Soldaterminder

Der var gået 6 uger siden min tur med den fede frue, da der kom et brev der lød: Hvis du er interesseret så ring og et telefonnummer, endvidere stod der at havde jeg en kammerrat…

En gang først i tresserne var jeg inde som soldat ved ingeniørregimentet i Farum. Det var Weekend, Og som soldat ingen penge til at rejse hjem for, Jeg havde hørt blandt Basserne (de ældre menige) at inde i centrum af København var en bar hvor de velstillede fruer kaprede unge mænd til sex. Så jeg kørte sammen med ven ind til centrum, det var med bankende hjerte at startede min sødning, jeg havde fået en adresse, men når man er i Kbh. alene for første gang så!
Efter nogen tid fandt jeg det jeg søgte, det kostede lidt mod og overvejelser inden jeg trådte ind, for alternativet var at gå hjem til Farum. Der var meget mørkt inde baren, jeg blev stående lidt inde for, for at øjnene skulle vende sig til lysforandringen Jeg gik hen og satte mig i en af båsene, der kom hurtig en tjener og spurgte hvad der skulle være, jeg svarede at øjeblik så får du et svar, har du ingen penge at købe for spurgte han og jeg tror nok at jeg blev meget rød i hovet, han gik til bage i baren hvor han sagde noget til en dame i baren og han kom med en øl den er gratis sagde han. Der gik vel ti minutter så kom damen fra baren hen må jeg sidde hos dig du ser så sød ud, ja svarede jeg med rusten stemme. Er du ude for at prøve at tjene nogle lette penge spurgte hun, ja svarede jeg og rødmede igen. Hvor meget skal du have for i aften spurgte hun og tog mig i skridtet hvor hun krammede mig til den begyndte at røre på sig, Hvis du vil gøre al hvad du bliver bedt om kan du blive 1000 kr. rigere og der vil være en bonus hvis du er rigtig god. 1000 kr. tænkte jeg det er mere en jeg tjener i hele min soldater tid, så jeg svarede at det var i orden. Tjener vil du bestille en taxa med det samme skreg hun.

I taxaen gjorde hun mig forståelig at hendes mand ville være tilskuer men at han var impotent og ganske uskadelig, men da det var ham der sad på pengekassen var hun nød til at følge hans ønsker

Da vi kom ud til hendes villa låste Hun og ind og gik direkte mod soveværelset, med ordne følg mig, satte sig på sengen og bød mig smide tøjet for nu ville hun se hvad hun havde købt, da jeg var nøgen skulle jeg dreje rundt så hun kunde se mig fra alle sider.

SEX I DAG?

Kom og tage mit tøj af sagde hun og rakte armene i vejret, jeg begyndte at knappe hendes kjole op men det gik ikke stærkt nok så hun nærmest flåede sit Tøj af, Frem af tøjet kom en dame ca. 60 år og 165 høj og temmelig overvægtig nærmest fed og med nogle enorme bryster. Stå ikke der og glo, nu vil jeg kneppes, sagde hun og væltede bag over i sengen med sprede ben, ud af kussen hang der en snor så jeg troede at hun havde det røde, jeg trak i snoren ud kom der et par kugler af 5 cm i diameter, hun forklarede at det var elskovskugler fra Indien, kom nu med din dejlige pik for jeg længes peb hun og jeg kravlede på hende og trykkede mig i bund i et hug, det var noget hun kunne lide for hun sprællede så hun var ved at smide mig af hun fik ikke mere en 5-6 stød før den gik på hende hun hylede så det kunde høres i hele huset hvor efter hun faldt helt sammen, jeg troede at der var sket hende noget, for den reaktion havde jeg aldrig set før, bare rolig hun kommer til sig selv om et par minutter, var der en stemme bag mig der sagde og der stod manden og gned på sin slatne pik. Du skulle tage og slikkede hende det ved jeg hun kan lide nå den er gået på hende, og dykkede ned for at efterkomme ønsket, jeg skubbede de fede lår så langt fra hinanden jeg kunde og begyndte at slikke hende først op af lårene så rundt om kussen, som næsten var uden hår men meget fed, så direkte på kilderen og det satte gang i hendes hofter, hun lavede samleje bevægelser så jeg bare kunne holde tungen frem så klarede hun selv resten.

