Kaffe i Århus by endte med sex på tagterrasse

Det var en stille og fredelig sommeraften, Katja sad på en café inde midt i Århus by. Der var mange mennesker i byen, men underligt stille. Varmen trykkede. Klokken var 20.00 om aften og der var stadig 25 grader i skyggen. Katja sad og nød et glas iste. Hun læste i en meget spændende roman, så hun så ikke alle de blikke mændene sendte hende. Hun var dejlig. Omkring 170 cm og lidt buttet. Havde et langt lyst hår og blå øjne. Hendes hud var brun af solen. Hun havde en rød kjole på, som sad godt om hendes ikke helt slanke linje.

Katja var meget optaget af at læse frække sexnoveller, så hun opdagede ikke, at en mand satte sig ved siden af hende. En høj ung mand på cirka 30 år. Han havde egentlig ikke tænkt sig at skulle sidde på café nu, men denne smukke kvinde havde draget ham ned i stolen. Tjeneren kom hen og først da han bestilte en iste, så Katja op på ham. Hun smilede til ham og kiggede ned i bogen. Han blev skuffet. Hun havde ikke set rigtigt på ham. Hans iste kom og han drak en slurk, inden han stille spurgte om det var en god bog. Hun kiggede op og svarede, at det var det.

Åh, nej, nu læste hun igen. Hvad skulle han gøre? Han måtte i lag med denne kvinde. Hvorfor virkede hans hjerne ikke i aften. Hjælpen kom fra en helt anden kant. Pludselig kom der en mand mod dem. Han var skide fuld og kunne ikke gå lige. Katja så ham ikke, men han ramte lige ind i deres bord, så glassene væltede og isthen væltede ned på gulvet og ned over hendes kjole. Hun for op og rystede den. Manden smilede undskyldende og vaklede videre. Kim havde også rejst sig. Fik en klud af tjeneren, fik tørret det meste op. Hendes kjole var drivvåd forneden. Han kiggede på hende og begyndte at grine. Hun så vredt op og han undskyldte, men det var nu morsomt. Hun begyndte også at grine. Kunne godt se, at han havde ret. Den gav hinanden hånden og sagde deres navne:

“Katja”

SEX I DAG?

“Kim”

De satte sig og kiggede lidt på hinanden. Han var høj, tæt på 190 og kraftig bygget. Ikke fed, men bare godt bygget. Han havde lyst hår og blå øjne. De fangede hinandens blikke og kunne ikke tage øjnene væk. Katja sad og luftede kjolen. Han spurgte hende om hun boede i nærheden. Nej, svarede hun og han øjnede en chance. Sagde forsigtigt, at han havde en lejlighed i nærheden og der kunne hun få tørret kjolen. Hun gloede på ham og spurgte om han troede hun var helt tosset, sådan at gå med en fremmed hjem. Han blev rød i hovedet og stammede, at det troede han selvfølgelig ikke og at han virkelig ikke havde nogen bagtanker med tilbudet. Katja kiggede på ham og han smilede. Noget i hende sagde, at hun kunne stole på ham. Hun blev også så varm i underlivet ved at kigge på ham. Der bredte sig en varm dernede fra og ud i hendes krop. Hun var helt sikkert våd i trusserne og det var ikke isten. Hun smilede. Han mærkede pikken rejse sig i sine shorts. Han blev rød i hovedet og kiggede væk. Katja havde dog set det. Hun tænkte, at han var lækker og der vist ikke kunne ske noget ved at gå med ham. Hun havde jo lyst til ham, selv om al hendes sunde fornuft sagde nej. At mærke hans store hænder på brysterne, fik hende til at gyse. Hvorfor ikke tage chancen. Det var alt for længe siden, hun havde haft sex, for hun var godt klar over, at det var det, han ville. Han så nu spørgende på hende. Hun nikkede og de rejste sig. Tog hendes bog og gik langs åen hjem til Kim.

Han boede i en gammel ejendom midt inde i byen. Øverste oppe. I lejligheden var der også varmt. Kim skyndte sig og lukke døren til terrassen op. Katja sukkede ved synet. Hun var vild med tagterrasser. Kims var faktisk stor og havde den mest utrolige udsigt. Den var fuld af blomster og nogle dejlig blå møbler og liggestole.

