kursushjælp

SPAR MANGE PENGE

Ove havde også taget Sus bagfra, det var et super frækt, drømmen om en firkant. Lina´s orgasme udeblev da heller ikke. Åh nej åh nej åh jo jo jeg kommer jeg kommer… Line kiggede…

Min kommende kone Sus som jeg mødte helt tilfældigt, er en super sexet kvinde. Hun er vild med sex og siger ikke nej til sjove forslag.

I min egenskab som sælger er jeg ofte ude hos firmaer og holde kurser, jeg fik en invitation om at tage Sus med.

Kurset blev holdt i et feriecenter over 3 dage, første eftermiddag kunne vi da også nå at gå i vandlandet, nyforelskede som vi var hængte vi da også sammen, jeg blev da noget små liderlig da vi sad i spaen og hun rykkede i min pik, smilende til alle de andre i spaen, stor var min forbavselse, at hun faktisk sad og masturberede sig selv, samtidig med hun onanerede mig, ahhhhh lød det og et lille orgasme suk lød fra hendes lækre mund.

Ove en af kursisterne havde opfanget hvad der skete, han smilede til os begge. Sus trak mig op ad den varme spa slæbte mig ind i saunaen og låste døren, først nu så vi at hendes G streng var skubbet til side, så hele fissen var til syne….det fik vi en griner af….jeg fik et super blowjob og så skulle vi klæde om til middag og dans.

Da vi kom tilbage til værelset sagde jeg at Ove havde ”set” hvad der skete i spaen, han har også sådan nogle frække øjne sagde Sus…..skal vi ikke forføre ham…Sus tog hofteholder og sorte strømper på, ingen bh og en lang sort kjole med en super lang slids der smygede til hendes krop og naturligvis ingen trusser.

SEX I DAG?

JEG ER SÅ LIDERLIG sagde Sus, jeg bad hende om at hun bøjede sig ned over barstolen i værelset, jeg borede pikken op i kussen, og igen fik Sus en orgasme……uhhhhhh. Nu kan jeg lige klare mig til vi kommer hjem…igen

Ove kikkede på os da vi kom til velkomstdrinken, jeg spurgte om han ville hjælpe med at være bordherre til Sus det ville han vildt gerne.

Vi sad vildt godt, med hovedet mod scenen, os 3 på rad, på et tidspunkt hvor der var underholdning, tog Sus Oves hånd førte den op i hendes skridt, han fik fingeren ind og op i fissen og med små finger knep rykkede det i hende igen. Ove tog fingeren ud og Sus tog den i munden alt imens folk klappede af hvad der foregik på scenen havde vi vores eget lille spil.

Vi skulle også ud at danse, Ove var helt eksalteret, hun var så pisse fræk, og da jeg dansede med hende spurgte hun om ikke vi lige skulle gå op på værelset……alle 3

Oppe på værelset blev vi sat på sengen, et lille striptease show hvorefter hun satte sig ned på hug og tog vores pikke i munden….jeg vil ha pik nu sagde hun, jeg satte mig for enden af sengen, Sus på alle fire og Oves tykke pik kneppede Sus så hun skreg, mer jeg vil ha mer pik……Ove gispede og kom oppe i hende, vi byttede plads og jeg fortsatte, Sus masturberede hendes klit, gryntene blev dybere….jeg kommer jeg kommer jeg kommer nuuuuuuuuuuuu. Sus smed sig ned på sengen…sådan skal det gøres drenge…

Efter vi havde sundet os vaskede vi os lidt, og gjorde os i stand til at deltage i det sidste af aftenen nedenunder, ingen havde opdaget vi havde været væk troede vi, men der var i hvert fald en person.

Lina som arbejdede i salgsafdelingen kom ned til vores bord, lidt snøvlende fuld spurgte hun hvor vi havde været …for hvis vi havde bollet så ville hun blive skuffet for hun var så liderlig, Sus kiggede på hende, jammen sveske dog og tungekyssede hende, sikke en fest grinte Ove, pigerne gik op dansede og fjasede lidt

Og spurgte om vi var klar til mere sjov….det var vi, vi fandt frem til pool rummet og låste døren vi satte musik på åbnede en flaske champagne pigerne dansede og kyssede tæt. Sus pressede Lina op ad pool bordet, strippede Line som viste sig have et par store bryster, og en stor sort mis…, Lina lå sig på ryggen ind over pool bordet Sus krammede og slikkede hendes bryster og fortsatte ned mod missen, skamlæberne kom til syne de var til gengæld barberet, Ove og jeg kiggede på dette fantastiske syn. Jeg bliver sgu liderlig igen det er sgu da kanon frækt.

Vi tog nogle puder fra sofaen, smed dem på gulvet, Sus trak Lina over på gulvet og i en 69 slikkede de hinanden, jeg satte mig ud for lines mund, satte mig på hug og førte min pik op i Lina, Lina gryntede hendes stramme skede omsluttede og sugede min pik til sig , samtidig med at Line en gang imellem slikkede mit skaft.

Ove havde også taget Sus bagfra, det var et super frækt, drømmen om en firkant, Lina´s orgasme udeblev da heller ikke. Åh nej åh nej åh jo jo jeg kommer jeg kommer……. Line kiggede på mig og igen så jeg hev pikken ud af Lina, begærligt tog hun den i munden, Ove var helt gasblå i hovedet, da han råbte så tag den dog din liderlige kvinde, igen kom vi samtidig….vi væltede os rundt på gulvet af grin …nu kan jeg ikke mere var Oves parole der er en bund i os gammel folk.

Lina tog med os op på værelset, vi krøb sammen i sengen og faldt hurtig i søvn, jeg vågnede ved at de to piger havde fat om min pik…….

porno med danske piger