Kærestens pigeaften endte med vild og lækker sex

Det havde egentligt været en stille aften. Jeg havde været hjemme og besøge mine forældre og slappet lidt af – som sådan en lørdag nu en gang kan være god til. Og efter som kæresten holdt pigeaften var det ganske udenmærket for mig at komme lidt væk hjemme fra. Men da mine forældre gjorde klar til at gå i seng, tænkte jeg at jeg hellere måtte køre hjem og se om ikke de var taget videre i byen.

Det var de dog ikke, så efter en hurtig runde hvor jeg fik hilst på mine kæreste Amy og alle veninderne, sneg jeg mig ud i køkkenet for at lave en kande kaffe. Tænkte nogle af dem måske lige trængte til en pause fra alkoholen og så kunne jeg selv tage en kop og gemme mig inde på kontoret, ved computeren. Men jeg nåede kun lige at få tændt kaffemaskinen, da Gitte kom ud fra badeværelset og lyste op i et stort smil, så snart hun så mig. Hun gik ud til mig og gav mig et langt og kærligt kram.

Hun fortalte at hun ikke troede jeg kom hjem til dem i aften – men hun var glad for at jeg gjorde. Hun overvejede ellers godt nok at tage hjem til Martin, men på den anden side, så var der jo lige blevet en ekstra grund til at blive. Hvordan skulle man dog kunne stå for de flirtende øjne, der funklede ekstra kraftigt af hendes tydelige promille, bag det lange kastanjebrune hår, for ikke at snakke om det uimodståelige smil hun altid kunne levere. Jeg svarede at jeg egentligt havde tænkt mig at trække lidt ind for mig selv med en computer, men hun svarede at så ville hun i hvert fald med. Og det passede egentlig helt fint, for hun havde noget hun gerne ville spørge om, nu jeg var der.

Jeg fik lavet kaffen færdig og spurgte om hun skulle have noget, inden jeg satte den ind til resten af tøserne.

Men det var kun mig der trængte til lidt varmt, inden termokanden blev sat på bordet. På vej ud igen rundede jeg Amy, som jeg gav et kys og fortalte at jeg lige gik ind i kontoret, så de kunne bare fortsætte som var jeg stadig ude af huset.

Hun svarede dog at det var ikke sikkert de helt turde gøre det, nu jeg kunne hører hvad de snakkede om og hun fniste lidt for sig selv og de nærmeste piger, inden jeg fik et kys mere og blev sendt af sted.

Tilbage i køkkenet var både min kaffekop og Gitte væk, så jeg gik mod kontoret, hvor hun havde sat min kop ved siden af den nu tændte skærm og jeg kunne ikke helt slippe tanken om hvor mange fyre der mon ville kunne nøjes med kaffen der stod på den ene side af tastaturet, med sådan en lækker, halvfuld prinsesse til den anden side, hvor hun sad og pillede ved sin telefon.

Hun lyste igen helt op da hun så mig og jeg lukkede døren bag mig, mens jeg kunne have svoret hun havde trukket godt ned i kjolen for at fremhæve den lille men dejlige kavalergang i mellem de faste B-skåle.

Jeg satte mig i stolen og spurgte hvad hun ville snakke om, hvilket fik hende til at lægge telefonen fra sig og fnidrede lidt med sine fingre, mens hun kiggede ned på dem og lagde ud med nærmest at hviske da hun fortalte at hun var i lidt en knibe, for når hun drak sig fuld, blev hun ofte ret liderlig, men jo mere fuld og tændt hun blev, jo mindre havde Martin lyst til hende, han mente hun var så fjollet og nysgerrig når hun var fuld.

Det mest naturlige ville naturligvis være at spørge hvordan hun blev nysgerrig, men jeg holdt mig i skindet og nikkede bare interesseret mens hun fortalte og i stedet for fulgte jeg op med at spørge hvorfor hun fortalte det til mig og hun svarede at hun havde nok bare brug for at vide om det var alle fyre der havde det sådan?

Jeg forsikrede hende om at det var det langt fra, men måske hun kunne komme lidt nærmere ind på hvordan han mente hun blev for nysgerrig?

Hun vred sig lidt og sad uroligt på bordet, mens hun med meget dæmpet stemme fortalte at hun nogle gange kunne finde på at spørge om de skulle prøve en trekant, eller havde forsøgte at få ham til at smække hende lidt bagi, eller måske endda tage hende bagi.

