe hende, også!

Som om vores gæst havde læst mine tanker! Mens min kæreste lå og nød efterdønningerne af den gode orgasme, kiggede han på mig. ”Nå, har vi helt glemt dig? Det er da næsten synd. Du skal da også være med!” Han kravlede ud af sengen og kom over mod mig. Jeg rettede mig op i stolen, klar til at blive sluppet fri af mine reb og komme i gang … men hans definition af at ”være med” var en lidt anden, end den jeg havde, skulle det vise sig ..!! I stedet for at bøje sig ned og løsne rebene, var det nu MIN nakke han tog et fast tag i – og det næste jeg sansede i min liderlighed, var hans ansigt fortrukket i en liderlig grimasse, mens han pressede sin store, tykke pik ind i min mund!! Det var faktisk en lidt klaustrofobisk fornemmelse, ikke at kunne tage fra med hænderne – men bare at måtte tage imod! Et øjeblik kom tanken til mig, at pressede han bare godt til og lod den blive dér, ville jeg blive kvalt ..! Nuvel – så galt gik det ikke! Fyren kunne sit mundknepperi – og jeg hørte bare mig selv stønne højt og liderligt. Min kæreste var nu kommet helt til sig selv igen, og lå bare og nød synet af, at han brugte mig. ”Kan du smage din kone på min pik?”, gryntede han – og jeg kunne bare nikke vagt, mens jeg kiggede op på ham – med hans store manddom i munden. Kors, hvor var det frækt – og min kæreste betragtede os – og seancen ophidsede hende tydeligt. ”Hva’ du … er du kommet her for hans eller min skyld i dag?”, spurgte hun – og ligeså hurtigt som han nærmest var begyndt at voldtage min mund, trak han sig nu ud og gik over til hende igen. Han er en stor, stærk gut – og med et snuptag vendte han hende om på maven. ”Så stikker du røven op mod mig, tøs!!”, beordrede han. Dét gjorde hun med det samme – og så begyndte han at bearbejde hendes fisse med et par fingre, imens han med den anden hånd og fingre begyndte at kæle for hendes bageste hul. Glidecreme på .. snart stønnede hun endnu højere end før, mens han havde fingre i begge hendes huller!

Han stoppede, kiggede over på mig, rykkede hende rundt, så hun lå provokerende frækt lige ud for mig – så tog han hende analt, så jeg havde frit udsyn! Han nærmest stod over hende, med let bøjede ben. Hans muskuløse, behårede ben og balder fandt rytmen – og nu nærmest skreg hun ved hvert stød. Han gryntede højere og højere, hver gang han stødte til op i hendes stramme, varme hul. Hun gnubbede sin klit, imens han blokkede hende ud bagi, og jeg så, hendes fingre var godt våde. Hendes lystskrig var vildere og mere intense, end jeg huskede dem fra tidligere – og nu var det en fremmed mand, som ordnede hende! Det burde måske have frustreret mig – men jeg syntes bare, det var så frækt, at jeg var bange for at besvime af liderlighed!! Samtidig med, at jeg så hendes krop begynde at spænde op i en hård bue af en super orgasme, gik hans grynt nærmest over i ét langt, brunstigt brøl. Han trak sin store pik ud af hende, rev kondomet af – og kom i varme, hvide kaskader op over hendes balder og ryg. Netdragten og hendes hud blev plasket godt til i hans juice, og klynkende faldt hun sammen og forsvandt i orgasmens dyb.

”Så skal du få lov!”, sagde han til mig. Atter en gang stod han ved min stol, og denne gang bøjede han sig ned – men, skulle det vise sig – ikke for at løsne rebene. Nix – han tog et fast greb om mine store, spermfyldte nosser med den ene hånd. Med den anden begyndte han at spille min pik, imens han kiggede mig fast i øjnene. Mens han beholdt øjenkontakten med mig, bøjede han sig frem og begyndte at sutte mig. Fuck, han kunne sutte pik, den gut! Dybt og varmt tog han mig. Synet af hans maskuline ansigt – med min store pik plantet dybt i hans kæft – var helt vildt. Jeg kunne høre, at det her gjorde han ikke bare for min skyld. Han kunne s’gu li’ det! Hans pik var halvslap, men stadig stor .. og sæden dryppede fra den ned på gulvet, som han sad der på hug. Alle disse synsindtryk var for meget på mig, og orgasmen kom bare væltende ind over mig. Han trak behændigt sit ansigt væk fra mig pik, greb hårdere om mine nosser og spillede til. Om jeg var ved bevidsthed igennem hele orgasmen, ved jeg faktisk ikke! Den var så intens, og jeg mærkede min varme sæd lande langt op ad maven på mig – hørte mine egne brøl og klynk, imens jeg blev tømt af dén mand, som lige havde ordnet min kæreste så grundigt for øjnene af mig. Jeg kom til mig selv, han løsnede langt om længe rebene. På skælvende ben kunne jeg bare vakle over til sengen, hvor jeg væltede omkuld ved siden af min skønne kvinde, som havde ligget og nydt synet .. hun er altså bare fræk, og jeg er så vildt heldig at have så skøn en kæreste at kunne dele sådan en oplevelse med!! Fantastisk. Hæse og fuldstændig færdige snakkede og grinede vi alle tre af oplevelsen. Det var så vildt!

Da vores gæst en halv times tid senere pænt gik ud af hoveddøren, skulle naboerne bare vide, hvad vi havde lavet sammen. Fræk tanke!!

Så har jeg oplevet dét med! At blive bundet – og se hende blive brugt!!

porno med danske piger