Nu skal du tage mig bag fra peb hun, og vendte sig om med den store røv lige i vejret, jeg gik i stilling trykkede mig i bund kneppede i lange seje stød, det varede ikke længe før hun ville prøve noget nyt, stop, prøv at trække den skuffe i natboret ud og find en stor dildo til mig så skal du tage mig i det andet hul, jeg trak mig ud og gjorde som hun sagde, jeg gjorde store øjne for hele skuffen var fuld af alle mulige former for lejetøj jeg valgte en på tykkelse med en ølflaske som jeg fedtede ind i noget salve der også var i skuffen, og sætter den mod hendes kusse trykker den ind åååååååå ooooooh uuuuuuh iiiiiiiiiih ooooooh uh hylede hun, så tænd te jeg for vibrationerne hun greb selv om den og pumpede den ud og ind, jeg to lidt af salven og smurte det i hendes røv og holdt hende i en stilling så jeg kunne komme til for nu trængte jeg snart til at få trykket taget, hun var meget stram men jer gled i salven så et par gange frem og til bage så var jeg helt inde, hun var meget varm så nu gik jeg amok pulede det bedste jeg kunden det varede heller ikke længe før jeg skød min ladning op i hendes tarm, det varede noget før min udløsning klingede af imedens fik hun endnu en orgasme der sagde sparto til alt andet en det jeg hitel havde oplevet, igen væltede hun om på siden og gik ud som et lys med den store vibrator inde i kussen for fulde omdrejninger. jeg lagde mig om på ryggen for at slappe af.

Jeg må være faldet i søvn for jeg vågnede ved at der var noget der slikkede på min pik det var hende som prøvede at få den op at stå igen, hun kunde sit kram det varede ikke længe, kom sagde hun lagde sig til bage kom med din dejlige pik så skal mor her vise hvad et par patter kan bruges til og klemte dem sammen om min pik, det var også godt for hende for hun begyndte igen med sit ååååå iiiiiiih ååååååh iiiih ooooh, nu skal du elske mig lige så stille, for jeg har fået taget den værst trang, det er første gang jeg har været inde på baren så jeg har ikke fået ordentlig pik i 5 år, så nu vil jeg bare elskes, Jeg kravlede ned mellem hendes ben, som hun selv holdt meget langt fra hinanden, og slikkede hende, hun smagte godt, jeg gjorde tungen bred slikkede helt omme fra røvhullet og op til kilderen, nu stoppede jeget par finger ind i kussen, jeg prøvede med 3 finger så med 4 finger og til sidst samlede jeg hele hånden pressede på nej du må ikke det gør ondt, jeg trak den ud og kom noget mer salve på og prøvede igen jeg startede med at slikke da hun blev mer urolig trykkede jeg igen hånden ind i hendes kusse, den anden hånds tommelfinger placerede jeg i hendes røvhuld, det vedvarende tryk i kussen gjorde at min hånd stille og rolig gled længer og længer ind i medens hun lavede samleje bevægelser hylede som en stukken gris pludselig var den inde, jeg drejede hånden fra side til side, hun sprællede så hun var ved at brække min hånd, så kom hun igen med et langt hyl hvor hun faldt fuld stendig sammen, medens saften sprøjtede ud af hende jeg blev helt våd op af armen, hun var helt væk, jeg trak hånden ud og tørrede den af i sengetøjet.

Manden stod henne i dør og spurgte om vi snart var færdig for der var gjort et bad klar, nej jeg trænger til en tur mere kan du godt se den står på mig endnu svarede jeg 500 kr. til dig hvis du vil tage den sidste tur i min røv sagde han, ok sagde jeg og hvorfor ikke. Han smed bukserne lagde sig ind over sengen, jeg tog lidt fedtelse fra konens kusse og smurte pikken ind i, hvor efter jeg gik i stilling ganske langsomt gled pikken ind, han var ikke så varm indvendig som konen men med lange stød helt ud helt i bund holdt jeg ikke længe før han fik hele ladningen. han stønnede under mig da jeg gled ud, jeg tror den gik på mig også selvom den ikke kan stå sagde han.

Der efter gik jeg i bad. da det var overstået og jeg var kommet i tøjet viste manden mig ned i stuen, konen så jeg ikke mere til, der var serveret en øl og han rakte mig en konvolut, han spurgte om han måtte få min adresse så ville de skrive hvis de fik lyster igen det fik han, når du er færdig holder der en vogn for an døre der vil kører dig tilbage ti kasernen. I bilen kikkede jeg konvolutten der lå 2000 danske kroner så de måtte godt skrive efter mig.

