Bundet og brugt

Tyrkeren tog fat i hendes ene bryster og æltede det brutalt. Han kiggede hånligt på mig. "Nu skal din lille luder-kæreste have fyldt sin klamme fisse med perker-sperm"…

Det var lørdag eftermiddag. Min kæreste havde med et frækt glimt i øjet lovet mig en overraskelse, hvis jeg lå nøgen, nyvasket og glatbarberet på sengen, når hun kom hjem kl. 16:00. Jeg holdt meget af hende og nød, når andre fyre vendte sig om og kiggede efter hende på gaden. For det var kun mig, som nogensinde kunne få lov at stikke pik op i hendes stramme fisse. Hun hed Laila, var kun ca. 160 høj, men havde et par kæmpestore faste DD-skålsbryster , en smal talje, en super lækker stram røv og en altid våd og glatbarberet fisse.

Klokken blev 16:00 og som altid kom Laila hjem på klokkeslettet. Som aftalt lå jeg nøgen på sengen. Jeg kunne høre hende gå lidt rundt i stuen. Min pik var allerede blevet halvstiv i forventning om, hvad hun kunne finde på. Ville hun endelig sluge min sperm? Skulle jeg endelig få lov at kneppe hendes frække røv? Ville hun binde mig på sengen og voldtage mig? Havde hun taget en veninde med hjem? Spørgsmålene pressede sig på og jeg var tæt på at rejse mig fra sengen og gå ind i stuen til hende.

Tiden gik. Var det stemmer jeg kunne høre? Det var ikke til at sige. Måske var det bare min liderlige hjerne, som spillede mig et pus. Endelig gik døren til vores soveværelse op og Laila trådte ind. Hold da kæft, hvor så hun lækker ud. Hendes lange blonde hår var flettet i to lange fletninger. Hun havde lange sorte netstrømper på, som var fastgjort til en fræk sort hofteholder. Hendes dejlige store bryster var pakket ind i en fræk top lavet af sort net. Der var frit udsyn til hendes dejlige glatte fisse og selv derfra hvor jeg lå, kunne jeg dufte safterne fra den. I hånden havde hun en lille lyserød stofpose.

Laila gik med sexede skridt roligt over til sengen hvor jeg lå og trak en blindfold op af stofposen. Først blev jeg lidt ærgerlig over, at jeg allerede mistede udsynet til min frække kæreste, men det blev hurtigt afløst af min øgede liderlighed, ved at mine øvrige sanser blev skærpet. Hun satte sig overskrævs på min mave og jeg lod hænderne glide op over hendes røv. "Niks pille" sagde hun i en kærlig, men bestemt tone. Jeg lod hænderne falde igen. Hun tog fat i mit højre håndled og bandt noget, som mindede om et silkebånd omkring det. Det samme skete for mit venstre håndled. Herefter bandt hun mine hænder fast til hovedgærdet på sengen over mit hoved. Jeg forstillede mig, at min fantasi om at hun voldtog mig endelig blev til virkelighed og min pik voksede sig stor og endnu mere stiv.

Hun pressede sine læber mod mine og kysse mig dybt og liderligt. Så hviskede hun i mit øre, at hun virkelig glædede sig og var spændt på min reaktion. Herefter rejste hun sig og gik over og tændte vores musikanlæg. Der var en CD med Rammstein i og hun skruede godt for de hårde toner, hvilket næsten berøvede mig for endnu en af mine sanser: hørelsen. Herefter gik der lidt tid, hvor jeg ingen anelse havde om, hvad der foregik omkring mig. Men endelig skete der noget dejligt. Et par bløde våde læber omsluttede min stive pik.

Et svagt støn undslap mine læber og min pik blev suget dybt ind i munden, præcis på den måde som Laila vidste jeg elskede. Munden gled op og ned at min pik og det føltes fantastisk. Alligevel var der noget, som ikke var helt som det plejede. Var det mon en af Lailas veninder, som hun havde fået til at slikke mig? Det ville nu heller ikke være helt dårligt. Sutteriet stoppede, men blev afløst af en blød hånd, som spillede min pik. Så hørte jeg Lailas stemme gennem den høje musik: "Skat…. Kan du li’ det?……Vil du have lov at kigge på?…. Du må love ikke at blive sur,…. men det her er en…. af mine fantasier, som jeg længe….. har haft lyst til at prøve." Stemme kom fra et sted lige over min stive pik, men blev afbrudt af nogle underlige pauser, som om hun havde svært ved at få vejret. Jeg nikkede liderligt og kunne kun fokusere på hendes berøring af min pik.