Eller helt galt var det da nærmest gået, da hun foreslog de kunne se noget porno sammen, mens de kælede for hinanden.

Selvfølgelig var hun ikke så dum at hun ikke vidste hvordan det ville påvirke mig, og hun var heller ikke længe om at lade en hånd følge kjolens stramme overdel, ned over hendes lille frække krop, før stoffet blev mere løst omkring hofterne, og hun trak lidt op i den knælange kjole, mens hun fortsatte med at snakke.

Hun fortalte at Amy havde et tidspunkt i løbet af aftenen fortalt at vi havde lavet lidt små frække film en gang i mellem, så om hun måske måtte se nogle af dem?

Der var ingen tvivl om hvad jeg havde mest lyst til i situationen, men tænkte dog klart nok til at sige at det var jeg ikke meget for.

Hun prøvede igen og spurgte, hvis nu hun lånte vores kamera. så kunne hun filme sig selv lege til vores film, og så ville vi jo stå “lige” efter at have set hinanden i de mest private situationer? Hun kunne bare ikke holde ud at tage hjem til Martin og hans afvisninger, uden at have taget lidt af trykket på forhånd.

Jeg måtte igen fortælle at det ville jeg ikke kunne tillade mig, men hun var da velkommen til at blive og sove i gæstesengen der stod lige ved siden af computerbordet, hvis hun ikke ville tage hjem til en nats ufrivillig cølibat. Og uden at give lov til noget, kunne jeg da sige at der ikke var kode på computeren og at hun absolut ikke måtte kigge i den mappe under “dokumenter” der hed “privatøkonomi med mere” – da den kunne have et – for nogle – stødende indhold.

Men nu måtte hun vist hellere gå tilbage til festen.

Hun bøjede sig frem og hviskede kælent i mit øre, mens jeg kunne kigge direkte ned i kavalergangen på den dybt røde nedringede kjole; “hvor sjovt, det var det samme Amy sagde – har jeg forresten nogensinde fortalt dig at det tænder mig helt vildt på fyre med skægstubbe?”.

Med den sætning rejse hun sig igen og sagde med helt normal stemme, “nå, jeg må hellere komme tilbage til tøserne”.

Og så sad jeg tilbage for mig selv, med helt stiv pik og havde problemer med ikke at tage et lille kig på de før omtalte film, men på den anden side, var der også bare for meget liv i huset til at det var en god idé.

Til gengæld krævede det ikke meget fantasi at forestille sig hvordan Gitte sikkert ville ligge senere på aftenen og onanere med øjnene stift rette mod skærmen og det var nok til jeg kunne spille den af i bukserne til jeg kom, uden at det ville være synligt, hvis nogle kom ind til mig.

Det var på ingen måde nok for natten, at spille den af under det stramme denim – men bedre end ingenting, og så kunne jeg bedre holde ventetiden ud, til gæsterne tog hjem.

Det viste sig heldigvis ikke at vare mere end en god halv time, før de fleste ville videre i byen, mens Amy fortalte at hun havde vist allerede fået hvad hun kunne tåle, og Gitte var ligeledes blevet meget træt, så hun kunne hverken overskue en bytur eller bussen hjem.

Jeg gik ud og hilste af med dem der tog af sted og gik så ind og redte op på gæstesengen, mens pigerne var på badeværelset.

Jeg skulle lige til at slukke computeren, da Gitte kom ind af døren og vendte ryggen til mig mens hun spurgte om jeg ikke ville hjælpe hende med at lyne kjolen op.

Så snart den var fri til det, lod hun den falde til gulvet og viste helt ugenert sin velformet røv frem i den lille g-streng før hun drejede rundt og struttede lidt ekstra med de lækre faste bryster, der allerede havde to stive vorter midt i de små brune cirkler.

Jeg pegede over mod computeren og sagde at jeg skulle lige til at slukke, men det var der vist ingen grund til nu og smilte mens hun takkede og allerede inden jeg havde sagt godnat og forladt rummet, sad hun i kontorstolen og klikkede sig vej ind til de frække film og billeder, mens den ene hånd vist så småt var på vej inden for i trusserne.

Jeg er slet ikke sikker på hun hørte jeg sagde godnat, i stedet skyndte jeg mig at få børstet tænder, vasket mig hurtigt med en klud, og hoppet i et par friske underbukser inden jeg ville gå ind til Amy.