Katja gik derud og han gik med. Der var en svag brise heroppe og det var dejligt at mærke den mod den varme hud. Han smilede til hende og spurgte forsigtigt om han skulle hænge hendes kjole op. Hun kunne da låne lidt tøj af ham så længe. Hun takkede ja. Plettede var næsten tør, men hun ville faktisk gerne skylle den op, hvis hun måtte, så pletten ikke lavede skjolder. Han viste hende ind i badeværelset og gav hende et par shorts og en bluse. Hun takkede og lukkede døren. Kim gik ud i køkkenet og lavede to glas iste. Tog dem med ud på terrassen og satte sig i den ene liggestol, efter han havde skubbet dem sammen. Katja kom ud og hun hængte kjolen op i den bagerst del at terrassen, hvor der var en tørresnor. Kim gispede ved synet at hende i hans tøj. Hun havde puttet blusen ned i shortsene, som afslørede nogle pæne ben. Hans pik voksede og blev stiv. Det dunkede i den og han vidste, han måtte bare have denne kvinde. Mærke hendes bryster og slikke hendes våde fisse. Han kunne godt se på hende, at hun var ophidset. Hendes vejrtrækning var ikke helt rolig. Hun satte sig og takkede for glasset. Stille sad de lidt. De hjerter bankede. Var hinanden meget bevidst. De ønskede begge at dyrke sex, men de var for generte til at begynde. Kiggede lidt på hinanden.

Så rejste Katja sig og gik hen og kiggede på udsigten. Den var virkelig smuk. Kim kom hen og stillede sig bag hende. Stod ganske tæt på hende. Hun kunne mærke hans ånde i nakken. Han spurgte hende, hvor hun boede og hun svarede, at hun faktisk boede i Odense, med var i Århus i denne uge, for at slappe af og besøge noget familie, som endnu ikke vidste, at hun var her. Hun boede på hotel lidt ude i udkanten af Århus. Kim smilede og tog mod til sig og kyssede hendes nakke. Hun bukkede hovedet frem og han blev ved. Tog det som et tegn til at fortsætte. Han lagde armene om hende og tog om brysterne. De var dejligt bløde og lige hans størrelse. Hun rakte hænderne bagud og tog på hans bule. Han stønnede, da den var meget stor og dunkende. Hun vendte sig om og de kyssede hinanden. Deres hænder for rundt og kælede alle steder på kroppen. Deres kys blev mere og mere krævende og de begyndte at tage tøjet af hinanden. Tænkte overhovedet ikke over de stod ude og at naboerne havde frit udsyn, hvis de var hjemme. De gik hen mod liggestolene og skubbe den ene væk. Kim fik i en fart shortsene af sig selv og stod i en par røde boxer. Katja havde grønt undertøj på. Hendes Bh var med smukke blonder. De satte sig på liggestolen og han tog om brysterne. Nulrede dem og lukkede så Bh’en op og frem kom de dejligste runde bryster, han længe havde set. De var brune og med lyserøde vorter, som var stive. Hun sad nu kun i trusser, men bukkede sig ned og tog om hans boxers kant og kiggede ned. Smilede og bad ham tage dem af. Han rejste sig og trak boxerne ned og stod nu med en stor stiv pik, som stod lige i vejret. Katja lagde sig på knæ og tog den i munden. Åh, han havde vist det, så snart han havde set hende. Hendes læber var skabt til dette. Hun suttede ham. Slikkede med tungen. Bad ham kneppe hendes mund, lukkede læberne om pikken og han begyndte at bevæge sig. Han stødte til og kom helt ind, lige til roden. Åh, han stønnede. Pressede hendes hoved ind mod ham. Hans pik dunkede, men han træk sig dog ud, ville ikke komme endnu.

Trak hende op at ligge på stolen. De mærkede ikke varmen mere. Havde kun tanker om hinanden. Han satte sig på stolen og begyndte at ælte hendes bryster. Bøjede sig ind over hende og suttede dem. Åh, hun stønnede. Dejligt at mærke læber på sine bryster igen. Det var alt for længe siden. Kim begyndte nu at kysse hele hendes krop. Halsen, skuldrene, armene, fingrene, brysterne, maven, navlen fik en ekstra tur, hele vejen ned af benene kom han og nulrede hendes tæer og kyssede dem. Hans hænder var overalt. Enten efter eller før tungen. Katja nød det. At blive forkælet på denne måde, var vildt lækkert. Så manglede han kun det vigtigste af det hele. Han tog hendes trusser af og gispede ved synet af den helt glatte mis, som kom frem. Han havde aldrig haft en kvinde, med helt glat venusbjerg og skamlæber. Hans pik rejste sig endnu mere ved synet. Han førte forsigtigt hånden derned og mærkede på den glatte hud. Lod en finger glide ind mellem læberne og mærkede at hun drev af lyst. Nej, han måtte ned og mærke det med munden og tungen. Spredte hendes ben og lagde sig for enden af liggestolen og lukkede sin mund om venusbjerget. Åh, Katja stønnede. Hun elskede bare at blive slikket. Kim lod nu tungen glide rundt over alt mellem hendes ben. Skulle føle alt det glatte, inden han lod den finde klitoris og begyndte at slikke den. Åh, det var vildt lækkert. Han slikkede hendes safter i sig og lod samtidig en finger lege i indgangen til hendes herligheder. Lagde så en finger mere til og stak dem begge op. Kørte dem rundt derind, så Katja stønnede. Åh, fingrene kneppede og tungen slikkede. Al tvivl var væk. Hun bare nød at ligge her på terrassen og blive forkælet

porno med danske piger