SEX I DAG?

De bløde læber omsluttede igen min pik og fortsat det fantastiske sutteri. En hånd greb fat i mit blindfold og trak det af mig. Jeg kiggede begærligt ned på min pik og konstaterede at Laila var i fuld gang med give mig et af sine præmie-blowjobs. Hun lå på maven mellem mine ben, med røven ud over sengekanten og benene støttende på gulvet. Som et lyn ramte årsagen til hendes stakåndethed mig. For bag Laila stod en stor stærk tyrker og bankede sit pik op i hendes stramme fisse. Hen smilede til mig og lod virkelig til at nyde at kneppe min kæreste for øjnene af mig.

Laila slap min pik med munden og kiggede med sine blå dådyr øjne på mig. "Jeg har sådan haft… lyst til at prøve to pikke på…. samme tid og…. jeg var ikke sikker på… at du ville give mig… lov, hvis jeg ikke…. havde gjort det på… denne måde." Hun tog omgående min pik i munden igen. På den ene side var jeg frustreret over, at en fremmed mand kneppede min frække kæreste, men på den anden siden var hendes blowjob så godt, at jeg med stor lidenskab iagttog den handling, der udspillede sig foran mig. Tyrkeren kneppede Laila hårdere og hårdere og klaskene fra sammenstødene mellem balder og lår overdøvede til sidst musikken. Hans stød var også så hårde, at Laila havde svært ved at holde min pik i munden.

Til sidst opgave hun at beholde min stive pik i munden og kravlede op mod mit ansigt. Selvom jeg var ganske tæt på at komme i hendes mund, så nød jeg alligevel, at hun lagde sine store bryster på min brystkasse og gav mig et dejlig vådt tungekys. Samtidig kunne jeg med tilfredshed konstatere, at tyrkeren for en kort bemærkning ikke havde mulighed for at kneppe hende. Der gik dog ikke andet end nogle få sekunder, så var han oppe i sengen og hamrede sin pik op i hendes fisse igen.

Tyrkerens hårde behandling af fissen gjorde det umådeligt svært af fastholde kontakt mellem Lailas og mine læber. Og det blev helt umuligt, da tyrkeren med sin ene hånd greb fat i hendes lange fletninger og trak hendes hoved bagover og væk fra mit. Det havde dog den fordel, at hendes dejlig bryster nu dansede indbydende foran mine øjne. Laila skreg. En smule på grund af liderlighed, men mest af alt på grund af den smerte, som den voldsomme behandling af hendes hår påførte hende. "Ikke så hårdt" gispede hun, men enten kunne han ikke høre hende for den høje musik eller også var han hamrende ligeglad, for han fortsatte i hvert fald med at trække hende brutalt i håret.

En enkelt tåre trillede ned af Lailas kind, men tyrkeren var ligeglad og tog med sin frie hånd hårdt fat i hendes ene bryster og æltede det brutalt. Han kiggede hånligt på mig. "Nu skal din lille luder-kæreste have fyldt sin klamme fisse med perker-sperm" grinede han. "Nej. Nej." tryglede Laila "Vi aftalt, at du kun måtte komme ud over mig.". "Det er bare ærgerligt, for jeg har lyst til at komme i din fisse, din luder" hånede han hende. Og havde hans behandling af hende ikke været voldsom, så blev den det nu. Trækket i håret blev kraftigere, grebet om brystet blev hårdere og stødende i hendes fisse bliv vildere og hurtigere. Og så kom han. Med et kæmpe brøl sprøjtede han sin sperm op i Lailas fisse.

Da hans orgasme var ebbet ud, slap han Laila og hun faldt hulkende sammen over mit bryst. Tyrkeren gav hende et klap i røven og forlod vores værelse. Vi lå begge som forstenede og hørte ham forlad vores hus et par minutter efter. På trods af det der lige var hent, var min pik stadig hård som stål. Men fortryllelsen var brudt. Jeg havde set en fremmede mand kneppe min kæreste, som jeg havde troet, at kun jeg skulle have lov til at kneppe.

