Sandheden om danskernes sexliv (dokumentarfilm)

Sandheden om danskernes sexliv (dokumentarfilm)

Sandheden og vores sexliv!

Hvilket fantasier har vi? Hvor mange sexpartnere har vi haft? Hvor tit onanerer vi, og er vi overhovedet tilfredse med vores sexliv?

Moderne danske par afslører sandheden om deres forhold. Sammenholdt med en spørgeskemaundersøgelse løfter parrene sløret for, hvor mange gange om ugen de har sex, hvem der bestemmer mest.

Få svaret på alt om sex og mød samtidig parret, hvor sexlivet er gået helt i stå, kvinden der altid har følt at hendes store sexlyst var forkert. Og manden, der først turde give udtryk for sine erotiske fantasier, efter han blev skilt. Se video dokumentar fra DR TV

SEX I DAG?

Se med når DR2 Temalørdag giver dig de bedste tips og tricks til at forbedre dit sexliv Blanca føler at sex er blevet mekanisk, og har svært ved at finde ro i sig selv og i sin lyst til sex. Se dokumentarfilm: 14 dage uden penetration

Sandheden om de “pæne og uskyldige” kvinder!

5 RÅD TIL ET BEDRE PARFORHOLD OG SEXLIV

  1. Tal sammen. Det skaber større forståelse og accept af hinandens behov, når man sætter ord på forskellighed og de forskellige behov. Ingen kan opfylde alle behov hos hinanden.
  2. Brug tid sammen til at gøre ting. At tale sammen, være sammen og have det sjovt stammen
  3. Vær tilgivende og forson jer med hinanden hver dag.
  4. Vær bevidst om egne ønsker og værdier. En god relation kommer ikke af sig selv. Man skal derfor gøre sig tanker om, hvordan man selv ønsker at være i et forhold.
  5. Sæt fokus på tryghed og eventyr. De fleste søger et forhold for på den lange bane at søge tryghed. Mange kommer med tiden til at savne eventyret og spændingen, når hverdagen indtræffer.

 

porno med danske piger