Kloge mennesker har et vildere sexliv

Kloge mennesker har et vildere sexliv

SPAR MANGE PENGE

IQ GØR FOLK NYSGERRIG PÅ ANDERLEDES SEX

Højtuddannede/intelligente kvinder og mænd har mere avanceret sex.

Seksuelt udadvendte og progressive mennesker er ofte mere intelligente og kreative end normalen. Det er således resultatet af en meta-analyse, der har set på studier vedr. sexuel Behavior  and sexuel morality.

Piger med uddannelse er klar på hardcore sex

Gruppen af mennesker, som har en intelligens højere end gennemsnittet, har ofte vildere og mere udsvævende sex. De har flere sengepartnere, de eksperimenterer mere, de er mere seksuelt progressive i deres tankegang, de har flere såkaldte perversiteter, og de bruger også mere sexlegetøj. Til gengæld er de også oftere utro eller lever i åbne eller semi-åbne forhold. Der spores også en overrepræsentation i gruppen af intelligente kvinder, som er biseksuelle.

At benytte begrebet intelligens er dog (måske?) lidt misvisende. Der er i stedet tale om mennesker, der ofte har et højt uddannelsesniveau, forholder sig mere kritisk til det omkringliggende samfund – og generelt også har en både kreativ såvel som intellektuel tilgang til livet.  Det kan måske lyde forkert i nogles ører, da sex ellers ofte forbindes med dyriske lyster, men det ene udelukker ikke det andet.

Årsagerne til, at mere højtuddannede/intelligente mennesker har en mere åben sexmoral og et dertilhørende vildere sexliv, kan såmænd være flere, men samfundets ofte puritanske og borgerlige sexmoral ses af intelligente mennesker, som udtryk for social, åndelig og moralsk kontrol af individet og det personlige lebensraum. De lader sig ikke på samme måde tyngde af den herskende sexmoral og dertilhørende puritanske kontrol.

Nu mere højtudviklet et samfund er, nu mere vil dets borgere gør op med sociale og seksuelle dogmer, såvel som religiøse. Dette fordi de bliver bedre uddannet og optjener en bredere og mere progressiv viden og indsigt. Samfundet bør ikke kun være forankret i et eller få tankesæt og dertilhørende ideologiske og moralske dogmer.

SEX I DAG?

Folk der derimod ikke vil eller tør udfordre disse dogmer gør sig i stedet til nyttige idioter, mener altså denne gruppe af kreative og højtuddannede mennesker. Det er en progressiv tankegang, som man også kender fra libertinere og bohemer. Dvs. fritænkere, levemænd, progressive kunstnere/hippier/akademikere, filosoffer, polygamister, osv. (bredt fortolket)

Der er folk som eks. argumenterer for, at den nuværende bølge af politisk korrekthed, puritanisme, krænkelseskultur, m.m,  skyldes et akademisk, intellektuelt og åndeligt fald i niveau indenfor især humaniora, herunder hos social og samfundsvidenskaberne – blandt den nuværende ungdom.

Find en partner med høj intelligens og dyrk vild sex!

Universitetet er ikke længere et sted for ny viden og progressive studenteroprør, men kvæles derimod i luftige begreber, såsom safespaces og triggerwarnings – sidst nævnte et begreb der dækker over, at studerende vil advares eller fritages for undervisning hvis de udsættes for holdninger og viden, som ikke er forenelig med deres eget politiske og moralske ståsted. Det bliver til en form for politisk korrekt indavl.

Om der er noget om snakken må man selv vurdere, men dykker man ned i de historiske arkiver, så står det hurtig klart, at eliten altid har været lidt vildere og seksuelt mere udfarende, end den gennemsnitlige del af befolkningen, omend den samme elite også fra tid til anden beskyldes for en vis dobbeltmoral. Det er ligeledes også vigtigt at understrege, at gruppen af højtuddannede mennesker ikke altid er de mest progressive, men også kan være de største moralister og puritanske bannerfører. Ingen nævnt, ingen glemt.

Gennemsnitlige tal for div. seksuelle aktiviteter. Har prøvet/deltaget i: M/K (18-49 år) *tallene kan være forskellige fra nationale undersøgelser, da der er tale om studier fra flere forskellige lande. (red, der er sneget sig en fejl ind i skemaet. Under punktet “sex med eget køn” skulle tallet for den gns. del af befolkningen være 16 %. Her er det især kvinderne, som trækker gennemsnittet op.) 

Mød den danske amatørmodel Celine, der er 25 år og er sygeplejerske

 

porno med danske piger