Jeg stoppede op og kiggede lidt ekstra på mig selv.

Det var da godt nok ved at være et par dage siden jeg havde barberet mig sidst, men hvad frækt var der lige ved det?

Lod blikket falde ned over kroppen, den var da okay, hverken for tyk eller med markerede muskler.

Blikket vandrede længere ned, de knap 20 centimeter var vel også helt normalt?

Mest af alt kunne jeg vist bare betegnes som almindelig, og jeg havde ikke rigtig noget at brokke mig over.

På den anden side, var der måske ikke så meget at leve op til, som hvis kroppen havde været mere fit?

SEX I DAG?

Ikke at det betød noget for mig, heller ikke nu, hvor jeg var klar til at gå ind og gøre en indsats for at få Amy til at komme, og gerne igen og igen.

Jeg kiggede mig selv i de blå øjne, blinkede kækt med det venstre og gik så mod soveværelset.

Hun så straks mit hårde lem og spurgte om hendes veninder var SÅ lækre, eller om det kun var til ære for hende?

Jeg forklarede hurtigt hvad der var sket og mens jeg lagde mig i sengen tog hun fat om pikken, uden på underbukserne, mens hun fortalte at hun havde godt lagt mærke til Gitte havde været ret vild efter at se vores film, men at hun var så liderlig havde hun ingen idé om.

Hun snakkede lidt mere om aftenen og om hvad de ellers havde snakket om, mens hun stadig holdt om min pik og jeg fik forsigtigt trukket mine boxers af, uden hun gjorde meget væsen ud af det.

Hun greb forsigtigt om skaftet, men ellers ikke det store.

Jeg spurgte lidt ind til hvor meget hun havde fortalt om filmene og hun svarede at de kun lige var blevet nævnt som en sidebemærkning.

Jeg lod en hånd finde inden for i hendes natbukser og fandt ud af hun ikke havde trusser under.

Men hver gang jeg ville kæle lidt for hendes skød, vred hun sig lidt væk fra fingrene. Hun snakkede bare videre.

Jeg rejste mig og trak bukserne helt af hende og hendes lille top røg samme vej, men da jeg ville ligge mig ned for at slikke hendes fisse, trak hun mig i stedet for op til sig og spurgte om det kun var på grund af Gitte jeg havde så meget lyst?

Jeg forsikrede hende om at det var det på ingen måde, det havde jeg altid og det viste hun også godt.

Hun svarede at det også var rigtig, men hun ville bare være sikker.

Jeg kyssede hende dybt da vi blev afbrudt af Gittes stemme; “Så tag dog og giv ham noget fisse, ellers gør jeg det!”

Vi kiggede begge mod døren, hvor Gitte stod kun i sin g-streng.

Men allerede inden hun havde snakket færdig, gik hun med beslutsomme skridt hen mod sengen og ved fodenden trak hun også trusserne af og spredte benene lidt, mens hun med et fast blik på min pik og to legesyge hænder på sine patter fortsatte, ” må jeg ikke nok mærke noget ordentlig pik? Det var på ingen måde nok at se den på en computerskærm og så længe jeg er sammen med Martin, får jeg sku kun en standart rusker når han har lyst. Pleeeease…”

Det sidste blev sagt, mens hun begyndte at kravle op i sengen til os, og stadig uden af fjerne sine øjne fra mit dunkende lem i Amys hånd.

Amy kiggede på mig og spurgte hvad jeg sagde til det? Om vi skulle være flinke og hjælpe hende med hendes problem, eller om jeg ikke ville kneppe andre end hende?

I det jeg skulle til at svare, mærkede jeg Gittes åndedræt helt tæt på min pik og et splitsekund efter lukkede hun munden sammen om hovedet og suttede den helt ned til Amys hånd.

Længere nåede hun ikke, før jeg tog fat i hendes hår, uden at det gjorde ondt. Men mens jeg trak hende væk, kiggede jeg hende dybt i de sensuelle brune øjne, mens jeg svarede; ” så længe Amy ikke er i humør til noget, så kan jeg ikke bare springe på hendes veninder i stedet, så det er vist hende du må få overtalt, så må vi se hvor meget hun giver dig lov til”.

