Kender du de 5 kærlighedssprog? Tag testen og lær dem!

Kender du de 5 kærlighedssprog? Tag testen og lær dem!

Kærlighedens 5 sprog – hvilket sprog taler du?

Kender du de 5 grundlæggende kærlighedssprog? Og vidste du, at du også kan bruge dem, hvis du er single og dater?

Vi taler nemlig alle et særligt sprog, når det kommer til kærlighed. Men vi risikerer at tale forbi hinanden, hvis vi ikke har samme måde at udtrykke kærlighed på. Og hvem ved? Måske fravælger du det perfekte match, bare fordi I ikke taler samme kærlighedssprog?

SEX I DAG?

Tag kærlighedstesten, og find ud af, hvilket kærlighedssprog du taler.

Grundtanken bag de 5 kærlighedssprog er, at vi alle har ét primært kærlighedssprog. Det vil sige den måde, vi selv viser kærlighed til andre på – og samtidig den måde vi føler, vi modtager kærlighed. Udover det primære kærlighedssprog kan man også have et eller flere sekundære kærlighedssprog.

Dating.dk – når du er klar til en rigtig kæreste.

Dating.dk hjælper hver dag, året rundt, mænd og kvinder, kvinder og kvinder, mænd og mænd med at finde sammen. Som kærester, som venner, som bekendte. Vi elsker at hjælpe jer med at være sociale, og derfor har vi gjort det så nemt som overhovedet muligt for jer at komme i gang med at søge en kæreste på dating.dk.

TAG TESTEN OG BLIV KLOGERE PÅ DIG SELV

Ord: Søde ord, ros og opmuntring – for dig er det vigtigt, at din kæreste sætter ord på, hvor dejlig og fantastisk du er.
 

Tid: Tid til samvær og nærvær – uforstyrret kvalitetstid med din kæreste får dig til at føle dig elsket.

 

Gaver: En gave er et synligt, konkret symbol på omtanke og kærlighed. Og det er tanken og hyppigheden, der tæller for dig – ikke prisen.

 

Tjenester: …. a little more action please. Konkrete handlinger gør dig glad. Ligesom du selv viser din kærlighed med praktiske tjenester.

 

Berøring: Fysisk nærhed fylder dig med kærlighed. Kys, kram, flette fingre – sådan oplever du at få kærlighed, og sådan viser du selv din kærlighed.

Dating.dk giver singler i Danmark de bedste betingelser for at finde sammen. Kærligheden starter her. Du kan oprette en profil på kun 3 minutter og så er du i gang. Opret en gratis profil nu på Danmarks største og mest seriøse datingside!

porno med danske piger