To liderlige unge mennesker

Jeg var på vej hjem fra biografen til fods, iført nederdel og bluse, altså klædt som den tøs jeg er. Jeg må tilstå at jeg er hankøn, men lever livet som en kvinde…

SEX I DAG?

Jeg var på vej hjem fra biografen til fods og i nederdel og bluse altså klædt som den tøs jeg er, jeg må tilstå at jeg er hankøn, men lever livet som en kvinde.

Jeg var altså på vej hjem. Jeg opdagede at der var to unge mænd der fulgte efter mig jeg må have vrikket godt med hofterne, de kom op på siden af mig pludselig da vi var ud for en port tog de fat i mig og hev mig ind i en port, der stod vi så de løftede i neder delen og så noget bar hud trusserne og strømperne de rørte ved det og var tændt med det samme, så mig bagfra, de hev mine trusser ned om knæene på mig jeg bukkede  mig forover så der var frit udsyn så siger den ene det er jo en mand jeg siger gør det noget. det gjorde det ikke jeg vente mig uden at rejse mig  de havde lynet bukserne ned og havde pikken fremme jeg begyndte at sutte dem to pikke i munden på engang. den ene trak pikken til sig og gik om bag mig og lettede nederdelen og spredte mine baller, jeg var klar og velsmurt, han fik pikken ind det var dejlig at føle en oik der kunne fylde mig ud han oksede løs til den gik på ham oppe i mig så gik han om foran igen her fik han så suttet rent imedens den anden gik om fer at kneppe mig da han blev færdig mistede de lysten til at gøre mere ved mig jeg stod medtarmen og lårene fyldt med sperm jeg tørrede det værste af med mine trusserne "g-streng" der er ikke maget stof at gøre godt med, men jeg var tæt på mit hjem så jeg gik hjem og gik i bad.og kom ud af badeværelset som en næsten ny pige men uden tøj på. Det ringede på døren det var de to som havde fulgt mig nu ville de have mere  de kom ind og låste døren de jagtede mig ind i soveværelset hvor de  tvang mig ned på sengen liggende på maven, prøvede de at komme ind begge to på en gang, det gjorde ondt så de fandt ud af at de manglede smørelse det kom de så på, jeg havde ikke tænkt mig at de skulle blive så da den ene kom op i mig strammede jeg anus så den gik på ham mager hurtig. De mistede interessen for mig og gik. så kunne jeg begynde forfra med badet.

porno med danske piger