Der var gået ca. 6 uger siden min tur med den fede frue, da der kom et brev der lød: hvis du er interesseret så ring og et telefonnummer, endvidere stod der at havde jeg en kammerrat måtte han gerne komme med. Jeg tænkte med det samme på end der hedder Svend som lå i tredje deling, ham og jeg havde været kammerater siden vi gik i skole og vi havde mange gange spillet pik sammen, vi havde også vor sex deby sammen vor vi pulede hinanden. Jeg spurgte Svend og han sagde ok da hans penge sager lignede mine. Dagen efter ringede jeg til manden og fortalte at jeg havde fundet en makker og spurgte hvor når. På fredag svarede han og jeg forventer at du vil gøre det samme ved mig til slut som sidst tilføjede han og sluttede at fredag kl. 19,00 vilde der holde en vogn ved porten.

Fredag kom og som aftalt holdt vognen og kørte os ud til villaen, chaufføren låste os ind og med et glimt i øjet bad han os at gå efter lyden, oppe i soveværelset mødte der os et syn jeg aldrig glemmer. Fruen lå nøgen med røven lige i vejret og slikkede fisse på kokkepigen, som var en sød lille sag fra Kina, manden var også uden tøj og sad i et hjørne og rev i sin slatne pik. Velkommen til sagde manden, vær venlig at smide tøjet og komme i gang, som i ser er vi startet. Vi kom af tøjet og gik hen mod pigerne, det var tydelig at fruen var meget ophisset, hendes små skamlæber var helt opsvulmet og meget røde, snoren fra elskovskuglerne hang ned mellem benene, jeg trak den ud og sagde til Svend at han skulle tage hende, resultatet var det samme som første gang nogle få stød og hun væltede om på siden med et brøl idet den gik på hende. Nu åbenbarede den sødeste lille fisse, da fruen ikke længer dækkede kokkepigen, så Svend kravlede lidt længer op i sengen og begravede sit
Store lem i hende, jeg begravede hele hovedet i fruens kusse og slikkede hendes safter i mig ja slik mig, du skal stikke en finger bop i min røv sagde hun jeg efter kom ordren, men det var ikke nemt da hendes røv kig op og ned som et stempel i en motor. Ved siden af var den gået på kokkepigen de lå båre og nød efterveerne. Pludselig væltede fruen mig af, nu vil jeg prøve at have to mænd i mig på en gang, det har jeg altid drømt om sagde hun, satte sig på mig jeg gled tilbunds i kussen og idet hun lænede sis for over inviterede hun Svend til at komme i hendes røv, Svends stød bag fra var nok til at jeg ikke behøvede at gøre noget, vad jeg heller ikke havde mulighed for, for at bevæge mig i hende det kom ved hans stød bag fra, det var første gang at jeg var inde i en sammen med en anden, selvom at hun var fed og stor var det tydelig at mærke pikken i røven gennem den tynde væg. Fruens hyl om stønnen, og hendes patter i ansigtet og den meget varme var efterhånden for meget, så det begyndte at rykke i pikken og med et brøl fyrede jeg kanonen af langt oppe i fruen, det satte en kæde reaktion i gang for fruen kom umiddelbart efter med et brøl der var stører en mit, til sidst kom Svend jeg kunde tydelig mærke gennem den tynde væk da han skød sin ladning af langt inde i hendes tarm. Fruen, Svend mig lå alle tre på ryggen og puste for at få åndedrættet på plads igen. Er der nogen der trænger til en gang at drikke, det var manden der stod med en serveringsbakke med drinks
Da drinksene var drukket Spurgte kokkepigen om hun også måtte prøve at få den i begge huller det sagde fruen ja til, kokkepigen trak mig ned på ryggen og satte sig med røvhullet på min pik og pressede sig langsomt ned, alt var jo så fedtet i mellem vor ben at smørelse var unødvendig, hun jamrende sig at det gjorde ondt men forsatte alligevel til jeg var helt i bund så lagde hun sig med ryggen ned på mig og fik Svend til at komme ind i fissen. Hun kom meget hurtig i en meget støjende orgasme hvor hun sagde en masse på et sprog som ingen af os kendte. Vi trak os begge ud Svend blev bedt om at komme ind i fruen og jeg i mandens røvhul, hvor vi begge tømte os med det resultat at fruen klappede sammen og Svend lige så og blev bare liggende med pikken inde til den blev slap, og manden tømte sig i min hånd da jeg i rusen havde taget fat i hans slatne lem.
Efter at havde hvilt ud lå vi og snakkede lit om vad der var sket og fruen ville gerne havde at vi kom hver anden uge om Onsdagen så ødelage det jo ikke vor Weekende.
PS. Da vi var ved at være færdig som soldat, blev vi bedt om at tage med ned til deres hus i Spanien, jeg afslog men Svend tog med. 5 år efter døde de begge med et halvt års mellemrum. Svend, kokkepigen og Chaufføren arvede 3 villaer og ca. 40 millioner.

Indsendt af Den glade bi

porno med danske piger