Konfirmationen med sex

SPAR MANGE PENGE

Han tog på mine baller og i mit skridt uden på bukserne og mine bryster fik en ordentlig omgang med hænderne og nu også med hans tunge, hvor var det dejligt. Poul tog min hånd…

Hej jeg hedder Pernille og vil gerne fortælle hvordan jeg kom ud for en sex oplevelse i mit 14. år her i denne verden.

Vi var alle fra klassen indbudt til konfirmation hos Maja fra klassen. Det var en af de suppe, steg og is fester på landet hvor hele hendes familie deltog og selvfølgelig også nogle unge fyre der var lidt ældre en os konfirmander.

Det begyndte med spisningen, vin, festsange og taler, og vi havde ved flere lejligheder skævet over til de ældre drenge ved det modsatte bord og fnist og grint en del når vi snakkede om hvem der var dejligst af dem. Så da vi skulle fra bordet var der flere af os der havde fået lidt for meget hvidvin.

Da der blev spillet op til dans var det i begyndelsen at vi konfirmander dansede pige/pige, da vores drenge klassekammerater ikke ville danse.

Maja og jeg var de første der blev budt op til dans af de unge fyre og det syntes jeg var vildt sejt dengang, at ældre drenge havde interesse for os.

Det blev til mange danse med flere af dem, men én fyr Michael havde jeg et særligt varm interesse for og da han spurgte om jeg ville med ud at trække lidt frisk luft, sagde jeg ja.

SEX I DAG?

Michael tog min hånd og vi gik i landsbyen. Flere gange stansede vi for at kysse og da kunne jeg mærke at han ikke var helt død dernede. Jeg prøvede også flere gange at pressemit underliv mod hans pik, der nu endnu tydeligere kunne ses og mærkes i hans bukser. Han tog fat om mine ikke hele uudviklede små bryster og klemte dem lidt og da jeg førte hans hånd ind under min bluse så han rigtigkunne føle dem, begyndte han at virke lidt nervøs. Pludselig syntes han at vi skulle gå ind

til de andre og danse videre, mens jeg prøvede at få ham til at blive med flere kys og tæt kropskontakt, men intet hjalp han ville ind i forsamlingshuset igen.

Da vi passerede trappen til indgangen stod flere mænd derude og røg, snakkede og drak, og der fik Michael flere hentydninger om at han havde været ude og “ordne” mig og om at det havde været godt. Da vi var i entréen sagde jeg til Michael at jeg lige gik på toilet og at han godt kunne gå ind til de andre i salen. Jeg var blevet skuffet over så nevøs han var blevet udenfor og bestemte at ville prøve det af med en anden.

Da jeg forlod toilettet var mændene fra indgangen trukken ind i entréen og de forsatte med at drille mig med Michael og vores “tur” udenfor. Så i stedet for at gå i salen gik jeg ud til trappen ved indgangen og fik lidt luft. Jeg kunne nu hører at drillerierne var aftaget og mændene var gået i salen for at danse. Da jeg bestemte at jeg skulle ind drejede jeg hurtigt ind af døren, men stødte næsten ind i en mand der var på vej ud. Hovsa sagde han, skal du allerede ind. Ja sagde jeg, jeg fryser.

Tag min jakke sagde han og bliv herude og få en smøg med mig, det er så kedeligt derinde.

Jeg fulgte hans råd og fik jakke og nogle hiv af hans smøg.

Det viste sig han hed Poul og var Maja’s far’s arbejdskammerat og at han var 48 år og at hans kone var også med til festen. Da jeg spurgte til hans kone sagde han at det var hende den tykke dame med den lyserøde kjole og med det store opsatte hår og hende havde jeg lagt mærke til sagde jeg og det grinte vi en del over. Poul var en meget venlig person med en lidt for tyk mave og ikke ret meget større en mig, så det var absolut ikke min drømme mand der stod foran mig.

Jeg ved ikke hvordan de begyndte, men vi befandt os på vejen og gik en tur mens vi snakkede om alt. Da vi var nået et godt stykke fra forsamlingshuset tog Poul pludselig hånd og lagde den om sig selv og trak mig ind til sig, kikkede intenst på mig , for at se om jeg ikke ville og gav mig et fantastisk dejligt kys på munden. Jeg ved ikke om skuffelsen med Michael først på aftenen spillede ind, men jeg gengældte hans kys med samme iver. Poul trak mig væk fra vejen og gadelyset og ind til et hus med en carport og der begyndte han at tage på mine bryster med en stører erfaring end Michael havde gjort. I min krop kunne jeg begyndte at føle et dejligt behag når hans store hænder var på min krop. Under blusen kunne jeg nu mærke hvordan hans ru hænder arbejde med mine bryster, de kunne nemt være i hans store hånd. Han nåede til mine jeans og lynede ned, men jeg stoppede ham og rystede på hovedet, jeg havde jo ikke prøvet det før. Han tog på mine baller og i mit skridt uden på bukserne og mine bryster fik en ordentlig omgang med hænderne og nu også med hans tunge, hvor var det dejligt. Poul tog min hånd og førte den til hans gylp. Udenpå kunne jeg mærke at han var meget hård og stiv. Han slap taget i mig et øjeblik og lynede ned på ham selv og tog sin pik ud. Har du set sådan én før spurgte han, jeg kikkede ham i øjnene og rakte ud efter hans pik og sagde nej det har jeg ikke. Poul viste mig hvordan jeg skulle bevæge min hånd og sagde, sådan ja det er dejligt flere gange. Nu vil jeg også se din sagde han og lynede hurtig ned i mine jeans og fik min knap op. Han trak forsigtig mine jeans ned og nu stod jeg kun i trusser og bluse og med hans jakke omkring mine skulder. Poul gik lidt tilbage og som han sagde, for betragtede det dejlige syn som jeg sod der i hvide trusser der lyste i mørket. Jeg lod også ham tage mine trusser af og derefter løftede han mig op på bilen der stod i carporten, spredte mine ben og slikkede mig rigtigt dejligt i min revne, så mit “hul” åbnede sig for ham.

Poul trak mig ned på jorden igen og placerede sin pik imellem mine ben, imens vi stod og kyssede.

Han bevægede han mine hofter frem og tilbage og stønnede kraftigt, da jeg sagde at han gerne måtte sikke den ind i mig. Det lod han sig ikke vente længe med. Han løftede mit ene ben op på bilen og stillede sig imellem mine ben og pressede på for at komme ind i mig. Jeg var snæver og det gjorde forfærdelig ondt til at begynde med, men min liderlighed og Poul’s der udtrykte flere gange: hvor er du dejlig og hvor har du en dejlig fisse fik mig til at holde det ud til han kom i flere ryk. Aldrig har jeg forstillet mig at en mand ser sådan ud når han kommer og hvor tilfreds han er bagefter.

Vi fik vores tøj på igen og gik hver for sig ind i forsamlingshuset. Da jeg senere dansede med en fyr kunne jeg mærke Pouls sperm lige så stille sive ud af mig og ud i mine trusser.

porno med danske piger