Laila undskyldte grædende og bad om tilgivelse. Det havde slet ikke været så dejligt, som hun havde forestillet sig i sine fantasier. I starten vidste jeg ikke, hvad jeg skulle sige, men en ide formede sig langsomt i mit hoved, selvom den indebar, at jeg var nødt til at lyve for hende. Jeg fortalte hende, at jeg ville tilgive hende, hvis jeg også fik lov at udleve en af mine fantasier. Det indvilgede hun i og jeg fik hende til at binde mine hænder fri. Jeg bad hende om at gå ud og vaske sin fisse, for jeg ville ikke have en fremmede mands sperm på min pik. Herefter skulle hun tage blindfold på og kalde på mig.

Mens hun vaskede jeg, gjorde jeg sengen klar til næste "omgang" og slukkede for musikken. Min pik stod stadig stiv ud i luften. Jeg hentede Laila, da hun kaldte og førte hende tilbage til soveværelset. Her fik jeg hende ned på knæ og stak min pik i munden på hende. Med et lettelses suk, begyndte hun af sutte min pik efter alle kunstens regler i en forventning om, at jeg ville udleve min fantasi om at sprøjte i hendes mund og hun skulle sluge spermen, hvilket hun ikke havde ladet mig gøre før. Men det var nu ikke planen, selv om det helt bestemt også kunne have være dejligt.

Efter et par minutter trak jeg hende op og fik hende placeret på alle fire på sengen. Jeg spredte hendes ben godt og fastgjorde dem med silkestrimlerne til hver side af senge, så hun ingen mulighed havde for at samle dem igen. Så tog jeg kærligt, men bestemt fat i hendes håndled, trak dem ind mellem hendes ben og fastgjorde dem til hendes ankler med endnu et par silkestrimler som var i den lyserøde stofpose. Laila lå nu helt åben og med røven strittende godt i vejret. Jeg kælede lidt for hendes balder og derefter hendes fisse, som allerede var sjaskvåd. Jeg glædede mig, for nu var der ikke lang tid til min fantasi skulle blive opfyldt.

Jeg knælede ned bag hende og lod mig pik glide langsomt ind i hendes fisse. Hun stønnede af liderlighed og jeg begyndte stille og roligt at kneppe hendes stramme fisse. "Åh ja. Knep mig. Din pik er så dejlig." stønnede hun. Jeg øgede tempoet og spurgte hende, om hun kunne gætte, hvad min fantasi gik ud på. Hun må give fortabt og bad mig fortælle hende det. "Du skal have min pik i røven" sagde jeg hårdt til hende. "Nej det må du ikke. Det har jeg aldrig prøvet før. Din pik er alt for stor. Jeg…" Mere nåede hun ikke at sige, før hendes stemme blev afløst af et halvkvalt skrig, da jeg borede min pik, som var indsmurt i hendes fissesafter, brutalt op i hendes stramme og jomfruelige røvhul. Og den fik ikke for lidt. Uden fine fornemmelser, bankede jeg pikke helt i bund og nød, hvordan den stramme om min store pik.

Jeg røvpullede hende og hun skreg, men jeg var ligeglad. På det tidspunkt var hun ikke længere min kæreste, men et røvhul, som skulle gennemkneppes. Det velkendte snurren i nosserne annoncerede, at min udløsning var nært forestående. Jeg greb Lailas hofter og borede pik så langt som overhovedet muligt op i hendes stramme røvhul. Hun skreg. Og så kom jeg. Kaskader af tyk sperm sprøjte op i hendes røv. Jeg satte tempoet ned og ventede til min pik var helt tom. Så trak jeg mig ud, forlod soveværelset og gik i bad.

Da jeg havde været i bad, tog jeg tøj på, gik ud i køkkenet og hentede en kniv, så jeg kunne skære Laila fri af hendes bånd. Jeg gik ind til hende og så hånligt på hendes. Hun lå uforandret med røven i vejret og min sperm løbende ud af røven og ned af benene. Hun tiggede og bad om at blive sluppet fri, men fanden tog ved mig og min pik blev stiv igen ved synet af hendes spermindsmurte røv. Så jeg trak pikke frem og gennemkneppede hendes røv en gang til. Hun pep og klynkede, men det havde ingen effekt på mig. Jeg sprøjtede endnu en stor ladning sperm op i røven på hende, stak pikken i bukserne, lagde kniven i hendes hånd, forlod huset og vendte aldrig tilbage igen.

porno med danske piger