Mens jeg rettede blikket mod Amy, førte jeg ligeledes Gittes hoved over mod den lille trimmede trekant og jeg kunne med det samme se lysten i Amys øjne, da Gitte grådigt kastede sig over hendes skød.

Fra første gang den lille nysgerrige tunge ramte hendes underliv, brød hendes hårde facade sammen og hun overgav sig til sin liderlighed.

Og mens hun blev slikket og rørt over det hele af veninden tunge og med hænderne æltede jeg hendes patter.

Hun greb ned efter min pik og trak mig op til sig, for at tage dem i munden, mens hun sagde, “skat, det kan godt være du er god til at slikke fisse, men hvorfor har du aldrig bedt mig om at være sammen med en anden pige før? FUCK, det er godt!”

Jeg svarede at det kunne da ikke være min opgave at få hende til den slags – jeg troede det var sådan noget der var grunden til de holdte deres tøseaftener, så de kunne hjælpe hinanden lidt, og informere om hvad de har prøvet der var værd for de andre at kaste sig ud i også.

Men nu skulle hun bare nyde det, så skulle hun nok få lov til at gengælde tjenesten til veninden lidt senere.

Jeg lod hende sutte min pik et øjeblik, mens jeg så hvordan Gitte fulgte hver en bevægelse omkring min pik. Jeg rakte ned og førte hendes hår væk fra ansigtet og til gengæld drejede hun hovedet lidt på skrå, så jeg kunne se hvordan hun fingerkneppede og slikkede min kæreste.

Der gik dog ikke længe før jeg trak mig lidt væk fra dem og beundrede den slanke veninde mellem benene på Amy der er lidt mere frodig. Dette gjorde naturligvis også at der var lidt flere former ved hende, både ved barm og bagdel. Så hvor heldig kunne man være at ende i sådan en situation med to så forskellige, men dog begge super frække tøser?

Jeg gik om bag Gitte og så straks hvordan hun spredte sine ben for mig og jeg lagde to fingre på det nederste af hendes ryg og langsomt gled de kælent ned langs revnen mellem ballerne, ned over hendes anus og videre over mellemkødet til hendes drivvåde fisse.

Uden besvær gled mine fingre inden for i hende og da jeg trak dem ud, slikkede jeg dem rene, mens jeg fortalte Amy at hun kunne godt glæde sig. Det var en lækker fisse der var hende i vente. Hun spurgte hvad det smagte af og jeg satte mig på knæ bag Gitte, begravede min tunge og min underansigt i hendes fisse og hendes safter mens jeg slikkede hende med hænderne i et fast greb om ballerne på hende.

I en kort øjeblik glemte hun helt at slikke Amy af ren ophidselse og lå bare på alle fire og stønnede før hun fortsatte med at slikke, så godt hun kunne koncentrere sig om.

Jeg kunne mærke at hun var lige ved at komme, så jeg stoppede og gik op til Amy og vi kyssede dybt og intenst, hun slikkede mig om munden og nød tydeligvis smagen af sin veninde, så jeg fik Gitte til at vende sig om i en 69´er.

Jeg trak mig lidt tilbage og gav dem god tid til at lege med hinanden og de fik begge to flere små orgasmer mens jeg holdte øje med deres leg fra sidelinjen.

Langsomt nærmede jeg mig igen sengen og satte mig overskrævs over Amys hoved og mærkede øjeblikkeligt hendes tunge mod mine kugler, mens hun tog om skaftet og spillede den lidt af på mig, da hun havde gjort den godt våd af spyt, førte hun den mod venindens drivvåde fisse.

Mens hun igen begyndte at koncentrer sig om Gittes klit, tog hun fat om min ene balle, skubbede hun mig helt op i den varme fisse, og hun begyndte at nulre mine nosser.

Det var primært veninden der fik hendes kærtegn, men en gang i mellem bøjede hun nakken bag over og sugede mine nosser ind i munden, legede med dem med tungen og selvom jeg aldrig havde troet det var noget for mig, måtte jeg alligevel indrømme for mig selv at det tændte mig helt vildt når hun fortsatte længere om over mellemkødet, og en enkelt gang eller to slikkede mit ellers forbudte hul.

Jeg lod skaftet være i bund et øjeblik, mens jeg vendte hele situationen i hovedet og blev hurtig enig med mig selv om ikke at tænke for meget over det. Det ville næppe gøre noget godt for mine præstationer at fokusere på hvor frækt det var.

Langsomt begyndte jeg at kneppe hende i lange seje stød, hvor jeg trak den helt ud hvor pikhovedet næste også gled ud af hende, før den igen blev presset helt i bund i den liderlige fisse.

Men Amy måtte have opfangede at jeg vred mig når hun prøvede sig lidt frem, for mens hun igen slikkede Gitte og fik hende til at komme i et brag af en orgasme, gled hendes hånd langsomt om bag mig og pirrede mit anus.

Jeg kunne mærke at selvom jeg havde taget det værste tryk tidligere på aftenen, ville jeg ikke kunne holde til det længe og trak mig igen væk, og trods Amy prøvede at komme til at slikke min pik ren, kravlede jeg ned og lod i stedet Gitte slikke sine egne safter af mig.

Hun satte sig op på Amys hoved og snavede mig voldsomt, mens hun førte pikken op i Amy, og igen begyndte hun at lege med hendes klit og lod mig kneppe min kæreste.

Denne gang var det Amys tur til at blive ført helt ud over kanten af sin liderlighed og skrige sin nydelse op i venindens fisse inden jeg blev nød til at mærke de faste små bryster lige foran mig, og jeg spurgte drillende Gitte om det var bedre end hvad hun havde kunne lokke ud af Martin der hjemme?

Hun kiggede mig bare i øjnene og sagde; “jeg tror ikke der er mere med Martin – det her vil jeg have mere af, og det er han ikke mand for”.

Jeg svarede at det var jeg heller ikke ret meget mere og Amy insisterede på at så skulle Gitte have det sidste jeg kunne.

Veninden lagde sig på alle fire ved siden af Amy og kyssede hende mens hun sagde et lille tak og mens jeg gennempulede hende hårdt bagfra satte Amy sig op på knæ ved siden af mig og spyttede i sin hånd.

Hun fandt igen min røv og cirklede en finger om ringmusklen mens hun stønnede; “Nå, så du vil have noget mere pik? Så må vi da håbe for dig, at du snart overnatter her igen, men så kan det godt være han bliver træt af det samme lille hul. De gange han har spurgt om min røv, har jeg sagt nej, men det er jo ikke sikkert du har den luksus når han ikke er din kæreste.”

Hun stønnede at jeg måtte kneppe hende lige hvor jeg ville, bare hun måtte komme tilbage og få mere.

Amy kyssede mig inden hun kiggede mig i øjnene og sagde så henvendt til Gitte; “Nå ja, men du kommer vel også til at mangle et sted at sove i en periode, hvis du flytter fra Martin, men forvent ikke du får førsteret over pikken, eller må være med hver gang han knepper mig. Men mon ikke vi kan finde plads til dig i sengen en gang i mellem?

Kom så skat, så knep da den lille fisse!”

Hendes hånd flyttede sig fra mit bagerste hul og greb i stedet for om Gittes baller, hun spredte dem og spyttede ned i revnen mellem dem.

“Vil du gerne kneppe den her røv? Tror du den lille røv kan den bruges i stedet for min? Eller er du bange for hun flækker?”

Hun pressede det yderste led af sin langefinger inden for i varmen og fortsatte” Hun har vist heller ikke fået den i røven før, fuck hvor er det stramt, vil du være hendes første?”

Hun lod en lussing falde ned over det faste hud, og jeg svarede at så fast den røv er, vil den næppe tage skade af at få noget pik, så selvfølgelig ville jeg være den første til at prøve hendes veninde, men det skulle være Amy der gjorde den klar til mig. Og endnu et par lussinger faldt over de frække baller til de begyndte at blive røde.

Det blev for meget for både Gitte og mig og vi kom begge to som jeg aldrig havde troet det muligt.

Amy lagde sig ind under Gitte og bad mig om at kravle op og blive slikket ren, det var da det mindste Gitte kunne gøre som tak, mens hun nok skulle tage sig af det svineri jeg havde lavet og blinkede frækt til mig, mens hun endnu en gang begravede sit ansigt i venindens skød.

Det blev godt op af næste formiddag inden nogle af os vågnede, vi lå stadig alle tre nøgne under dynerne og Gitte spurgte lidt nervøst, som noget af det første, om vi mente det vi sagde i går, med hun måtte bo hos os til hun fandt noget andet selv og vi svarede nærmest i kor at hun altid var velkommen hos os.

porno med danske piger